Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 864
Pc alapú audio lejátszás
Egyertelmuen,kisebb freki alacsonyabb zaj kevesebb ho jobb idozites.
Akkor ezt? http://www.asus.com/sk/Motherboards/H170M-E-D3/A Plus-os DDR3-as igen nagy alaplap. ( http://www.asus.com/sk/Motherboards/H170-PLUS-D3/ )
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Pc alapú audio lejátszás
Egyertelmuen,kisebb freki alacsonyabb zaj kevesebb ho jobb idozites.
„A balgatag ember úgy van az élet igazságával, mint a gyerek a káposztafejjel. Száz levelét leszaggatja, s csak mikor a kemény torzsához ér, akkor veszi észre, hogy a káposztát eldobta.”
Pc alapú audio lejátszás
Az idozites kulcsfontosagu audtiiv szempontbol, tehat DDR3.
Kérdés a latency csökkentéssel párhuzamos órajel csökkentés végeredményben előrébb visz-e bennünket?
Pc alapú audio lejátszás
Az idozites kulcsfontosagu audtiiv szempontbol, tehat DDR3.
„A balgatag ember úgy van az élet igazságával, mint a gyerek a káposztafejjel. Száz levelét leszaggatja, s csak mikor a kemény torzsához ér, akkor veszi észre, hogy a káposztát eldobta.”
Pc alapú audio lejátszás
Valaki esetleg nem tud valami infot, hogy DDR3 vagy inkabb DDR4-es alaplapot erdemes? Vagy mind1?
Szia,
Mindenképpen DDR4, gyorsabb, jobb, kevesebbet fogyaszt.
http://dirtywindows.hu/2015/12/31/ddr3- ... -valtasra/
- tottyi
- Hazajáró lélek
Pc alapú audio lejátszás
Valaki esetleg nem tud valami infot, hogy DDR3 vagy inkabb DDR4-es alaplapot erdemes? Vagy mind1?
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- tottyi
- Hazajáró lélek
Pc alapú audio lejátszás
Ne kezeld ilyen mereven a számokat! A 95 W a maximális értéket jelöli. Csupán zenehallgatásnál nem fogyaszt ennyit és nem is melegszik annyira. Ennek ellenére ez nem egy ideális CPU audio PC-be. A passzív gépházak hűtése sem fix érték, nagyban befolyásolja a környezet és a belső elrendezés.
Filmnezesre is hasznalnam es ha FullHD-es filmet nezek akkor elkezd egy kicsit jobban porogni a ventillator a procin. Tulzsufolva nem lenne csak ketto SSD-et raknek ha ez az alaplap maradna na de akkor kellene megtobb tap kulon az SSD-kre mert az uj alaplapba M2-es SSD-et raknek amihez nem kell kulon tap es ezzel megint visszajutottam oda, hogy kell masik alaplap es akkor mar proci. Akarhogy varialok mindig oda jutok ki, hogy kell uj alaplap.
A mostani alaplap + proci = tobb tap, oregebb grafikus, tobb helyet foglal es nagyon melegszik a passziv hutes az alaplapon.
Uj alaplap + proci = +430 €uro mondjuk ez a minusz resz benne, jobb grafikus es ezaltal lehet kevesebb hot termel, kevesebb tap mert az alaplapon lesz az SSD, joval kevesebbet fogyaszt es ezaltal kevesebb tap tehat megint kevesebb hot termel.
Orajelgeneratorokrol nem is beszelve.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11014
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Nekem az Intel Core i7 2600K van meg es ez 95w-ot fogyaszt es az itteni tapgyartok ezt nagyon sokaltak. Igaz a Streacom FC10-es dobozba meg epp belefer ez a fogyasztas mert ott is a felso hatar 95w-os proci. De az alaplapom is nagy es ha mar kell venni alaplapot akkor procit is.
Ne kezeld ilyen mereven a számokat! A 95 W a maximális értéket jelöli. Csupán zenehallgatásnál nem fogyaszt ennyit és nem is melegszik annyira. Ennek ellenére ez nem egy ideális CPU audio PC-be. A passzív gépházak hűtése sem fix érték, nagyban befolyásolja a környezet és a belső elrendezés.
