Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mélysugárzók

Muszklismick
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Muszklismick »

Én is ezt gondoltam.kb 2-3 hete még is kérdeztem őket.Volt több levelvaltas amiből sajnos kiderult,hogy a válaszolni próbáló személynek nem sok fogalma van az egészről.Pedig hozzá irányították át, hogy,majd ő biztosan meg tudja válaszolni a kérdésem.Az is gondot okozott neki,hogy megértse ,hogy miről van szó.A Quad ot is megkerdeztem.Ok is csak annyit mondtak,hogy double insulated a QMP és az Artera Play és kerdezzem meg a REL-t,hogy a high levél fekete vezetéket rá lehet-e kötni az ilyen elo-vegfokra.
Ezt is megirtam REL-nek amire a mai napig nem kaptam választ.
Azt tudom,hogy hogyan kell osszekotni,mert előtte a QMP vél és az Elite pre - vél tökéletesen működött.
Jelenleg a problémát a Rel high levél fekete vezetekenek a csatlakoztatasa okozza.Mivel nincs ilyen lehetőség az előfokot más megoldást kell találnom.
A QMP hátsó csavarja nem jó. Milyen egyéb más alternatívát láttok amivel megoldható lenne a fent említett probléma?
Őszintén szólva nem gondoltam volna,hogy sem a REL sem a QUAD nem tud semmilyen kézzelfogható tanáccsal szolgálni.
Lehet,hogy pofon egyszerű a megoldás csak a fától nem látom az erdőt?
Vegfok RCA-ra valahogy ratekerni?

Quad QC 24 előfok + 2 db Quad classic 15W A osztályú monoblokk rendszerben a 2 db REL a 2 végfokra lett kötve, egyik az egyikre másik a
másikra, a  magas jelszintű kábelen a 2 pozitív szál meg oldalanként közösítve lett, a mostani integrált erősítős rendszermben is így van.

szigony
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1416

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: szigony »

írj a BK electronicsnak. Mond nekik, hogy BK szubod van Ugyanazokat a modulokat használják, mint a Rel-ek. Kis cég, és aki válaszol ért is hozzá. Legalábbis nálam így volt.
Megpróbálom.Bár lehet,hogy nem túl etikus,de remélhetőleg célravezető lesz ez az út.
Már majdnem megírtam a REL-nek,hogy nem űrhajót akarok építeni.Csak 2db subwoofert rákötni egy erősítőre.
Mivel a REL-t leszámítva mindegyik készülék garanciális.Ezért nem akartam vaktában kísérletezgetni.
Biztosan én bonyolítom túl ezt az egészet,de azért az idegesítő,hogy ennyi idő alatt nem kaphat az ember a gyártótól egy használható választ.  
Zene:
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZX LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1719

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: -KP- »

írj a BK electronicsnak. Mond nekik, hogy BK szubod van Ugyanazokat a modulokat használják, mint a Rel-ek. Kis cég, és aki válaszol ért is hozzá. Legalábbis nálam így volt.

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Mélysugárzók

en megkerdeznem REL-eket, nekik biztos nem teljesen uj, hogy 2 sub-ot, 2 monoblockra a REL altal preferalt high level-en hogyan csatlakoztassunk
Én is ezt gondoltam.kb 2-3 hete még is kérdeztem őket.Volt több levelvaltas amiből sajnos kiderult,hogy a válaszolni próbáló személynek nem sok fogalma van az egészről.Pedig hozzá irányították át, hogy,majd ő biztosan meg tudja válaszolni a kérdésem.Az is gondot okozott neki,hogy megértse ,hogy miről van szó.A Quad ot is megkerdeztem.Ok is csak annyit mondtak,hogy double insulated a QMP és az Artera Play és kerdezzem meg a REL-t,hogy a high levél fekete vezetéket rá lehet-e kötni az ilyen elo-vegfokra.
Ezt is megirtam REL-nek amire a mai napig nem kaptam választ.
Azt tudom,hogy hogyan kell osszekotni,mert előtte a QMP vél és az Elite pre - vél tökéletesen működött.
Jelenleg a problémát a Rel high levél fekete vezetekenek a csatlakoztatasa okozza.Mivel nincs ilyen lehetőség az előfokot más megoldást kell találnom.
A QMP hátsó csavarja nem jó. Milyen egyéb más alternatívát láttok amivel megoldható lenne a fent említett probléma?
Őszintén szólva nem gondoltam volna,hogy sem a REL sem a QUAD nem tud semmilyen kézzelfogható tanáccsal szolgálni.
Lehet,hogy pofon egyszerű a megoldás csak a fától nem látom az erdőt?
Vegfok RCA-ra valahogy ratekerni?
Zene:
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZX LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: avl2 »

