Félelmetes .. a hangja, a habitusa ide viszont zseniális.
youtu.be/x0GKt9-Ojpw
Most akadtam a hálón egy új lemezére a kopasz emberrel
Van egy brutásian jó tarantella is a lemezen. Ajánlom meghallgatásra..
youtu.be/oh4WdNPGmU0

Szendvics szerkezetű. Téma, öt primitív variáció a témára, majd a téma visszatér. Zenei általánosban különbet fabrikálnak a gyerekek.chord_ írta: ↑2024.02.17., szomb. 20:51Van egy régebbi Harmonia Mundi lemez.
Rajta egy ártatlan(nak tűnő) Elizabethan dallam.
1500-as évek.
Egyszerűen príma.
youtu.be/9iLkGPvGkb0

Plussz egy szavazat Bostridge mellett.

Lassan kipipálhatod a dalciklust. Boldog ember!juliush írta: ↑2024.02.14., szer. 18:57Bostridge is ott van a listámon, kíváncsi vagyok rá! Túl vagyok a Padmore/Lewis, Goerne/Eschenbach és a Moll/Garben verziókon is...(tudom, valamelyik Fischer-Dieskau-val is lógok valószínűlegSosztakovics írta: ↑2024.02.14., szer. 18:28Ha NÁLAD betalált, akkor betalált. A zene maga elsőrangú. Én megmaradok Ian Bostridge előadása mellett. Van ebből egy Thomas Adès kíséretes változat is. Lemezen is megjelentették.
).
Bostridge is ott van a listámon, kíváncsi vagyok rá! Túl vagyok a Padmore/Lewis, Goerne/Eschenbach és a Moll/Garben verziókon is...(tudom, valamelyik Fischer-Dieskau-val is lógok valószínűlegSosztakovics írta: ↑2024.02.14., szer. 18:28Ha NÁLAD betalált, akkor betalált. A zene maga elsőrangú. Én megmaradok Ian Bostridge előadása mellett. Van ebből egy Thomas Adès kíséretes változat is. Lemezen is megjelentették.

Ha NÁLAD betalált, akkor betalált. A zene maga elsőrangú. Én megmaradok Ian Bostridge előadása mellett. Van ebből egy Thomas Adès kíséretes változat is. Lemezen is megjelentették.juliush írta: ↑2024.02.14., szer. 16:21A teljes lemez másodszori végighallgatása után nem is tudnék kevésbé egyetérteni a fent sarkosan megfogalmazott véleményeddel!Sosztakovics írta: ↑2024.02.14., szer. 14:36... a két előadó semmi újat nem hoz a többiekhez képest... kár, hogy folyton akkurátusan akar énekelni, amiből az jön le nekem, hogy nem igazán találja a fogást Schubert történetén. Őszinteséget és spontaneitást nyomokban sem hallottam ebben a pár percben...Nem lehet egyszerű ebből a közegből csak úgy kilépni és átváltani egy sokkal intimebb és érzékenyebb kamaraéneklésre...
A teljes lemez másodszori végighallgatása után nem is tudnék kevésbé egyetérteni a fent sarkosan megfogalmazott véleményeddel!Sosztakovics írta: ↑2024.02.14., szer. 14:36... a két előadó semmi újat nem hoz a többiekhez képest... kár, hogy folyton akkurátusan akar énekelni, amiből az jön le nekem, hogy nem igazán találja a fogást Schubert történetén. Őszinteséget és spontaneitást nyomokban sem hallottam ebben a pár percben...Nem lehet egyszerű ebből a közegből csak úgy kilépni és átváltani egy sokkal intimebb és érzékenyebb kamaraéneklésre...

Ennyi bejátszásból csak annyi derült ki számomra, hogy a két előadó semmi újat nem hoz a többiekhez képest, pedig ennek az egyvelegnek pont az lenne a lényege, hogy felkeltse az érdeklődést. Finley hangszíne amúgy rendben van ( ízlés kérdése persze, hogy kinek mi tetszik ), kár, hogy folyton akkurátusan akar énekelni, amiből az jön le nekem, hogy nem igazán találja a fogást Schubert történetén. Őszinteséget és spontaneitást nyomokban sem hallottam ebben a pár percben. Mindazonáltal senkit nem akarok lebeszélni az előadásról. Én csak örülök, ha valaki Schubert dalokat (is) hallgat.

Sosztakovics írta: ↑2024.02.12., hétf. 10:59. Hogy ez lenne-e 'A' 7. szimfónia? Passz! A felvételre rengeteg időt szántak az előadók, ami azt jelenti, hogy ennyire kicsiszoltan soha nem fogjuk koncertkörülmények között hallani a művet. A zenekar most is lenyűgöző, és Currentzis sem csinál olyat, amitől elő kellene kerülniük a Hurwitz feliratú hányós zacskóknak.
youtu.be/h48IolZNSv8

És milyen remek kísérő volt!Sosztakovics írta: ↑2024.02.09., pén. 19:50Seiji Ozawa. 29 év a Boston SO élén...Az már valami. Ő sem fog már többé nekünk vezényelni.

Nekem vannak ellenvetéseim:gnagy írta: ↑2024.02.09., pén. 10:49Nekem van belőle egy SACD -m. Az általam hallott Kékszakállú felvételek közül messze a legjobb. Nekem személy szerint jobban tetszik az 1980 -as Solti / Sass féle DECCA változatnál is, pedig az nagy szó. Audiofil szempontból is kitűnő felvetel és Fischer Iván is rendesen megdolgoztatja a zenekarát, gyönyörűen kezeli az érzelmi hullámzásokhoz köthető dinamikai változásokat. Az énekesek artikulációja pedig példa értékű. Maximálisan ajánlott.
Sosztakovics írta: ↑2024.02.08., csüt. 22:16https://www.prestomusic.com/classical/p ... z-48-op-11
Valaki hallotta már közületek ezt a kiadványt? Véleményét is hajlandó volna megosztani? Hurwitzot kizárhatjuk a jelentkezők közül, ő totál inkompetens a témában. Előre is köszi!

-140 dB-n. Azt kihagytadSosztakovics írta: ↑2024.02.09., pén. 10:27Ez nem a jittert hallgatunk mp3-ban topik.tamagaba írta: ↑2024.02.09., pén. 10:05Na majd én minyá megmondom a frankót, hogy nem adtak fűrészt inkább a vonósok kezébeSosztakovics írta: ↑2024.02.08., csüt. 22:16https://www.prestomusic.com/classical/p ... z-48-op-11
Valaki hallotta már közületek ezt a kiadványt? Véleményét is hajlandó volna megosztani? Hurwitzot kizárhatjuk a jelentkezők közül, ő totál inkompetens a témában. Előre is köszi!
Miért nem lehet rendes k-val írni a dekát, nagyzolnak itt
Amatőr lakatos munka a zárcsavarozás![]()

Sosztakovics írta: ↑2024.02.08., csüt. 22:16https://www.prestomusic.com/classical/p ... z-48-op-11

Ez nem a jittert hallgatunk mp3-ban topik.tamagaba írta: ↑2024.02.09., pén. 10:05Na majd én minyá megmondom a frankót, hogy nem adtak fűrészt inkább a vonósok kezébeSosztakovics írta: ↑2024.02.08., csüt. 22:16https://www.prestomusic.com/classical/p ... z-48-op-11
Miért nem lehet rendes k-val írni a dekát, nagyzolnak itt
Amatőr lakatos munka a zárcsavarozás![]()