Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Exposure
- TomLeftiger
- Törzsvendég

- Értékelés: 515
Exposure
Elnézést akései válaszért Budapest XIII. kerületben lakonzak a Focal Cobalt 816 dobozok.
Csak azért kérdeztem, mert hozzám elhozhattad volna a Focal-okat, és kideríthettük volna milyenek együtt. Sajnos nem a szomszédban laksz.
- TomLeftiger
- Törzsvendég

Exposure
off:most éppen egy másik truly British vasat nyúzok- Rega Osiris-
Igen, tudok róla. Szemmel tartalak, mert tetszik a rendszered.
Exposure
Kár, hogy nem jött össze a demó. Kíváncsi lettem volna a tapasztalataidra. Én több helyen azt olvastam, hogy vannak akiiknek nagyon bejönnek az új Expok, de jellemzően az nem az a tábor aki a régi szériás cuccokat hallgatja. A régi és az új szériának állítólag nem sok köze van egymáshoz.
Igen ezt én is hallottam,de sajnos gyakorlati tapasztalaotot nem sikerült ezzel kapcsolatban szereznem.
off:most éppen egy másik truly British vasat nyúzok- Rega Osiris-
Zene:
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Roon Nucleus One - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZX LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson EH-TW 9400
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Roon Nucleus One - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZX LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson EH-TW 9400
- TomLeftiger
- Törzsvendég

Exposure
Ez sem lehet rossz.Sőt
Harbeth M40.1 és M30.1.Egyiket a nagyszobába a másikat a kisebb szobába és le is van tudva a történet.
Gondolom nagyon rendben lehet ez az Expo végfok.
A 3010 szériát én is nézegettem,de nehézkes volt a demo és végül nem jött össze.
Kár, hogy nem jött össze a demó. Kíváncsi lettem volna a tapasztalataidra. Én több helyen azt olvastam, hogy vannak akiiknek nagyon bejönnek az új Expok, de jellemzően az nem az a tábor aki a régi szériás cuccokat hallgatja. A régi és az új szériának állítólag nem sok köze van egymáshoz.
Exposure
Harbeth-eket hajtanak új Exposure monokkal.
harbeth_exposure.jpg
Ez sem lehet rossz.Sőt
Harbeth M40.1 és M30.1.Egyiket a nagyszobába a másikat a kisebb szobába és le is van tudva a történet.
Gondolom nagyon rendben lehet ez az Expo végfok.
A 3010 szériát én is nézegettem,de nehézkes volt a demo és végül nem jött össze.
Zene:
Mozi:
Mozi:
-
Vendég
Exposure
exposure erösitöt Dynoval hasznalt mar valaki ? tapasztalat ? (regebbi es ujabbak is erdekelnek)
3010 és 1.4. 12 négyzetméteren meglepőt tudtak produkálni. Jók voltak, csak már mást szeretek...
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2877
Exposure
új sorozatot igen (3010/S2) C1-el ....Akusztika-ban..semmi akadályát nem látom mért ne lehetne,van bennük rendesen kraft/hajtás,és sztem a régiek is ilyenek...leveleztem vlkivel akinek szintén volt Dyno+Expo (szintén új sorozat),nem panaszkodott...
U.I:régi sorozathoz tudok PMC-st (LB1 vagy mi a manó a jelzése,abban Dyno a hangszorókészlet)
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Exposure
exposure erösitöt Dynoval hasznalt mar valaki ? tapasztalat ? (regebbi es ujabbak is erdekelnek)
Exposure
Ritka, nagyon jó hangú Expo CD. Az árát is megkérik.
http://www.ebay.co.uk/itm/EXPOSURE-CD-t ... 4aea9e361a
Szeretnék egy ilyet...
250 font körül is szoktak lenni ilyenek. Amúgy nem tudom milyen, még nem hallottam,
Itt volt egy, ez pl. 295-ért ment el
http://www.ebay.co.uk/itm/EXPOSURE-John ... 33a26b6088
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1690
Exposure
valahogy az Expo a '80-'90-es évekből átszármazott erősítő-misztikumán túl szvsz már nem igazán tud(ott) letenni az asztalra semmi érdemit (főleg nem CD-játszó vonalon)...
Lehet hogy így van, igen. De én már csak a saját fülemnek hiszek. De annak nagyon!
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- dixie-chicken
- V.I.P.