Erre tudja valaki a választ.?
2db REL B1 subwoofert szeretnék csatlakoztatni a sztereó rendszerembe.
Milyen módon tegyem ezt 2db QUAD QMP mono block  high level csatlakoztatása esetén?
A QUAD QMP és az előfokként használt QUAD Artera Play is 2 pines.Külön föld nincs az IEC-nél.Ezt figyelembe kell venni?
Az QUAD Elite előfokon volt külön ground így viszonylag egyszerű volt,de itt most nem vagyok benne biztos,hogy mi a jó és biztonságos megoldás.
Megpróbáltam a QMP hátulján lévő csavarra rákötni a REL fekete vezetékét,de nagyon búgott.Ez nem ok.Egyéb más javaslat?

en megkerdeznem REL-eket, nekik biztos nem teljesen uj, hogy 2 sub-ot, 2 monoblockra a REL altal preferalt high level-en hogyan csatlakoztassunk

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Mélysugárzók

Erre tudja valaki a választ.?
2db REL B1 subwoofert szeretnék csatlakoztatni a sztereó rendszerembe.
Milyen módon tegyem ezt 2db QUAD QMP mono block  high level csatlakoztatása esetén?
A QUAD QMP és az előfokként használt QUAD Artera Play is 2 pines.Külön föld nincs az IEC-nél.Ezt figyelembe kell venni?
Az QUAD Elite előfokon volt külön ground így viszonylag egyszerű volt,de itt most nem vagyok benne biztos,hogy mi a jó és biztonságos megoldás.
Megpróbáltam a QMP hátulján lévő csavarra rákötni a REL fekete vezetékét,de nagyon búgott.Ez nem ok.Egyéb más javaslat?

Zene:
Mozi:

lezu
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 49

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: lezu »

Érdekelne a véleményetek, melyik sub lehet a jobb. Jamo J 110 SUB vagy  Klipsch R-12SW?
Előre is köszi.

Különösen  Jamo érdekelne. Hallott már valaki ilyet?
"Az élet útja mindig rögös, de, ha felérünk a csúcsra, állati szép a kilátás."

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1719

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Kell egy háttámla rá és fotelnek jó lesz

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Mélysugárzók

REL-nél kihoztak egy kissebb méretű subwoofert.Akinek 1db nem lenne elég.Van 6-os kiszerelésben is  REL no 25 
Én meg azt hittem,hogy az én REL B1 nagy.Nem tudom ezt mekkora szobába,terembe lehet berakni.

Zene:
Mozi:

lezu
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Érdekelne a véleményetek, melyik sub lehet a jobb. Jamo J 110 SUB vagy  Klipsch R-12SW?
Előre is köszi.

Külön - külön is érdekel a véleményetek.

istvan77
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 148

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: istvan77 »

Szia!
Volt nekem egy w310 cav-om és bizony nem voltam megelégedve vele.
Most egy sokkal kisebb magnat van helyette és ennek sokkal feszesebbek a mélyei. És egy cav md1 is meghallgattam és annak sem tetszett a hangja.
Minden képp azt javaslom hogy előtte valahogy hallgasd meg!

Srácok segítsetek nekem ha tudtok.Most sikerült eladnom a subomat(jbl 200-230),és keresek helyette valamit amivel feljebbléphetnék,de nem horror áron.Keret max 35-40 ezres.Néztem egy cav w320-at,de nem tudom az vajon jó választás e,nem tudok elmenni meghallgatni.Meg aztán inkább innen a fórumról vásárolnék,bizonyos okok miatt.Van a mostani felhozatalból valami amit érdemes megfontolni szerintetek amivel nem faragok rá?Előre is köszi ha válaszoltok.

köszönöm szépen a válaszod.

hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>

anor
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 118

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: anor »

Szia!
Volt nekem egy w310 cav-om és bizony nem voltam megelégedve vele.
Most egy sokkal kisebb magnat van helyette és ennek sokkal feszesebbek a mélyei. És egy cav md1 is meghallgattam és annak sem tetszett a hangja.
Minden képp azt javaslom hogy előtte valahogy hallgasd meg!

Srácok segítsetek nekem ha tudtok.Most sikerült eladnom a subomat(jbl 200-230),és keresek helyette valamit amivel feljebbléphetnék,de nem horror áron.Keret max 35-40 ezres.Néztem egy cav w320-at,de nem tudom az vajon jó választás e,nem tudok elmenni meghallgatni.Meg aztán inkább innen a fórumról vásárolnék,bizonyos okok miatt.Van a mostani felhozatalból valami amit érdemes megfontolni szerintetek amivel nem faragok rá?Előre is köszi ha válaszoltok.

istvan77
Fórumlakó
Fórumlakó

Mélysugárzók

hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>

anor
Törzsvendég
Törzsvendég

Mélysugárzók

Szerintem egy tizest.És véletlenül holnap pont ráérek elmenni érte.

