Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

PANASONIC DVD-S35

Vendég

PANASONIC DVD-S35

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok, hátha tudja valaki, hogy a scart csatlakozó melyik lába adja azt a jelet a tv-nek, hogy kapcsoljon át video módba. Nem akarom azt, hogy a dvd készülék (s35-ös) bekapcsolásakor a tv átkapcsoljon av-ra, szerintem ez egy bosszantó dolog (nem úgy, mint a videomagnóknál, amikor csak a play után ad ki képet a szerkezet, így csak akkor kapcsol av-ra. A dvd ugye már bekapcsoláskor kiadja a kék színű háttér képet. Köszi!

arty
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

PANASONIC DVD-S35

Hozzászólás Szerző: arty »

NNa, ugylatom a multkori beirasom elveszett...

szal az rv32bol s35 lett, tapasztalatok:

- lemezeket gyorsabban ismeri fel
- a menuje egy az egyben RA82 (ezt anno irigyeltem havertol)
- az rv32 kiirta h magyar felirat megy
- gyuruk ura elso resze tobbszor kockasodott, rv32n sosem !! karc nincs rajta ...

Szoval felemas erzesek.. kulsore az rv32 jobban tetszett

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

PANASONIC DVD-S35

Hozzászólás Szerző: Mr_Rob »

Érdekes a Nashua nálunk 490 Ft.Nekem eddig egy lemezzel volt gondom, ez a Primedisc DVD-RW. Szétesik a kép, kockás, nagyon nehezen olvassa.

Primedisc-kel még nekem sem volt pozitív tapasztalatom. Már a CD-i is borzalmasak voltak. Egyszer vettem egy dobozzal, kiírtam rá képeket, de a gép olyan nehezen olvasta, mintha floppyról töltenék be. Így a maradékokat el is lőttem AudioCD-nek, arra még használható

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 35

PANASONIC DVD-S35

Hozzászólás Szerző: NiCE »

Érdekes a Nashua nálunk 490 Ft.
Nekem eddig egy lemezzel volt gondom, ez a Primedisc DVD-RW. Szétesik a kép, kockás, nagyon nehezen olvassa.

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

PANASONIC DVD-S35

Hozzászólás Szerző: TechnoMan »

Újabb adalék a lenti téméhoz: Nashua (valami Keravillos (?) baromság 800 pénzért)
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó

PANASONIC DVD-S35

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

PANASONIC DVD-S35

Hozzászólás Szerző: TechnoMan »

Talán élesszük fel eme öreg topicot, nehogy elvesszen a sűrű homályban  
Egyébként le tudná valaki írni összegezve, hogy milyen írható lemezeket tud olvasni biztosan a lejátszó? Tudom, már mondogattatok páran ezt-azt, de össze vissza, és kicsit fáradt vagyok most a kereséshez. 

Eddig Verbatin volt benne nálam, azt nem tudom, hogy +, vagy -, de jól olvasta, még egy jó karcosat is.

Akkor még1x:

Amit kiprobáltam és müxik:

DVD-R
Márkás "-"-os lemezek Fuji, TDK, Panasonic
"+"-os lemezek: HP

No Name "-"-os lemezek: Princo (sárgás, no felirat 4x-es) és a fehér Princo, feliratos változata, Ritek G03-as "The One" feliratú lemez, Sky
"+"-os lemezek: HP-s (?) lemez, lilás és erezett felülettel szitázva a márka beazonosítás a nélkül (a haverom HP-seket vesz talán ezért hiszem/hittem hogy ez is HP lemez)

DVD-RAM : Panasonic (még jó )

DVD-RW:
TDK
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó

PANASONIC DVD-S35

Talán élesszük fel eme öreg topicot, nehogy elvesszen a sűrű homályban

Egyébként le tudná valaki írni összegezve, hogy milyen írható lemezeket tud olvasni biztosan a lejátszó? Tudom, már mondogattatok páran ezt-azt, de össze vissza, és kicsit fáradt vagyok most a kereséshez.

Eddig Verbatin volt benne nálam, azt nem tudom, hogy +, vagy -, de jól olvasta, még egy jó karcosat is.

Vendég

PANASONIC DVD-S35

udv!

probalt mar vki dvd-svcd lejatszani ezen a deviceon?
meg -/+rw-t milyen mediakat szeret 100%osan, mert dvdhelpbol nem derul ki, vkinek jatsza vkinek nem ua.-t
megint mas: dvd-video-nal milyen megkotesek vannak a video/audio bitratara vonatkozolag, es mennyit tud ebbol eme dvd?

elore is koszi

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

PANASONIC DVD-S35

valóban !! énis hajtottam erősitőmet 96/24en ! köz az infot Rob!

