Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ezoterikus, misztikus és voodooba hajló HiFi eszközök
Re: Ezoterikus, misztikus és voodooba hajló HiFi eszközök
Lesz, volt van itt negatív energia hatás elemzés is, ami a mindenre kiterjedő EZO világ hívó szava. Negatív + pozitív energia találkozása mit is eredményez? Mint anyag+antianyag? elektron+pozitron?
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 4209
Azt meg tudod mondani, ez miképpen lett mérve / bizonyítva? Mert tudtommal ez egzakt dolog.
Csak a Marantz! :-D
- hollohazi
- Törzsvendég

- Értékelés: 315
Egy "félreértésről": Sem én sem a Hungrál ismertetője nem arról beszél, hogy gátolják az EM sugárzást, hanem , hogy az emberre gyakorolt negatív hatását befolyásolják. Tudomásom szerint ennek a pontos mechanizmusát ők sem ismerik,ez egy véletlenszerű felfedezés, én akkor hogyan magyaráznám meg? Mivel hangtechnikai célra használok a Hungrálhoz képest tízszeres árú Schnerzinger protectorokat ilyen, vagy ehhez hasomló célra, a Hungrál igencsak versenyképes ezekkel, csupán erre hívtam fel a figyelmet.asebestyen írta: ↑2023.03.15., szer. 08:42Most ezt nem, mint moderátor, hanem, mint egyszerű fórumtag írom, következésképp kérem kimoderálni, ha úgy ítélik meg a moderátor társak.hollohazi írta: ↑2023.03.15., szer. 08:10Én mintegy tíz éve foglalkozom a hifi környezet EM zajterhelésének befolyásolásával, a hifi szobába jutó, illetve ott keletkező alacsony és magasfrekvenciás EM szennyezés, reflexiók kezelésével, mert arra a következtetésre jutottam, hogy ez nem megkerülhető területe a zenehallgatásnak. Vagyis hiába veszek jobb berendezést, kábelt, állványt vagy akár biztosítékot, a ráfordításnak nem lesz meg az arányos hozadéka, amíg ezt a területet rendbe nem tesszük. Sajnos itt annyira komplex jelenségekről van szó , hogy szinte minden beavatkozás kevés. A hálózat, a készülékek, a hifi szobába bejutó és jelenlévő zajok, reflexiók elegyéről, amit térben és időben egyidejűleg kellene kezelni. Mivel az én hifi szobám csak az enyém, én látogatom, ezért kerülhet ide viszonylag nagyobb számban pl. Hungrál elem, mert az említett célok megvalósításának egy viszonylag olcsó és hatékony eszközének tartom. Nem Hungrál propagátor vagyok, ahogy rám sütik itt ezt a jelzőt, mert lehet, hogy holnap egy Schnerzinger protectorról, vagy egy speciális 3D karakterről írok majd, melyek szintén hatékonyak. Sajnos azért van itt ez a bejegyzés, mert ezen eszközök hatás mechanizmusát nem ismerjük. Amúgy a Hungrált nem hifi célra találták ki , ez egy másodlagos felhasználás. Ténylegesen az emberre hat, a széles sprektumú geopatikus és EM sugárzás befolyásolásával. Igazat adok Hivoxnak, hogy vigyázni kell vele, mert bizonyos pozíciók, kombinációk hatására megszédülsz, vagy az orrod vére is eleredhet. Itt a felhasználók szemszögéből az akusztikai hatások sokadrangúak, mikor arról adnak át tapasztalatokat a már százas nagyságrendű felhasználók akár ultra high-end rendszerbeni alkalmazásnál, hogy melyik hova, milyen távolságra egymástól, lefektetve, vagy felfordítva, milyen alátéten, milyen kék árnyalatú alátétre kerüljön, a tojás formát állítva, vagy fektetve használjuk-e, ha fektetve, akkor az milyen irányba nézzen, a nagy Hungrálon a tetején lévő ábra pontosan milyen irányba nézzen, stb., mert ezek az információk nagyon jól hallhatók. Mivel úgy gondolom, hogy én itt információt osztok meg, nem troll muníciót, a moderátorokat kérem a szabályzat betartatására.
A gond nem az a bejegyzéseiddel, hogy leírod, hogy tojásokat hova tesztek és hogy mennyit, stb, hanem hogy a hozzáfűzött magyarázatok, amik ebben a topicban amúgyis feleslegesek, nemhogy ingatagok, hanem egyszerűen nem igazak.
