pärt írta: ↑2023.09.19., kedd 21:57
A sima Conti 5000 nagyon könnyen felrakható, a legvégén egy pattintás a kis műanyag szerszámmal és kész. Régi szép idők.
Ja, azt nem írtam még, hogy a Speci külső elvileg 28-as, de a 17mm belső szélességű felnin ez csak kb. 26mm. Régen ez egy eszméletlen széles felninek számított volna, ma kifejezetten a keskenyebbek közt van. Mivel a Bike24-en csak két darab 28mm-es volt készleten, harmadiknak - tartaléknak - egy 26-ost rendeltem, amit szerintem vissza fogok küldeni, mert az feltéve jóval keskenyebb lenne, mint a régi 25-ös Conti, talán ha 23-24mm. Eszméletlen tempóban szélesedtek a felnik az utóbbi években és a külsők szélességét már ilyeneken mérik.
ááá, nálam az Ati gumijánál szintén érett a leszedőtörés, csak amikor éreztem, hogy kezdi elérni azt a határt, hogy megindul a kontrakciós folyamat, visszaengedtem és fogástváltottam.. de már homályos, szerintem nálam nem tört semmi, de nagyon kínlódtam vele és határozottan az maradt meg. hogy TL, mert azon vakaróztam, mi értelme ennek a guminak, ha úgyis belsővel van használva. meg magamtól nem találok ki ilyet. nekem gyanús, hogy kifogtam azt az időszakot, amikor a tévedésgumi volt fent. persze, hozzám centrírozni jött, csak ahnoz le kellett gumizni. gondolkodtam, hogy vissza se teszem, kínlódjon, aki akar. Becsületből felkkínlódtam, de az egyik belsőt sikerült becsípni
a 17-es az első lépés volt a 14-15ös világból kilépni, általában 25ös gumikkal. de így legalább nem lesz körte. gondolom, akkor a külső felniszélesség 24-25mm körül van. nem keskeny az szerintem. nekem a 24,5-es vision metron már kimondottan robosztusnak tűnik, afféle tank. nagyon xar utakhoz előszeretettel veszem elő.
Tedd előre a 26-ost... lehet nem sokkal lenne keskenyebb. legfeljebb kicsit profilmagasságban kisebb. a continál is az attack/force párosnál az első gumi 2-vel kisebb. nekem sokáig ez volt a 22/24 verzióban. aztán a 17-es felnikhez jött a 23/25 változat. jelenleg nem tudom, van e nagyobb. Nagyon versenygumk, leheletnyi futófelülettel. Gyors. de gyorsan el is kopik, már nem használom. De van benne logika. a terhelés kb 40/60% a hátsó kerék javára.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu