Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Ma néztem pár TV-t MM-ban. (Most ezt a magam kedvére.) Biztosan sok múlik a beállításokon is. Sony Bravia KDL-46HX920 volt a legjobb. Analóg adás nem HD felbontásban is elfogadható volt. Az ára még elég húzós. (450 e ) Philips-et is néztem, ára egál, amelyiknek a háta mögött színkavalkád segíti az élményt. Nem tudom, mennyi múlt a bekötésen, mennyi a TV-n, de a normál TV adás ezen gyengébbnek tűnt. Más HD forrással mindkettő "ölég" jónak tűnik. Az otthoni jelem csak rosszabb lehet. Sharp AQUOS-ra nem volt időm. Az lehet, hogy csak oldalélen világít. Egyelőre nem tűnt fel milyen különbség van a sárga subpixelek miatt, amelyekről valamit nem régen olvastam. NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Lcd, Led, Oled TV-k
Szüleimhez kellene egy TV földi digi ingyenes adásokra. 32"-ig melyik lehet a jó? Nekem még a régi pixel + Philipsem van, azt hallottam, ha csak TV nézéshez kell, akkor még most sem érik el ennek a képcsőnek a tudását az új LED háttérvilágítású LCD-k, talán energiatakarékosabbak, ennyi előnyük van. Magam is agyalok a cserén, de ha a full HD csak konzervekkel (DVD, BLUeRAY, mkv lenne jobb, akkor kár lenne. Legtöbbször mégis azt a sokat szidott TV műsort nézzük. A bolti csillogás pedig a házi antennával már elvész. A plazmától tartok a logo beégés miatt. Van-e olyan alternatíva, amelyik normál TV antenna jellel is elfogadható képet ad? NZS
Szia!
Én most cseréltem TV-ét. Lent írtam is hogy voltak gondjaim vele, de segítettek és nincs. Szóval. SAMSUNG UE 40ES6800. Csak erről tudok írni. Bolti csillogás, ahogy fogalmazol. Tényleg eltűnik. Kozervekkel nagyon szép nagyon jó, gyönyörű. UPC előfizető vagyok. Eddig analóg adás volt, tegnap váltottam digitálisra. Bolti csillogás elő. Brutálisan szép a kép. (szubjektív vélemény) Analóggal is szép volt, jobb volt min a régi. Bizonyos adóknál viszont majdnem élvezhetetlen. A digitálisnál ez eltűnt. Most van HD adás is....több mint szuper. Tudom h nem ez a TV-ék favorítja, de én NEM bántam meg a cserét. Szoba antennával is próbáltam, nagyon vacak volt. Állítólag tető antennával sokkal jobb mint szobaival. Attól is függ, hogy hol laksz, milyen messziről fogod a jelet.... Ha tudtam segíteni, akkor rendben, ha nem akkor sajnálom.
István
Lcd, Led, Oled TV-k
Szüleimhez kellene egy TV földi digi ingyenes adásokra. 32"-ig melyik lehet a jó? Nekem még a régi pixel + Philipsem van, azt hallottam, ha csak TV nézéshez kell, akkor még most sem érik el ennek a képcsőnek a tudását az új LED háttérvilágítású LCD-k, talán energiatakarékosabbak, ennyi előnyük van. Magam is agyalok a cserén, de ha a full HD csak konzervekkel (DVD, BLUeRAY, mkv lenne jobb, akkor kár lenne. Legtöbbször mégis azt a sokat szidott TV műsort nézzük. A bolti csillogás pedig a házi antennával már elvész. A plazmától tartok a logo beégés miatt. Van-e olyan alternatíva, amelyik normál TV antenna jellel is elfogadható képet ad? NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Lcd, Led, Oled TV-k
Látom, hogy mostanában is több a kérdés, mint a válasz. Én most inkább nem kérdezek.
NZS
Lcd, Led, Oled TV-k
Láma kérdés de nem találom sehol
a 24"-os kijelzőnek - keret nélkül - mik a méretei szélesség×magasság.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok lenne itt 2 tv amiről jól jönne egy két vélemény vagy tapasztalat.
Milyen kategóriás tv mennyire jó a képe minden vélemény érdekel.
