150 ezret felesleges erre elkölteni.Ha felújítás alatt van a ház,akkor gondolom a villamos hálózat is csere lesz,és így csak szólni kell a villanyszerelőnek hogy a hifi aljzatához egy különálló kismegszakítót kössön be 3×2.5-ös rézdrótokkal és kb ennyi.A későbbiekben lehet játszadozni minőségibb aljzattal,kismegszakítóval ha lesz erre inspiráció,de én nem javaslok oda más drótot,sodrottat meg főleg nem,az csak a feketeöves hifistáknak való.sakab írta: ↑2024.04.19., pén. 22:36Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Rászánom most a 100-150e mint, hogy késöbb meggondoljam magam és kezdejem el a frissen kifestett házat szétvésetni, újrafesteni. Majd akkor belinkeltekből random valamelyiket megrendelem.
Több cikket, blog bejegyzést elolvastam, de sehol nem olvastam, hogy 2-3m feletti rendszereknél jön ki csak a különbség, de biztos igazatok van. Nekem már a lineáris táp is hallható különbség volt, pedig arra is voltak akik azt mondták, hogy nincs hallható különbség. Majd meglátjuk. Amúgy a leggyengébb lánc szem, az a Denon az filmre megmarad, zenére pedig majd keresnék valamit sztereot. Kérdés, hogy mit NAD, csöves stb, itt is 300tól a csillagos ég a határ. Őszinte leszek erősítőre a lélektani határ az a 400-500e. Elhiszem, hogy a 2m-es erősítőnek szebb tisztább a hangja, szellősebb stb, de nem jobb 5-6x , de kinek mi.
Az egyszerű 3×2.5-ös tömör rézdróttal nagyon nem lehet mellényúlni,szerintem.