. anno az Audio Note QSSC-imet cseréltem le ezekre... Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hitachi SAX-112 interkonnekt
Re: Hitachi SAX-112 interkonnekt
ezek a vezetékek az anno az angol Definitive Audio (aka Living Voice) által felfedezett és a Kondo KSL-lel egy-szintűnek tartott Hitachi SSX-102K hangfalkábel interkonnekt-változatának (SAX-102) a nagytesója - olyan hanggal
. anno az Audio Note QSSC-imet cseréltem le ezekre... 
. anno az Audio Note QSSC-imet cseréltem le ezekre... Utoljára trane ugrasztotta előre 2023.12.10., vas. 17:23-kor.
védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
Hitachi SAX-112 interkonnekt
ld. mint fent, eladó lett 2 pár, nagyon szép állapotban lévő, 1m hosszú, (Hitachi-szabadalom) LC-OFC összekötő-pár (egyébként a SAX-102 'nagytesója' dupla keresztmetszettel)
. képek később.
az ár 60.- eFt/pár + esetleges postaktsg., személyesen átvenni pedig Szilvásváradon lehet; érdeklődni TELEFONON
kérek a 30-239-7344-en - köszi 
. képek később.az ár 60.- eFt/pár + esetleges postaktsg., személyesen átvenni pedig Szilvásváradon lehet; érdeklődni TELEFONON
kérek a 30-239-7344-en - köszi védd a fákat> egyél hódot! ;-)))