Köszi a gáláns ajánlatot de már elkelt

cooler-mg
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 30

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: cooler-mg »

Holnap délután pont Szolnokon járok 15E JMF-el a zsebemben.
https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php? ... 5#p2807625

Megjelenítő: Lapos, Hangsugárzó: Unique Sound Tiger, Puma, Panther. Kábel:DIY, Erölködő:Mod Luxman, DAC: Mod Audio Gd, Lejátszó: Philips 620 MOD CD, Raspberry (Volumio)

istvan77
Fórumlakó
Fórumlakó

Mélysugárzók

Sziasztok!

Egy komplett rendszer vásárlásakor hozzá jutottam egy Focal JMlab SW 38 A mélynyomóhoz.

Nekem tul nagy itthonra ezért el szeretném adni.

Szerintetek milyen árat képvisel?

Szerintem egy tizest.És véletlenül holnap pont ráérek elmenni érte.

lezu
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Előre is köszi.

anor
Törzsvendég
Törzsvendég

Mélysugárzók

Sziasztok!
Egy komplett rendszer vásárlásakor hozzá jutottam egy Focal JMlab SW 38 A mélynyomóhoz.
Nekem tul nagy itthonra ezért el szeretném adni.
Szerintetek milyen árat képvisel?

menyuslight
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 171
Kapcsolat:

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: menyuslight »

SVS sub akció a Home Movie-nál 
Nézzétek meg
Proci: ............. Lejátszó:Oppo 205 Projektor:Sony VPL XW 7000  Vászon:Screenline: 21:9 microperforált  Tápszűrő: Torus Power  Front:   Rear:  Atmos :
Sub: SVS 4000

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Én a klipsch sub-ot kb 6hete meg vettem volna alku nélkül ha postázza nekem meg is igérte hogy küldi ,címet mindent megadtam azóta is várom 3dik üzenet utánmeguntam, nekem küldött még fótókat a hátulján a laminálás rendesen le van válva és a membrán is be van nyomódva. ugy hogy ovatosan az eladóval nem szavahihető.

Lehet, hogy az írásképedből nem bírta kisilabizálni, hogy mit szeretnél
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

sanka41
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: sanka41 »

Én a klipsch sub-ot kb 6hete meg vettem volna alku nélkül ha postázza nekem meg is igérte hogy küldi ,címet mindent megadtam azóta is várom 3dik üzenet utánmeguntam, nekem küldött még fótókat a hátulján a laminálás rendesen le van válva és a membrán is be van nyomódva. ugy hogy ovatosan az eladóval nem szavahihető.

PrinceHerceg
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 96

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: PrinceHerceg »

Sziasztok.

Kinéztem egy Klipsch rw-12d ládát. Nem mai darab, de elég jó áron 65k (persze mihez képest).
Lehet owerload lesz de azért hátha. 24nm szobába lenne, szeretem ha dübörög de azért tiszta is legyen.
Megérne 1 misét vagy nézzek mást? (Illetve milyen hibát keressek rajta? )

Köszönöm

Szia!

Hibája legfőképpen azt, hogy a jofogáson hírdetik!

De ha elmész és meghallgatod, ott szvsz minden kiderülhet!

BTW, biztosan jól szólhat a cintányérja...

Boresz
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Boresz »

Sziasztok.

Kinéztem egy Klipsch rw-12d ládát. Nem mai darab, de elég jó áron 65k (persze mihez képest).
Lehet owerload lesz de azért hátha. 24nm szobába lenne, szeretem ha dübörög de azért tiszta is legyen.
Megérne 1 misét vagy nézzek mást? (Illetve milyen hibát keressek rajta? )

Köszönöm
Panasonic GT50,Mede8er,Xpenology szerver, Pioneer923k+JBL E 80,25c,20

anonym1s
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: -8

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: anonym1s »

Koszonom a hozzaszolasokat!
Most neztem vegig a topik listat es rajottem hogy rossz helyre irogattam eddig.
Szoval koltozok

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1288

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Tul »

A csillapítóanyaggal kapcsolatban Hivoxot vagy Fapacit keresd. Nagyon nem mindegy, hogy mit raksz bele.

A gyari ajanlas 35,5 centi hosszu es 15,24 centi atmeroju cso, de en nem tudtam ekkora csovet szerezni ezert en csinaltam egy 13,5 x 13,5 x 35,5 centi hasabot. Ennek terfogata annyi mint a kerek csonek. Ezt kerdeztem mielott hozzakezdtem, es azt irtatok igy oke lesz.

Jovo heten kibelelem rongyokkal probakeppen, es ha ugy jobb lesz, akkor szerzek majd valami vatta szeru anyagot es felragasztom a falaira. Mas nem jut eszembe.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”