Sziasztok!
Eladóvá vált ez a termetes Teufel subwoofer.
Kb 3 évvel ezelőtt vásároltam én is használtan, azóta a mai napig napi használatban volt.
25centimétres,dupla mágneses, nagy kilengés mélysugárzó található benne, maga a láda 20kg körül van.
Tökéletesen működik, esztétikailag is szép állapotúnak mondanám, tetején nyilván akadnak karcok, meg az egyik felső élén a fólia nagyon picit elvált, de a mindennapokban ,ha csak nem szeretné valaki nagyon közelről nézegetni, fel sem tűnnek ezek a "kis" hibák.
Gyárilag elvileg volt hozzá távirányító, én nélküle vettem már és így használtam, az előlapján vannak a vezérlőgombok.
Én erősítőhöz kötve használtam, viszont (Ezt azok kedvéért írom, akik esetleg nem ismerik ezt a márkát/típust) olyan beépített erősítője van a subwoofernek,hogy közvetlenül rá is lehet kötni 5db hangfalat/hangszórót,tehát külön erősítőre nincs szükség,AUX csatlakozással tudjuk kötni akárhová.
Mivel elég termetes, ezért a postát nem szívesen vállalnám, helyett a személyes átvételnek örülnék, ahol természetesen ki tudjuk próbálni.
Helyileg Hajdu-Bihar megye Polgáron található.
Telefonszámom: 06307985495
e-mail: esenczkaidam000@gmail.com
iá: 32.500Ft
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Teufel CF550/6SW aktív subwoofer
- adam00000
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Teufel CF550/6SW aktív subwoofer
- Csatolmányok
-
- tempImage4heik6.gif (5.14 MiB) Megtekintve 349 alkalommal
-
- tempImageZpSdZH.gif (6.27 MiB) Megtekintve 349 alkalommal
-
- tempImageJmyRIn.gif (5.17 MiB) Megtekintve 349 alkalommal