- tottyi
- Hazajáró lélek
Pc alapú audio lejátszás
Nekem az egyik régi 3. gen. I7 4790, 85w-al, soha semmi gondom nem volt a tápokkal vele.
A másik 3770-es 65w-os passzívban, jéghidegen jár zene alatt.
Nem kell ezt túl lihegni....
Nekem az Intel Core i7 2600K van meg es ez 95w-ot fogyaszt es az itteni tapgyartok ezt nagyon sokaltak. Igaz a Streacom FC10-es dobozba meg epp belefer ez a fogyasztas mert ott is a felso hatar 95w-os proci. De az alaplapom is nagy es ha mar kell venni alaplapot akkor procit is.
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Pc alapú audio lejátszás
Nekem mar van egy i7-es csak sokat fogyaszt es ezert kell kisebb fogyasztasu procit vennem passziv hutesre, na meg a tapagyseg vegett.
Nekem az egyik régi 3. gen. I7 4790, 85w-al, soha semmi gondom nem volt a tápokkal vele.
A másik 3770-es 65w-os passzívban, jéghidegen jár zene alatt.
Nem kell ezt túl lihegni....
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
- tottyi
- Hazajáró lélek
Pc alapú audio lejátszás
Vegyél inkább i7 6700K-t! https://www.pcx.hu/intel-core-i7-6700k- ... zor-888034
Nekem mar van egy i7-es csak sokat fogyaszt es ezert kell kisebb fogyasztasu procit vennem passziv hutesre, na meg a tapagyseg vegett.
Pc alapú audio lejátszás
Hi, szeretnek venni egy i7 6700T processzort de ugy nezem, hogy mar kiarusitas van es tobb helyen mar nem elerheto, tud valaki valamit errol, hogy esetleg jon az uj generacio? Az INTEL oldalon nem talaltam ilyet csak a 6-ik generacios procik vannak meg fent.
Vegyél inkább i7 6700K-t! https://www.pcx.hu/intel-core-i7-6700k- ... zor-888034
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Hi, szeretnek venni egy i7 6700T processzort de ugy nezem, hogy mar kiarusitas van es tobb helyen mar nem elerheto, tud valaki valamit errol, hogy esetleg jon az uj generacio? Az INTEL oldalon nem talaltam ilyet csak a 6-ik generacios procik vannak meg fent.
Intel 2016 Roadmap
Érkezik a SkyLake-S, Broadwell-E és a Kaby Lake. Kapkodhatjuk majd a fejünket.
- tottyi
- Hazajáró lélek
Pc alapú audio lejátszás
- study
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 47
Pc alapú audio lejátszás
Kipróbáltam, külön csak az Emotiva UMC-1 DAC-al az rendben működik, csak a Kingrex nem hajlandó megszólalni.
http://www.kingrex.com/support.php
BODOR AUDIO HTPC ,M2TECH HIFACE EVO TWO UNIVERSAL D-TO-D CONVERTER, C.E.C.CD 3800 , Audio Analogue Crescendo, Focal-JMLab Chorius 726, Sennheiser HD600,HIVOX CUPROPENIS
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF
HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF
HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Kipróbáltam, külön csak az Emotiva UMC-1 DAC-al az rendben működik, csak a Kingrex nem hajlandó megszólalni..
Lehetséges, hogy régebbi firmware van a Kingrexeden, annak még nem volt teljes a Linux támogatottsága. Egy frissítés megoldhatja a problémádat.
- lacimaci77
- Nincs visszaút
- Értékelés: 14
Pc alapú audio lejátszás
Kipróbáltam, külön csak az Emotiva UMC-1 DAC-al az rendben működik, csak a Kingrex nem hajlandó megszólalni. Írtam nem túl erős angol tudásommal a Daphile "helpdeskre". Túl komoly választ nem kaptam, csak annyit olvassam el a FAQ bejegyzéseket. Az első bejegyzésre hivatkozva. Aminek a válasza ez lenne, de nem értem igazán miről van szó:
Q1. No sound. Daphile seems to recognize audio device and play music
to it but there is no sound?
A1. In most cases this is related to the "Mixer Controls" settings of
the audio device (Settings -> Audio Devices). User might have to enable
some controls there in order to unmute the sound.
