Ezzel csak az a gond, hogy nekem nem "tárolórendszerem" van, hanem sima bóti szekrény(ek).Rock60 írta: ↑2022.12.13., kedd 11:31Én is szerzek Neked egy jó napot, hozzám is hozhatod, ami Zolinál nem férne el !
Elméletileg mindenkinek igaza van.
Gyakorlatilag azt gondolom, hogy ha annyira szorosan állnak a lemezek, hogy nem billegnek ide-oda, azokat biztos nem károsítja a rájuk pakolt kis halom. A vízszintesen fekvőknél, ha 10 darabnál nem több, ott is kizártnak tartom, hogy probléma lenne.
Persze, a fő probléma a tároló rendszered.
Amit én készítettem, ott kb. 1.5 centi marad csak a lemezek fölött. Még éppen kényelmesen használható. A Te két sorodhoz képest, majdnem három sor lemez fér el egymás fölött.
Másképp fogalmazva, minimum 40 % - al több lemezt tudnál elhelyezni egységnyi helyen egy jobban megtervezett tárolóval a mostani szisztémához képest.
Örültem, hogy két év különbséggel (ahogy teltek a polcok) kaptam még ugyanolyan szekrényt (kétszer is). Én nem vagyok asztalos, és nem is értek hozzá, így nem tudok magamnak szekrényt készíteni, és csináltatni sem szeretnék, mert az rohadt drága lenne.