Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Nèzz még egy star wars-t azt nem lehet megunni
Az lesz a vége!
Hánykolódom, forgolódok tovább, hátha előbb-utóbb jön valami jó film.
Idén a Számolás joga volt az a film ami legjobban megmaradt. Illetve talán még volt valami, csak hirtelen eszembe sem jut.
Jó hétvégét!
Nyomd bébi nyomd nem rossz, főképp ha rá tudsz hangolódni.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Nèzz még egy star wars-t azt nem lehet megunni
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
- fodesz
- V.I.P.

Fodesz a Wind River jónak ígérkezik!
Megnézem hátha. Köszike!
Fodesz nézd meg a Vén rókák c. filmet,ha nevetni akarsz.
Köszi! Már láttam ,az tényleg elég jó volt a kivénhedt jó öreg színészekkel
Fodesz nézd meg a Vén rókák c. filmet,ha nevetni akarsz.
Fodesz a Wind River jónak ígérkezik!
- fodesz
- V.I.P.

Sziasztok!
Tudtok valami filmet ajánlani? Már a sokadik hétvégi mozi ér úgy véget, hogy csalódás,unalom.
Tegnap az új Majmok bolygója ment, azért nem volt rossz, bár elég lassú volt. A műsoridőben több is fért volna (szerintem)
Ma a setét torony ,ami szintén nagyon gyenge volt.
Már nem is emlékszem miket néztünk mostanában, szinte mondhatnám úgy is ,hogy heti két sz@r filmet biztosan.
Volt amelyiken felálltam a felénél és inkább kimentem a szobából. Ilyen volt a Szólít a szörny is (Monster calls)
A Múmia sem kápráztatott a múltkor, ahogy a Régi város (Manchester by the sea) sem
.
A viskó (The shack) filmtől is vártam, hogy majd jó lesz, de az is lehangoló és reménytelen volt,
Lehet csak velem van a baj, nem tudom.
Talán még mostanában a karib tenger kalózainak új része hozott némi kalandot, az tetszett az egész családnak, de szerintem ez sem éri el a régi részek szintjét már.
Az Alien covenant szintén középszintű lett.
Béjvaccs Rock-kal??? Az is csak egy piskóta volt.Egyszer meg lehetett nézni.
A Halálos iramban legújabb részéről nem is írtam itt mióta láttam, na hát Vin Diesel-ék már olyan szintre fejlesztették fel magukat, hogy lenyomnák még a bosszúállókat is .
A múltkor a Power Rangers-ről kollégám beszélt le, a Galaxis őrzőihez meg még nem mertem hozzákezdeni. Mondjuk egyébként sem az ilyen stílusú filmek a szívem csücskei.
A Wonder woman azért elég jó lett, de persze nem kerül be a Toplistámban közel sem. Gal Gadot sokkal szebb volt, mint a Halálos iramban részeiben.
A sokadik eresztés amiért kár volt kifizetni a színészeket is: Get out. Ritka pocsék fos volt. Ha valaki még nem látta ne is nézze meg.
Nemrég értem a végére a Sons of anarchy sorozatnak.(10/10) Nekem nagyon bejött, pedig nem hibátlan a sorozat.
A 4/5/6 évadok voltak szerintem a legjobbak ,de úgy összességében végig beszippantott. Még néztem volna...
A fringe (A rejtély) sorozat első részét megnéztem, hátha kedvet kapok. Nem valami nagy szám volt az sem. Persze a sorozatoknak többet kell adni tudom.
Itt írtátok páran,hogy jó. Feladjam, vagy folytassam?
De lehet hogy csak egyszerűen nem lesz az én sztorim.
Az Original-t a nejem nézi,vagyis elkezdte, de nekem az a szánalmas kategória mint pl a Vámpírnaplók. Na hát ezektől hülyét tudok kapni.
De úgyis akkor nézi mikor én este dolgozom, így azt legalább elkerülöm.
Hánykolódom, forgolódok tovább, hátha előbb-utóbb jön valami jó film.
Idén a Számolás joga volt az a film ami legjobban megmaradt. Illetve talán még volt valami, csak hirtelen eszembe sem jut.
Jó hétvégét!
- Denonavr
- Fórumlakó