Legyen valaki szíves ezt lefordítani és pontosan megválaszolni mit hol állítsak!
Semmiféle Mixer control beállítás nincs az audio devices részben, csak az ki-be kapcsolható. Ez nem vezetett sikerre.
Valakinek valami ötlete! (Légyszi pontosan leírni mit-hol!
köszi.
Forrás: Raspberry PI 4B + Allo Digione + Rune Audio; Erősítő: DIY végfok; Hangsugárzó: Revel Performa M20; DAC: Topping D90 MQA előfok/DAC Kábelek: Crystal Cooper hangfal és IC, AudioQuest Eagle Eye koax
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Próbálkoztam a Daphile-lel. A telepítése pofon egyszerű. Ellenben hang nem akar kijönni a torkán. A vezérlő eszközöm, ugyan azon a hálózaton lévő windows-os számítógép, annak a böngészőjében szépen bejön a felület za audio pc IP címével. A lejátszó eszközöm az egy Kingrex UC384 külső audio transport. Ezt is szépen felismeri a Daphile, beparaméterezi és a jobb alsó sarokban folyamatosan jelzi a jelenlétét. Mindent alapbeállításon hagytam. Úgy szólalt meg a program, hogy a Windows-os Pc-m hangszóróján szólt a zene. Ezt nem igazán értettem. Az audio Pc a tároló eszközt (USb külső HDD) talózza, kezeli. Mi lehet a gond?
Ha a windows-os gépen szól a zene, akkor a daphile csak média szerver. Váltogass a kimeneti eszközök közt, onnan megszólal-e.
- gyurmaember
- V.I.P.
- Értékelés: 101
Pc alapú audio lejátszás
Android telefonról is tudtam vezérelni, de úgy sem szólal meg.
Tilsd le az összes hangeszközt a daphileban, amit nem hasznàlsz. Lehet hogy segít.
- lacimaci77
- Nincs visszaút
Pc alapú audio lejátszás
Android telefonról is tudtam vezérelni, de úgy sem szólal meg.
Forrás: Raspberry PI 4B + Allo Digione + Rune Audio; Erősítő: DIY végfok; Hangsugárzó: Revel Performa M20; DAC: Topping D90 MQA előfok/DAC Kábelek: Crystal Cooper hangfal és IC, AudioQuest Eagle Eye koax
- lacimaci77
- Nincs visszaút
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Próbálkoztam a Daphile-lel. A telepítése pofon egyszerű. Ellenben hang nem akar kijönni a torkán. A vezérlő eszközöm, ugyan azon a hálózaton lévő windows-os számítógép, annak a böngészőjében szépen bejön a felület za audio pc IP címével. A lejátszó eszközöm az egy Kingrex UC384 külső audio transport. Ezt is szépen felismeri a Daphile, beparaméterezi és a jobb alsó sarokban folyamatosan jelzi a jelenlétét. Mindent alapbeállításon hagytam. Úgy szólalt meg a program, hogy a Windows-os Pc-m hangszóróján szólt a zene. Ezt nem igazán értettem. Az audio Pc a tároló eszközt (USb külső HDD) talózza, kezeli. Mi lehet a gond?
- tottyi
- Hazajáró lélek
Pc alapú audio lejátszás
Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist.
Afene, sajnos ha beirom com-al akkor is atdob a sajat orszagomba ezt csak most vettem eszre a veget. Probald com-al.
Na meg itt latni mennyi ember klikkelt ra es mennyire erdekli az embereket a PP cuccok.
http://ppaproduct.blogspot.com Talan igy menni fog.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Pc alapú audio lejátszás
Szerintem ezekre gondolt amit 2016-ban posztolt. http://ppaproduct.blogspot.sk/
Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- tottyi
- Hazajáró lélek
Pc alapú audio lejátszás
Ezek a cikkek hol olvashatók?
Szerintem ezekre gondolt amit 2016-ban posztolt. http://ppaproduct.blogspot.sk/
Pc alapú audio lejátszás
Milyen módon méred az aktivitását? Csak az elmúlt 5 napban 3 cikket közölt, küldött át. Egyébként ott is nyár van.
Ezek a cikkek hol olvashatók?