Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
- Pink Panther
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Házimozi magazin
az eddigi mellékletek is kiszámíthatóak voltak a kiadó miatt, szerintem ezen a nyomon gondolkodjatok :vazeg:
Vándormadarak..
Jöhet! Megvéve!
PP
Víg kedély, jó egészség!
Házimozi magazin
az eddigi mellékletek is kiszámíthatóak voltak a kiadó miatt, szerintem ezen a nyomon gondolkodjatok :vazeg:
Persze de az SPI-nek annyira vegyes felhozatala van
Én szivem szerint A csendes amerikai című filmnek nagyon örülnék
Házimozi magazin
az eddigi mellékletek is kiszámíthatóak voltak a kiadó miatt, szerintem ezen a nyomon gondolkodjatok
Vándormadarak..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házimozi magazin
az eddigi mellékletek is kiszámíthatóak voltak a kiadó miatt, szerintem ezen a nyomon gondolkodjatok
Házimozi magazin
Elvileg a hónap végén jönne ki az új szám, tudni már valamit?
Én nem tudok semmit, de reménykedjünk, hogy nem egy Van Dál féle ütős filmet mellékelnek megint
Házimozi magazin
Elvileg a hónap végén jönne ki az új szám, tudni már valamit?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házimozi magazin
Én eladom a NAD 5120 lemezjátszómat Ortofon (talán FF10 a típusszáma) hangszedővel 12 ezer HUF-ért (10 ezerre le is lehet alkudni), de ezt egy másik helyen kéne folytatni mert ez már nagyon offtopic.
HoGa
-
Vendég
Házimozi magazin
(20-25k)
Ha használt holmi mellett döntesz, jobb a hangszedőt lealkudni és helyette újat venni.
-
Vendég
Házimozi magazin
Keress egy NAD-ot, szokták hirdetni. Menj el, hallgasd meg, lehet, hogy megtakarítasz 20-20 ezret.
Házimozi magazin
nagyon off:
a denon LP lejátszok milyenek? ma láttam egyet a MM-ban 35-ért.
Mi lenne ha megvennéd?
Mert akkor megtudnánk. :vazeg:
Nekem is olyan van, egyébként ez az egyetlen LP lejátszó, amit a Denon gyárt. Igazából nincs összehasonlítási alapom, de azért nem egy csúcskészülék, biztos van nála jobb is, de 10-20 lemez, ami nekem van arra tökéletesen elegendő!
-
Vendég
Házimozi magazin
nagyon off:
Mi lenne ha megvennéd?
Mert akkor megtudnánk.
Házimozi magazin
nagyon off:
Házimozi magazin
Gemini és HoGa !
Nad 5120:
15000- 20/9454875
14000- cső és lapos karral, Lenco hszedő 20/4342156
10000- Sansui hszedő 70/5539850
Dual CS505/3 24000-
Sansui SR 222 25000- 30/6081700 vagy 22/379610
Oracle Alexandria Pro-Ject kar +táp Ortofon t30 80000- 30/2288889
Úgy hirtelen, ez két ujságból, újak, mind ehavi megjelenésű.
Köszönjük szépen az infot.
HoGa
-
Vendég
Házimozi magazin
Gemini és HoGa !
Nad 5120:
15000- 20/9454875
14000- cső és lapos karral, Lenco hszedő 20/4342156
10000- Sansui hszedő 70/5539850
Dual CS505/3 24000-
Sansui SR 222 25000- 30/6081700 vagy 22/379610
Oracle Alexandria Pro-Ject kar +táp Ortofon t30 80000- 30/2288889
Úgy hirtelen, ez két ujságból, újak, mind ehavi megjelenésű.
Házimozi magazin
És még annyi, hogy a Nad 5120-at elég gyakran olvasom a HiFi-s ujsik hirdetései között, egy jó hangszedővel nagyon szépen szól (én márcsak tudom ).
Mennyiért szokták hirdetni őket? (elég ha egy átlagos árat írsz, az árak biztosan szórnak a hangszedő és az állapot függvényében).
köszi
HoGa
-
Vendég
Házimozi magazin
Használt Rega Planar 2-t 50k körül szoktak kínálni. Más világ mint a 40k-s CD.
-
Vendég
Házimozi magazin
Gemini!Jut eszembe Enrico Benetti múltkor topicot is nyitott a kidobandó cuccainak, meg kéne kérdezned, van-e benne LP játszó.
én pályáztam is akkor ilyen dolgokra, de nem irt végül semmit hogy mik vannak
Szerintem erőltesd egy kicsit újra.
