Igen tisztába vagyok vele, hogy irreális számokat írnak rá és jóval olcsóbb egy ugyanolyan hangminőségű stereoerősítő mint egy mozikombájn ezert is írtam oda. De itt elsősorban nem a kapott hangra akartam utalni hanem a wattokra.zoli73 írta: ↑2019.02.15., pén. 17:45Sajnos ezek a mozierősítők teljesítmény adatai, sokszor csak papíron léteznek.Flyer írta: ↑2019.02.15., pén. 15:16Szeretnék csatlakozni az előttem szólóhoz.
Kipróbáltam rengeteg erősítőt NAD,Nakamichi, Denon, Marantz, Yamaha.. nem tudom igazából mind felsorolni mind házimozi ezt azért hozzátenném.
Volt (70-140W-ig8 ohm ) szórás rendesen Az NAD,Nakamichi volt a legerőseb 140W 8 ohm.
Jelenleg egy Hovox erősítővel kiegészítve egy Marantz sr5010es hajtja a rendszert.
És én mondom ez a kis Hivox (70w 8 ohm)mérföldekkel többet tud mint bármelyik elődje hangerőben, térben meg gyakorlatilag mindenben.
Én csak ajánlani tudom. Minimum egy meghallgatásra elmenni Szabó Zoltánhoz.
Az erősítő
amp4youMKII műszaki adatai
Kimeneti teljesítmény csatornánként 70W/8Ohm, 130W/4Ohm
Minimális terhelő impedancia 2Ohm
Mindennemű nemlineáris torzítás <0,05% a 20Hz-20kHz sávban 4/8 ohmos terheléssel
Frekvenciaátvitel 10Hz-25kHz +0,-1dB
Jel/zaj viszony >96dB
Bemeneti impedancia 10kOhm
Csillapítási tényező (damping factor) 20Hz-10kHz >1000
Bemenetek száma 4 sztereo, Rca csatlakozókon
Kimeneti csatlakozás 2 pár 4mm banán hüvely csatornánként - bikábelezési lehetőség
Bemeneti érzékenység 500mV
Méretek: 430x260x95mm
Rövidzár védelem, hőmegfutás védelem, bekapcsolási lágy indítás, speciális kábelezés, relés bemenetválasztás, dedikált minőségi hálózati kábel
Problémás hangsugárzók meghajtása, ezeknek komoly gondot okozna.
Az említett Hivox erősítőt hallottam, de nem saját rendszerben. Az, hogy az említett "mozikombájnoknál" jobb hangot produkál, nem meglepő.
Viszont azt a korábbi kijelentésemet tartom, hogy egy erősítő meghajtó képessége, nem egyenesen arányos a wattok számával.
Hogy a wattok alapján kiadni úgymond vakon, sok pénzt. Én biztos elmennék pár helyre meghallgatni mit kapok ennyiért. En itthon ezeket hasznaltam de sok más rendszert hallottam ismerősi körben. És mindenkit meggyőzött a nalam hallott rendszer.
Persze a kapott hang már izls függő.
De ezért kell elmenni es meghallgatni, vagy ahol van erre lehetőség elkérni próbára az erősítőt, attól jobb teszt , hogy otthon az ember kipróbálja, úgysincs.

(CD, LP) és a családnak
venni belőle...