Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
Sziasztok!
Továbbra is hangsugárzót keresek az aláírásomban szereplő sztereo rendszerhez. A kiszemeltek: Dali Concept 6, 1 éves, I.á.: 90.000,-
B&W 603 S2 kb. 10 éves, I. á.: 120.000,-
CAV FI-EX 1 éves, I. á.: 100.000,-
B&W 603 S3 5 éves, I. á.: 150.000,-
Várom a véleményeket, tanácsokat.
Tannoy F4-et mindenképp beletenném a kiválasztottak közé. A többiről inkább nem mondok véleményt, mert még az lenne mondva, hogy haza beszélek.
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
-
Vendég
Na kiváncsi leszek az eredményre.Én is a Dalit ajánlottam hozzá még régebben!
Majd írdd meg a tapasztalataid!
A B&W-k ellen szól, hogy 5-10 évesek az említett hangszórók. És ehhez mérten kicsit túlárazottak. A Dali esetében még van 4 év gari. Ez számomra pozitívum. A Cav garija pedig nemrég járt le, bár tudom, hogy Béla olcsón tud szerezni hozzá hangszórót, ha valami gixer lenne.
Mindenesetre nálam egyenlő eséllyel indul mindegyik. Az dönt, hogy a rendszeremen melyik fog jobban szólni. Bár még se IC kábelem, se hangfalkábelem. Így azért nem lesznek azonosak a feltételek.
Erősítő: NAD C370, Rega Brio. Forrás: Wiim Pro, NAD T531 DVD/CD, Rega P3. DAC: S.M.S.L. SU-1. Hangsugárzó: Tannoy Revolution XT8F. Sub: SVS SB-2000.
Most mondhatnám, hogy én mondtam neked
Concept 6-ot elvetetted?
Neem, megyek meghallgatni szombaton! Viszem az erősítőmet, meg a lejátszómat is. Meglátjuk! Illetve.. meghalljuk!
Erősítő: NAD C370, Rega Brio. Forrás: Wiim Pro, NAD T531 DVD/CD, Rega P3. DAC: S.M.S.L. SU-1. Hangsugárzó: Tannoy Revolution XT8F. Sub: SVS SB-2000.
Sziasztok!
Továbbra is hangsugárzót keresek az aláírásomban szereplő sztereo rendszerhez. A kiszemeltek: Dali Concept 6, 1 éves, I.á.: 90.000,-
Az biztos, hogy a legszínvonalasabb hangzásban és kivitelben a CAV. De! Meg kell hallgatni őket, nem mindenkinek jön be a kissé steril, színezetlen hangja. De én is kissé elfogult vagyok, mert hasonlít a meglévő Swans M6002F dobozaimra....
Bár a Concept 6 nem egy nagy eresztés (legalábbis szerintem).
Én próbáltam árnyaltan fogalmazni.
Az Ikon-ra rámondanám,hogy tényleg jó doboz,de a kisebb szériák sajnos itt a is a spórolásról szólnak.
A 6-os Bowers kivitele nagyon gagyi.Nálam egy pozdorjából készült doboz gyorsan kiveri a biztosítékot ebben az árkategóriában.
Pár hete hallgattam meg egy ilyen 603-as dobozt.A tulaj egy Swans TS6-os vette helyette.Azóta sem bánja.
603S2 doboza
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Sziasztok!
A Dali valóban jó a Nad-hoz. Bár a Concept 6 nem egy nagy eresztés (legalábbis szerintem).
Az adott CAV is elég jó, annyi a kérdés, hogy hogyan szólhat a cuccoddal.
A Bowert nyugodtan elfelejtheted, mert az nem jó a Nad-hoz.
Naim-ZU
CAF FI EX
nekem ez sokkal jobban tetszik,persze én elfogult vagyok.
Az tuti,hogy ha a feleségednél is be akarsz vágódni,akkor ezt kell megvenni.
A nyugati ára is jóval több,mint a Dalié-
Webáruház:
Sziasztok!
Dali,vagy CAV.
Concept 6
Webáruház:
Sziasztok!
Most mondhatnám, hogy én mondtam neked
Concept 6-ot elvetetted?
