Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Azt azért ne felejtsük el, hogy a nagy cégek anyagbeszerzése sokkal hatékonyabb tud lenni. A feneség gyakran a készülékházban fogható meg: sok a ronda műszerdoboz és a kínai katalógus utolsó oldalairól rendelt tekerentyű.
Sztereó erősitők
Árulnak az eladási oldalon egy ProEra erősítő kombót. Nagyon tetszik esztétikailag,csak sajnos nem sok mindent találtam róla. Ha valak ismeri vagy már hallota zenélni,írjon róla legyen szives egy pár mondatot.
Én ezt az erősítőt nem hallottam, nem ismerem. Akkor jársz a legjobban, ha meghallgatod, lehetőleg saját rendszerben, és a saját benyomásaid alapján döntesz.
De azért általánosságban néhány gondolatot hozzáfűznék.
A magyar hifi érdemes a kitüntetett figyelemre. A magyar konstruktőrök legalább ugyanolyan ügyesek, mint nyugati társaik, és a magyar piac sajátosságai miatt lényegesen jobb ár-érték arányt tudnak előállítani.
A legnagyobb különbség a kereskedelmi rendszerben van. Az import készülékeknél a gyár, a gyári (kinti) nagyker, az importőr, a nagyker és a kisker is ráteszi a maga hasznát a készülékre. Természetesen előfordul, hogy egy-egy funkciót ugyanaz a szereplő tölt be, de akkor is két-három helyen kell árrést kitermelni.
A tipikus magyar hifit maga a konstruktőr árulja - még az olyan nemzetközileg elismert cégek, mint a Heed vagy az Etalon is maguk forgalmazzák a "szomszéd szobában" előállított termékeket. Ez a fajta informális kereskedelem, hogy is mondjam csak, azt is lehetővé teszi, hogy a termékek adótartalma alacsonyabb legyen, mint a cégek között számlával mozgó import termékeké.
A tipikus magyar hifi cég - eltérően a nyugati nagy márkáktól - igen keveset költ marketingre. Többnyire van egy Joomla alapú ingyenes weboldal, aztán annyi. Az AVX-hez hasonló fórumokon viszont jelen vannak a konstruktőrök, és a maguk fáradtságos munkájával pótolják a máshol marketingre elszórt összegeket. Persze ez is marketing - direkt marketing.
A tipikus magyar hifi cég keveset költ a csingilingikre: a készülékeknek nincs doboza (vagy ha van, akkor nagyon egyszerű), a használati utasítás egy fénymásolt A4-es lap. Aki dolgozott már a csomagolóiparban, az pontosan tudja, hogy egy háromszínnyomásos kartondoboz + két egyedi hungarocell rögzítő sablon + fólia csomagolás + egy 8-16 oldalas, háromszínnyomásos, minőségi kezelési utasítás előállítási költsége nagyjából egy ezres -- erre minden közvetítő haszonkulcsa, minden adó, áfa rárakódik, így könnyen kiderülhet, hogy a boltban 100 ezer forintért árult erősítő árából csak a csomagolás 3 ezer forintot tesz ki, pedig az szinte rögtön megy a kukába....
Természetesen a konkrét készülék hangminőségéről egy szót sem írtam, csak azt akartam jelezni, hogy egy adott ársávban egy magyar konstruktőrnek sokkal szélesebb mozgástere van, mint nyugati kollégájának.
Sztereó erősitők
Van ilyened?
Van csak megadta magát, de amíg jó volt addig tényleg jó volt.
- norman-bates
- Fórumlakó
- Értékelés: 27
Sztereó erősitők
Hallgass meg egy L-510-et
Van ilyened?
Lindemann limetree bridge, musical fidelity x-dac v3, musical fidelity x-psu v3,Delarton dea 50s, Klipsch tangent300, jbl l20t gi , qed drótok
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Árulnak az eladási oldalon egy ProEra erősítő kombót. Nagyon tetszik esztétikailag,csak sajnos nem sok mindent találtam róla.
Ha valak ismeri vagy már hallota zenélni,írjon róla legyen szives egy pár mondatot.
Köszönöm.
