Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Doky »

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!

Igen nézegettem a Marantz CD lejátszókat is.
Rendszerbe amibe menne jelenleg,Rotel 935BX -musical fidelity X-act DAC vagy Pioneer vsx ax 5i,még tesztelés alatt,később váltanék valami combosabb erősítőre.
Gondolkodtam ezen is esetleg,Linkjeimde ugye ez dvd kombó.

Combosabb vasra nem biztos hogy kell váltani... Jó az AX5!
Én lehet hogy elgondolkodnék egy stabil dvd játékosban is (a dac elé)!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Doky »

Köszönöm a válaszokat, most akkor már "csak" találnom kellene egy CD910et

arnabas

A vakerán elég gyakran elő fordulnak!!!
Mindenképpen ezt ajánlom vagy ha van Philips CD 723, 753, 910, 920, Marantz CD46 és hasonlóakat!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

python71
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 5

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: python71 »

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!

Igen nézegettem a Marantz CD lejátszókat is.
Rendszerbe amibe menne jelenleg,Rotel 935BX -musical fidelity X-act DAC vagy Pioneer vsx ax 5i,még tesztelés alatt,később váltanék valami combosabb erősítőre.
Gondolkodtam ezen is esetleg,Linkjeimde ugye ez dvd kombó.

Taky
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 16

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Taky »

Üdv mindenkinek!

Kérdéssel fordulok hozzátok.
Szeretnék vásárolni valami CD lejátszót,jelenlegi h/k 7325 játékost váltaná,ami nem tetszik a hangjában,kicsit nyers,nyomulós bár h/k erősítővel jól kijönnek.
Hangkarakterben valami finomabb,részletezőbb darabra gondoltam,igazából másik rendszerbe lenne csak nem tudom,hogy mi számítana jó futóműnek.Mai árakat sem tudom belőni,használtban gondolkodom,gyártókat sem ismerem,hogy melyiket válasszam.
Gondolkodtam dvd lejátszón is cd lemezek lejátszásra,gondolom elvetemült ötlet.
Legyetek szívesek segítsetek nekem,minden segítséget előre is köszönök!

Ja ár,hogy még is írjak valamit 30-50-ezerig.

Nem tudom ez megvan e még, javaslom megfülelni : http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... try1301373
film: Panasonic TX-29PM1P - Monitor scart - Pioneer DV-585A - ETI eXpress 75Ohm digital - Denon AVR-1306 - Qed42 SpeakerC - Epos
zene: Marantz CD63 mkII KI - ValhallA CuAg I. PowerC / Coincident CST IC - Creek 4330 mk2 SE - ValhallA CuII+ PowerC / Coincident CST 1 SpeakerC - Epos M16
állvány: Ateca Monaco számítógép: Acer TravelMate 2304LC - fotó: Fujifilm FinePix J10 - teló: Xiaomi Redmi 3S

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1703

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Indy »

Üdv mindenkinek!

Szeretnék vásárolni valami CD lejátszót,jelenlegi h/k 7325 játékost váltaná,ami nem tetszik a hangjában,kicsit nyers,nyomulós bár h/k erősítővel jól kijönnek.
Hangkarakterben valami finomabb,részletezőbb darabra gondoltam,igazából másik rendszerbe lenne csak nem tudom,hogy mi számítana jó futóműnek.Mai árakat sem tudom belőni,használtban gondolkodom,gyártókat sem ismerem,hogy melyiket válasszam.

Keress egy Cambridge Audio 640C-t, nem fogsz benne csalódni! Kb. 40 körül mennek. Milyen erősítőd és dobozod van?
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

arnabas
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: arnabas »

Köszönöm a válaszokat, most akkor már "csak" találnom kellene egy CD910et

arnabas

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6729

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Gyors kérdés egy amatőrtől CD lejátszókkal kapcsolatban... Philips CD 910 vagy Technics SL-PG300? Melyik és miért jobb? Köszönöm a választ!

arnabas

PHILIPS!
Stabilabb mechanika,jobb hang,időtállóbb megépítés.De azért télleg hallgasd meg őket ha tudod!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

python71
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 5

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: python71 »

Üdv mindenkinek!

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 97

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Gyors kérdés egy amatőrtől CD lejátszókkal kapcsolatban... Philips CD 910 vagy Technics SL-PG300? Melyik és miért jobb? Köszönöm a választ!

arnabas

Egyiket sem hallottam, de ha abból indulok ki, hogy az általad említett Technics, az akkori széria belépő tagja, a PHILIPS viszont, abból a bizonyos 900-as szériából való, ami a gyártó felső kategóriáját képviselte, akkor én, az utóbbit választanám.