Exposure
annyira nem kapkodnék vele,egy pár éve,akkor még mint Expo felhasználónak 300 euróért kináltak ilyet..elég sokáig még azon az áron is hirdetve volt..a lengyel feltalálta a langyosvizet ..nem azt mondom hogy rossz lejátszó lenne/lehetne,csak magas a számisztika.....
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
- TomLeftiger
- Törzsvendég

Exposure
Szeretnék egy ilyet...
Annyira nem is drága, az új ára 1500 font körül volt. Szívesen meghallgatnám én is, bár már nem szeretnék többet CD-zni. Ezt az összeget szívesebben költeném az analóg vonalra...
- Indy
- V.I.P.

Exposure
Szeretnék egy ilyet...
- TomLeftiger
- Törzsvendég

Exposure
A Focal Cobalt 816 hangfalakat vettem meg, ahhoz kell majd erősítő..
Merre laksz?
- dixie-chicken
- V.I.P.

Exposure
Focal+Expo (új sorozat)?..hmm nem ártana megfülelnéd ezt a párositást,gondok lehetnek a magastartományban..nem pont ilyen párositásban,de Neat-ekkel amelyek a Focal csipogóját használták,egy forgalmazó csinált egy pár prezit az akkori új Expo (3010 sorozat) segitségével,panaszkodott egy pár ember hogy igen magas a "rikácsolási faktor",és olyan is volt aki imádta..izlések és pofonok...."try before you buy",ahogyan szokták mondani....
- Indy
- V.I.P.

Exposure
ÜDv mindenkinek! Azért írok ide, mert egy Focal fórumban a Focal Cobalt 816 hangsugárzó kapcsán javasolták az exposure erősítőket. Kérdésem, hogy van-e valakinek konkrét tapasztalata a Tisztelt társaságból, illetve konkrét termékre van-e esetleg tipp. Csak félve kérdezem, hogy valakinél meg is lehetne-e esetleg hallgatni a javasolt erősítőt Focal cobalt 816 dobozokkal. Természetesen nem mennék üres kézzel (valami finom borocska dukál a zenebarátoknak :-) Köszi a figyelmet!
Sajnos a két márka összhangjáról nincsen tapasztalatom. Valamelyikkel rendelkezel már?
- hukkle
- Törzsvendég

- Értékelés: 385
Exposure
ÜDv mindenkinek! Azért írok ide, mert egy Focal fórumban a Focal Cobalt 816 hangsugárzó kapcsán javasolták az exposure erősítőket. Kérdésem, hogy van-e valakinek konkrét tapasztalata a Tisztelt társaságból, illetve konkrét termékre van-e esetleg tipp. Csak félve kérdezem, hogy valakinél meg is lehetne-e esetleg hallgatni a javasolt erősítőt Focal cobalt 816 dobozokkal. Természetesen nem mennék üres kézzel (valami finom borocska dukál a zenebarátoknak :-) Köszi a figyelmet!
- Indy
- V.I.P.

Exposure
A VII előfokban a valójában erősítés szababályzó, de Exposure-ék által asszem balansznak nevezett kapcsolóval is el lehet játszadozni, mert nagyon más hangot ad az eltérő állásokban. Itt melyik állásban volt?
Ezen a képen látszik: középen.
Exposure
A VII előfokban a valójában erősítés szababályzó, de Exposure-ék által asszem balansznak nevezett kapcsolóval is el lehet játszadozni, mert nagyon más hangot ad az eltérő állásokban. Itt melyik állásban volt?