Most épp az EM a hívószó ezen eszközök használatára. Vehetném akár tudatos megtévesztésnek is, de maradjunk a hozzá nem értésnél, az nem olyan súlyos dolog.
Ha széles spektrumban tudnád gátolni az EM sugarakat / hullámokat, akkor vaksötétben kéne élned, semmilyen információközlő rendszer nem működhetne a helyiségben, stb, stb...
Javaslom, hogy a hozzászólásaidat úgy fogalmazd meg, hogy az szorítkozzon csak a tapasztalati attitűdökre és nélkülözzék a fizikai magyarázatnak tűnő torzításokat.
Darvas László 1 szabályát kéne csak magukévá tenni és betartani az itt posztolóknak és sokkal nyugodtabban írhatnák a tapasztalásaikat, mert addig a pontig egyszerűen támadhatatlan minden.
.
youtu.be/FVrwbzx0UV4
47 Lab Midnight Blue Cd játszó, 47 Lab Midnight Blue elő-és végerősítő, 47 Lab Lens Alnico széles sávú hangsugárzó , Funk Vector III lemezjátszó, Funk FX 3 kar, Hana SL MC hangszedő, 47 Lab Shigaraki MC phono, Tiglon, Shun Mook, Schallwand, Schnerzinger
A gond nem az a bejegyzéseiddel, hogy leírod, hogy tojásokat hova tesztek és hogy mennyit, stb, hanem hogy a hozzáfűzött magyarázatok, amik ebben a topicban amúgyis feleslegesek, nemhogy ingatagok, hanem egyszerűen nem igazak.
Most épp az EM a hívószó ezen eszközök használatára. Vehetném akár tudatos megtévesztésnek is, de maradjunk a hozzá nem értésnél, az nem olyan súlyos dolog.
Ha széles spektrumban tudnád gátolni az EM sugarakat / hullámokat, akkor vaksötétben kéne élned, semmilyen információközlő rendszer nem működhetne a helyiségben, stb, stb...
Javaslom, hogy a hozzászólásaidat úgy fogalmazd meg, hogy az szorítkozzon csak a tapasztalati attitűdökre és nélkülözzék a fizikai magyarázatnak tűnő torzításokat.
Darvas László 1 szabályát kéne csak magukévá tenni és betartani az itt posztolóknak és sokkal nyugodtabban írhatnák a tapasztalásaikat, mert addig a pontig egyszerűen támadhatatlan minden.
.
youtu.be/FVrwbzx0UV4
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8268
Most ezt nem, mint moderátor, hanem, mint egyszerű fórumtag írom, következésképp kérem kimoderálni, ha úgy ítélik meg a moderátor társak.hollohazi írta: ↑2023.03.15., szer. 08:10Én mintegy tíz éve foglalkozom a hifi környezet EM zajterhelésének befolyásolásával, a hifi szobába jutó, illetve ott keletkező alacsony és magasfrekvenciás EM szennyezés, reflexiók kezelésével, mert arra a következtetésre jutottam, hogy ez nem megkerülhető területe a zenehallgatásnak. Vagyis hiába veszek jobb berendezést, kábelt, állványt vagy akár biztosítékot, a ráfordításnak nem lesz meg az arányos hozadéka, amíg ezt a területet rendbe nem tesszük. Sajnos itt annyira komplex jelenségekről van szó , hogy szinte minden beavatkozás kevés. A hálózat, a készülékek, a hifi szobába bejutó és jelenlévő zajok, reflexiók elegyéről, amit térben és időben egyidejűleg kellene kezelni. Mivel az én hifi szobám csak az enyém, én látogatom, ezért kerülhet ide viszonylag nagyobb számban pl. Hungrál elem, mert az említett célok megvalósításának egy viszonylag olcsó és hatékony eszközének tartom. Nem Hungrál propagátor vagyok, ahogy rám sütik itt ezt a jelzőt, mert lehet, hogy holnap egy Schnerzinger protectorról, vagy egy speciális 3D karakterről írok majd, melyek szintén hatékonyak. Sajnos azért van itt ez a bejegyzés, mert ezen eszközök hatás mechanizmusát nem ismerjük. Amúgy a Hungrált nem hifi célra találták ki , ez egy másodlagos felhasználás. Ténylegesen az emberre hat, a széles sprektumú geopatikus és EM sugárzás befolyásolásával. Igazat adok Hivoxnak, hogy vigyázni kell vele, mert bizonyos pozíciók, kombinációk hatására megszédülsz, vagy az orrod vére is eleredhet. Itt a felhasználók szemszögéből az akusztikai hatások sokadrangúak, mikor arról adnak át tapasztalatokat a már százas nagyságrendű felhasználók akár ultra high-end rendszerbeni alkalmazásnál, hogy melyik hova, milyen távolságra egymástól, lefektetve, vagy felfordítva, milyen alátéten, milyen kék árnyalatú alátétre kerüljön, a tojás formát állítva, vagy fektetve használjuk-e, ha fektetve, akkor az milyen irányba nézzen, a nagy Hungrálon a tetején lévő ábra pontosan milyen irányba nézzen, stb., mert ezek az információk nagyon jól hallhatók. Mivel úgy gondolom, hogy én itt információt osztok meg, nem troll muníciót, a moderátorokat kérem a szabályzat betartatására.
