Reverb írta: ↑2025.09.25., csüt. 13:05
Alex_Aston írta: ↑2025.09.24., szer. 23:05
Reverb írta: ↑2025.09.24., szer. 21:27
....Azt mondják szektahívőkkel nem szabad vitatkozni, így teljesen felesleges a további apológia...
Wittao minden, csak nem Heed Audio fanatikus.
Neki saját cége van, teljesen más irányú termékportfólióval, mint amit a Heed képvisel.
Szóval nála objektívebb, külső szemlélöt e témában itt a fórumon kevés embert találnál, aki ráadásul a szakmában is dolgozik nem tegnap óta.
Ez amúgy sem vitának tűnik, mert itt csak az egyik oldalon vannak érvek, a másikon csak elfogult fröcsögést olvasok.
Hát látod ez az, éppen erről a fanatikus, egymás mosdató gittegyletről beszélek... Légy szíves erőltess egy kis komolyságot magadra mert ez egy merőben óvodás színvonal... te beszélsz érvekről, aki kb. a 10-dik vagy, aki lihegve személyeskedéssel fárasztasz semmi cáfolat vagy érvek nélkül úgy, hogy egy szóval sem cáfolod véleményemet, érveimet és nem adsz választ arra, mért kerül egy hazai gyártású kisipari termék többe, mint más, több szolgáltatást és színvonalat felsorakoztató tradicionális neves gyártó terméke... És hogy - tetézve mindezt -miért nem bántja kártékony füledet az egyesek által manipulált ócska propagandaszöveggel való provokáció (túl olcsón adsz túl jó hangot..).
Tiszteletben tartom a magánvéleményedet. Jogod van hozzá.
Ezzel szemben van egy magyarországi gyártó, amelyik teljesen legálisan működik. Nem szimpatikus Neked, az rendben van. Vannak erről a cégről teljesen publikus információk, amelyhez mindenki hozzáfér. Én most a nemzeticegtar.hu oldalon néztem meg.
Tények:
Alapítás éve: 2002.
Létszám:5-9 fő
Nettó árbevétel: 147,9 millió forint (2024- ben).
Közbeszerzést nyert: Nem.
Eu pályázatot nyert: Nem.
Nem áll felszámolás/ csőd/ törlés alatt. Hatályos negatív információ: Nincs.
Ez a cég több, mint 20 éve működik, munkát, megélhetést biztosít alkalmazottaknak, adót fizet.
A cég termékeit vannak, akik megvásárolják- vélhetően azoknak tetszik. Neked nem kötelező tőlük vásárolni.
Az árképzésük nem publikus- ne érdekeljen, miért úgy árazzák a termékeiket, ahogy, nem kötelesek elárulni.
Amikor silánynak minősíted a termékeiket, akkor minősíted a vásárlóikat is, akik közül páran megfordulnak itt, a fórumon is.
Jogod van szidni őket, és lehetőséged is van rá. Az, hogy Neked van- e igazad, az viszont erősen szubjektív.
Nekem volt egy Heed Abacus dac- om, már eladtam. A céggel nem volt semmi problémám, a termékükkel sem. Remélem, eléggé tényszerűen írtam.