Elgurult a gyógyszer rendesen a tengeren túlon, nem volt elég a műhúsos hambi, még ez is kellett
Én tuti adnék egy üveg alkoholmentes börbönt is minden elektromos Mustang mellé, hogy érezzék mit miért

Elgurult a gyógyszer rendesen a tengeren túlon, nem volt elég a műhúsos hambi, még ez is kellett

Hogy mi ez? Konkrétan egy borzalom. A Mustang (a jelenlegi "valódi") egy nagy álmom, de ez itt wazz.... hát ezt Mustangnak nevezni és rárakni a Mustang logót...thxfan írta: ↑2020.01.15., szer. 18:12Ez mi?https://www.ford.hu/szemelyautok-szemel ... ang-mach-e

azt elhiszem, hogy nem Te talaltad ki.
?? ebben biztos vagy ?? vagy csak tesztelsz, vagy Teged is beugrat a media es politika ???

Nade majd jönnek az EU fejesei, és megoldják ezt is, szokás szerint: mágylyára a dízelekkel!Lemmy9 írta: ↑2020.01.15., szer. 12:33Újabb napvilágot látott dolog a rákcsináló dízelekről.
A DPF regernerlási ciklus alatt jön ki sok-sok szupermikron méretű vérsejthez tapadó halál.
Ezt a ciklust eddig nem mérték, vagy nem publikus inkább.
Egymilliárd ilyen ciklus történik évente európában.
Jó spórolást, jó kopogást, egészséünkre!

Én abban is sírtam.Acme írta: ↑2020.01.01., szer. 21:54Az ND már élhetőbb méret, nekem éppen elfogadható (igaz, nem vezettem, csak beültem kicsit nézelődni).
Az ND már élhetőbb méret, nekem éppen elfogadható (igaz, nem vezettem, csak beültem kicsit nézelődni).Vinkler írta: ↑2020.01.01., szer. 21:11Nem tudom, F40-ben még nem ültem.
Az MX-be konkrétan fizikai fájdalom tartózkodni. A kuplungpedál felett kell tartanom a bal lábam, nem tudom mellé tenni. A kettest csak úgy tudom behúzni, ha a jobb lábam betolom a fékpedál alá... borzalom...

Nem tudom, F40-ben még nem ültem.Acme írta: ↑2020.01.01., szer. 20:18Miért, az F40 is nagyon kicsi belül? Szerencsére én eddig csak az MX-5 NB-ben éreztem magam szűkösen...
Miért, az F40 is nagyon kicsi belül? Szerencsére én eddig csak az MX-5 NB-ben éreztem magam szűkösen...

Az összes 911-be beférek.
Neked azért szerintem nehéz sportkocsit választani a magasságod miatt
Én elfogadnám!

Arra nem járok. Tavaly tavaszra szerveztünk egy autókázást a Transzfogarasi útra, amit sajnos ki kellett végül hagyjak. Azt azért sajnálom...revox írta: ↑2020.01.01., szer. 01:07Hozzánk képest volt gyors :)
De ez most pejoratíve gyors :) Románia ennyire haladós :) autópálya nincs és sűrűn települések.

Konkrétan attól az első és hátsó vonószemtől hányingert kapok. Szerintem az első lökösre nem nagyon illik az a béna első splitter. Tudom, hogy Monk vagyok, de nekem hiányoznak a felniközepek.
Hozzánk képest volt gyors :)

Tényleg nem csúnya. Mi baj vele? A lökős elég csúnyán lett ráaggatva, és a 18-as felnin porig ültetve tényleg csak versenypályán tudnám elképzelni, de különben jó a verda

Az annyira szerintem nem gyors.
Sok román migráns (Aszpirin írta: ↑2019.12.21., szomb. 20:22Köszi mindenkinek az együttérzést!
A lényeg, hogy sikeresen megérkeztem.
Senkinek nem kívánom, se nem ajánlom a karácsony előtti hosszú autókázást. Ma bemutattam, hogyan kell megtenni 600 kilométert 9 és fél óra alatt...
Az M1 már reggel kvázi-katasztrófa volt, de nekem még szerencsém volt, állítólag délutánra telfes hosszában bedugult.
Az M3-on helyenként 80-100-zal lehetett haladni, mindhét sávban. Erre egyetlen “gyógyszer” van: el sem indulni. De ha már muszáj, akkor türelem türelem, és leszaromtabletta. Lassan de biztosan. És még ilyenkor is vannak vadbarmok, akik szerint előlük félre kellene mindenki álljon, mert ők bizony sietnek. Nagyon vicces jelenetnek voltam ma szemtanúja. Én a külső sávban haladtam, a belsőben ugyanaz volt a sebesség, kb 80. A belsőben kb 2 autónyival előttem egy Audi A4-es egyméterre, a másik A4-es seggében,villog, ide-oda cikázik, dudál, hogy a másik álljon félre. Na de a másiknak is felforrt az agyvize, gondolta megijeszti egy kicsit a seggbebújós-villogóst, es nyomott egy közepes féket. Csakhogy az ijesztegetés nem sikerült, mert a segbebújós nem tudodtt elég gyorsan reagálni, és rendesen belehajtott. Az egész forgalom megtorpant, mert ugyan tovább mentek, de azonnal ki akartak állni a belsőből a leállósávba. Az egyiket én engedtem be, végül mindkettő kiért a leállóba, tükörből csak annyit láttam, hogy gyorsan nyilnak az ajtók, szerintem mindketten vörösek voltak a dühtől, nem tartom kizártnak, hogy végül bunyó is lett belőle... Ja, mindkettőnek német rendszáma volt. Németek, peeersze.![]()
Mivel csak épp “elugrottam” Marosvásárhelyre az édesanyámért (nem szabad az időseket egyedül hagyni karácsonykor, nagyon megviseli őket lelkileg...), a holnapi visszautunk remélhetőleg jobb lesz, bár holnapra országszerte esőt jósolnak....

Vannak tuningok, amik nekem sem jönnek be, sőt alapból elég éles szemmel nézem ezeket. Akadnak azonban kivételek. Nem mindegyiket tudom megmagyarázni, ahogyan ezt a Liberty Walk 458 italia-t sem, de valahogy mégis bejön!Aszpirin írta: ↑2019.12.29., vas. 14:35Nekem nem, mert számomra ez pl. már ízléstelenül tuningolt (pl. azok a szegecselt kiszélesített kerékívek és a totál nem odaillő kerekek... pfuj... elülső spoiler pfuj).
Az eredeti formájukban nagyon szépen felújított / karbantartott utcai verziókat viszont imádom (nézni)