Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD-R tesztek

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: gemini »

Princora írtam egy filmet és másnapra teljesen eltűnt róla minden .Az ASUS író utána úgy ismerte fel, mintha üres lemez lenne.

nem volt bepipalva a "simulation" ?

Tibris: passzolok, az MCC elismerten egyike a legjobb anyagoknak, ahogyan a RICOH is ! NEkem is nagyon bevaltak, hoztak amit vartam toluk ...

Az Indiana Jones-t írtam meg dvd decrypterrel 1-szeresen, miután elkészűlt az asztali olvasó
beolvasta és ment is szépen még aznap.
Másnap újra megírtam 2-szeresen és akkor jó lett, pedig ugyan arra a lemezre írtam.

ugyanarra vagy ugyanolyanra?

Vendég

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Princora írtam egy filmet és másnapra teljesen eltűnt róla minden .Az ASUS író utána úgy ismerte fel, mintha üres lemez lenne.

Tibris: passzolok, az MCC elismerten egyike a legjobb anyagoknak, ahogyan a RICOH is ! NEkem is nagyon bevaltak, hoztak amit vartam toluk ...

Az Indiana Jones-t írtam meg dvd decrypterrel 1-szeresen, miután elkészűlt az asztali olvasó
beolvasta és ment is szépen még aznap.
Másnap újra megírtam 2-szeresen és akkor jó lett, pedig ugyan arra a lemezre írtam.

arty
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: arty »

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Sziasztok! 
Már a régi sem a régi!    Pénteken a postai zürzavar miatt (nem jött meg a megrendelésem) el kellett mennem dvd+r lemezt venni. Irány a Metró, mivel eddig ott jó kis Sony lemezeket vettem (RICOHJPN azonosító), ha nagy volt a szükség!    Meg is találtam mind a 15 darabot ami volt (799 Ft/db), gyorsan meg is vettem. Még örültem is neki, mert 4x-esen írhatóak voltak.
Itthon beraktam az íróba, és megszokásból megnéztem az azonosítot! És itt jött a csalódás!!!    MCC mind    ! És rontott is bizony 2-t. Ami ugyebár 15-ből elég gázos! (Ricoh, Ritek azonosítósból 2-300 után sincs rontott lemezem!) Ez van. 

Jah, ugy látszik a te irod nem szereti az MCCt

Attól az még jó anyag marad

Amatőr vagyok, és szeretném tudni mi az a MCC, meg az azonosítót hol találom, és mire jó???
Előre is köszi!

MCC Mitscubishi Chemical Company rövidítése.

pl. a Verbatimok ilyenek.

Nálam szuperül működnek.
Elkúrtuk

Mylo
Isten Hozott! :)

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Mylo »

Ezt már kitalálták nyugatabbra, védőgázban van a DVD, kicsomagolás után 24 órán belül meg kell nézni, utána valamilyen kémiai folyamat az olvasható felületet tönkreteszi.
Te honnan vetted az írható próbaverziót??

Tényleg nem rossz májúság, de a film címe nem a láthatattlan ember volt?

Vendég

DVD-R tesztek

Ezt már kitalálták nyugatabbra, védőgázban van a DVD, kicsomagolás után 24 órán belül meg kell nézni, utána valamilyen kémiai folyamat az olvasható felületet tönkreteszi.
Te honnan vetted az írható próbaverziót??

Mylo

DVD-R tesztek

Vendég, most szúrtam ki, hogy a szitázatlan Samsungra (még ha viszi is a lejátszóm) írt adatok újraírása nem mindig egyszerű... Lehet, hogy egy szar szériát fogtam ki, de az egyik legrosszabb, amellyel dolgom volt. 

strato
semmi személyeskedő szándék nem volt, ne úgy olvass!

Hi

na most ilyet, amitől úgy féltem samsung lemez (bellall vagy mi) 10-ből 10 tökéletesen íródott és működik.

Mylo

Mylo

DVD-R tesztek

Mit írtál rá? Írtál rá? Milyen progival? Írás után kipróbáltad? Ennyire nem szar ez a lemez....

Vendég

DVD-R tesztek

Princora írtam egy filmet és másnapra teljesen eltűnt róla minden .
Az ASUS író utána úgy ismerte fel, mintha üres lemez lenne.

