Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Csöves Otl fejhallgató erősitő
Sziasztok!
Van még készen egy dupla csöves verzió, diófa oldallappal, és Luxor vörösréz/arany belső kábelezéssel, és a szokásos magas minőségű alkatrészekkel!
Élőben még szebb mint képeken, és természetesen a hangzása is kiváló! 90e Ft.
Sziasztok!Az után érdeklődöm,hogy HEED elő stereo végfok pároshoz illeszkedik-e ez gyönyörű darab?
Hallottam. Ez aprópénz érte!
Sziasztok!Van még készen egy dupla csöves verzió, diófa oldallappal, és Luxor vörösréz/arany belső kábelezéssel, és a szokásos magas minőségű alkatrészekkel!
Élőben még szebb mint képeken, és természetesen a hangzása is kiváló! 90e Ft.
- Pedo
- Törzsvendég

- Értékelés: 127
Örülök hogy újra kapható ez a remek erősítő, kellemes hosszan hallgató igazi csöves hangzás, ajánlom a meghallgatását.!
További sók sikert István.
Sziasztok!Elkészült a 24mm-es eredeti Alpha potméteres, Xicon ellenállásokkal, stabilizált táppal, túlméretezett minőségi vákuum impregnált biztonsági transzformátorral, Nichicon és Roederstein kondenzátorokkal, Luxor vörösréz/arany belső kábelezéssel épített fejhallgató erősítő, Svetlena "Winged C" végcsővel, mahagónira pácolt fenyő színben!
Ünnepi kedvezményként a szállítási költségeket, értékbiztosítással átvállalom.
A másik kék Alps potival szerelt is várhatóan elkészül a jövő héten (kinézetre ugyan ez), az ajánlat természetesen arra is áll egész jövő héten!
Az árak 55/57e Ft.
Kellemes Ünnepeket, férfi társaimnak sok tojást, és hölgyeknek sok locsolót kívánok!
István
Szia !
Küldtem P.Ü.-t
Sziasztok!Készülőben van 2db kicsi egy csöves példány. Az egyik ALPS potméterrel készül, a másik 24mm-es Alpha potival.
Ha valakit érdekel az áruk 57e Alps, 55e Alpha potis.
Luxor aranyozott réz belső kábelezéssel, és a szokásos magas minőségű alkatrészekből!
Sziasztok!Hét második felére elkészül 2 db dupla csöves verzió.
Újdonságként készítettem egy diófa oldallapos készüléket, ennek meg is van már a leendő gazdája, valamint van egy szokásos mahagóni színű fenyő dobozos még eladó, lehet rá jelentkezni akit érdekel.
Luxor vörösréz-arany belső kábelezéssel készül mindkettő.
István
- Vikunya
- Fórumlakó

- Értékelés: 358
Legalább tíz cd játszót kipróbáltam már vele, egy esetben sem volt a végeredmény rossz, néha kiváló.
Ami érdekes, ez az erősítő meglepően jól szól az ősrégi 14 bites cd játszókkal, érdemes kipróbálni. (Philips, Marantz... stb. Nekem egy Marantz 74-essel alkotott olyat, ami előtt le a kalappal, a frekvenciamenetük gyanúsan kikerekíti egymást és nem unalmas a hang. Ráadásul nem tüntet azzal, hogy gép- pláne cd - szól. )
Igazolta, hogy kis pénzért is van nagyon jó hang.
Sziasztok!
Lett egy kis szabad időm, és elkezdtem építeni 2db dupla csöves, és 1db kicsi erősítőt, úgy néz ki, hogy az elkövetkezendő 3-4 hétben be is fejezem őket. Mindegyikből a legjobban felszerelt típus.
Ha esetleg így előre érdekel valakit, akkor lehet rá jelentkezni
István
Elnézést az ára 40.000 Huf
Elkelt.
Sziasztok!
Van egy egy csöves példányom amit szívesen kp-re cserélnék.
1 éve vásároltam kb. 100 óra van benne, nagyon vigyázva volt rá
Én nagyon meg voltam vele elégedve, de hangfalas rendszer építése miatt mennie kell.
Elnézést az ára 40.000 Huf
-
Vendég
Sziasztok!
Én nagyon meg voltam vele elégedve, de hangfalas rendszer építése miatt mennie kell.
Az üzenet neked szólt: az ár megadása itt kötelező!
-
Vendég
Árat légyszíves, mielőtt a moderátor kitöröl.....
Sziasztok!
javíthatóak nélküle is a dolgok , meg hát ő is jelezte hogy a garanciát továbbra is vállalja ,,,,,,,,,,,,
Nincs köze hogy Pisti befejezte a gyártást , csupán csak sok a készülékem , sok fajta hangom van , mind jó , legalább is szeretem őket ,,,,,,racionalizálok , csak ennyi , úgy hogy megy egy pár dolog ,,,,,,,
Ez szomorú, de jó hogy nekem legalább sikerült egyet vennem.
Az elmúlt 2 hónapban már a 2. hazai szaki fejezi be a gyártást akitől készülékem van.
Van egy dupla csöves változatom amit most el szeretnék adni , jobb a hangja mit amit megtartok (Gustard h 10) de minden csöves kütyümet eladok , csöves erősítők , dacok ,,,,,, köszönöm omen .
- rukh
- Fórumlakó