LG 47LM660 s
LG 47LM620 s
Mi esetleges különbség köztük?
Köszönöm a segítséget.
Lcd, Led, Oled TV-k
LG LCD TV (42LG3000) tápegység problémám van, tud valaki segíteni?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Lcd, Led, Oled TV-k
40-42" Led tv-t szeretnék vásárolni kb. 125-150 ezer forin körül. Segítségeteket kérem, azt gondolom 3D egyenlőre, hiába van tele a bolt 3-4 éven belül müsor alig lesz, a SMART, ahhoz nem értek, miért jobb, mint laptopon netezni. Talán a Youtube... Én tv müsort, a letöltött filmeket szeretném jó minőségben nézni, ja, és időnként 1-2 müsort felvenni. Köszi segitségeteket.
Lcd, Led, Oled TV-k
Mi most a Best Buy 60"-ba, csak a kep erdekel, no 3 d, no media
kepesseg, no sallang.??
- donignatio
- Nincs visszaút
- Értékelés: 99
Lcd, Led, Oled TV-k
Ok, köszi a választ. 2 magos proci van benne, tudom hogy ez nem egy számítógép, csodát nem várok tőle. Viszont van másnak is ilyen tévéje és neki rendesen muzsikál. Ezért kérdeztem, hogy esetleg ha valakinek van ilyen és találkozott ilyen problémával, sikerült-e orvosolnia?
Nem kellene egy szerelőt hívni talán?
Aki esetleg ért is hozzá, be is tudja állítani, ha szükséges......
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
Lcd, Led, Oled TV-k
A YouTube-ot számítógépre találták ki, és nem tévére. Megfelelő nagyságú memória és kellő sebességű proci kell hozz, márpedig az a tévédben csak egy alapszintű van, ezért száll el, ha ilyesmire használod.
A tévé gyártók már nem tudnak mit kitalálni, hogy eladhassák az új típusokat. Képminőségben nem tudnak feljebb menni, mert ahhoz növelni kéne az áramfelvételt (felvett teljesítményt), az meg ma "közellenség". Ezért kitalálták ezt a netes izét, ami persze csak akadozva működik, ha működik egyáltalán...
Ok, köszi a választ. 2 magos proci van benne, tudom hogy ez nem egy számítógép, csodát nem várok tőle. Viszont van másnak is ilyen tévéje és neki rendesen muzsikál. Ezért kérdeztem, hogy esetleg ha valakinek van ilyen és találkozott ilyen problémával, sikerült-e orvosolnia?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
3 napja vagyok "boldog"tulajdonosa egy SMASUNG UE40ES6800 TV.-nek. Mikor a YouTube-én nézek egy tök mindegy mit (48 perc az egész) egy idő után ezt irja ki: "A legutóbbi böngésző munkamenet kevés szabad mem. vagy más ismeretlen okból ért végett" Szóval a nézett műsor lefagy. Nem az egész TV csak a nézett műsor. Az előzményeket már töröltem, De így is rakoncátlankodik.
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
A YouTube-ot számítógépre találták ki, és nem tévére. Megfelelő nagyságú memória és kellő sebességű proci kell hozz, márpedig az a tévédben csak egy alapszintű van, ezért száll el, ha ilyesmire használod.
A tévé gyártók már nem tudnak mit kitalálni, hogy eladhassák az új típusokat. Képminőségben nem tudnak feljebb menni, mert ahhoz növelni kéne az áramfelvételt (felvett teljesítményt), az meg ma "közellenség". Ezért kitalálták ezt a netes izét, ami persze csak akadozva működik, ha működik egyáltalán...
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
3 napja vagyok "boldog"tulajdonosa egy SMASUNG UE40ES6800 TV.-nek. Mikor a YouTube-én nézek egy tök mindegy mit (48 perc az egész) egy idő után ezt irja ki: "A legutóbbi böngésző munkamenet kevés szabad mem. vagy más ismeretlen okból ért végett" Szóval a nézett műsor lefagy. Nem az egész TV csak a nézett műsor. Az előzményeket már töröltem, De így is rakoncátlankodik.