PROJ:Mitsubishi HC3100 - HTPC:HP Microserver+RadeonHD5450 - REC:Yamaha RX-V563 - MP:Squeezebox Duet - CD:Yamaha CDX-396 - DVD:Yamaha DVD-S663 - FRONT:Dali C6+Soundcare Superspike - CENTER:Dali Cc - SURROUND:Dali C1 - SUB:Dali Concept Sub - KÁBEL:Audioquest X/Forest HDMI, Neotech 1440BI/Mono, Profigold PGA42 - FÜLES:HD555,HD202 - GITÁR:Yamaha F310 :-)
-
Vendég
Sziasztok!
Nad szereti a Dalit, az jó mellé...
Sziasztok!
-
Vendég
Center ügyben szeretnék tanácsot kérni. A hangfalaim lent láthatók, ezekhez keresnék egy centert. Mivel 90%-ban zenét hallgatok sztereóban, és a center is inkább zenére kéne, nem áldoznék rá sokat, márpedig egy Triangle nem lenne olcsó. Vagyis használtat és olcsót szeretnék, de ami mégis passzolna ezekhez a falakhoz. Filmet alig nézek 5.1-ben, és zeném sem sok van ilyen, de azért néha jól jönne egy muzikális doboz. (Hátsó hangfalaim vannak régről, nem az igaziak, de egyelőre nem azzal kezdeném.)
Tanácstalan vagyok, melyik típust ajánlanátok?
A Monitor Audio Silvert beteheted mellé...Az elég jó center, és karakterben is menne mellé...
Center ügyben szeretnék tanácsot kérni. A hangfalaim lent láthatók, ezekhez keresnék egy centert. Mivel 90%-ban zenét hallgatok sztereóban, és a center is inkább zenére kéne, nem áldoznék rá sokat, márpedig egy Triangle nem lenne olcsó. Vagyis használtat és olcsót szeretnék, de ami mégis passzolna ezekhez a falakhoz. Filmet alig nézek 5.1-ben, és zeném sem sok van ilyen, de azért néha jól jönne egy muzikális doboz. (Hátsó hangfalaim vannak régről, nem az igaziak, de egyelőre nem azzal kezdeném.)
Szia Pali!
Akkor inkább el sem mondom,hogy mi volt eladó a napokban a U.K Ebay-en
Természetesen egy Triangle center...
+ egy komlett 5.1 rendszer,de azt el is vitték egy pillanat alatt.Még én is néztem egy második rendszerbe.Front:Antal 202 volt.+ az ebbe a szériába tarozó center,surround
Ha előbb tudom talán tudtunk volna találni valami megoldást.Más ötletem sajnos nincs.Talán a többiek tudnak segíteni.Azért nyitva tartom a szemem :lol!:
Hogy muzsikálnak a Triangle-k?Összemelegedtek a Creek-el?
Pár hete (hónapja?) írtam pü-t?Olvastad?Írtad,hogy Márciusban erre felé jársz(UK).
Abban a levélben invitáltalak egy kis -angliai- zenehallgatásra.Szóval ha még aktuális az utazás.És belefér a programodba.Akkor szívesen látlak.
Sok sikert a centerhez.
Üdv
Zsolt
Zene:
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Roon Nucleus One - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZX LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson EH-TW 9400
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Roon Nucleus One - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZX LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson EH-TW 9400
Center ügyben szeretnék tanácsot kérni. A hangfalaim lent láthatók, ezekhez keresnék egy centert. Mivel 90%-ban zenét hallgatok sztereóban, és a center is inkább zenére kéne, nem áldoznék rá sokat, márpedig egy Triangle nem lenne olcsó. Vagyis használtat és olcsót szeretnék, de ami mégis passzolna ezekhez a falakhoz.
Filmet alig nézek 5.1-ben, és zeném sem sok van ilyen, de azért néha jól jönne egy muzikális doboz. (Hátsó hangfalaim vannak régről, nem az igaziak, de egyelőre nem azzal kezdeném.)
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
-
Vendég
Szia ATC az lenne a kérdésem HK235 erősítőhöz cav 880 milyen lenne ?Ja 40%film ,csak azt néztem 87db az érzékenysége ,nem lesz halk ?
