Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

AC3 DIVX

Vendég

AC3 DIVX

Hozzászólás Szerző: Vendég »

nekem 3 gépemen is XP van, és megy az ac3filter! vmi más gond van nálad... milyen plajerrel probáltad? ugye nem bs....?

Van uj verzio: 0.66b!

http://ac3filter.sourceforge.net

Vendég

AC3 DIVX

Nekem az lenne a problémám, hogy az ac3-as filmeknek nincs hangja. Régebben win98-t használtam és ott segített az ac3filter, ennek van xp-s része is de attól fagy a player. Szóval kéne vmi olyan codec amivel winXP alatt tudom nézni az ac3-s filmeket.

Kösz előre is

Vendég

AC3 DIVX

AC3Filter a neve annak amit keresel, és csak ajánlani tudom, mert velem együtt elég sok embernél oldotta meg az ac3-mas hangú divx-ek megfelelő lejátszásának problémáját. Ezt akár a mediaplayer-rel együtt használva is lejátszhatod az ac3-mas hangsávot, és ez csak azt csinálja, morzézni nem tud. Van viszont benne egy csomó hasznos beállítási lehetőség. (A DRC-t kapcsold KI!) Az avimux meg tényleg jó, bár én még csak egyszer használtam.

Vendég

AC3 DIVX

Üdvözlök mindenkit!

A probléma a következô:
Van egy avi fájlom és van egy hozzá való ac3-am . A windvd-vel szépen meg is tudom hallgatni az ac3-as hangot dd5.1-ben, de miután összemásolom a képpel (nandub) meg sem nyikkan... Az avimux-ot még nem tudtam kipróbálni... Lhet, hogy az segítene??? Vagy máshol bénáztam valamit? Van olyan kódek, ami kizárólag csak az ac3-as hangot dekódólja és nem kell mellé feltennem 28 kódekcsomagot ami még a morze jeleket is kikódólja??? A windvd miért nem tudja használni avi lejátszásánál a saját sc3-as kódekét???
Egyenlôre ennyi, aztán ha sikerül a hangot megoldani valószínűleg jövök még a szinkronpromlémákkal, mert biztos vagyok benne, hogy lesz oylan is... :smile6:

Vendég

AC3 DIVX

veszel egy live!-ot minimum, az integralt hangkartyak nem jok analog kimeneten.

Vendég

AC3 DIVX

Hello!
Egy alaplapra integrált AC97'-es hangkártyát kötöttem össze stereoban egy Sony erősítővel. a problémám az, hogy zúgnak a hangfalak egy picit és idegesítő eléggé. mit tudok tenni, hogy jobb legyen?

Vendég

AC3 DIVX

DRC= Dynamic Range Compression

Nálam (mint a neve is mutatja) pont azt csinálta, hogy "összenyomta" a dinamikai tartományt. Csodálkoznék ha nálatok ez fordítva működne...

Vendég

AC3 DIVX

Üdv

Nálam is hasonló a probléma mint az előzőekben (elhallgat a hang) SPDIF+AC3 0.54

Itt irtatok sok beállitási lehetőséget, ezeket hogy lehet elérni. Mert én nem nagyon találom.

KG

Vendég

AC3 DIVX

Ezt nem gondoltam volna
Köszi, arty!

Vendég

AC3 DIVX

bacsi: a DRC es a normalizalast BE KELL KAPCSOLNI pont a hangositas a lenyeguk!

peti: kodekpakkok utan windows reinstall CSAK ffdshow+ac3filter! esetleg probald meg, ha winXP d van, h a windowsban is atallitod a hangrendszert 5.1esre, a control panel/audio stb menüben.

Vendég

AC3 DIVX

SZia ARty!
Az AC3Filter-nél nálam folyton lehalkul a hang lejátszás közben, miért van ez? A DRC, normalizálás ki van kapcsolva, mégis leszabályoz a filter. Próbáltam a profilokat is, de hiába...

Vendég

AC3 DIVX

Sziasztok!

Már elolvastam az összes témába vágó hozzászólást és kipróbáltam vagy 10millió AC3-as filtert, de egyik sem működik! VALAKI SEGÍTSEN! SBLive!-om van. Hiába teszek fel Divx-et, Nimo-t és egyéb codeceket a center meg sem mukkan. A hátsó hangfalak szólnak, de szerintem azok csak azért, mert a windows alatt minden hang szól rajtuk. (nem digitális kimenetet használok) Mivel lehet a gond?

Vendég

AC3 DIVX

GSPOT c. program kiirja h milyen tipusu hangja van, akkor tudunk tovább segiteni ha megmondod milyen hangja van ....

Vendég

AC3 DIVX

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy van egypár olyan filmem(főleg szinkronizált) aminél ha lejátszom media playerrel nincs hang.(Codec error)
Fent van a nimo codec pack + ac3codec .
Windows XP-ém van a gépen bár ezeknél 98-on sem volt hang.
Vajon mi lehet az oka?
Ötleteket, tippeket örömmel várom!

Vendég

AC3 DIVX

Az hogy a kártya kétcsatornás, még nem jelenti azt, hogy nem tudja kivinni spdif kimeneten keresztül az ac3-mas hangot. Az én hangkártyám sem 5.1-es, és mégis Dolby Digitalban nézem az ilyen filmeket az erősítőmön keresztül. Szerintem várj a kártyacserével, míg meglesz az erősítőd.

