Egy Heed Pre belvilága (Shimano utólagos engedelmével, az ő hirdetéséből halásztam):Luxor Audio írta: ↑2026.02.01., vas. 15:12Pl. kommunikációs színvonal, megértési szándék, tisztelet, empátia? Kb amik alapján az ember barátot választ magának.wasiliy888 írta: ↑2026.02.01., vas. 14:37Egyébként mi alapján kellene a szimpiátia ébredjen, hogy milyen szép a hozzászóló, vagy a helyesírása alapján?
Kb kétezer helyszíni akusztikai mérés után látatlan lennék? Jónéhány esetet sorolhatnék, ahol áldatlan körülmények között halmoztak fel nagy értékű lejátszó rendszereket, de mint olvashattad, ezek értelméről nem nyilatkoztam, csak örömömet fejeztem ki, hogy nem az én pénzemet költik.Szerintem az degradáló amikor valaki látatlanba emleget akusztikai problémákkal terhelt kényelmetlen környezetet.
E szempontból manapság már nincs különbség az integrált és sokdobozos megoldások között. Amit nagy mennyiségben gyártanak, ott az SMD technológia adja magát.A javításban pont arra gondoltam, amit te leírtál. Csupa smd felületszerelt alkatrész, csak a teljes panel cserélhető.
Egy integrált készüléknek nem igazán mondható Chord DAC belvilága:
![]()
Ha akarom egyszerű előfok, bővíthető dac kártyával, ami többféle is lehet. Ha lemezezni támad kedvem bővíthető mm vagy mc phono kártyával. Ha az egészet fejleszteni akarom, veszek hozzá külső psu-t. Számomra ez a JÓ több az egyben, és a JÓL fejleszthető készülék. Ha tizenX év múlva esetleg recsegni kezd benne a poti, azt mindig ki lehet majd cserélni. Más nagyon nem fog elromlani benne. Túl sok smd alkatrész sincs, csak a dac kátyán van belőle.
Hadd ne idézzem Huszti úr híres mondását.