- Értékelés: 50
Sziasztok!
Megértést és elnézést kérek mindenkitől, közbejött pár számomra elég komoly magánéletbeli probléma, nem voltam elérhető mostanában, nem volt időm az erősítőkkel foglalkozni, emailt sem olvastam.
A héten megkeresek mindenkit itt AVX-en, illetve e-mailben, és egyeztetjük a problémákat.
A függőben lévő 3 rendelést igyekszem befejezni, illetve ellátni a szervíz dolgokat, de úgy döntöttem, hogy a továbbiakban nem készítek több fejhallgató erősítőt. Köszönöm mindenkinek az eddigi megrendeléseket, és remélem, hogy mindenki elégedett volt velük!
Kedves István3!
További sok sikert az életben!
Küldtem egy szakmai jellegű pü-t, várom válaszod!
Üdv,
Rukh
Üdv mindenkinek,
Rukh
"Magyarország az Én Hazám,itt érzem jól Magam.....
.....mert itt törhetik ki a nyakam......."
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
- Vikunya
- Fórumlakó

- Értékelés: 358
Egyetértek az előttem szólóval, sőt nekem is ő ajánlotta ezt az erősítőt, amit nagyon megszerettem.
Valami nagy baj van kis hazánkban. A tehetséges emberek sem tudnak kibontakozni, mert valószínűleg az élet más területei olyan kihívásokkal, feladatokkal terhelik őket, hogy energiájuk felaprózódik.(Önmagában az erősítők építéséből pedig nem lesz sem diploma, sem megélhetés.)
Sajnálom, hogy ez nem egy szép történet kezdete volt csak, de hátha később még lesz rá esély, hogy folytasd. Az eddigiek alapján is
Ezt sajnálattal olvasom/olvassuk asszem' mindnyájan.
Az a helyzet, hogy jómagam 10++ fülesvas birtoklása után döntöttem a vasad mellett. Pedig volt pár 100e feletti készülékem is. Egyik sem, meg se közelítette a Te általad készített OTL-t.
:-(
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Sziasztok!
Megértést és elnézést kérek mindenkitől, közbejött pár számomra elég komoly magánéletbeli probléma, nem voltam elérhető mostanában, nem volt időm az erősítőkkel foglalkozni, emailt sem olvastam.
A héten megkeresek mindenkit itt AVX-en, illetve e-mailben, és egyeztetjük a problémákat.
A függőben lévő 3 rendelést igyekszem befejezni, illetve ellátni a szervíz dolgokat, de úgy döntöttem, hogy a továbbiakban nem készítek több fejhallgató erősítőt. Köszönöm mindenkinek az eddigi megrendeléseket, és remélem, hogy mindenki elégedett volt velük!
ebben teljesen igazad van , ez így nagyon nincs rendben ,,,,