Írj privátot neki, hogy komolyan gondolja, vagy csak topicot óhajtott indítani. :vazeg:
Házimozi magazin
Gemini!Jut eszembe Enrico Benetti múltkor topicot is nyitott a kidobandó cuccainak, meg kéne kérdezned, van-e benne LP játszó.
én pályáztam is akkor ilyen dolgokra, de nem irt végül semmit hogy mik vannak :vazeg:
-
Vendég
Házimozi magazin
Gemini!
Jut eszembe Enrico Benetti múltkor topicot is nyitott a kidobandó cuccainak, meg kéne kérdezned, van-e benne LP játszó.
Házimozi magazin
Az a baj, hogy míg egy normálisan szóló CD lejátszót már 40e-ért megkapsz, de egy bakelit lejátszó amire már lehet mondani hogy szépen szol az már 100 felett van. Ennyit meg sajnálok kiadni érte, mert annyira sok lemezem nincs, viszont szeretném élvezni a hangját. Nagy dilemma ez...
Tévedsz, a Satsystemnél multkor valami 60 körül adtak ProJekt Lp játszót kompletten, és nem is valami gagyi hangszedővel.
A Teréz krt 21-ben van egy üzletház, az alagsorában van egy LP-ket árusító bolt, ahol lejátszók is kaphatók, néhány egészen jó árban. Érdemes benézni oda időnként (Te nem is vagy onnan messze ), hátha összejön valami.
köszi a tippet, megnézem. :vazeg:
-
Vendég
Házimozi magazin
És még annyi, hogy a Nad 5120-at elég gyakran olvasom a HiFi-s ujsik hirdetései között, egy jó hangszedővel nagyon szépen szól (én márcsak tudom ).
-
Vendég
Házimozi magazin
Az a baj, hogy míg egy normálisan szóló CD lejátszót már 40e-ért megkapsz, de egy bakelit lejátszó amire már lehet mondani hogy szépen szol az már 100 felett van. :vazeg: Ennyit meg sajnálok kiadni érte, mert annyira sok lemezem nincs, viszont szeretném élvezni a hangját. Nagy dilemma ez...
Tévedsz, a Satsystemnél multkor valami 60 körül adtak ProJekt Lp játszót kompletten, és nem is valami gagyi hangszedővel.
A Teréz krt 21-ben van egy üzletház, az alagsorában van egy LP-ket árusító bolt, ahol lejátszók is kaphatók, néhány egészen jó árban. Érdemes benézni oda időnként (Te nem is vagy onnan messze ), hátha összejön valami.
Házimozi magazin
Az a baj, hogy míg egy normálisan szóló CD lejátszót már 40e-ért megkapsz, de egy bakelit lejátszó amire már lehet mondani hogy szépen szol az már 100 felett van. Ennyit meg sajnálok kiadni érte, mert annyira sok lemezem nincs, viszont szeretném élvezni a hangját. Nagy dilemma ez...
Házimozi magazin
a gramofonnak azért erős korlátai voltak. a minősége jóval gyengébb volt és egy gramofon lemezre 4 percnyi anyag fért, ez azért nem túl versenyképes
amúgy még highend viaszhenger-lejátszót is készítenek !!! nagyon brutálul néz ki
Házimozi magazin
még mindig csak dicsérni tudom, csak az fránya reklám ne lenne.ki a fenét fog érdekelni 200év múlva igaz akkora már történelem lesz :vazeg:
Ja, történelem, mint a bakelit lemez.
és a bakelithez ennyi év sem kellett
miről beszéltek? a bakelit él és virul, csak most más területen hódít mint korábban. a highend rendszerek most sem nélkülözik az analóg jelforrást és komoly DJ-t sem látni bakelit nálkül. az átlag (remélem nem sértő ez a jelző) zenehallgató sajnos leszokott a bakelitről, de ennk is inkább kényelmi mint minőségi okai vannak sztem.
Én pl. tavaly vettem lemezjátszót és azóta vagy 40 bakelitlemezt. Nem ment ki a divatból, sőt jön vissza, egyre több erősítőn megjelenik újra a Phono bemenet!
szvsz még a hangulata is sokkal jobb. aCD-knél hallatszik az a digitális mű hangzás. Az LP-nél meg a sercegés
Én is tervezem LP lejátszó vásárlását a közeljövőben, mert a régi music center nem a legjobb hangot adja ki magából, viszont nem szeretném ha csak porosodnának a lemezek. De ha mi is kihalunk akik még ezen nőttek fel, akkor szerintem teljesen meg fog szünni. Mi sem hallgatunk már gramofont