Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
4
Hajrá vizslák!!!
Házi kedvenceink
Megjött a jó idő!!! Rézi is élvezi!
...gyorsan...kattints már! Idefagy a fenekem....
Házi kedvenceink
...gyorsan...kattints már! Idefagy a fenekem....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
- simi
- Nincs visszaút

- Értékelés: 7
Házi kedvenceink
Friss sérüléssel a nyakán: forduláskor nekirongyolt egy gázbekötő csonknak.
Eb csont...
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
- simi
- Nincs visszaút

- Értékelés: 7
Házi kedvenceink
Friss húsvéti kép Szimatról.
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Házi kedvenceink
Bogrács aljából pörköltben főtt csontot!
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Házi kedvenceink
Megsúgom mit kapsz, ha leteszed a labdát...
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Házi kedvenceink
2.
Házi kedvenceink
Jackie
Házi kedvenceink
2.
Házi kedvenceink
Haverok, buli, Borcsa...
Házi kedvenceink
Nálunk tegnap volt egy kis szabadtéri program.
Házi kedvenceink
Valaki nagyon indiszkrét volt...
Házi kedvenceink
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Házi kedvenceink
Nyelveskedik.
Házi kedvenceink
Jógi az első magyar vizsla nyerni Best in Show. Handler John Thirlwell said his "wonderful dog" from Carlisle, Cumbria, is likely to retire. Handler János Thirlwell elmondta, hogy "csodálatos kutya" from Carlisle, Cumbria, valószínű, hogy nyugdíjba vonul. (Google fordítóval)
-
Vendég
Házi kedvenceink
A kis házi kedvenceknek (kutya) kutyaház és szállító box ! Érdekelne valakit?
Egyedi építés Elképzelés alapján. Felület kezeléssel! Hő szigetelt kutyaház .
Ha érdekelne valakit priviben írjon
Köszönöm!
2.0: Erősítő :Dual CV 1460 Hangfal: DIY Forrás: Gép
Házi kedvenceink
Nemsokára a fazékban végzi:
De jó kép
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
Házi kedvenceink
Nemsokára a fazékban végzi:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.