Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

Kerékpározás

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4542
Kapcsolat:

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: revox »

asebestyen írta:
2024.02.07., szer. 22:47
De hogy ne bújjak ki a válasz alól, ideális körülmények között, egyedül ez olyan 32-33 km/h lehet kb, ha többen megyünk inkább olyan 34km/h, de ez csak sacc.
sacc, meg avg :D

ha belegondolok, amit már szinte jómagam se hiszek el,de ezek szerint ennyit jelent az edzettségi szint, nekünk csapatedzésen(!!!) a melegítés 35-el ment, majd kb 5 kili után kapcsoltunk 40-re és résztávban mentünk 50-et,pihenőben 40-et és a végén egy kis leforgatás, hogy volt kedvünk. De közben voltak kanyrgós utcák falvakban és ezek nagyon nyomják lefele az AVG-t. ezeknek a tréningeknek lett az átlaga 36-38... ha 40-es edzésátlagot mentünk,ott már folyt a takony-nyál egyben...

xal szél ide, szél oda, tegyük hozzá,hogy ez az érték a statik menésé, vagy az avg :kapdelm: :tutiok:

egyébként aki eltéved egy ilyenre, nem kell megijedni, csak nem kell hősködni. Annyit kell elől vállalni, amit elbírsz, csak légy vele tisztába,mit bírsz (vigyázat! az első megindulás becsapós lehet. úgy érzed,megy ez,aztán jön a rotyika :D ) és tanuld meg a kereket jól betenni az előtted haladóra. Az emelkedő kicsit más szitu,az nagyon egyénfüggő,de Sebi nem akkora inkvizítor, hogy kiherélje a bandát :D (számokat elnézve, meg a mátrai gurulásunkat, ki tudja :D )
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7828

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Rotox írta:
2024.02.07., szer. 19:05
asebestyen írta:
2024.02.07., szer. 09:15
... Síkon laza tempó ...
Nem provokáció, csak egyszerű kíváncsiság (tényleg ;)): ez Neked km/h-ban kb. mit jelent? (Megelőzve a kérdést; a hétvégén Gerlitzenen leszek, remélhetőleg jóval csúszósabb pályákon. :D :smile54:)
Nagyon ritkán megyek full síkon. Nem is nagyon van itt olyan, meg ha lenne se szeretnék menni rajta. :D
Egyébként igen, a szél se mindegy, de ami főleg nem mindegy, hogy milyen úton megy az ember, mennyi a kereszteződés, a kerékpárút benne, a 90 fokos kanyar, átvezető.
Meg aztán ha többen megyünk, az is más, mint a magányos ride.
De hogy ne bújjak ki a válasz alól, ideális körülmények között, egyedül ez olyan 32-33 km/h lehet kb, ha többen megyünk inkább olyan 34km/h, de ez csak sacc.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3606

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Rotox írta:
2024.02.07., szer. 19:05
asebestyen írta:
... Síkon laza tempó ...
Nem provokáció, csak egyszerű kíváncsiság (tényleg ;)): ez Neked km/h-ban kb. mit jelent? (Megelőzve a kérdést; a hétvégén Gerlitzenen leszek, remélhetőleg jóval csúszósabb pályákon. :D :smile54:)
Erre nem lehet jó választ adni. A sebességet nagyon sok tényező befolyásolja,de legfőképpen a szél. Ami ugye (főleg körpályán) ritkán fúj mindig kedvezően. De ha mondjuk szélcsend van....
Nem is engem kérdeztél :fekverohog:

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1363

Hozzászólás Szerző: Rotox »

asebestyen írta:
... Síkon laza tempó ...

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

st81 írta:
2024.02.07., szer. 13:43
Egy ilyen kör május-június környékén nagyon érdekelne:-)
Most sem a felkészültségem, sem a derekam nem teszi lehetővé sajnos. De igyekszem felhozni magam a tavaly októberi szintre:-)
Május-június környékén hosszabbakat fogunk már menni, remélem. :D

st81
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 289

Hozzászólás Szerző: st81 »

Egy ilyen kör május-június környékén nagyon érdekelne:-)
Most sem a felkészültségem, sem a derekam nem teszi lehetővé sajnos. De igyekszem felhozni magam a tavaly októberi szintre:-)
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

Sporttársak!