Intel Nuc i5-SotM SMS 200 ultra neo-Resonessence Labs Invicta Mirus Pro-Krell KBL-Fapaci aktív nagymonitor.
MDA kábelezés
MDA kábelezés
Sztereó erősitők
ugyanebből a listából tuningolás után melyik lenne a nyerő? Elég sok pozitív véleményt olvasni a tuning kapcsán
A listádon szereplő készülékeken nincs sok tuningolni való.
Egységes mérnöki hozzáállás eredményei. A felhasznált alkatrészek és az alkalmazott technológiák nagyjából egyensúlyban vannak.
Természetesen hozzá lehet nyúlni, bele lehet piszkálni mindenbe, de pont az lesz az eredmény, mint amikor valaki az 1.6-os Golfra szerel 18-as felniket - bizonyos paraméterek tulajdonképpen javulnak, de az összhatás nem feltétlenül. Sőt. A 18-as felnivel szerelt Golfnál ugrásszerűen javul például a kanyarstabilitás, csakhogy ennek az az ára, hogy az autó alig tud megmozdulni az úthengereken.
A "tuningnak" ára van (műszaki- és pénzügyi értelemben is), és a készülék eredendő harmóniája túl gyakran felborul.
Tehát egy 100.000 ft-os készülék + 50.000 ft tuning eredménye nem egy 150.000 ft-os készülék, hanem egy megbolygatott 100.000 forintos készülék.
És most csak a valódi tuningról beszéltem, az egyes hazai műhelyek által végzett kuruzslás (a fekete szurokkal leöntött panelek és társaik) teljesen más kategóriát jelentenek.
Nem véletlen, hogy a használt piacon a tuningolt készülékek nemhogy nem drágábbak az eredetieknél, hanem kifejezetten csak jelentősen olcsóbban adhatóak el.
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! A Primare erősítőknek milyen a hangkaraktere?( Konkrétan a 30.2 ill. A33.2-es végerősítő! )De úgy általában is jó lehet, ha ezt senki nem ismeri! Köszi!
Én annak idején egy olyan kanosszát jártam egy 30.1-es erősítővel, hogy semmi esetre sem vennék Primare-t többet.
Amikor elromlott, az importőr széttárta a karját, a nagynevű pesti szervizek is gyorsan lepasszoltak.
Sztereó erősitők
Igen eddig úgy áll a dolog,hogy a luxmant próbálom elsődlegesen megvenni,mert olcsón kínálják,de második körben megpróbálom a sansui árát is kiszorítani magamból.
Volt nálam két hétig egy 405-ös,nagyon olcsón kínálták,ezért elhoztam.Hát ilyen olcsón,ilyen hangot még nem hallottam.
Valóban hosszan hallgatható,kellemes,nem unalmas hang.Megesett,hogy délutántól hajnal kettőig hallgattam,és még akkor is alig bírtam leszakadni róla.
Hallgass meg egy L-510-et
Sztereó erősitők
Sziasztok!
30k körül szeretnék valami használt erősítőt venni egy pio lemezjátszóhoz.
Ennyiért mit ajánlanátok?
Üdv
- norman-bates
- Fórumlakó
Sztereó erősitők
Én hagy képviseljem az ellenoldalt, én a Luxmant ajánlanám. Nálam sok évig szolgált egy L-410-es csak egy meghibásodás miatt lett lecserélve. Igazi hosszan hallgatható szerkezet.
Igen eddig úgy áll a dolog,hogy a luxmant próbálom elsődlegesen megvenni,mert olcsón kínálják,de második körben megpróbálom a sansui árát is kiszorítani magamból.Volt nálam két hétig egy 405-ös,nagyon olcsón kínálták,ezért elhoztam.Hát ilyen olcsón,ilyen hangot még nem hallottam.
Valóban hosszan hallgatható,kellemes,nem unalmas hang.Megesett,hogy délutántól hajnal kettőig hallgattam,és még akkor is alig bírtam leszakadni róla.
Lindemann limetree bridge, musical fidelity x-dac v3, musical fidelity x-psu v3,Delarton dea 50s, Klipsch tangent300, jbl l20t gi , qed drótok
- norman-bates
- Fórumlakó
Sztereó erősitők
Az általad említett elkurvulást én is látom.Pont ezért érdekelnek egyre jobban a régi dolgok.