Tibris

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Tibris »

És a nagy kérdés!
Kaptam ma egy lemezt, hogy nézzem meg milyen, mert Ausztriából hozták és nem ismerik.
Hát én sem ismerem!!!
Hallott már valaki róla??? POMSC azonosító.

Tibris

DVD-R tesztek

Amatőr vagyok, és szeretném tudni mi az a MCC, meg az azonosítót hol találom, és mire jó???
Előre is köszi!

Néhány programmal (DVD Identifier, NERO CD/DVD speed, DVDinfoPro) meg tudod nézni a DVD lemez különböző infóját. Ott van a lemez gyártóazonosító is. Ami gyakorlatilag az lenne, hogy ki gyártotta a lemezt, de ez gyakorlatilag bármi lehet, mert a gyártás során bármit írhatnak ide!
És itt kezdődik a csata, hogy kinél mi vált be, mit szeret, mire próbálja rábeszélni a másikat! (Én a DVD+R mellett köteleztem el magam, abból is a RICOHJPN és Ritek a kedvencem. De ha mégis használok - os lemezt, az ritek G04) De ez véletlenűl sem szentírás!!!!! Kinek mi válik be!

Tibris

DVD-R tesztek

Mocsok Pioneer! Jól kibabrál itt velem a fránya izlésével! Képes nem szeretni. És az piszok Philips se szerette elötte! Pedig biztos jó anyag! De én akkor sem kérek belőle ezek után sem.

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 753
Kapcsolat:

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: sozs »

Sziasztok! 
Már a régi sem a régi!    Pénteken a postai zürzavar miatt (nem jött meg a megrendelésem) el kellett mennem dvd+r lemezt venni. Irány a Metró, mivel eddig ott jó kis Sony lemezeket vettem (RICOHJPN azonosító), ha nagy volt a szükség!    Meg is találtam mind a 15 darabot ami volt (799 Ft/db), gyorsan meg is vettem. Még örültem is neki, mert 4x-esen írhatóak voltak.
Itthon beraktam az íróba, és megszokásból megnéztem az azonosítot! És itt jött a csalódás!!!    MCC mind    ! És rontott is bizony 2-t. Ami ugyebár 15-ből elég gázos! (Ricoh, Ritek azonosítósból 2-300 után sincs rontott lemezem!) Ez van. 

Előre is köszi!

Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: arty »

Sziasztok! 
Már a régi sem a régi! Pénteken a postai zürzavar miatt (nem jött meg a megrendelésem) el kellett mennem dvd+r lemezt venni. Irány a Metró, mivel eddig ott jó kis Sony lemezeket vettem (RICOHJPN azonosító), ha nagy volt a szükség! Meg is találtam mind a 15 darabot ami volt (799 Ft/db), gyorsan meg is vettem. Még örültem is neki, mert 4x-esen írhatóak voltak.
Itthon beraktam az íróba, és megszokásból megnéztem az azonosítot! És itt jött a csalódás!!! MCC mind ! És rontott is bizony 2-t. Ami ugyebár 15-ből elég gázos! (Ricoh, Ritek azonosítósból 2-300 után sincs rontott lemezem!) Ez van.

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Tibris

DVD-R tesztek

Sziasztok!

Már a régi sem a régi! Pénteken a postai zürzavar miatt (nem jött meg a megrendelésem) el kellett mennem dvd+r lemezt venni. Irány a Metró, mivel eddig ott jó kis Sony lemezeket vettem (RICOHJPN azonosító), ha nagy volt a szükség! Meg is találtam mind a 15 darabot ami volt (799 Ft/db), gyorsan meg is vettem. Még örültem is neki, mert 4x-esen írhatóak voltak.
Itthon beraktam az íróba, és megszokásból megnéztem az azonosítot! És itt jött a csalódás!!! MCC mind ! És rontott is bizony 2-t. Ami ugyebár 15-ből elég gázos! (Ricoh, Ritek azonosítósból 2-300 után sincs rontott lemezem!) Ez van.

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

DVD-R tesztek

Én is hallottam olyanról, hogy a régi CD-ken az alumínium réteg valahogy belediffundál (vagy mit csinál) a műanyagba és károsodik a felvétel. De állítólag ezt már kiküszöbölték.
Úgy legyen!

Más hiba viszont előfordulhat.
Ne legyen úgy!

Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

A gyári zenei CD-re gondoltam, havernak van 10 éves, és elment rajta a magas!Írták páran, hogy némelyik lemezen olvasási hibák keletkeznek, és ezt nem értem, hogy ez fizikailag miért következik be, ezért kérdezek ilyeneket!

Én is hallottam olyanról, hogy a régi CD-ken az alumínium réteg valahogy belediffundál (vagy mit csinál) a műanyagba és károsodik a felvétel. De állítólag ezt már kiküszöbölték. Más hiba viszont előfordulhat.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-R tesztek

nem tudod hogy milyen íróval és milyen sebességgel lett megírva a lemez? Nekem is volt hasonló problémám egy 4x-esen megírt Verbatim-al. 
Üdv, Mick

Mercury íróm van és mindig 2x-et használok, bár az író és a lemez is tudja a 4x-et. De mint írtam, az én lejátszómon nem volt gond. Lehetett egy kis karc is a lemezen.

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

DVD-R tesztek

Az íróm:

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

DVD-R tesztek

CD-ből két lemezt írtam eddig, Maxell-t, hasonló a tokja mint a csatolt kép, ezeken VCD-k vannak, az egyik zárása után a Nero azt írta ki, hogy logic falued, vagy valami hasonlót, de a DIMARSONOM lazán lejátsza! Van még egy újból irhatóm, az TDK, eddig egyikkel se volt bajom!
Az írom MSI DR-4A!

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

DVD-R tesztek

Sozs:Te milyen zenei CD-ket írtál 10 évvel ezelőtt???

A gyári zenei CD-re gondoltam, havernak van 10 éves, és elment rajta a magas!
Írták páran, hogy némelyik lemezen olvasási hibák keletkeznek, és ezt nem értem, hogy ez fizikailag miért következik be, ezért kérdezek ilyeneket!
Na, én ezt használom:

CrocodileMick
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: CrocodileMick »

Egy Dimarson-os kollégám visszaadott egy Ridata (Ritek G04) lemezt, mert a film vége teljesen bekockásodott és akadozott...
YvsMad,

nem tudod hogy milyen íróval és milyen sebességgel lett megírva a lemez? Nekem is volt hasonló problémám egy 4x-esen megírt Verbatim-al.

Üdv, Mick

...élvezd az életet ameddig lehetöséged van rá!

TV: Panasonic TX-32PK25D, DVD: Pioneer DV-717, AMP: Denon AVR-1801, VHS: Mitsubishi HS-M60V, TAPE: Akai DX57, CD: Denon DCD-685, CAM: Sony DCR-TR8100E, SPK: Canton 10MX, Magnat Sonobull 1000 XL.

DJK
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 146

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: DJK »

Hello

Nyomtatható felületű PRODISC (G02) lemezt használt már valaki? Nekem a legutóbbi adagból minden 2. hibás, a film vége felé kockásodás, szétesés....
Pedig valahol azt olvastam, hogy elég megbízható...

Bergen
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Bergen »

Bergen:Nekem minden TDK-m tajvani és egyiken sem kockásodik a film, minden hibátlan a Pana 75-ös lejátszón.

Köszi! Remélem csak egyedi eset volt. Azóta már én is kipróbáltam egy másik tajvani TDK-t másik filmmel, és az hibátlan lett.
TV: Panasonic TH-42PV70, VHS: Panasonic NV-HD 642, Receiver: DENON AVR-1803, CD: DENON DCD-335, DVD: DENON DVD-1910, Front: Wharfedale Valdus 400, Center: Wharfedale Valdus Center, Surround: Wharfedale Valdus 200, Sub: Mordaunt-Short MS 907W

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-R tesztek

Az elözőhöz csak annyit tudok hozzátenni, hogy a lenti lemezekből (a márkás TDK-t kivéve) a Traxdatás Ritek a legjobb. A Princo primkó (kockásodás és az1-3 nap utáni adathiba lehetősége). Az Emtec-től ovakodjanak a Pana tulajdonos (még a sokat elviselni képes DVD-S35 is lefagyott tőle ill. nem indult el). A többi No Name-hez még nem volt szerencsém eddig.
A Princo lemezeim csont nélkül mennek a Pana S75-ösben, a Mercury író meg megírva sem ismeri fel ezeket a lemezeket. Egy Dimarson-os kollégám visszaadott egy Ridata (Ritek G04) lemezt, mert a film vége teljesen bekockásodott és akadozott, a Panámon semmilyen hibát nem láttam.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”