Akkor az a kérdés: a dvd-a hangját 96/24re kikeveri-e ez a lejátszó

Jó volt itt.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

PANASONIC DVD-S35

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Hja, és tudtommal az S/PDIF-en 96/24-es jel tud kimenni, legalábbis ezt ki tudja küldeni az Audigy, fogadni tudja az erősítőm, és az S-35-ös is elboldogul vele (volt valami német tesztlemezem, ahol Jazz zene LPCM 96/24-ben volt rajta)

Király! Akkor én tévedtem, hogy csak 48 kHz-et feltételeztem az S/PDIF-ről. Akkor az S35 tulajoknak csak akkor feltétlenül érdemes analógban is összekötni az erősítővel, ha 96 kHz-nél magasabb mintavételü DVD-Audio lemezt is akarnak hallgatni. (No meg persze akkor is, ha a lejátszó konverterének CD hangja szebb, mint az erősítőé.)
gordon314.fw.hu

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó

PANASONIC DVD-S35

Szerintem is a magyar, meg még sok másik nyelv elhanyagolása a legnagyobb problémája az S-35-nek. Néha jól jönne, mikor az ember menet közben akar feliratot váltani, ugyanis előfordul néhány lemez, ahol rosszul rakják ki a feliratokat, és nem az jelenik meg, aminek alapból kéne, vagy amit te akarsz (pl Amerikai Pite szexológus kommentárja )

Hja, és tudtommal az S/PDIF-en 96/24-es jel tud kimenni, legalábbis ezt ki tudja küldeni az Audigy, fogadni tudja az erősítőm, és az S-35-ös is elboldogul vele (volt valami német tesztlemezem, ahol Jazz zene LPCM 96/24-ben volt rajta)

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

PANASONIC DVD-S35

Most vettem délután egy ilyen kütyit (apósoméknak ajándékba) és egész csinos. Amivel nem tudok megbarátkozni, hogy nem tudom itt sem melyik a magyar nyelv, csak menüből tudom választani. Én már annyira megszoktam, hogy nem viselném el a hiányát. Próbáltam egy CD-re mp3-at és jpg-et írni azt nem szerette, csak az mp3-at játszotta le. A képe jó a hangját nem próbáltam.
Be tudod állítani, hogy a "vegyes" lemezeket kép vagy mp3 lemezként kezelje.
Ja és azt is, hogy alapból kapcsolja be a magyar szinkront/feliratot, ha van a lemezen. Ehhez egyszer kell kinézni egy 4 jegyű kódot a kézikönyvben és utána már nem kell menu-zni.
Az viszont tényleg megbocsájthatatlan, hogy a magyar feliratok, hangoknál egy info kérésre azt sem írja, hogy hu.
gordon314.fw.hu

Vendég

PANASONIC DVD-S35

Most vettem délután egy ilyen kütyit (apósoméknak ajándékba) és egész csinos. Amivel nem tudok megbarátkozni, hogy nem tudom itt sem melyik a magyar nyelv, csak menüből tudom választani. Én már annyira megszoktam, hogy nem viselném el a hiányát. Próbáltam egy CD-re mp3-at és jpg-et írni azt nem szerette, csak az mp3-at játszotta le. A képe jó a hangját nem próbáltam.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

PANASONIC DVD-S35

Nem esküszöm meg rá, de szerintem 16 bites korlát nincs, mert akkor a jobb CD-ket sem lehetne eredeti bitszámban hallgatni S/PDIF-en keresztül. (HDCD 20 bit-es)
gordon314.fw.hu

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

PANASONIC DVD-S35

Szoasztok!Most hogy szóba került a DVD-A, lenne nekem is néhány kérdésem ezzel kapcsolatban:

Tudom, hogy az S35-ös csak 2 csatornán szólaltatja meg a DVD-A-t, de ez a stereo jel, kihasználja a DVD-A elônyeit (nyílván a surround hangzást nem )? Vagyis a denevéreknek szóló tartomány is jelen lesz az analóg kimeneten? Valamint az érdekelne még, hogy kiküldi-e digit kimeneten a DVD-A jelet PCM formátumban?

köszi!