Mindenképpen hallgasd meg őket!
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

arnabas
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: arnabas »

arnabas

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Nincs mit.Örülök,hogy csak ennyi volt a baj.

Én is örülök neki, amúgy, eladó.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Cd játszók

Köszönöm a tippet, meggyógyult a beteg.

Nincs mit.Örülök,hogy csak ennyi volt a baj.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Valószínű a fiók végállás mikrokapcsolójával lehet valami.Lehet,hogy elég neki némi kontaktspray.

Köszönöm a tippet, meggyógyult a beteg.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Cd játszók

Sziasztok!

Kenwood DP-1080-as CD-lejátszóm, a tálca kitolása után, be is húzza azt.
Mi lehet a baja?

A válaszokat előre is köszönöm!

Valószínű a fiók végállás mikrokapcsolójával lehet valami.Lehet,hogy elég neki némi kontaktspray.

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Sziasztok!

Kenwood DP-1080-as CD-lejátszóm, a tálca kitolása után, be is húzza azt.
Mi lehet a baja?

A válaszokat előre is köszönöm!

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ez csak egy fórum,leírom az aktuális nem tetszésemet.És kész ennyi az egész.
Ne törődj senkivel,hallgasd a zenét.

Bocsi csak vicceltem.

Vendég

Cd játszók

Ez csak egy fórum,leírom az aktuális nem tetszésemet.És kész ennyi az egész.
Ne törődj senkivel,hallgasd a zenét.

Vendég

Cd játszók

hifista1, hogy te milyen ostobaságokon tudsz "gondolkodni", egyszerűen elképesztő!! És még le is írod!

(A PD-91 elite sem nem "szabdalta" például a hangot.)
>

A te mondatod meg kapásból helytelen.

Vendég

Cd játszók

A PD-91 elite sem nem "szabdalta" például a hangot.
Ez ugyan mit jelenthet?Ha,ha,ha!

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Én, szintén nem. Éljen, a CD!

Én sem . Annyi CD-t adtak el, a több tíz év alatt, hogy még húsz év múlva is szükség lesz CD játszóra, persze a mozgó alkatrész nélküli memóriák elterjedése árnyalhatja a képet, de akkor is lesznek olyanok, akiknek nagyobb élmény betenni egy lemezt a lejátszóba, mint néhányat kattintani a gépen, hasonlóan az LP-hez, mert a zenehallgatás egyfajta szertartás, és ehhez néhányan ragaszkodunk.

NJ_
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 514

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: NJ_ »

Volt aki azt írta a pioneer szabdalja a hangot.Nem tudom ezt általánosságban állította az illető?
Volt nekem egy pd-d6-s készülékem amit azóta is bánok,hogy eladtam.

hifista1, hogy te milyen ostobaságokon tudsz "gondolkodni", egyszerűen elképesztő!! És még le is írod!

(A PD-91 elite sem nem "szabdalta" például a hangot.)
>
Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, lyra, simaudio, lamm, jbl k2, nakamichi, levinson, dcs, furman, progressive audio, analysis plus, kimber, refine audio

„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith

Vendég

Cd játszók

Volt aki azt írta a pioneer szabdalja a hangot.Nem tudom ezt általánosságban állította az illető?
Volt nekem egy pd-d6-s készülékem amit azóta is bánok,hogy eladtam.

toti71
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: toti71 »

Akkor senki sem temeti a CD-t?

Nem, de volt már ilyen jóslat a fekete lemezekkel kapcsolatban is többször...

zene:
cd(k): micromega stage 1; PHILIPS CD450; PHILIPS CD670
LP: Thorens TD166 mkII, Goldring Eroica LX + CA Azur 640P;
erősítő(k): Primare A10 és Pointe Sima MkII;
hangsugárzó: Chario Hiper 2000 mkII;
kábelek:IC: SATA, IXOS, Gotham GAC-3; Hf: Straigth Wire; táp: DIY Eupen 3G2.5, DIY LAPP, Hirakawa (műszermadzag)
film 2.0: Philips DVD 763SA

Vendég

Cd játszók

Éljen.
Sajnos a nagy lemezkiadó-négyes nem így gondolja. És ő kezükben vannak a kisebb, minőségi kiadószálak is. Ha a következő tíz évben nem hal ki teljesen, megmarad némileg kisebb rétegformátumnak mint a vinyl. Egyenlőre gátat szab a komplett médiaszerverek terjedésének az igen borsos áruk. Persze itt a minőségibb darabokra gondolok.

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”