.
youtu.be/FVrwbzx0UV4
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
- hollohazi
- Törzsvendég

Én mintegy tíz éve foglalkozom a hifi környezet EM zajterhelésének befolyásolásával, a hifi szobába jutó, illetve ott keletkező alacsony és magasfrekvenciás EM szennyezés, reflexiók kezelésével, mert arra a következtetésre jutottam, hogy ez nem megkerülhető területe a zenehallgatásnak. Vagyis hiába veszek jobb berendezést, kábelt, állványt vagy akár biztosítékot, a ráfordításnak nem lesz meg az arányos hozadéka, amíg ezt a területet rendbe nem tesszük. Sajnos itt annyira komplex jelenségekről van szó , hogy szinte minden beavatkozás kevés. A hálózat, a készülékek, a hifi szobába bejutó és jelenlévő zajok, reflexiók elegyéről, amit térben és időben egyidejűleg kellene kezelni. Mivel az én hifi szobám csak az enyém, én látogatom, ezért kerülhet ide viszonylag nagyobb számban pl. Hungrál elem, mert az említett célok megvalósításának egy viszonylag olcsó és hatékony eszközének tartom. Nem Hungrál propagátor vagyok, ahogy rám sütik itt ezt a jelzőt, mert lehet, hogy holnap egy Schnerzinger protectorról, vagy egy speciális 3D karakterről írok majd, melyek szintén hatékonyak. Sajnos azért van itt ez a bejegyzés, mert ezen eszközök hatás mechanizmusát nem ismerjük. Amúgy a Hungrált nem hifi célra találták ki , ez egy másodlagos felhasználás. Ténylegesen az emberre hat, a széles sprektumú geopatikus és EM sugárzás befolyásolásával. Igazat adok Hivoxnak, hogy vigyázni kell vele, mert bizonyos pozíciók, kombinációk hatására megszédülsz, vagy az orrod vére is eleredhet. Itt a felhasználók szemszögéből az akusztikai hatások sokadrangúak, mikor arról adnak át tapasztalatokat a már százas nagyságrendű felhasználók akár ultra high-end rendszerbeni alkalmazásnál, hogy melyik hova, milyen távolságra egymástól, lefektetve, vagy felfordítva, milyen alátéten, milyen kék árnyalatú alátétre kerüljön, a tojás formát állítva, vagy fektetve használjuk-e, ha fektetve, akkor az milyen irányba nézzen, a nagy Hungrálon a tetején lévő ábra pontosan milyen irányba nézzen, stb., mert ezek az információk nagyon jól hallhatók. Mivel úgy gondolom, hogy én itt információt osztok meg, nem troll muníciót, a moderátorokat kérem a szabályzat betartatására.
47 Lab Midnight Blue Cd játszó, 47 Lab Midnight Blue elő-és végerősítő, 47 Lab Lens Alnico széles sávú hangsugárzó , Funk Vector III lemezjátszó, Funk FX 3 kar, Hana SL MC hangszedő, 47 Lab Shigaraki MC phono, Tiglon, Shun Mook, Schallwand, Schnerzinger
Bakker! Én örököltem egy ilyet, de botor fejjel eladtam, pedig most csinálhatnék mindenféle kísérleteket.
Bár ha jobban belegondolok, az nem eozin volt, viszont szép színesre volt kimázolva. Az is működik vajon?
