Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
nézegettem vásárlók képeit... ennek aztán kellett az 5milis
de értem én, ad az optikára...

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
áá, jól lehúztak ezek is... itt csak 460 darabja
https://www.aliexpress.com/item/1005003 ... gmvK3AFo58
https://www.aliexpress.com/item/1005003 ... gmvK3AFo58
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
na,ha valkainek ilyen gondja van... nem is annyira egyszerű, mint gondoltam. jó, a pinarello méregdrága és néha meg kell fizetni, de a télibe ez is bőven elég, de szerintem bárhova. vigyázat, ebay-n 2800 darabja és még jön az áfa 
itt 2500 volt kettő szállítással, áfával
https://www.aliexpress.com/item/1005002 ... f19crdwjKY
itt 2500 volt kettő szállítással, áfával
https://www.aliexpress.com/item/1005002 ... f19crdwjKY
halfnote.hu
halfnote.hu
nehogy ezzel menjek hifiBZK-ra
jó alapanyagból és pénzből könnyű jó bicajt csinálni. ez kihívás
halfnote.hu
halfnote.hu
A fent leírtak gyakorlatilag egyeznek az aktuális "hivatalos" orvosi állásponttal. De engedj meg egy választ és tényleg nem forszírozom tovább. És előzetesen azt is hozzáteszem, hogy ha nem lettem volna beoltva (háromszor), lehet, hogy már nem is élnék. De a világ szvsz. soha nem csak fekete, vagy fehér...
Szóval, személyes tapasztalataim mellé (hogy kicsit On is legyen itt a bringa topicban: az ismerettségi körömben is többeknél fellépett ízületi problémákat eddig nem is említettem) egy nem a Blikk-ben megjelent,
egészen friss publikáció (szvsz. egyre több ilyet olvashatunk majd az elkövetkező években, sőt évtizedekben): https://www.mdpi.com/2076-0817/12/2/233
Önkényesen kiragadott részletek a teljesség igénye nélkül:
"...this may be the right time to revise the risk/benefit ratio of these pharmacological interventions."
"...the mortality rate in unvaccinated people (for non-COVID-19 causes) was lower than that observed in the people who had received at least one COVID-19 vaccine dose."
"...it seems that people vaccinated once, and especially those vaccinated twice ... have a higher risk of death from non-COVID-19-related causes and have double or triple the chances of having a heart infarction or a stroke, as compared to unvaccinated individuals."
Mindezektől függetlenül csakazértis meg fogunk mindannyian gyógyulni és nyomjuk a km-eket, kinek-kinek ambíciója-kedve-erejének megfelelő mértékben - még 80 év felett is!
: https://www.nytimes.com/2017/02/08/well ... clist.html
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1360
Off no. 3.pärt írta: ↑2023.02.20., hétf. 17:33Off no.1.
... Az én háztáji megfejtési kísérletem ezekre a nyavalyákra, hogy a karantén időszakában tartalékon működtek a szervezet védekező mechanizmusai, és a közben mutálódott újabb törzsekre nem voltunk felkészülve. OK, kicsit konyhai, kelkáposztaszagú elmélet, de nekem jobban tetszik mint a csipezett oltás, meg a többi efféle.![]()
...
A fent leírtak gyakorlatilag egyeznek az aktuális "hivatalos" orvosi állásponttal. De engedj meg egy választ és tényleg nem forszírozom tovább. És előzetesen azt is hozzáteszem, hogy ha nem lettem volna beoltva (háromszor), lehet, hogy már nem is élnék. De a világ szvsz. soha nem csak fekete, vagy fehér...
Szóval, személyes tapasztalataim mellé (hogy kicsit On is legyen itt a bringa topicban: az ismerettségi körömben is többeknél fellépett ízületi problémákat eddig nem is említettem) egy nem a Blikk-ben megjelent,
Önkényesen kiragadott részletek a teljesség igénye nélkül:
"...this may be the right time to revise the risk/benefit ratio of these pharmacological interventions."
"...the mortality rate in unvaccinated people (for non-COVID-19 causes) was lower than that observed in the people who had received at least one COVID-19 vaccine dose."
"...it seems that people vaccinated once, and especially those vaccinated twice ... have a higher risk of death from non-COVID-19-related causes and have double or triple the chances of having a heart infarction or a stroke, as compared to unvaccinated individuals."
Mindezektől függetlenül csakazértis meg fogunk mindannyian gyógyulni és nyomjuk a km-eket, kinek-kinek ambíciója-kedve-erejének megfelelő mértékben - még 80 év felett is!
Ha ez a hobby one, mit tud a sport? A racsingba bele se merek gondolni
halfnote.hu
halfnote.hu
muszály volt bátornak lenni, spanyol oldalról rendeltem (bikeinn)de mostanra már nagyjából tudom, hogy mit szeret a popókám
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5218
Pofás darab. Próbáltad előtte vagy bátor voltál?
törött helyett vettem egy ilyet, cserélhető felső és alsó, egyenlőre nagyon kényelmes, igaz még csak görgőn használom
Repente artax glm
- Csatolmányok
-
- repente-artax-glm-saddle-2-rccr.jpg (34.69 KiB) Megtekintve 810 alkalommal
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5218
Épülget a téli gép. Áprilisra egyben lesz... 

De Te már csak egy karbonlaphoz vagy szokva
[/quote]
Télen ez barátságosabb
halfnote.hu
halfnote.hu
Csak szereld fel,ha már ott van. Az éjjeliszekrény helyett jól mutatna
[/quote]
Vagy lemezjátszó falikonzol...
halfnote.hu
halfnote.hu
Amúgy jó nyereg lenne, de bazi nehéz. 305g körül vanAAttila írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:23Sokat mocorog tekerés közben. Állandóan keresi a helyétmackohaz írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:18ülés akkora rajta mint egy hegedűtokrevox írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:09Változatok egy témára: hézagolókavagy így jár, aki edr vázból építkezik. A végén alulra be kellett áldozni egy Pinarello 4mm-es kupakot, stucni meg a 110 adta ki. Már csak 10,5kg az új kormánnyal
egy fekete, 3ezres sárvédőszett híja van hátra amit az axxony legyalázott
20230220_195124.jpg![]()
így van kellő játéktere
![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
Én seAAttila írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:30A képre pillantva valahogy az jut az eszembe,hogy az asszonyok nem biztos,hogy ilyen nappaliról álmodnakrevox írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:09Változatok egy témára: hézagolókavagy így jár, aki edr vázból építkezik. A végén alulra be kellett áldozni egy Pinarello 4mm-es kupakot, stucni meg a 110 adta ki. Már csak 10,5kg az új kormánnyal
20230220_195124.jpg![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
Normál. 125 széles, 270-280 hosszú. Gondolom, perspektívában torzulmackohaz írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:18ülés akkora rajta mint egy hegedűtokrevox írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:09Változatok egy témára: hézagolókavagy így jár, aki edr vázból építkezik. A végén alulra be kellett áldozni egy Pinarello 4mm-es kupakot, stucni meg a 110 adta ki. Már csak 10,5kg az új kormánnyal
20230220_195124.jpg![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
A képre pillantva valahogy az jut az eszembe,hogy az asszonyok nem biztos,hogy ilyen nappaliról álmodnakrevox írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:09Változatok egy témára: hézagolókavagy így jár, aki edr vázból építkezik. A végén alulra be kellett áldozni egy Pinarello 4mm-es kupakot, stucni meg a 110 adta ki. Már csak 10,5kg az új kormánnyal
20230220_195124.jpg
és keresgélés közben egy-két halott német katona is felbukkanAAttila írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:23Sokat mocorog tekerés közben. Állandóan keresi a helyétmackohaz írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:18ülés akkora rajta mint egy hegedűtokrevox írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:09Változatok egy témára: hézagolókavagy így jár, aki edr vázból építkezik. A végén alulra be kellett áldozni egy Pinarello 4mm-es kupakot, stucni meg a 110 adta ki. Már csak 10,5kg az új kormánnyal
20230220_195124.jpg![]()
így van kellő játéktere
![]()
így van kellő játéktere
Sokat mocorog tekerés közben. Állandóan keresi a helyétmackohaz írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:18ülés akkora rajta mint egy hegedűtokrevox írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:09Változatok egy témára: hézagolókavagy így jár, aki edr vázból építkezik. A végén alulra be kellett áldozni egy Pinarello 4mm-es kupakot, stucni meg a 110 adta ki. Már csak 10,5kg az új kormánnyal
20230220_195124.jpg![]()
Lemezjátszó tuti csillapított felületenrevox írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:09Változatok egy témára: hézagolókavagy így jár, aki edr vázból építkezik. A végén alulra be kellett áldozni egy Pinarello 4mm-es kupakot, stucni meg a 110 adta ki. Már csak 10,5kg az új kormánnyal
20230220_195124.jpg
ülés akkora rajta mint egy hegedűtokrevox írta: ↑2023.02.20., hétf. 23:09Változatok egy témára: hézagolókavagy így jár, aki edr vázból építkezik. A végén alulra be kellett áldozni egy Pinarello 4mm-es kupakot, stucni meg a 110 adta ki. Már csak 10,5kg az új kormánnyal
20230220_195124.jpg
Változatok egy témára: hézagolók
avagy így jár, aki edr vázból építkezik. A végén alulra be kellett áldozni egy Pinarello 4mm-es kupakot, stucni meg a 110 adta ki. Már csak 10,5kg az új kormánnyal
halfnote.hu
halfnote.hu