ha legalább olyan sűrűn lennének az utak mentén hidraulikus és elektromos rendszerű bringákat javítani tudó szerelők, mint autó- és/vagy motorszerelők, ilyen szempontból nem is aggódnék

ha legalább olyan sűrűn lennének az utak mentén hidraulikus és elektromos rendszerű bringákat javítani tudó szerelők, mint autó- és/vagy motorszerelők, ilyen szempontból nem is aggódnék
Ááááá firga vagyok én még a 120-hoz, a mai is csak ötvenpár volt.trane írta: ↑2025.02.22., szomb. 14:33hát nem öröm, az biztos. ne legyen úgy, Tomi, de mi van, ha egy 120-as kör mondjuk 63. km-énél jársz így vagy megy el a fékfolyadékod
![]()
(igen, a károgás
- de engem nem fog senki meggyőzni a hidraulikus/elektromos rendszerekről, mivel 33 évet tényleg aktívan /min. évi 10.000km/ tekertem le mechanikussal/felnifékkel
)
óóó, nem ilyen vészes ez. Sebi mikor visszatért. felkacagtam. de azt még talán értette, hogy a Merida Reactonak szólt, amit wpelőször nem vettem észre, majd megkérdeztem, van e ott pocak, vagy a mez. de ez is nyilván poén volt, de ledagaszozva érezte magát. gondoltam, erre majd rájön, hogy nem a munkájának beszólás, csak vicc, de lehet nem ült. de, ha akkor sértve érezte magát és ez segít, nyilvánosan megkövetem, hogy NEM DAGADTpärt írta: ↑2025.02.22., szomb. 10:13Mielőtt végleg politikai közbeszéd mélységig mélybúvárkodjátok magatokat a hobbink leghúsbavágóbb problémáin (bár nekem lövésem sincs, min vitáztok, bár az is igaz, hogy teljesen láma vagyok a témához), jelzem, hogy vagy két hónap múlva már talán együtt tekerhetünk. Addig valami közös nevezőt találhatnátok, nem szeretnék tekerés közbeni pumpával verekedést látni.![]()
hát nem öröm, az biztos
Sebi, a 2 hónapos, kerékpáros ekCaminód alatt nem biztos, hogy bepótoltál több évtizedet. De vágom én, ha itthon az összes nagy múlttal bíró edző is hülye, mit akarunk mi, mezei halandókasebestyen írta: ↑2025.02.22., szomb. 09:13
Te jobban tudod Janinál (is) ez a lényeg. Nem csoda, hisz profiként rendszeresen időfutam bicajjal veretsz wattmérővel, 40-60 perc időfutam versenytempón.
Akkora MARHASÁGOKAT írsz, nem a plafon, az ég szakad le egyszer.![]()
Te jobban tudod Janinál (is) ez a lényeg. Nem csoda, hisz profiként rendszeresen időfutam bicajjal veretsz wattmérővel, 40-60 perc időfutam versenytempón.revox írta: ↑2025.02.21., pén. 22:29azért ez nem ennyi... nem kel meszemenni, elég a hazai TT időfutam, ahol hol befúj a szél, hol nem a pálya adottságai alapján, a tempót tartani kell. Aztán a ránézésre egyenes szakaszon vannak alattomosan jelen lévő alig látható, de érezhető kisebb kaptatók, lejtők, ami ha a ritmust megzavarja, kicsit bemocorog a wattmérő. egy fasor megszűnésekor simán befújhat olyan szél, ami hirtelen ilyen mértékű erőtöbbletet kér. Az más kérdés, hogy után a delikvens mérlegelhet, hogy wattalapon lassít, vagy xarik rá és tartja a tempót, bízva abban, hogy nemsoká megkegyelmez a pálya.
de nagyon nem is értem, ez miért fontos ennyire. pelikán bedobott egy ilyet... nekem ez csak azt jelenti, bedobta, de nem gondolta át, hogy amit oda kiírnak, azt nem csak úgy odarajzolják, hanem valahogy lejön a rendszeren. nem is értem, mit jelent ez a sejtelmes beszólásmi a célja? megvádolja a közvetítőket. hogy direkt fals adatot írnak ki, ami kb senkit nem érdekel, értelmezni még kevesebben tudják ... bááár, lassan több a kerékpáros versenybíró hazánkban, mint a fotbalszakértő
(nem Neked mondom, csak általánosan)
azért ez nem ennyi... nem kel meszemenni, elég a hazai TT időfutam, ahol hol befúj a szél, hol nem a pálya adottságai alapján, a tempót tartani kell. Aztán a ránézésre egyenes szakaszon vannak alattomosan jelen lévő alig látható, de érezhető kisebb kaptatók, lejtők, ami ha a ritmust megzavarja, kicsit bemocorog a wattmérő. egy fasor megszűnésekor simán befújhat olyan szél, ami hirtelen ilyen mértékű erőtöbbletet kér. Az más kérdés, hogy után a delikvens mérlegelhet, hogy wattalapon lassít, vagy xarik rá és tartja a tempót, bízva abban, hogy nemsoká megkegyelmez a pálya.Snipi írta: ↑2025.02.21., pén. 11:55Elhiszem nektek. De azért, senkit nem megbántva, hogy Bissegernél vagy Pogacarnál azért furcsa, hogy egy egyenletes tempójú időfutamon azért fura, hogy így ugrabugráljon. Náluk azért az egyenletes teljesítményleadás szerintem alap. De persze, nem ismerem ezeknek a wattmérőknek a működési elvét.