- Értékelés: 277
Lehet hogy volt már, egész jó volt:
Dunaudio Sing4you, DOUK AUDIO A5, TMP Classic, Allo digione signature, DIY DAC, SMSL SU-1
- Spiky03
- Fórumlakó

- Értékelés: 197
Ha jól tudom a film nem az első könyve dolgozza fel. Így azért lehet teljesen más, mint az első kötet.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6566
Nekem is tetszett de nagyon rovid volt, ugy osszecsaptak a veget.
Én elkezdtem, de a könyv elolvasása után (ha jól emlékszem 7 kötet volt anno) már az eleje sem olyan mint... szóval 15 perc után kinyomtam a filmet.
Persze ez már párszor lezongorázódott itt: a könyv után sosem lesz olyan jó a film (már persze nekem).
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Sziasztok este ezt nézem.
Látta már valaki?
Elég jónak ígérkezik (STEPHEN KING)
www.youtube.com/watch?v=A9d3PDX_7qw
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 940
Látta már valaki?
www.youtube.com/watch?v=A9d3PDX_7qw
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- Spiky03
- Fórumlakó

Én még nem néztem meg, csak kikölcsönöztem.
mondjuk kint bukott, meg sokan le is húzták, de ettől függetlemül én is megnézem, mert érdekel.
De nincs sok köze a regényhez azt mondják akik olvasták.
De aki meg nem ők jól szórakoznak majd, mert egy kis fantasy-t kapnak.
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
Látta már valaki?
Láttam, nekem tetszett a hangulata.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
- Arany Kutya
- Újonc fórumos

- Értékelés: 3
Látta már valaki?
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Ha nem muszáj ne erőltesd. Én végig szenvedtem
A Szárnyas fejvadász 2049 szerintem is elég nehéz, amennyiben egy, az érzelmekről szóló, sci-fi köntösbe bújtatott művészfilmről van szó. Nyilván nem való mindenkinek. (Építészek még próbát is tehetnek a magyar helyszínek beazonosítására. Guglizni nem ér.) Akinek viszont sikerült leküzdenie és tetszett (a páromban az első rész után nagy volt az ellenállás, de a második nagyon bejött neki), az nyugodtan megpróbálkozhat a Sztalkerrel is. Talán nem véletlenül majd' ugyanannyi a két film játékideje.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
Nagyon jó film! Köszönet a tippért!
Mostanában "vadászom" ezeket a filmeket, felüdülés egy jó európai film az amerikai dömpingben.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
Tegnapi mozi: Space between us. A film ötlete nagyon jó, de minden egyéb közepes, kár érte, így az egyszer nézhető, átlagos kategóriába sorolható. 5/10
Ezt japán anime-ban kellett volna, ők értenek hozzá.
Tegnapi mozi: Space between us. A film ötlete nagyon jó, de minden egyéb közepes, kár érte, így az egyszer nézhető, átlagos kategóriába sorolható. 5/10
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Nekem nem volt szenvedés se az első se az új. Ízlés dolga. Jó lett a folytatás is. :-)
OLED55C9PLA oled tv, Xgimi Elfin led projektor, Varamorph anamorphic lens(eladó lehet-fogalmam sincs hova tettem), Sony blu-ray player , Denon AVR-1312 , Jamo S418 , Jamo E-350 , Magnat Vector Center 13 (2db) , Wharfedale Vardus VR-SUB8 ,
Ma mozi: A láthatatlan vendég (Contratiempo) jó kis fordulatokkal teli film, ajánlott. 8/10.
IMG_0905.PNG
Nagyon jó film! Köszönet a tippért!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
- Spiky03
- Fórumlakó

Szerintem jó film, jobb mint az első rész!
Majd itthon újranezem eredeti nyelven is ja kijon BDn.
A zene, és a képivilag nagyon jó!
Mi nem unatkoztunk rajta asszonnyal, nekünk tetszett.
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
Következő cél a Szárnyas fejvadász újratöltve, emiatt belekezdtem az oridzsi-be. Hát 30 percig bírtam. Így fogok elmenni moziba, mert komolyan ezt nem bírom végigszenvedni.
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
- Quetz
- Beköltözött