Igen az analog kimeneten s kétcsatornás DVD-Audio jel mintavételezése megmarad, mint ahogy a bitszáma és dinamikája is. Szóval sokkal jobb lesz, mint a CD. A digitális kimeneten viszont már le kell kevernie az S/PDIF által átvihető 48kHz-es mintavételezésűre. (Mivel ez is 24 bit-es és a dinamikája itt is magasabb, mint a CD-jé, ezért itt is elvileg jobban szól, mint a CD, de a "denevéreknek szánt" magasak itt nagy részt lemaradnak.)

Gordon: spdifen nemcsak 16bit/48khz megy ki PCMként ?

Jó volt itt.

kezol
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

PANASONIC DVD-S35

Hozzászólás Szerző: kezol »

udv emberek! 
most 29.9ert szorjak az s35-ot, es audio cd-t hallgatnek rajta leginkabb
meg kevesbe scvd/dvd, natalan meg kis mp3...
ennek tukreben mit tudtok nekem mondani, megeri a device?

amugy mp3-ban hogy szerepel? mert 30k-s kategoriaban eleg silany mp3 dekoderek vannak vagy nem tom, de ugyanaz az mp3 nagysagrendekkel jobban szol audio-kent kiirva mint siman, 1szeruen annyira dinamikatlan a hangzas mp3-on hogy szornyu...pananal hogy van ez?

elore is kosz

Pontosan hol is osztogatják 29.9-ért?

MM debrecen

Ajjaj, az egy picit messze van nekem... Remélem ha befejezik az europarki MM felújżtását, kijönnek valami hasonló akcióval a "nyitás" alkalmából...

Vendég

PANASONIC DVD-S35

udv emberek! 

amugy mp3-ban hogy szerepel? mert 30k-s kategoriaban eleg silany mp3 dekoderek vannak vagy nem tom, de ugyanaz az mp3 nagysagrendekkel jobban szol audio-kent kiirva mint siman, 1szeruen annyira dinamikatlan a hangzas mp3-on hogy szornyu...pananal hogy van ez?

elore is kosz

MM debrecen

kezol
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

PANASONIC DVD-S35

udv emberek! 

elore is kosz

kezol
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

PANASONIC DVD-S35

Szoasztok!Most hogy szóba került a DVD-A, lenne nekem is néhány kérdésem ezzel kapcsolatban:

Tudom, hogy az S35-ös csak 2 csatornán szólaltatja meg a DVD-A-t, de ez a stereo jel, kihasználja a DVD-A elônyeit (nyílván a surround hangzást nem )? Vagyis a denevéreknek szóló tartomány is jelen lesz az analóg kimeneten? Valamint az érdekelne még, hogy kiküldi-e digit kimeneten a DVD-A jelet PCM formátumban?

köszi!

Igen az analog kimeneten s kétcsatornás DVD-Audio jel mintavételezése megmarad, mint ahogy a bitszáma és dinamikája is. Szóval sokkal jobb lesz, mint a CD. A digitális kimeneten viszont már le kell kevernie az S/PDIF által átvihető 48kHz-es mintavételezésűre. (Mivel ez is 24 bit-es és a dinamikája itt is magasabb, mint a CD-jé, ezért itt is elvileg jobban szól, mint a CD, de a "denevéreknek szánt" magasak itt nagy részt lemaradnak.)

Köszi!

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

PANASONIC DVD-S35

köszi!

gordon314.fw.hu

kezol
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

PANASONIC DVD-S35

Szoasztok!
Most hogy szóba került a DVD-A, lenne nekem is néhány kérdésem ezzel kapcsolatban:

köszi!

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó

PANASONIC DVD-S35

30-ért? Kötelező vétel! Komolyan, mikor még 40 felett árulták, akkor is rohadtul megérte. Szerintem kiválóan játsza le az mp3-akat, audiocd-ben nagyon nem tudom, mert PCM megy az erősítőbe, de tudtommal az is nagyon jó!

Vendég

PANASONIC DVD-S35

udv emberek!

elore is kosz

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

PANASONIC DVD-S35

Hat nekem nem is a dvd minosegevel volt gondom, mert mindet megirta gond nelkul. Ezeket amiket a pana nem jatszik le probaltam 3 masikon, mindegyik lejatszotta. Arra gondoltam lehet ezt a fajtat nem szereti a panasonic. Azert koszi, megprobalom a javasolt lemezek valamelyiket.
Az is a lemez minőségére jellemző, hogy milyenek az optikai tulajdonságai. Lehet, hogy a Pana érzékenyebb olvasófeje nem tudta rendesen kiolvasni, míg egy DVD-Rom olvasóval szerelt készülék igen.
A lemez megírásakor nincs visszaellenőrzés, csak ha pl a Neroban bejelölöd ezt a funkciót.
gordon314.fw.hu

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”