tonee73 írta: ↑2019.01.26., szomb. 20:50
Kérném, hogy vegyetek vissza, mielőtt elmélyülne a személyeskedés.
Sajnálatosan minden fórumot ellepik a feketeöves kötekedők. Miért lenne itt ez másként? Át kell lépni rajtuk. Valamiféle kisebbségi érzés, komplexus, zsigeri gyűlölet, megkeseredettség vezérli megnyilvánulásaikat. Igazából tök mindegy, hogy mi a tárgy, azonnal elkezdik pocskondiázni. Először a berendezést, utána annak gyártóját, majd a tulajdonosát. Ha nekik ettől szebb lesz a napjuk, hát tegyék. Levegőnek kell nézni őket és nem kell reagálni rájuk. A guta üti meg majd őket, ha senkit nem érdekel az, amit mondanak. Jelen eset is ennek ékes példája. Mindenféle információ nélküli vagdalkozás, csupán a kötekedés kedvéért. Mi értelme van ennek? Kinek jó ez?
Én sokkal szívesebben olvasnám a pozitív hozzászólásokat, a saját rendszerekről a tapasztalatokat. Örülni kellene tudni mások örömének. Mint már sokszor leírtam, ezért sincs téma a fórumon, mert kinek hiányzik az, hogy azonnal elvegyék az örömét. Inkább nem írnak be semmit a saját rendszerükről, az arról szerzett tapasztalataikról. Pedig ez lenne a legnagyobb segítség az útkeresőknek, nem pedig a néhány megmondó ember zömmel negatív véleménye mások rendszeréről, ami nem azonos a sajátjukkal. Már pedig elég kevés az esélye annak, hogy két azonos rendszer legyen. És érdekes módon ennek ellenére nagyon sokan boldogan hallgatják a saját rendszerüket. Csak hát ezt el kellene tudni fogadni.
Nekem volt személyes tapasztalatom a képen látható lemezjátszóval és a hozzá tartozó teljes rendszerrel.
A hang, amit hallottam a legmagasabb igényeket is kielégíti. Bár csak mindenki ilyent hallgathatna otthon. Ennek a rendszernek a frontja ez a lemezjátszó, aminek a megépítettsége, precizitása, anyagminősége messze túlmutat a legtöbb gépen. Nagyon mélyre kell a zsebbe nyúlni, ha e fölé szeretnénk menni minőségben. A 12"-osra hosszabbított Project carbon kar is számos átalakításon esett át. Ez megmutatkozott a mérésekben is, nemcsak a hallottakban.
Rendkívül alacsony torzításokat, nagyon jó áthallást és rezonanciáktól mentes átvitelt lehetett mérni. A fordulatszám nagyon stabil és pontos. A tányértömeg, csapágyazás, meghajtó motor nyomaték ezt elősegíti.
A hang dinamikus, precíz, nagyon nagy felbontással, stabilitással. A mély tartomány megfogott és kézben tartott. Semmi felpuhulás, feldúsulás, maszatolás. Valódi száraz, naturális hang. Az egész megszólalásra az a legjellemzőbb, hogy minimális a saját hangja. Ami a felvételen van, azt halljuk. Gyakorlatilag mindent, amit a barázdába vágtak.