- Értékelés: 741
Nekem az előző két rész jobban tetszett. Sőt, úgy ültem le eléjük, hogy a régi műanyag majmócák lebegtek a szemem előtt. Ehhez képest rendesen odatették magukat a készítők, tetszettek. A mostani részt mi tegnap abszolváltuk. Nekem langyibangyi volt kicsit.
SPOILER: ahogy követték a katonákat a tengerparton az már-már komikus volt. Ahogy a fagyos földet alulról ásogatták az is vicces volt. Apache-okat ilyen arányban leszedegetni, ez sem teljesen reális... szóval voltak hibák, de nekem összességében bejött.
Következő cél a Szárnyas fejvadász újratöltve, emiatt belekezdtem az oridzsi-be. Hát 30 percig bírtam. Így fogok elmenni moziba, mert komolyan ezt nem bírom végigszenvedni.
Az új film erre rárak még egy órával és nem lesz akció dúsabb.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
A Monster Calls, Szólít a szörny (2016)
Film: 85%, Kép: 86%, Hang: 92%
Históriás terápia elfogadásról, felnőtté válásról, arról, hogy nincs csak önmagában jó és rossz. Fő szál mellett 4 olyan történettel mesélve, melynek mozaikjai a film végére alkotnak egységes képet, hoznak feloldozást a méltó lezárásban fsz-re és nézőre egyaránt. Csodálatosan vezetett, gondolkodásra késztető történet, ha képesek vagyunk elmélyülni benne, sosem fog átcsúszni a giccs határán, még ha itt-ott pityergésre is kényszerít. A cselekmény összetettsége miatt akár napokig bőr alá kúszhat, hozhat elő újabb tanulságokat, felismeréseket a kerek egész megértésében. A film második felében a kis srác korát meghazudtolóan hitelesen játszik az arcával, ahogy teljes játékidő alatt Liam Neeson a mély-dúsított hangjával.
A képi világ végig szerves része a cselekménynek, együtt él és változik azzal, mesélve színeivel, fényeivel és árnyékaival, sötétségével, fakóságával és fókuszaival. Nyers képminőségen felül a vizuális megvalósítás külön kiemelendő, még ha a CGI minősége ront is rajta. Hangminőség részletes, térábrázolás kiváló, amit a hátterek gazdagon szolgálnak. A bőségesen tálalt neszek, zörejek és reccsenések zúzós de rendkívül éles és finom mélyekkel kiegészítve. Ajánlott mozi.
Már láttam ezt a filmet,de megint kedvet kaptam hogy megnézzem,olyan jól írtál róla.
A Monster Calls, Szólít a szörny (2016)
Film: 85%, Kép: 86%, Hang: 92%
Históriás terápia elfogadásról, felnőtté válásról, arról, hogy nincs csak önmagában jó és rossz. Fő szál mellett 4 olyan történettel mesélve, melynek mozaikjai a film végére alkotnak egységes képet, hoznak feloldozást a méltó lezárásban fsz-re és nézőre egyaránt. Csodálatosan vezetett, gondolkodásra késztető történet, ha képesek vagyunk elmélyülni benne, sosem fog átcsúszni a giccs határán, még ha itt-ott pityergésre is kényszerít. A cselekmény összetettsége miatt akár napokig bőr alá kúszhat, hozhat elő újabb tanulságokat, felismeréseket a kerek egész megértésében. A film második felében a kis srác korát meghazudtolóan hitelesen játszik az arcával, ahogy teljes játékidő alatt Liam Neeson a mély-dúsított hangjával.
A képi világ végig szerves része a cselekménynek, együtt él és változik azzal, mesélve színeivel, fényeivel és árnyékaival, sötétségével, fakóságával és fókuszaival. Nyers képminőségen felül a vizuális megvalósítás külön kiemelendő, még ha a CGI minősége ront is rajta. Hangminőség részletes, térábrázolás kiváló, amit a hátterek gazdagon szolgálnak. A bőségesen tálalt neszek, zörejek és reccsenések zúzós de rendkívül éles és finom mélyekkel kiegészítve. Ajánlott mozi.
Korrekt beszámoló, gratulálok!