A mai kommersz márkák többsége régen minőséget produkált.A Harman Kardon már leginkább a pc-és műanyag hangfalaival tűnik ki,ez csak egy példa volt.Pusztán mások véleménye alapján még nem venném meg,de egy pozitív vélemény már lendít a dolgon.
Köszönöm a meghallgatás lehetőségét,de inkább megpróbálom letét ellenében elhozni,és itthon kipróbálni,ez az audiostatic miatt fontos.Bár már azon is gondolkodom,hogy be kellene szereznem valami korabeli hangfalat.Az elmúlt hetekben hirdettek itt két szép állapotú sansuit,szerintem olcsón(képeken),de a kis teljesítményük miatt nem mozdulhattam egyikre sem.
Sztereó erősitők
Köszönöm az értékes választ!
A sansui,és a luxman márka egy ideje felkeltette az érdeklődésem.
Luxmanok közül párat már ki tudtam próbálni,kicsit rá is kattantam.
Jó volna a Sansui vonalat is megkezdeni.
Most is erősítőt szeretnék venni,az egyik kiszemelt egy luxmanl l-410,a másik az említett Sansui.
Legjobb volna mindkettőt hazahozni,de erre most nincs keret.
Ezért még egy kérdés:Ti melyiket választanátok,l-410,vagy au-719.
Én hagy képviseljem az ellenoldalt, én a Luxmant ajánlanám. Nálam sok évig szolgált egy L-410-es csak egy meghibásodás miatt lett lecserélve. Igazi hosszan hallgatható szerkezet.
- norman-bates
- Fórumlakó
Sztereó erősitők
Köszönöm az értékes választ!
A sansui,és a luxman márka egy ideje felkeltette az érdeklődésem.
Luxmanok közül párat már ki tudtam próbálni,kicsit rá is kattantam.
Jó volna a Sansui vonalat is megkezdeni.
Most is erősítőt szeretnék venni,az egyik kiszemelt egy luxmanl l-410,a másik az említett Sansui.
Legjobb volna mindkettőt hazahozni,de erre most nincs keret.
Ezért még egy kérdés:Ti melyiket választanátok,l-410,vagy au-719.
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Sansui au-719-ről van valakinek tapasztalata,véleménye?
Esetleg más sansui erősítővel kapcsolatos vélemény is érdekel.
Olvasmányaim alapján, szerintem Sansui témában Kimber mester a szak értő!
Intel Nuc i5-SotM SMS 200 ultra neo-Resonessence Labs Invicta Mirus Pro-Krell KBL-Fapaci aktív nagymonitor.
MDA kábelezés
MDA kábelezés
- norman-bates
- Fórumlakó
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Sansui au-719-ről van valakinek tapasztalata,véleménye?
Esetleg más sansui erősítővel kapcsolatos vélemény is érdekel.
Egyetértek az előttem szólókkal, hogy inkább vegyél használtan 100e-ért erősítőt, mint újonnan 130-ért. Amúgy én is a Puccini-re szavaznék, bár annak konkrétan a hangját nem ismerem, de nekem egy Bellini Donizetti páros van, amit használtan vettem és nagyon nem bántam meg. Egy megfelelő tápkábellel megtámogatva szerintem jelentősen túlmutat az itteni árán. A különbséget én kábelre költeném, pl Valhallától egy jó tápra vagy IC-re, esetleg egy Alces-re. Továbbá megkérdezném azért Füleleket, hogy nála most pontosan mennyibe kerülnem az erősítők, mert ha jól láttam pl 150e-ft-ért daccal együtt kapsz (erre gondolok http://www.hivox.hu/hun_MyotisD.htm). A dac nélküli erősítője van az unokatesómnak, és nála elég jól szól.
Szvsz érdemes kivárni egy komolyabb erősítőt, amihez lehet fejleszteni a rendszert, mint beleugrani egy "kommerszebbe".
Még jó, hogy nem bántad meg nagyon jól muzsikál az a páros!
- gabo01
- V.I.P.