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11489
- Kapcsolat:
Nyilván nem foglak győzködni. Tettél egy igen bátor kijelentést, aminek alátámasztására kínáltam egy lehetőséget. Ennek elhárítása szerintem egy beszédes üzenet sokaknak, de nem akarom helyettük eldönteni.hollohazi írta: ↑2023.03.13., hétf. 17:09Nem gondolom, hogy 6 db 30 cm-es tojásformának és 30 db mennyezeten elhelyezett másik elemnek ne lenne mérhető akusztikai hatása egy 4x4 m-es szobában, de nem is érdekel. Tudom, hogy nem tökéletes a szobám, de én sem csupasz szobafalakat hallgatok. Ha kiváncsi vagyok az akusztikai mérésre, akkor megméretem, de most kevéssé vagyok kiváncsi. A zeneszoba szerintem nem frekvenciák hallgatására való.
Az általam firtatott mondatod így nézett ki: "egyes elemeket terem akusztikai céllal is alkalmazzuk", majd most leírtad, hogy nem érdekel, van-e ilyen hatásuk. Jelzem, korábban egyes elemekről írtál, nem félszáz darabról. Ha bármilyen 30 cm-es tárgyból betolsz ilyen mennyiséget egy 16 m2-es szobába, annak garantáltan lesz akusztikai következménye, szóval gratulálok, igazad van! A szalonnázó parasztot formáló eozin szobrokkal is elő lehet idézni a hatást, de azokat szerencsére nem teremakusztikai eszközként árulják. Életharmonizáló hatásuk persze még lehet, mint bárminek, amit gondolatban felruházunk ilyen képességgel.
Általában nem az a gond ezekkel a misztikus jelenségekkel, hogy léteznek-e, meg hogy hányan érzékelik, hanem hogy dilettáns érvekkel próbálják megmagyarázni őket.
Hálisten nem csak a frekvencia - dB görbék mérhetőek. Azért én tényleg kiváncsi lennék nálad egy mérésre, ennyi biszbasszal telepakolt szoba nem sok van.hollohazi írta: ↑2023.03.13., hétf. 17:09Nem gondolom, hogy 6 db 30 cm-es tojásformának és 30 db mennyezeten elhelyezett másik elemnek ne lenne mérhető akusztikai hatása egy 4x4 m-es szobában, de nem is érdekel. Tudom, hogy nem tökéletes a szobám, de én sem csupasz szobafalakat hallgatok. Ha kiváncsi vagyok az akusztikai mérésre, akkor megméretem, de most kevéssé vagyok kiváncsi. A zeneszoba szerintem nem frekvenciák hallgatására való.fapaci írta: ↑2023.03.13., hétf. 11:19Nem szeretnék beledumálni abba, ki milyen módszerrel harmonizálja az élet(ter)ét, de javaslom, az idézett mondatot vedd ki a marketing szövegből, mert erősen kétséges a valóság tartalma. Az emberi érzéseket, benyomásokat nehezen tudjuk ellenőrizni, mérni, jobb ezeket a szubjektív térfélen hagyni, vitatkozni sem érdemes róluk, de a teremakusztika tökéletesen mérhető, nem megítélés és hit kérdése. Ezért óvatosan felkínálok egy alapos akusztikai mérést az általad kiválasztott tojásokkal kezelt helyiségben. A mérés nyilván nem fogja bizonyítani, hogy a Hungrál (?) működik-e, de azt egyértelműen kimutatja, milyen teremakusztikai hatása van.
- hollohazi
- Törzsvendég

Nem gondolom, hogy 6 db 30 cm-es tojásformának és 30 db mennyezeten elhelyezett másik elemnek ne lenne mérhető akusztikai hatása egy 4x4 m-es szobában, de nem is érdekel. Tudom, hogy nem tökéletes a szobám, de én sem csupasz szobafalakat hallgatok. Ha kiváncsi vagyok az akusztikai mérésre, akkor megméretem, de most kevéssé vagyok kiváncsi. A zeneszoba szerintem nem frekvenciák hallgatására való.fapaci írta: ↑2023.03.13., hétf. 11:19Nem szeretnék beledumálni abba, ki milyen módszerrel harmonizálja az élet(ter)ét, de javaslom, az idézett mondatot vedd ki a marketing szövegből, mert erősen kétséges a valóság tartalma. Az emberi érzéseket, benyomásokat nehezen tudjuk ellenőrizni, mérni, jobb ezeket a szubjektív térfélen hagyni, vitatkozni sem érdemes róluk, de a teremakusztika tökéletesen mérhető, nem megítélés és hit kérdése. Ezért óvatosan felkínálok egy alapos akusztikai mérést az általad kiválasztott tojásokkal kezelt helyiségben. A mérés nyilván nem fogja bizonyítani, hogy a Hungrál (?) működik-e, de azt egyértelműen kimutatja, milyen teremakusztikai hatása van.