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszönöm a válaszokat. Meggyőztetek arról, hogy nem érdemes hang alapján keresgélni tévét, mert valóban: a fizikát nem lehet megerőszakolni... Mese nincs, használni kell a külső hangrendszert.
- rozoga62
- V.I.P.
- Értékelés: 95
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia,
köszi a választ. Van egy kis Denon 2.1-es házimozi rendszer a tévéhez, de "alapesetben" (híradók, tudományos kisfilmek, ilyesmi) nem akarom használni, ha nem muszáj. A Philipsnek annyira rossz a hangja, hogy önmagában szinte teljesen élvezhetetlen. Egy fokkal jobb is megfelelne....
Pedig érdemes bekapcsolni a hangrendszert akár egy híradó erejéig is. Legalábbis nálam be van (szub nélkül), mert nagyon bántja a fülemet a tv-ből kijövő sziszegős, vékonyka hangzás.
Szia,
köszi a választ. Van egy kis Denon 2.1-es házimozi rendszer a tévéhez, de "alapesetben" (híradók, tudományos kisfilmek, ilyesmi) nem akarom használni, ha nem muszáj. A Philipsnek annyira rossz a hangja, hogy önmagában szinte teljesen élvezhetetlen. Egy fokkal jobb is megfelelne....
Az igazsághoz hozzátartozik,hogy gyakran járok a Philips gyárban...látom milyen hangszórót raknak be(mekkora fér be)....szóval az is csoda hogy szól.
Valószinűleg a többi gyártó is hasonló méretet használ...
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia,
Az igazsághoz hozzátartozik,hogy gyakran járok a Philips gyárban...látom milyen hangszórót raknak be(mekkora fér be)....szóval az is csoda hogy szól.
Valószinűleg a többi gyártó is hasonló méretet használ...
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia!
Szerintem nem fogsz ilyet találni....az egésznek műszaki korlátai vannak.Minnél vékonyabb a TV,annál kisebb a hely a hangszóróknak...egyre vacakabb a hangja az LCD-knek. Rá kell kötni valamire,vagy venni kell mellé vmi multimédiás hangszórót.
Szia,
Sziasztok,
tanácsot kérek, de ezúttal nem kép-, hanem HANGminőség kapcsán.
Abban a "szerencsés" helyzetben vagyok, hogy a kijelzőhibával elszállt Philips 32 collos lcd tévém helyett a garancia fejében új gépet vásárolhatok, típustól függetlenül. Philips még egyszer nem kéne, mert tényleg nem túl hosszú életű (nálam két és fél évetg élt), de főleg azért, mert pocsék a hangja.
Tudtok ajánlani olyan márkát-típust, aminek a Philipshez hasonló jó képminősége mellett a hangja is jó? Természetesen nem hifiről van szó; aki hallott már Philips lcd tévét, az tudja, mire gondolok.... !36_7_11.gif
Előre is köszi a tippeket!
Szia!
Szerintem nem fogsz ilyet találni....az egésznek műszaki korlátai vannak.Minnél vékonyabb a TV,annál kisebb a hely a hangszóróknak...egyre vacakabb a hangja az LCD-knek. Rá kell kötni valamire,vagy venni kell mellé vmi multimédiás hangszórót.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok,
Abban a "szerencsés" helyzetben vagyok, hogy a kijelzőhibával elszállt Philips 32 collos lcd tévém helyett a garancia fejében új gépet vásárolhatok, típustól függetlenül. Philips még egyszer nem kéne, mert tényleg nem túl hosszú életű (nálam két és fél évetg élt), de főleg azért, mert pocsék a hangja.
Tudtok ajánlani olyan márkát-típust, aminek a Philipshez hasonló jó képminősége mellett a hangja is jó? Természetesen nem hifiről van szó; aki hallott már Philips lcd tévét, az tudja, mire gondolok.... !36_7_11.gif
Szia!