- Értékelés: 435
Sztereó erősitők
Egyetértek az előttem szólókkal, hogy inkább vegyél használtan 100e-ért erősítőt, mint újonnan 130-ért. Amúgy én is a Puccini-re szavaznék, bár annak konkrétan a hangját nem ismerem, de nekem egy Bellini Donizetti páros van, amit használtan vettem és nagyon nem bántam meg. Egy megfelelő tápkábellel megtámogatva szerintem jelentősen túlmutat az itteni árán. A különbséget én kábelre költeném, pl Valhallától egy jó tápra vagy IC-re, esetleg egy Alces-re. Továbbá megkérdezném azért Füleleket, hogy nála most pontosan mennyibe kerülnem az erősítők, mert ha jól láttam pl 150e-ft-ért daccal együtt kapsz (erre gondolok http://www.hivox.hu/hun_MyotisD.htm). A dac nélküli erősítője van az unokatesómnak, és nála elég jól szól.
Szvsz érdemes kivárni egy komolyabb erősítőt, amihez lehet fejleszteni a rendszert, mint beleugrani egy "kommerszebbe".
Még jó, hogy nem bántad meg nagyon jól muzsikál az a páros!
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800, Siltech Ruby Hill G5, HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
Sztereó erősitők
Azt nem írta, hogy nem szeretne használtat venni! Azt írta, hogy új kell ... áfa stb. ... honnan tudjuk, hogy valaki nem tud számlát adni a fórumról ...
De bocs hogy írtam! Maradok tisztelettel. De mindenki azt hallgat amit akar ...
Ja és a Puccini ledúrja mindegyiket a meghatározott zenékben szerintem.
Rendszer: Krell Kav 250p-250a/ JmLab Electra 926 / Arcam DV79 / Human-Audio X42 DAP / Human-Audio DRA-Kit dac / ValhallA AgPt RXF / ValhallA Cu-X tápkábelek / ValhallA AG7X hangfalkábel és jumper / Siltech SQ88 G3 IC / ValhallA ezüst koax kábel / ValhallA AgPt coax / Samsung SUHD UE49KS7000 tv
Sztereó erősitők
Üdv mindenkinek!
Új vagyok itt,szeretnék a hozzáértőktől tanácsot kérni.Jelenleg vaan egy hk 142-es hm erősítőm és Wharfedale 10.6-os front hangfalak.Sztereo erősítő irányába szeretnék nyitni minőségibb zenehallgatás a cél.Akérdés az lenne,hogy ha max.50-60eForintot szánnék az erősítő vásárlására mit javasolnátok?Használt erősítő tökéletesen megfelel,csak távirányítható legyen(ha lehet).Egyáltalán ennyiért kapok olyat,amely zenén mutat külömbséget?Vagy ne is találgassak?Akusztikus zenehallgatás lenne a cél.Minden tanácsot meghallgatok.Előre is köszönök minden segítséget!
Üdv!
Sztereó erősitők
És amikor beszerzel mindent, a hazai pályán teljesen más akusztika felborítja az egyszer másutt hallott hangképet.
Olyan meg nem nagyon létezik kis hazánkban, hogy mindent a rendelkezésedre bocsájtanak kipróbálni egy-két hétre.
Nekem sikerült. És bodnart forumtársnál is láttam egy komplett rendszert kölcsönben. Nem tudom mennyi ideig volt nála, őt kérdezd.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
Sztereó erősitők
Sziasztok!
A Advance Acoustic MAP105 mennyire jönne ki Wharfedale Diamond 9.6 -tal?
Zenei téren szinte minden evő vagyok a rockon kivül. Inkább az elektronikus zenét részesitem előnybe.
Illetve még nem volt sztereo rendszerem, most szeretném kiépiteni, de egyenlöre csak egy onkyo blue ray lejátszórol menne a zene! Nemtudom h az anyagiak mikor jutattnak egy normális cd lejátszohoz.
Egyeltalán érdemes-e igy erősitőt venni? Nagyon rontana a dolgon?
Sztereó erősitők
Ha mindenképpen új erősítőt akarsz venni, akkor szerintem is Cambridge Audio 650A. Viszont akkor már célszerű tuningoltatni a Hivox-al, ettől egy kategóriával jobb lesz a hangja.