Nem lesz vele gond!
Talán egy kicsit langyosodni fog a H/K, de ha megfelelő a szellőzés akkor nem lesz probléma!!!
Egyébként a 880 vagy a 880A érdekel?
Nekem a 880 sokkal jobban tetszett! de annyival nem volt jobb mint amennyit az ára mutatott (igaz csak egyszer hallottam őket, azonos rendszerben)...
Cav 880 A
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Szia ATC az lenne a kérdésem HK235 erősítőhöz cav 880 milyen lenne ?Ja 40%film ,csak azt néztem 87db az érzékenysége ,nem lesz halk ?
Nem lesz vele gond!
Talán egy kicsit langyosodni fog a H/K, de ha megfelelő a szellőzés akkor nem lesz probléma!!!
Egyébként a 880 vagy a 880A érdekel?
Nekem a 880 sokkal jobban tetszett! de annyival nem volt jobb mint amennyit az ára mutatott (igaz csak egyszer hallottam őket, azonos rendszerben)...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Nem lesz halk.
Volt aki kis NAD 315-höz vette.Még az is tökéletesen kihajtotta.
Köszönöm szépen
sosztakovicson olyan dinamikát produkált, hogy én sem hittel el, a kis nad315-el
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
-
Vendég
Nem lesz halk.
Köszönöm szépen
Nem lesz halk.
Webáruház:
Halk nem lesz de azért kell neki erő!
dehogyis
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
-
Vendég
Most vettem észre, hogy dátum is van az akciótoknál, nem csak "a készlet erejéig". Ezt jól elnéztem. Meghallgatni már biztos nem fogom őket. Tulajdonképpen semmilyen hangfalat nem tudok meghallgatni, mert a környékünkön egyáltalán nem találtam HIFI bemutató termet.
Hangfalat keresek a Preludium és a Jamo e350-es hangfalam helyett. 17-18 nm-es szobába. NAD C315BEE erősítőhöz és DENON TU-1500RD rádióhoz. Főként háttér rádióhallgatásra. A család ezt a rendszert használja TV-hez is (házimozi?). Az újraperemett Preludiumban nics mély (de úgy, hogy olyan mint telefon), a Jamoban meg magas. Erre mit tudnál ajánlani az akciós készletből? Álló doboz egyáltalán szóba jöhet?
A válszt nagyon köszönöm, előre is!
A W2-es Sound Art garantáltan jó lenne.
Nagyon sok ilyen dobozt eladtunk már itt a fórumon is.
A kis NAD-hoz ez jó párosítás lehet.
Kösz a gyors választ!
A Sound Art W2-es méreteit hol találom? Bocs! A színe is fontos lenne, mint írtam, van családom és így annak egyik tagja feleség.
Állvány milyen passzolna hozzá, és mennyire fontos. Tudok készíteni valamilyent, de hát...
Cipőkanállal beleférne (akcióban) az L2. Érdemes ...?
Most vettem észre, hogy dátum is van az akciótoknál, nem csak "a készlet erejéig". Ezt jól elnéztem. Meghallgatni már biztos nem fogom őket. Tulajdonképpen semmilyen hangfalat nem tudok meghallgatni, mert a környékünkön egyáltalán nem találtam HIFI bemutató termet.
Hangfalat keresek a Preludium és a Jamo e350-es hangfalam helyett. 17-18 nm-es szobába. NAD C315BEE erősítőhöz és DENON TU-1500RD rádióhoz. Főként háttér rádióhallgatásra. A család ezt a rendszert használja TV-hez is (házimozi?). Az újraperemett Preludiumban nics mély (de úgy, hogy olyan mint telefon), a Jamoban meg magas. Erre mit tudnál ajánlani az akciós készletből? Álló doboz egyáltalán szóba jöhet?
A válszt nagyon köszönöm, előre is!
A W2-es Sound Art garantáltan jó lenne.
Nagyon sok ilyen dobozt eladtunk már itt a fórumon is.
A kis NAD-hoz ez jó párosítás lehet.
Webáruház: