Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mélysugárzók

Vendég

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Lehet cserélném a subom is a JBL-ek mellé. Mit javasoltok 200e alatt 25m2 szobába kellene. Valami olyasmi kellene, ami megmozgat mindent, és jó mélyre le tud menni. Én a Klipsch rw-12ben gondolkozom. Javaslat?
Nekem is az emlitett Klipsch sub-om van ,es csak ajalani tudom. Zenehez is eleg preciz es mozikozben is nagyot ut

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Igen szép. A Jamo E8subom 200W és nem tudom hogy elég e a különbség. Kicsi árkülönbség, de szól e szebben és jóval nagyobbat a JBL? Még ezen sokat rágódok.
Itt már csak egy hallgatózás segíthet!

DieHard
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 5

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: DieHard »

Igen talán az illene hozzá. Hallottad már? Ez kb jövő év eleje lenne.
Hallottam, csak sajnos nem megfelelő körülmények között. Pedig a Satsystemben voltam, de nagyon sokan voltak. Nekem is azegyik jelöltem a jövő januári mélynyomóvételi listán.

Igen szép. A Jamo E8subom 200W és nem tudom hogy elég e a különbség. Kicsi árkülönbség, de szól e szebben és jóval nagyobbat a JBL? Még ezen sokat rágódok.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Mélysugárzók

Hallottam, csak sajnos nem megfelelő körülmények között. Pedig a Satsystemben voltam, de nagyon sokan voltak. Nekem is azegyik jelöltem a jövő januári mélynyomóvételi listán.

DieHard
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Mélysugárzók

Lehet cserélném a subom is a JBL-ek mellé. Mit javasoltok 200e alatt 25m2 szobába kellene. Valami olyasmi kellene, ami megmozgat mindent, és jó mélyre le tud menni. Én a Klipsch rw-12ben gondolkozom. Javaslat?
JBL E250P?

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Mélysugárzók

JBL E250P?

DieHard
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Mélysugárzók

Zsoló
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Zsoló »

Sziasztok! Lenne egy kérdésem.A mélynyomóm (Wharfedale Powercube 10+) elméletileg képes 15 perces késleltetéssel stand by módba kapcsolni ha nem érzékel bemeneti jelet. Ezt azonban mégsem teszi meg mindig. Egy ideig jól működik (stanb by-ba kapcsol) utána pedig van amikor stanb by-ba kapcsol van amikor nem. Olyan is előfordult már hogy 15 perc után stand by-ba kapcsolt majd utána (kb 2-3 óra múlva) minden ok nélkül visszatért stan by módból. Valószínűleg nem a kábel vagy az erősítő a hibás mert másik kábellel és az erősítő stanb by módjában (még kihúzott hálózati kábellel, mármint az erősítőnél) sem kapcsolt stand by módba a mélynyomó.
Találkozott már valaki hasonló hibával. Mégis mitől lehet ez a hiba, mi a megoldás?

Esetleg elképzelhetőnek tartom hogy mobilteló van a közelében és arra lehet érzékeny.

Tv:Panasonic TH-42PA60E DVD/SACD:Pioneer 585-A Erősítő:Pioneer VSX-AX3 Hangfalak:Front:Dali AXS 5000 Center:Dali AXS center Sorrund:Dali AXS 1000 Sorrund back:Saját gyártmány Sub:Klipsch RW10 Kábelek:Front, Center,Sorrund,: SilverLine, Sub: Vianco digital coax
Szinti: Yamaha PSR520 Roland RA95

Atilius
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Atilius »

Sziasztok! Lenne egy kérdésem.
A mélynyomóm (Wharfedale Powercube 10+) elméletileg képes 15 perces késleltetéssel stand by módba kapcsolni ha nem érzékel bemeneti jelet. Ezt azonban mégsem teszi meg mindig. Egy ideig jól működik (stanb by-ba kapcsol) utána pedig van amikor stanb by-ba kapcsol van amikor nem. Olyan is előfordult már hogy 15 perc után stand by-ba kapcsolt majd utána (kb 2-3 óra múlva) minden ok nélkül visszatért stan by módból. Valószínűleg nem a kábel vagy az erősítő a hibás mert másik kábellel és az erősítő stanb by módjában (még kihúzott hálózati kábellel, mármint az erősítőnél) sem kapcsolt stand by módba a mélynyomó.
Találkozott már valaki hasonló hibával. Mégis mitől lehet ez a hiba, mi a megoldás?

Sztereó rendszer: Erősítő: Marantz PM7200 CD lejátszó: Marantz CD6000 OSE Tuner: Marantz ST6000 Hangsugárzók: Wharfedale Pacific Evo 30 Hangsugárzó kábelek: QED Silver Anniversary (magas) és Monitor Black&White LS-602 (mély) Összekötő kábelek: Harmonic Technology Magic Link One (cd-erősítő), van den Hul The First (tuner-erősítő)
Házimozi rendszer: Tv: Synudine DVD lejátszó: LG DV8700C Erősítő: Pioneer VSX-D912 Hangsugárzók: Eltax Silverstone 5.0 Mélynyomó: Wharfedale PowerCube 10+

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Fufuka »

én meg ilyet használok....  szerintem szép (rw-10)
Hát igen! Ez nem csak fület, de szemetgyönyörködtető darab is! És a lakásban ez majdnem éppen olyan fontos, hiszen talán évekig kell nézegetni is.

mondjuk elsődleges a hangja volt.... utána jött hogy a feleségemnek is tetszett mert ugye ő az esztétikai felelős
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.

Zsoló
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

én meg ilyet használok.... szerintem szép (rw-10)
Hát igen! Ez nem csak fület, de szemetgyönyörködtető darab is! És a lakásban ez majdnem éppen olyan fontos, hiszen talán évekig kell nézegetni is.

Tv:Panasonic TH-42PA60E DVD/SACD:Pioneer 585-A Erősítő:Pioneer VSX-AX3 Hangfalak:Front:Dali AXS 5000 Center:Dali AXS center Sorrund:Dali AXS 1000 Sorrund back:Saját gyártmány Sub:Klipsch RW10 Kábelek:Front, Center,Sorrund,: SilverLine, Sub: Vianco digital coax

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

Mélysugárzók

én meg ilyet használok.... szerintem szép (rw-10)

tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.

Old Dirty Bastard
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Old Dirty Bastard »

Köszönöm.....
Ha a szépségről van szó akkor persze a Klipsch KSW-12 vennék.
Bár ezt nem igazán értem hogy miért irják hogy folyamatos kimenő teljesítmény 110W(ha jól emlékszem) viszont :
"440 Wattos beépített erősítő MOSFET kimenetekkel"
A Netdepo 94.800HuF.

A/V:Denon AVR 1404; Loudspeakers : Front : Yamaha NS-45E , Surround+Center : Yamaha NP-60 Subwoofer : Yamaha YST-SW 315

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

Mélysugárzók

én egy ilyet ajánlanék.....

KLIPSCH RW-10

Frekvencia átvitel:
25-120Hzą3dB

Hangnyomás szint:
110dB @ 30Hz 1/8, 1méter

Felépítés:
Bass reflex passzív radiátorral

Erősítő
BASHŽ digital hybrid

Erősítő teljesítmény:
450 watt dinamikus / 280 watt folyamatos

Automatikus bekapcsolás:
2 másodperces bekapcsolási késleltetés, 15 perces kikapcsolási késleltetés

Alacsony frekvenciás hangváltó:
Folyamatosan változtatható 40-120Hz között, 24dB/nyolcad elhajlás 120Hz felett

Bemenetek:
2 db RCA, alacsony tartomány áteresztés LFE módban ki- ill. bekapcsolható

Kimenetek:
nincs

Fázis:
0 és 180 fok között váltható

Hangszórók:
Mélynyomó rendszer egy darab 10" (25.48cm) alumínum kúpos mélynyomóval

Mélysugárzó:
K-1113-O 10" (25.48cm) CerametallicŽ kúp, öntött alumínum keret, aktív

Méretek (M x SZ x M):
17.6" (44.7cm) x 12.5" (31.8cm) x 19" (48,3cm)

Súly:
17,7kg

Burkolat:
farost lemez konstrukció (MDF)

Szín:
Fekete fa erezetes

Feszültség:
110/120 VAC 60Hz

Kimeneti feszültség:
230 VAC 50/60Hz

DieHard
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Mélysugárzók

Én is most állítom össze a rendszeremet, de ilyet nem tennék be a házba az biztos. ha jól emlékszem 100 körül van. A Jamo E8sub egy kicsit jobban néz ki, s nekem bejött. Szép hangja van, megéri az árát.

Vaker
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Vaker »

Ráadásul a képen szereplő doboz szerintem inkább kelt - bennem - negatív érzéseket, semmint hogy érdeklődni akarnék utána.
Olyan retro feeling-es ez a láda. Mintha a 70-es évekből pottyant volna ide. Őszintén: nekem sem tetszik... Ilyesmit nem vennék postán az biztos.
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Ismeritek a Teufel márkát ?Van egy elég szimpatikus Sub. modell ez a M3000SW
295Euro+90Euro szállitás magyarországra.
250W sinusos teljesítmény,300mm-es saját fejlesztésű hangszóró.

Semmiképp ne vedd meg az előtt, hogy meg nem hallgatod ezt és valami más hasonló árkategóriában levő márkájú dobozt, mert talán csalódni fogsz. Szép doglo a teljesítmény és a nagy hangszóró, de önmagában rettentően kevés ahhoz, hogy érdemben hozzá tudjon adni bármit is a rendszerhez.

Ráadásul a képen szereplő doboz szerintem inkább kelt - bennem - negatív érzéseket, semmint hogy érdeklődni akarnék utána.

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 13

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: GaGu »

Sziasztok !Ismeritek a Teufel márkát ?
Van egy elég szimpatikus Sub. modell ez a M3000SW

Lehet hogy jól szól,de azok a fotelkerekek elég furcsák.Mindenesetre ha neked tetszik akkor vedd meg!

Ezt a modellt már én is nézegetem egy ideje, a (ronda) kerekek viszont nem járnak hozzá alapból...
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

Vendég

Mélysugárzók

Lehet hogy jól szól,de azok a fotelkerekek elég furcsák.Mindenesetre ha neked tetszik akkor vedd meg!

Old Dirty Bastard
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Mélysugárzók

Nos ?? Vélemények ??
www.teufel.de   and love

Esetleg nincs egy jobb kép róla?

Bocsánat !!
Na itt van !

A/V:Denon AVR 1404; Loudspeakers : Front : Yamaha NS-45E , Surround+Center : Yamaha NP-60 Subwoofer : Yamaha YST-SW 315

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Mélysugárzók

Nos ?? Vélemények ??
www.teufel.de and love

Esetleg nincs egy jobb kép róla?

Old Dirty Bastard
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Mélysugárzók

Sziasztok !
Ismeritek a Teufel márkát ?
Nos ?? Vélemények ??
www.teufel.de and love

Zsoló
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Szerintetek rá merjem kötni 1 Danon 1604-es erősítőre egy 2.1 Soundworks digital mélynyomóját ami egyben erősítő is? Esetleg óvatosan?
A rudira vagya pudingra????????? :kiraly:

Vendég

Mélysugárzók

Szerintetek rá merjem kötni 1 Danon 1604-es erősítőre egy 2.1 Soundworks digital mélynyomóját ami egyben erősítő is?   Esetleg óvatosan?
Úgy általában mégis hová kötnéd, és mivel, csak úgy óvatosan????

Hát kábellel, olyan vastaggal, mittudomén

Több komolyságot fórumtársak... :kiraly:

Vendég

Mélysugárzók

Szerintetek rá merjem kötni 1 Danon 1604-es erősítőre egy 2.1 Soundworks digital mélynyomóját ami egyben erősítő is?   Esetleg óvatosan?
Úgy általában mégis hová kötnéd, és mivel, csak úgy óvatosan????

Hát kábellel, olyan vastaggal, mittudomén

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”