Tőlem például ott énekel, ahol jól esik neki. Koncerten sem adok tippeket.
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5588
Hát tologasd, míg jó helyen nem énekel, aztán ne piszkáld.
Tőlem például ott énekel, ahol jól esik neki. Koncerten sem adok tippeket.
Én is tudtam az énekest tologatni a térben, attól függően hová raktam a sungit piramist.pali923 írta: ↑2023.03.13., hétf. 15:00Már leírtam itt, hogy én hallottam változást a Hungrállal, de egyáltalán nem tetszett a hatása. Egy percig sem állítom, hogy nem a fejemben játszódott le valami, amit hallani véltem, de azt azért egyértelműen ki merem jelenteni, hogy az énekes máshol énekelt, mint nélküle. Ilyesmiket ki lehet mérni egyáltalán?![]()
Meg is ilyedtem, hogy ennyire mély és végtelen ez az utca, inkább köszönöm nem, kihagyom.
Ebbe teljes mértékben bele lehet őrülni, míg a lényegről elvonódik a figyelem.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Már leírtam itt, hogy én hallottam változást a Hungrállal, de egyáltalán nem tetszett a hatása. Egy percig sem állítom, hogy nem a fejemben játszódott le valami, amit hallani véltem, de azt azért egyértelműen ki merem jelenteni, hogy az énekes máshol énekelt, mint nélküle. Ilyesmiket ki lehet mérni egyáltalán?
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Meg kell hogy kérdezzem ennél a pontnál: Titok?
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
- hollohazi
- Törzsvendég

Nem a Hungrál, de a müncheni High end Show-ra már jelentkeztek résztvevőként.
Akkor mi az? Elárulod?hollohazi írta: ↑2023.03.13., hétf. 08:16Nem.
ha ezt hamarabb tudom, akkor nem töltök heteket a szobám akusztikai tervezésével, kivitelezésével, mérésével, visszaellenőrzésével, hanem a teljes költséghez viszonyítva töredék áron veszek ilyen tojásokat, és az akusztika csiribí-csiribá megjavulhollohazi írta: ↑2023.03.13., hétf. 08:39Jelenleg kétféle Hungrál terméket használnak a hifi rendszerekben, mindkettő hangi hatása azonos. Az egyik az élet harmonizáló készülék, mellyel a műsor forrásokat és a lánc minden egyes elemét kezeljük 20-30 perc időtartamban, a másik az élettér harmonizáló szett, illetve annak külön kapható elemei/1500 Ft/db ártól/. Ezeket általában párosával használjuk, talpuknál összeragasztva. Az egyes elemeket terem akusztikai céllal is alkalmazzuk, ilyen hatásuk is van. A tojás szetteket a talajon állítjuk fel. Aki fel szeretné mérni saját rendszerében a Hungrál hatást és hozzáfér erősítőjének, tápegységének toroid transzformátorához, az megvásárolva 2-4-6 db középső elemet/3800 Ft/db/, az ezekből öszzeállított tojás formát helyezze rájuk. Ezzel eldöntheti, hogy van-e értelme ennek a beruházásnak.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11489
- Kapcsolat:
Nem szeretnék beledumálni abba, ki milyen módszerrel harmonizálja az élet(ter)ét, de javaslom, az idézett mondatot vedd ki a marketing szövegből, mert erősen kétséges a valóság tartalma. Az emberi érzéseket, benyomásokat nehezen tudjuk ellenőrizni, mérni, jobb ezeket a szubjektív térfélen hagyni, vitatkozni sem érdemes róluk, de a teremakusztika tökéletesen mérhető, nem megítélés és hit kérdése. Ezért óvatosan felkínálok egy alapos akusztikai mérést az általad kiválasztott tojásokkal kezelt helyiségben. A mérés nyilván nem fogja bizonyítani, hogy a Hungrál (?) működik-e, de azt egyértelműen kimutatja, milyen teremakusztikai hatása van.
