Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
árakról jut eszembe... meséltem minidg, a versenyzői árat, vagy csapatárat... megtaláltam egy listát... mai szemmel ezeket az árakat már igen nehéz felfogni, de ezek akkor is igen jók voltak... Nekem a reacto, pro vázzal, de csak ultegrával, fulcrum 5 kerékkel 600 volt...
1. CUBE:
http://www.cube.eu/en/bikes/road-race/a ... hred-2015/
- 11S ULTEGRÁVAL: 370000FT (compakt hajtómű 50/34)
- 11S 105-sel: 330000FT (compakt hajtómű 50/34)
2. WILIER:
http://www.wilier.com/it/prodotti/int/road/gtr
- GTR granturismo
(10s centaurral szerelve, Miche lánc és sor, a hajtóművet lecserélik 53/39-re)
Az ára: 320000FT
- van egy másik, olcsóbb és nem ennyire jó full carbon vázzal, az előző felszereléssel 290000FT
3. CORRATEC: (compakt hajtóművel 50/34)
- 105-sel 11s szerelve: 270000FT
http://www.corratec.com/node/2669
http://www.corratec.com/node/2677
- ULTEGRA 11s szerelve: 350000FT
http://www.corratec.com/bikes/road/carb ... -50/34-rot
http://www.corratec.com/bikes/road/carb ... 50/34-gelb
4. BOTTECCHIA: compakt hajtómű 50/34
- 8AVIO EVO . 10s Veloce mix szereléssel: 340000FT
http://www.bottecchia.com/en/modelli/8avio-evo
- Bottecchia 8AVIO EVO (felszerelése vegyes): Ára – 370000FT
Shimano Ultegra Mix 22s
Guarnitura FSA Omega Megaexo Alu
Ruote: Fulcrum Racing Sport (kerék)
Freni: Bottecchia R340
Coperture Vittoria Zaffiro
Piega: Dera RHM EL
5. PINARELLO:
Pinarello Razha ; Ára: 460000FT
manubrio: most alluminio
attacco: most alu
ruote: Fulcrum Racing 7 (kerék)
Gruppo: Campagnolo Veloce 10s oppure Shimano 105 11s (felszerelése)
1. CUBE:
http://www.cube.eu/en/bikes/road-race/a ... hred-2015/
- 11S ULTEGRÁVAL: 370000FT (compakt hajtómű 50/34)
- 11S 105-sel: 330000FT (compakt hajtómű 50/34)
2. WILIER:
http://www.wilier.com/it/prodotti/int/road/gtr
- GTR granturismo
(10s centaurral szerelve, Miche lánc és sor, a hajtóművet lecserélik 53/39-re)
Az ára: 320000FT
- van egy másik, olcsóbb és nem ennyire jó full carbon vázzal, az előző felszereléssel 290000FT
3. CORRATEC: (compakt hajtóművel 50/34)
- 105-sel 11s szerelve: 270000FT
http://www.corratec.com/node/2669
http://www.corratec.com/node/2677
- ULTEGRA 11s szerelve: 350000FT
http://www.corratec.com/bikes/road/carb ... -50/34-rot
http://www.corratec.com/bikes/road/carb ... 50/34-gelb
4. BOTTECCHIA: compakt hajtómű 50/34
- 8AVIO EVO . 10s Veloce mix szereléssel: 340000FT
http://www.bottecchia.com/en/modelli/8avio-evo
- Bottecchia 8AVIO EVO (felszerelése vegyes): Ára – 370000FT
Shimano Ultegra Mix 22s
Guarnitura FSA Omega Megaexo Alu
Ruote: Fulcrum Racing Sport (kerék)
Freni: Bottecchia R340
Coperture Vittoria Zaffiro
Piega: Dera RHM EL
5. PINARELLO:
Pinarello Razha ; Ára: 460000FT
manubrio: most alluminio
attacco: most alu
ruote: Fulcrum Racing 7 (kerék)
Gruppo: Campagnolo Veloce 10s oppure Shimano 105 11s (felszerelése)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
nekem gőzöm sincs, csak szólok, hogy délután ,estefele keverednek elő páran, akik esetleg tudhatjákMegyer írta: ↑2023.04.25., kedd 10:16Sziasztok! Annak a segítségét szeretném kérni aki képben van a mostani használtpiaci árakkal. Anno kb. 15 éve letettem az országúti paripát és nem is foglalkoztam vele. Szóval eladnám és nem tudom mennyit ér. Alu váz, karbon villa,105-ös Shimano szett van rajta. Privát üzenet formájában írjatok. /Elnézést ha rossz helyre írtam akkor egy Modi megoldja/