Lehet ez is olyan mint a CD-játszó.Mintákat vesz perecenként 44.000-szer és abból számol "valamit". Ahelyett, hogy mind minden rendes ember LP-ről venné az információkat.
![]()
Hogyne lenne. HA gondolod csinálok neked videot a görgőzésemről. Simán tud ugrálni a wattadat, főleg, ha megtolod.Snipi írta: ↑2025.02.21., pén. 08:57Erre mondta kedden (UAE tour 2. szakasz) a vendégként az Eusp.-nál lévő Pelikán Jani, amikor kiírták a watt és pulzus adatokat, "no ez az aminek én nem hiszek".
Rákérdeztek miért, erre azt mondta, hogy olyan nincs, hogy egy időfutamon egy profi az egyik másodpercben 350 watt, majd 2 mp múlva 560 stb. Megjegyzem full egyenes lapos úton kalimpáztak a fiuk a sivatag közepén, és nem, nem volt dűne. (Bár a környéken forgatták)
Szóval megint tanult az ember valamit, és ezeket a kiírt wattmérős adatokat tamáskodva fogadom azóta ... A Pelikán Janinak már csak tudni kell ezt.
sajátomat se szoktamSnipi írta: ↑2025.02.21., pén. 09:52ja jarevox írta: ↑2025.02.21., pén. 09:26passz. néha van,hogy síkon is belelépnek,hogy pl emeljenek 1 km/h-t. olyankor egy ideig nyomni kell,míg be nem forog az áttétel. de simán lehet adatlevét hiba is. de nemigazán nézem ezeket a számokatSnipi írta: ↑2025.02.21., pén. 08:57
Erre mondta kedden (UAE tour 2. szakasz) a vendégként az Eusp.-nál lévő Pelikán Jani, amikor kiírták a watt és pulzus adatokat, "no ez az aminek én nem hiszek".
Rákérdeztek miért, erre azt mondta, hogy olyan nincs, hogy egy időfutamon egy profi az egyik másodpercben 350 watt, majd 2 mp múlva 560 stb. Megjegyzem full egyenes lapos úton kalimpáztak a fiuk a sivatag közepén, és nem, nem volt dűne. (Bár a környéken forgatták)
Szóval megint tanult az ember valamit, és ezeket a kiírt wattmérős adatokat tamáskodva fogadom azóta ... A Pelikán Janinak már csak tudni kell ezt.
itt összevissza ugrabugrált a watt ... előtte nem is nagyon figyeltem, de kedd óta ha ilyet látok figyelem és télleg szinte másodpercenkét több 100 watt pluszminusz
esetleg ha elkapsz ilyet tvbe, már ha nézel ilyet figyeld meg, ha érdekel.
ja jarevox írta: ↑2025.02.21., pén. 09:26passz. néha van,hogy síkon is belelépnek,hogy pl emeljenek 1 km/h-t. olyankor egy ideig nyomni kell,míg be nem forog az áttétel. de simán lehet adatlevét hiba is. de nemigazán nézem ezeket a számokatSnipi írta: ↑2025.02.21., pén. 08:57Erre mondta kedden (UAE tour 2. szakasz) a vendégként az Eusp.-nál lévő Pelikán Jani, amikor kiírták a watt és pulzus adatokat, "no ez az aminek én nem hiszek".
passz. néha van,hogy síkon is belelépnek,hogy pl emeljenek 1 km/h-t. olyankor egy ideig nyomni kell,míg be nem forog az áttétel. de simán lehet adatlevét hiba is. de nemigazán nézem ezeket a számokatSnipi írta: ↑2025.02.21., pén. 08:57Erre mondta kedden (UAE tour 2. szakasz) a vendégként az Eusp.-nál lévő Pelikán Jani, amikor kiírták a watt és pulzus adatokat, "no ez az aminek én nem hiszek".
Rákérdeztek miért, erre azt mondta, hogy olyan nincs, hogy egy időfutamon egy profi az egyik másodpercben 350 watt, majd 2 mp múlva 560 stb. Megjegyzem full egyenes lapos úton kalimpáztak a fiuk a sivatag közepén, és nem, nem volt dűne. (Bár a környéken forgatták :D )
Erre mondta kedden (UAE tour 2. szakasz) a vendégként az Eusp.-nál lévő Pelikán Jani, amikor kiírták a watt és pulzus adatokat, "no ez az aminek én nem hiszek".
Itt nem egészen erről van szó. A Tour of Portugalia-n gyorsabban mennek fel egyes (nem próbálgatás) konti versenyzők (nevesincs) egyes emelkedőkön, mint mondjuk a Figuera Tour-on vagy az Algarve-in a "nagyok". Aztán a verseny után kb. 10 versenyzőt 2-3 évre el is tiltanak ...
Annyian kedvelték a bejegyzést.
Azért a Strava KOM, az más. Vannak,akik kimondottan arra mennek rá. Arra edzenek,nyomják,amíg nem sikerül. Pogiék évente 1x arra "járnak". Verseny menedzselése nem a segmenteket követi. (de ezt Te is tudod)