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok,
Lcd, Led, Oled TV-k
Érdekelne hogy a Sharp Aquos Quattron ledes tv-i milyen szerintetek?Nagyon szemezgetek velük.Sok ledes mocskot láttam már de ezek valahogy mindig jobban meggyöznek mint a társaik.Vélemény róluk?Sajna Plazma nem fér el a méret miatt igy marad a 32-40es led.Ezért kacsingatok a Sharp felé.Tudom itt az nem túl mennő de sokkal jobban tetszik mindentéren mint egy LG vagy Sony, vagy Samu led.
Nem feltétlenül arról van szó, hogy mi a menő, mert lg, samu felsőkategóriás tv-i igencsak megszorongatják a sharpot, sőt. Azt tudni kell, hogy van olyan sharp modell ami philips és ez nem a legjobb a megbízhatóságot illetően. Inkább határozz meg egy összeget és méretet én annak megfelelően válaszd a legjobbat márkától függetlenül, ez lehet, hogy épp egy lg lesz, de lehet, hogy sharp. Manapság 5-6 gyártó (samu, lg, pana, sharp, sony, toshiba) van, aki számít a többiek középmezőnyben vagy alatta vannak. Az rgby egy "elcseszett" technológia, sajnos a plusz sárga nem tesz jót a képminőségnek, nem lesz természetes, pedig annak szánták, a sima sharp panel jobb, de ez a saját véleményem, ezt láttam, tapasztaltam.
Lcd, Led, Oled TV-k
Érdekelne hogy a Sharp Aquos Quattron ledes tv-i milyen szerintetek?Nagyon szemezgetek velük.Sok ledes mocskot láttam már de ezek valahogy mindig jobban meggyöznek mint a társaik.Vélemény róluk?Sajna Plazma nem fér el a méret miatt igy marad a 32-40es led.Ezért kacsingatok a Sharp felé.Tudom itt az nem túl mennő de sokkal jobban tetszik mindentéren mint egy LG vagy Sony, vagy Samu led.
Lcd, Led, Oled TV-k
Elmegy, de TV adásra sokkal jobban jártatok volna egy plazmával.
(miért ilyen kicsi képet tettél be?) :-)
Főleg Retek Klub és teve2-t néznek, nem HD-s adókat, ezeken a adókon meg a plazmának is eléggé ratyi a képe (tudom mert 42"-os Pana plazmám van).
+Náluk hely sem lett volna a szekrényben a 40" vagy afeletti képátlós tv-hez (tudtommal plazma meg 40" alatt nincs is). Hát ezért.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Panasonic TX-L32E5E LED-es LCD tv-ről vkinek van személyes tapasztalata?
Ma de. vett egy ilyet bátyám a öregem indíttatására (vegyél vmilyen tv-t), s mivel hirtelen felindulásból (tegnap este elhalálozott a 55cm-es régi csöves Siemens tv-jük) követték el vmit én aludtam (éjszakás vagyok) így nem volt rá esély sem, hogy vásárlás előtt tájékozódjak/tájékozódjunk erről a típusról.
Vannak e vmi típushibái, kényes e vmire?
120eFt lett volna 2év garival, de 130e lett +2év garival.
Az ősök egyébként csak és kizárólag tv adókat néznek rajta, se videó, se dvd, se, játék, se BD.
Elmegy, de TV adásra sokkal jobban jártatok volna egy plazmával.
(miért ilyen kicsi képet tettél be?) :-)
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Panasonic TX-L32E5E LED-es LCD tv-ről vkinek van személyes tapasztalata?
Ma de. vett egy ilyet bátyám a öregem indíttatására (vegyél vmilyen tv-t), s mivel hirtelen felindulásból (tegnap este elhalálozott a 55cm-es régi csöves Siemens tv-jük) követték el vmit én aludtam (éjszakás vagyok) így nem volt rá esély sem, hogy vásárlás előtt tájékozódjak/tájékozódjunk erről a típusról.
Vannak e vmi típushibái, kényes e vmire?
120eFt lett volna 2év garival, de 130e lett +2év garival.
Az ősök egyébként csak és kizárólag tv adókat néznek rajta, se videó, se dvd, se, játék, se BD.
Lcd, Led, Oled TV-k
Nevezd át az srt file-t,ugyanaz a neve kell legyen mind a filmnek.Másképp nem ismeri fel.
Köszönöm ez bejött
Üdv: Zsolt