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Megyer
- Nincs visszaút
- Értékelés: 30
Sziasztok! Annak a segítségét szeretném kérni aki képben van a mostani használtpiaci árakkal. Anno kb. 15 éve letettem az országúti paripát és nem is foglalkoztam vele. Szóval eladnám és nem tudom mennyit ér. Alu váz, karbon villa,105-ös Shimano szett van rajta. Privát üzenet formájában írjatok. /Elnézést ha rossz helyre írtam akkor egy Modi megoldja/
- Csatolmányok
-
- IMG_20230415_102649.jpg (3.43 MiB) Megtekintve 792 alkalommal
Off
Volt főnököm nagyon szerette a squash-t. Edzővel tanult,készült. Úgy 1,5 éve járt,amikor szó szót követett és elmentem vele játszani. Ő akkor 95kg körül volt,hozzá kb168 magas. Én 178 magas és akkor kb 80kg. Kb 15 percig bírtam, rajta az erőlködés legkisebb jele sem, nemhogy izzadság.
csak én rohangáltam,ő szinte végig ugyanott állt. 
Volt főnököm nagyon szerette a squash-t. Edzővel tanult,készült. Úgy 1,5 éve járt,amikor szó szót követett és elmentem vele játszani. Ő akkor 95kg körül volt,hozzá kb168 magas. Én 178 magas és akkor kb 80kg. Kb 15 percig bírtam, rajta az erőlködés legkisebb jele sem, nemhogy izzadság.

Igen, sejtettem.Vinkler írta: ↑2023.04.24., hétf. 21:04Khm. Vinkler úr annyit hajtott fixivel, hogy tökéletesítse a forgatást, amit el sem tudsz képzelni. Amit az ember tizenéves koráról huszonéves korának végéig próbál tökéletesíteni, azt nem annyira könnyen felejti el a szervezet sem, össze nem hasonlítható azzal amit mondjuk 40 felett próbál elsajátítani. Tudom, mert most próbálom tökéletesíteni a squash mozdulataimat, hát kábé felejtő. Műkedvelő paraszt lehetek csak.![]()

- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9107
Khm. Vinkler úr annyit hajtott fixivel, hogy tökéletesítse a forgatást, amit el sem tudsz képzelni. Amit az ember tizenéves koráról huszonéves korának végéig próbál tökéletesíteni, azt nem annyira könnyen felejti el a szervezet sem, össze nem hasonlítható azzal amit mondjuk 40 felett próbál elsajátítani. Tudom, mert most próbálom tökéletesíteni a squash mozdulataimat, hát kábé felejtő. Műkedvelő paraszt lehetek csak.AAttila írta: ↑2023.04.24., hétf. 20:55Akkor még az lehet,hogy Vinkler Úr olyan régen tekert,hogy már nem egyenletesen forgat körbe,hanem rángatja![]()

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
a sok zsír, ha új, akkor is lehet gond forrása, de ahhoz sok zsír kel és viszonylag sűrű, ami zavarja a rugókat, hogy rendesen visszahúzzák a kilincseket. de csak egy tipp, de kicsi az esélye.asebestyen írta: ↑2023.04.24., hétf. 20:50Vacsi új rotor is van rajta. :)
halfnote.hu
halfnote.hu
Akkor még az lehet,hogy Vinkler Úr olyan régen tekert,hogy már nem egyenletesen forgat körbe,hanem rángatjaasebestyen írta: ↑2023.04.24., hétf. 20:50Vacsi új rotor is van rajta. :)

- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7662
Vacsi új rotor is van rajta. :)revox írta: ↑2023.04.24., hétf. 20:37a rotor nincs tele zsírral? az is csinálhat hülyeséget. szalaszt egy löketet, aztán olyankor már be is leng az egésh annyit, hogy átdobhatja a láncot.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
a rotor nincs tele zsírral? az is csinálhat hülyeséget. szalaszt egy löketet, aztán olyankor már be is leng az egésh annyit, hogy átdobhatja a láncot.Vinkler írta: ↑2023.04.24., hétf. 18:47Új hajókar és lánc. A hátsó sor maradt, mert hibátlannak nézett ki. Ugrott. Mondom akkor hátsó sor is csere. Szóval minden új! Így is ugrik.
halfnote.hu
halfnote.hu
az egy. pályán minden körben nyomnak egyet

halfnote.hu
halfnote.hu
Úgy a legjobb. Nem is holmi evőeszköz segítségével.asebestyen írta: ↑2023.04.24., hétf. 20:15Persze, ezüst villa, hájend. Azóta is hiányos a családi étkészlet, úgyhogy én kézzel tunkolom a kenyeret az oldalas zsirjaba.![]()

- asebestyen
- V.I.P.
Persze, ezüst villa, hájend. Azóta is hiányos a családi étkészlet, úgyhogy én kézzel tunkolom a kenyeret az oldalas zsirjaba.

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Az enyém is ugrott és az enyémet is Ákos csinálta meg. Ilyen lett és hibátlan:

Esetleg nézd meg a villaszöget 
- asebestyen
- V.I.P.
Mikor itt volt, fel kellett volna tegyek rá egy kamerát, hogy megnézzem, mi történik. Nem is tudom, mi történik, komolyan. 
Hacsak nem a váltó van elgörbülve, vagy a fül, ami tartja. De azt mondja Vinkler, nem történt semmi olyan. És nem is látszik rajta. De nagyon más nem maradt.

Hacsak nem a váltó van elgörbülve, vagy a fül, ami tartja. De azt mondja Vinkler, nem történt semmi olyan. És nem is látszik rajta. De nagyon más nem maradt.

- Vinkler
- Adminisztrátor
Új hajókar és lánc. A hátsó sor maradt, mert hibátlannak nézett ki. Ugrott. Mondom akkor hátsó sor is csere. Szóval minden új! Így is ugrik.Rotox írta: ↑2023.04.24., hétf. 18:42Tudom-tudom,túl triviális volna, de azért mégis megpendítem: esetleg vadi új lánc-kopott sor párosítás nem okozhatja? Cseréltél esetleg láncot a probléma megjelenését megelőzően? Bár a sebesség ugrást szvsz. ez nemigen okozhatja.
![]()
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1301
Tudom-tudom,

Szerk: ja, bocs, most olvasom; "a komplett hajtás új".
- Vinkler
- Adminisztrátor
A láncvonal jó amikor ugrik, elöl nagytányér hátul alulról a negyedik lánckerék, de lehet harmadik, vagy 5. Is. Ráadásul szerintem át is ugrik egy sebességgel. És kizárólag nagy nyomatékon egyébként hibátlanul fut. Tegnap mosásnál megint átnéztem és minden hibátlannak tűnik. 9 es rendszer van rajta, nem emlékszem, hogy asebi milyen patentszemet tett fel, de tegnap este én is arra jutottam, h nincs más, csak az.

- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 5067
Milyen áttételeknél ugrik? Nekem is volt ilyen problémám, azt a kelleténél kicsivel szélesebb patentszem okozta.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Hát az addig is az volt, amíg használtam. Évente egy, néha két monoblokk is ment a lecsóba, de a trekkingen az octalink is évente kuka volt. Amikor vettem, akkor ez volt, az új rendszer a következő évben debütált. Ez van.pärt írta: ↑2023.04.23., vas. 22:03Ja, valóban. Azok a mutatós, meseküllőzésű kerekek nem biztos, hogy boldogok lennének a kihívástól. Meg gondolom, a treking némileg alkalmasabb is az újrakezdéshez.
De pofás gép.Azért akármennyire is leslankulsz majd, az a középcsapágy/hajtómű páros mindenképp szűk keresztmetszet lesz.
Nem tervezek sokat vele, ha van értelme akkor veszek egy másik bringát, addig meg marad a trekking, csak ne ugrana rajta a lánc komoly nyomatékon.

- Vinkler
- Adminisztrátor
105-nél szerintem igen.
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1301
Azér' a hétvégén a Liege-n amikor Evenepoel hirtelen kiállva megindult és a(z akkor még) száraz aszfalton is "elkapart" a hátsó kerék, kíváncsi lennék, hogy az hány W (vagy Nm, vagy HP

Hát a kicsin már inkább csak álltam,mint ültemrevox írta: ↑2023.04.24., hétf. 16:18azóta mentem egy kört a Gannal![]()
Ha eladom,tuti borulok egyet és eltöröm a villát, amit majd nem találok sehol![]()
mer kéne? átgondolhatom... ha jó célt szolgál, egye-fene, de alapvetően most visszatartom alkatrésznek (villa,nyeregcső, bilincsek,cssvarok,apróságok,ami egyedi...) De Te különlegesen kegyelt vagy, ha kell, az jó helyre megy. Kellet Neked ráülni a kicsire![]()

Szalont néztem, még lelkesen nyomja, de mostanában fura dolgokat csinál, meg nem is értem teljesen, mivel csinálja. De hegyen biztos nagyon kipattintotta magát, olyan szinteket megy,de vannak benne combosabb kaptatók is. nekem 5% fölötti nem esik jól, inkább szenvedem, mint tekerem, de Nála allandósult a tisztes hegymenet
tegnap eszebejutott a kolléga. egy új northwave cipőt próbálok betörni, de nemigazán adja magát... A Torpedo, amit éveken át használtam, istenkirály cipő volt, most azt használom görgőzni, de a többi northwave nálam se hozza, amit elvárnék tőle. Jónak jók,csak a lábamra nemigazán fekszenek be jól. de az is gáz, a jobbos nekem valamivel kisebb, amit a Torpedo megoldott, az Extereme meg nemigazán tolerálja. még van Etreme Tech, hátha majd az, de azt meg szobában próbálva is fura a talpbetétje... meg zöld...

tegnap eszebejutott a kolléga. egy új northwave cipőt próbálok betörni, de nemigazán adja magát... A Torpedo, amit éveken át használtam, istenkirály cipő volt, most azt használom görgőzni, de a többi northwave nálam se hozza, amit elvárnék tőle. Jónak jók,csak a lábamra nemigazán fekszenek be jól. de az is gáz, a jobbos nekem valamivel kisebb, amit a Torpedo megoldott, az Extereme meg nemigazán tolerálja. még van Etreme Tech, hátha majd az, de azt meg szobában próbálva is fura a talpbetétje... meg zöld...

halfnote.hu
halfnote.hu
oszt még így is majd Te tekered a legtöbbet. mi lenne, ha lenne motivációd?asebestyen írta: ↑2023.04.24., hétf. 15:32Egyszerű motivációvesztés. :) Aztán beneveztem egy monti versenyre, hátha majd attól megjön, hogy készülni kell, de nem jött meg, úgyhogy átadtam a nevezésem Zolinak.![]()

egy jó kis banda hiányzik Neked is, akikkel tudnátok együtt menni... az nagyon sokat dob a bulin... nem kell versenyre készülni, csak a közös tekeréseknek azért van motivációs ereje
halfnote.hu
halfnote.hu