Ehhez passzol egy Hivox dac, vagy ha jobban tetszik, akkor a Cambridge Audio dacja is mehet hozzá.
És való igaz, érdemes venned hozzá egy Alces-t is.
Az interneten vásárlásról, meghallgatás nélkül én lebeszéllek. Szerintem jobban jársz, ha meghallgatod, főleg otthon, mielőtt megveszed.
Vannak itt forumtársak, akik sűrűn csereberélik a cuccaikat. Meghallgatás nélkül, arra azért van esély, hogy otthon nem tetszik majd a kapott hang.
Vagy vidd magaddal a boltba legalább a hangfaladat, és a kábeleidet.
Ha szereted a kütyüket adni- venni, hirdetni, akkor semmi gond, rendeld meg a neten meghallgatás nélkül.
Ha hosszabb- rövidebb időre olyan megoldást keresel, amit bekapcsolsz és csak hallgatsz, akkor érdemes a vétel előtt meghallgatni. És ez utóbbi esetben ajánlom, hogy komplett rendszereket hallgass meg, akkor is, ha az elemeit egyszerre nem tudod megvenni. Ha egy rendszernek teszik a hangja, akkor nem kell majd évekig kísérletezned, hogy milyen hangfalat, milyen erősítővel, milyen kábellel köss össze, hogy jó hang legyen a vége.
És amikor beszerzel mindent, a hazai pályán teljesen más akusztika felborítja az egyszer másutt hallott hangképet. Olyan meg nem nagyon létezik kis hazánkban, hogy mindent a rendelkezésedre bocsájtanak kipróbálni egy-két hétre.
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Végre lehetőségem nyílt rá, hogy egy sztereó erősítőt vegyek. Tanácsért fordulok hozzátok.
Az alábbi a listából melyiket javasolnátok (esetleg melyiket zárjam ki)?
76e Ft | Cambridge Audio Azur 350A
76e Ft | NAD C 316 BEE
95e Ft | Tangent EXEO AMP
110e Ft | NAD C 326 BEE
125e Ft | Rotel RA-05SE (sajnos újan nem nagyon lehet kapni)
130e Ft | Cambridge Audio Azur 650A (ez mar a költséghatár teteje)
+ ha kihagytam a titkos tuti tippet kérlek osszátok meg
Élőben sajnos nincs módom meghallgatni őket, internetről rendelem majd, ezért a véleményetekre hagyatkozom. Ha esetleg segít, a következők a paramétereim:
- főként jazz és új/régebbi funkot hallgatok (+kicsi elektronikus)
- új erősítő kell (áfa, stb)
- Tannoy Mercury F2-re lesz egyelőre kötve
- 16nm szoba
- a jelenlegi CD lejátszómat le sem merem írni (FERGUSON d 800 hx, nem ér nevetni, folyamatban a mediaplayer es DAC projekt)
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, tanácsot!
(opcionálisan: ugyanebből a listából tuningolás után melyik lenne a nyerő? Elég sok pozitív véleményt olvasni a tuning kapcsán)
Ha mindenképpen új erősítőt akarsz venni, akkor szerintem is Cambridge Audio 650A. Viszont akkor már célszerű tuningoltatni a Hivox-al, ettől egy kategóriával jobb lesz a hangja.
Ehhez passzol egy Hivox dac, vagy ha jobban tetszik, akkor a Cambridge Audio dacja is mehet hozzá.
És való igaz, érdemes venned hozzá egy Alces-t is.
Az interneten vásárlásról, meghallgatás nélkül én lebeszéllek. Szerintem jobban jársz, ha meghallgatod, főleg otthon, mielőtt megveszed.
Vannak itt forumtársak, akik sűrűn csereberélik a cuccaikat. Meghallgatás nélkül, arra azért van esély, hogy otthon nem tetszik majd a kapott hang.
Vagy vidd magaddal a boltba legalább a hangfaladat, és a kábeleidet.
Ha szereted a kütyüket adni- venni, hirdetni, akkor semmi gond, rendeld meg a neten meghallgatás nélkül.