Vendég

AC3 DIVX

Az integrált hangkártyám biztos hogy csak 2 csatornás sztereó. Akkor még szerintem nem is volt másféle
Gondolkodtam a dolgon, és arra jutottam hogy esetleg hogy ha a jelszintek egyeznek, akkor talán működhet. Bár ehez tényleg nem értek.
Ki kellene próbálni, de nincs még egyenlőre erősítőm digit. bemenettel.

köszi
Ghostie

Vendég

AC3 DIVX

Nem nagyon értek a hangkártyákhoz, de úgy tudom a Live-oknál is úgy van, hogy az analóg center+mély kimenet működik spdif-módban digitális kimenetként. Szóval nem kizárt, hogy nálad is ez a helyzet, és csak beállítás kérdése. Nincs leírásod hozzá? Vagy nézd meg közelebbről a kimeneteket, nincs belemarva a fémbe valami felirat, ami erre utalna? De arra azért készülj fel, hogy így csak a divx-ek, és egyéb vinyón lévő anyagok digitális hangját tudod majd kivinni rajta ha ez így működik. Ahhoz ugyanis, hogy dvd-t nézz így, össze kell kötni a hangkártyát a dvd-rommal, amihez a hangkártyára kell egy spdif-bemenet. Ez meg nem jellemző alaplapi kártyákon. Esteleg átmeneti megoldásként csinálhatsz a dvd-ről egy vob-fájlt, ha elég nagy a vinyód, mert akkor működik a dolog.

Vendég

AC3 DIVX

Sziasztok!

Lehet hogy nagyon hülyeséget fogok kérdezni, de azért megpróbálom.

Szóval a helyzet az, hogy a Titti által megadott cimről letöltöttem az AC3 codecet.
Működik is, dekódol szépen.
Nincs hangkártyám, csak egy alaplapra integrált két csatornás.
Ha a Codecben lévő beállítóproggiban bekapcsolom az SPDIF-et, akkor a hangkártyából digitálisnak hangzó zajt lehet hallani.

Arra gondoltam, hogy mi lenne ha a hangkártya kimenetét (ami ugye analóg) összekötném egy SPDIF bemenetes erősítővel, ugy hogy a codecben az SPDIF kimenet van kiválaszva.
Van rá esély hogy igy a sima hangkimeneten SPDIF jelet kapjon az erősítő ?

Így meg lehetne úszni egy hangkártya vásárlást. Vagy nagyon hülyeség amit irtam ?

Köszi
Ghostie

Vendég

AC3 DIVX

gxa: alighanem mas bitrataju ac3mad lehet, mit amit mexoktal. mivel muxoltad össze az ac3mat az avi val ?

hasznald az AVIMux ot! Ne a NAndubot!

Vendég

AC3 DIVX

sziasztok jános vagyok. Lenne egy problémám. Ismerősömnek
irtam át DivX-ről svcd úgy, hogy előszőr a tmpgenc progival
csináltam belőle mpeg2. Jó is lett volna, de a hangja rendesen elcsúszott. Avinál jó volt. Mitől? Ha valaki megtudná mondani megköszönném. Üdv.
:smile47:

Vendég

AC3 DIVX

Újabb fejlemények az ügyben: WinDVD-vel DVD-ről tökéletesen szól az 5.1-es hang S/PDIF-en keresztül. WinDVD-vel AC3-as DivX-es film esetén, ugyanúgy elszalad kép a hanghoz képest, mint a Radlight vagy BSPlayer esetén. Tehát a DivX-es kodekeknél lehet a baj. ACE Codec Pack 4.31 és 5.0 kipróbálva és hatástalan. Nem értek különösen hozzá, de nem lehet hogy az AVI Splitter (ami szétválasztja az audio és a video streamet)a hunyó?

Vendég

AC3 DIVX

milyen dvd lejátszó progit használsz? Mert ha Windvd-t, akkor azt is tudja használni pl a Bsplayer, szóval ki kéne próbálnod, hogy az kiadja-e s/pdif-re.

Vendég

AC3 DIVX

A vas: P3 1GHz, 512 SDRAM, Ge2MX400. Nem értem miért lenne nehezebb a gép számára kódolatlanul kiküldeni a S/PDIF-re az AC3-as hangot, mind kikódolnia az AC3 Filternek.

Vendég

AC3 DIVX

Császtok!

Van egy kis problémám! Nem tudom mi a gond, mert eddig rengeteg filmet berippeltem, de most kivettem a tékából az Asterix & Obelix - Kleopátra küldetést, éshát...
Mindent úgy csináltam, mint eddig, AC3 hang le, Xvid, 2pass, de most valami gond van...
Megcsináltam, örülök magamnak, hogy kész, tökéletes a méret (2X700Mb), elindítom a filmet, és SZAGGAT!!!!!!!
Úgy fél másodpercenként ugrik egy kicsit a kép, és ez NAGYON idegesítő!!! Eddig minden filmet meg tudtam csinálni, de most nem tudom mi van! Próbáltam már Codec-el is (5.02, 4.12), de mindenhol ugyan az...

Valaki írja meg (ide, vagy az e-mail-re), hogy ő be tudta-e rippelni, vagy neki is vannak ilyen gondjai! Vagy ha valaki tudja mi a gond, akkor KÉREM írja le!!!! Lehet csak én csesztem el valamit, de akkor már filmekkel miért lett jó?!?

Előre is KÖSZ!!!!

gXa[CGS]

Vendég

AC3 DIVX

Esetleg, ha néhány szót ejtenél a vasról is, amin futtatod a filmeket, akkor még egyszerűbb lenne megoldani a problémát.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”