- hollohazi
- Törzsvendég

Jelenleg kétféle Hungrál terméket használnak a hifi rendszerekben, mindkettő hangi hatása azonos. Az egyik az élet harmonizáló készülék, mellyel a műsor forrásokat és a lánc minden egyes elemét kezeljük 20-30 perc időtartamban, a másik az élettér harmonizáló szett, illetve annak külön kapható elemei/1500 Ft/db ártól/. Ezeket általában párosával használjuk, talpuknál összeragasztva. Az egyes elemeket terem akusztikai céllal is alkalmazzuk, ilyen hatásuk is van. A tojás szetteket a talajon állítjuk fel. Aki fel szeretné mérni saját rendszerében a Hungrál hatást és hozzáfér erősítőjének, tápegységének toroid transzformátorához, az megvásárolva 2-4-6 db középső elemet/3800 Ft/db/, az ezekből öszzeállított tojás formát helyezze rájuk. Ezzel eldöntheti, hogy van-e értelme ennek a beruházásnak.
- hollohazi
- Törzsvendég

Nem.
-
nossvagyok
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 5
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5352
Szerintem már vannak ilyen eszközök, mind "a" betűvel kezdődnek (hollohazi írta: ↑2023.03.12., vas. 06:00Létezik már Magyarországon is és rövidesen forgalomba is kerül olyan eszköz(ök), aminek alkalmazása egy adott hifi rendszerben a komponensek jelentőségét a hang minőség szempontjából 10%-ra degradálja. Nyiván megmosolyogják majd többen ezt a bejegyzést, de a közeljövő eldönti majd, hogy kinek a mosolya volt hiteles, helytálló.
Ha összegyűjtenénk a hifi világban kapható összes ezo bizbasz holmit a zeneszobába, lehet, hogy már hangsugárzó sem kellene a megvilágosodáshoz, meg a földöntúli zenei élményhez?
Miért vagyok ennyire szkeptikus ezekkel a buckákkal? Elfogadom, hogy van hatásuk, hogy a környezetre, vagy inkább az emberekre, az nem egyértelmű.
Azért, mert (a honlap szerint: "Nem egészséges a hatás epicentruma felett hozamosabb ideig tartózkodni") ártani is tudnak és meggyőződésem, hogy a hifi nem ér meg annyit, hogy ártsunk vele bárkinek is. Az idézőjelbe tett mondat a honlapról való, a hozamosabb szó elírása valószínűleg freudi elszólás, mert a hozamot látta a fogalmazó a szeme előtt
Más ezo holmiknál is előfordul a figyelmeztetés a káros hatásokra. Nem véletlenül...
Véleményem szerint nem szabad olyan "élettér állapot" módosító cuccokat ajánlani semmilyen célra, amik ártani is tudnak bizonyos esetekben. Hogy forgalmazni szabad-e, azt majd esetleg a GVH eldönti...
Vannak itt bajok a szöveg értéssel bőven, ahogy láthatjuk.istvan01 írta: ↑2023.03.12., vas. 07:4910% romlás? Kinek mi jelent romlást és pláne 10% mértéket?hollohazi írta: ↑2023.03.12., vas. 06:00Létezik már Magyarországon is és rövidesen forgalomba is kerül olyan eszköz(ök), aminek alkalmazása egy adott hifi rendszerben a komponensek jelentőségét a hang minőség szempontjából 10%-ra degradálja. Nyiván megmosolyogják majd többen ezt a bejegyzést, de a közeljövő eldönti majd, hogy kinek a mosolya volt hiteles, helytálló.
DE, mivel korábban említettél 10xszeres javító eszközöket-módszert, akkor kérdezem. Létezhet 10xszeres degradálás is?
Ha, igen, akkor nagy baj van ezekkel a hifis minőség viszonyokkal. De inkább úgy mondanám, ezek az állítások önmagukat degradálják.
10% romlás? Kinek mi jelent romlást és pláne 10% mértéket?hollohazi írta: ↑2023.03.12., vas. 06:00Létezik már Magyarországon is és rövidesen forgalomba is kerül olyan eszköz(ök), aminek alkalmazása egy adott hifi rendszerben a komponensek jelentőségét a hang minőség szempontjából 10%-ra degradálja. Nyiván megmosolyogják majd többen ezt a bejegyzést, de a közeljövő eldönti majd, hogy kinek a mosolya volt hiteles, helytálló.
DE, mivel korábban említettél 10xszeres javító eszközöket-módszert, akkor kérdezem. Létezhet 10xszeres degradálás is?
Ha, igen, akkor nagy baj van ezekkel a hifis minőség viszonyokkal. De inkább úgy mondanám, ezek az állítások önmagukat degradálják.