Ha hosszabb- rövidebb időre olyan megoldást keresel, amit bekapcsolsz és csak hallgatsz, akkor érdemes a vétel előtt meghallgatni. És ez utóbbi esetben ajánlom, hogy komplett rendszereket hallgass meg, akkor is, ha az elemeit egyszerre nem tudod megvenni. Ha egy rendszernek teszik a hangja, akkor nem kell majd évekig kísérletezned, hogy milyen hangfalat, milyen erősítővel, milyen kábellel köss össze, hogy jó hang legyen a vége.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Végre lehetőségem nyílt rá, hogy egy sztereó erősítőt vegyek. Tanácsért fordulok hozzátok.
Az alábbi a listából melyiket javasolnátok (esetleg melyiket zárjam ki)?
76e Ft | Cambridge Audio Azur 350A
76e Ft | NAD C 316 BEE
95e Ft | Tangent EXEO AMP
110e Ft | NAD C 326 BEE
125e Ft | Rotel RA-05SE (sajnos újan nem nagyon lehet kapni)
130e Ft | Cambridge Audio Azur 650A (ez mar a költséghatár teteje)
+ ha kihagytam a titkos tuti tippet kérlek osszátok meg
Élőben sajnos nincs módom meghallgatni őket, internetről rendelem majd, ezért a véleményetekre hagyatkozom. Ha esetleg segít, a következők a paramétereim:
- főként jazz és új/régebbi funkot hallgatok (+kicsi elektronikus)
- új erősítő kell (áfa, stb)
- Tannoy Mercury F2-re lesz egyelőre kötve
- 16nm szoba
- a jelenlegi CD lejátszómat le sem merem írni (FERGUSON d 800 hx, nem ér nevetni, folyamatban a mediaplayer es DAC projekt)
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, tanácsot!
(opcionálisan: ugyanebből a listából tuningolás után melyik lenne a nyerő? Elég sok pozitív véleményt olvasni a tuning kapcsán)
Igaz, nekem csak 550A Cambridge Audio-m volt, de talán nem haragszol, ha leírom:
egyszerűen nem értem miért került újonnan 90-95e Ft-ba. Többféle gyártmányú, olcsóbb és több százezres hangdobozzal is kipróbáltam, s nekem nem vált be. Általánosságban erőtlennek, dinamikátlannak, részlettelennek éreztem, zenei műfajtól (pop, rock, jazz, komolyzene) függetlenül.
Messze nem érte meg az új árát. Mai eszemmel még használtan se venném meg, max. háttérzenéhez.
- 4you
- V.I.P.
- Értékelés: 1140
Sztereó erősitők
Azt nem írta, hogy nem szeretne használtat venni! Azt írta, hogy új kell ... áfa stb. ... honnan tudjuk, hogy valaki nem tud számlát adni a fórumról ...
De bocs hogy írtam! Maradok tisztelettel. De mindenki azt hallgat amit akar ...
Ja és a Puccini ledúrja mindegyiket a meghatározott zenékben szerintem.
Tiszteletben tartottam a kérését,
mármint, hogy újat szeretne.
Azt gondolom,hogy az ő általa említett erősítők közt mindenképp a Cambridge650 a nyerő.
Ha használt is számításba jön,akkor jelenleg a fórumon a Puccini a nyerő,ár érték arányban.(ráadásul elég zenei)
Persze, ha ez lesz az első sztereó vasa,akkor nem biztos, hogy egyből egészséges belenyúlni egy ilyen kaliberű vasba.
Elsőre abszolút nem ilyen kategóriában gondolkoztam.
egy kezdő autóversenyző sem egyből egy F1-es autóval kezd.
Persze ezt neki kell tudni.
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Sztereó erősitők
Kikkoman, nem értelek, miért akarsz új készüléket ? 130 000 Ft-ért olyan erősítőt vehetsz, itt a fórumon, ami újkorában két-háromszor ennyibe került, és hangjuk is minimum ennyivel jobb. Tehát, jó esetben két-háromszázezer forintot is spórolhatsz, míg a 130 000 Ft áfája csak 35 100 Ft. Melyik változattal jársz jobban szerinted ?