HiFibzk ride:
2024.02.11. 11:00 indulás Vértesszőlős Múzeum u. alja. Semmi extra ride, kb 3h. Minden lesz benne, edzésszerű tekerés, bemelegítéssel, levezetéssel. :) Síkon laza tempó, felfelé lazán megrakjuk (SST/threshold), lefelé gurulgatunk. Tervezett útvonalat mellékelem. Cat 4-nél durvább emelkedő nincs. Útminőség erősen változó, táj gyönyörű. :napsut:
Eddig jön: Atti, Zoli (Yura), én.
.
HiFibzk ride.jpg

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

lacee írta:
2024.02.06., kedd 18:49
revox írta:
2024.02.06., kedd 17:01
AAttila írta:
2024.02.06., kedd 16:44
Revi, a színével van a baj 31_1_21.gif
ja, gonddookodtam, hogy telibefújom neoluxxal :D
Matricázd át :smile29:
Aztán belekötnek, hogy aerodinamika. Festeni jobb, bár még rámehet pár réteg hogy elérje az érintett árszegmensben lájkerős, 9-10 kilás gépek súlyát :rolleyes:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1160

Hozzászólás Szerző: lacee »

revox írta:
2024.02.06., kedd 17:01
AAttila írta:
Matricázd át :smile29:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

kicsit elmerengtem, milyen furák a bringások felénk... ma már emeltem a reacto vázszett árát 50-el és kb 1-2 hét múlva megy vissza 300-ra, de valsz lekerül majd szép lassan és megy a dobozába.
adott egy baromi gyors, abszolut top teljesítményt nyújtó vázszett és kérdés se volt, egy se, akkor se, amikor 200 volt, egy rakat motyóval telepakolva :D Hihetetlen számomra, hogy az embereket mennyire lehet befolyásolni és mennyire nem tudnak önállóan dönteni, mennyire semmit nem tudnak a bicajokról. Látom az aprós face csoportokban, miket lájkolnak rommá és mennyiért és tudom, hogy azok azért inkább az alsószert verik, de azt is csak alulról. Kicsit olyan hifi érzésem van: azt vedd meg, amivel tudsz villogni, már, persze kérdés, ki előtt.. jobb híján, más zsebből kifizettem a kondo madzagokat, bár jobb szerettem volna a hobbizsebből, de ez van. Mindegy, nekem van jó vázam és jó madzagom is, de az emberi butaságot néha nehéz elfogadni
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2024.02.06., kedd 14:51
revox írta:
2024.02.06., kedd 10:53
csak erős pulzussal próbáld ki!!! :D )

youtu.be/x0WcUGIv-Mo
Szinte előttem van,ahogy Nagy Zoli mondja a spin edzésen: Figyelj,mindjárt indul...3..2..1 :fekverohog: és a srácok kiállva pörgetnek :fekverohog:
mégaz,de gondolj bele, ezeknek a fiatal rüfkéknek még mi pulzusuk van. egy ilyet lenyomni nekünk kb a halál lenne, persze, ha tudnánk. és ezek ha beindulnak egy buliban, nyomják sokáig ám... Valamikor, danában, amikor egy lerobbant pincében csináltunk bulikat, a fiatalok ropták a rongylábas dancét... fingunk nem volt, hogy shuffle a neve, de prodigy videókról lelesték, mit művelnek a zenekarban, hivatalosan csak egyszerűen dancer-ként megnevezett tagok.

és akkor most elmélkedj el azon, milyen a mi pulzusunk egy U19-es, de akár U15, vagy U17-es gyerekhez képest. régen az U17-eseket elvertük masterben, de szerintem abban vastagon benne volt, a korábbi igen szigorú áttételkorlát. de, még talán az erő és a tapasztalat elvitte,de egy U19 ellen már nem sok esély lenne... ezt a videót, ha csak megnézem, elkezd kerülgetni a szédülés :D
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2024.02.06., kedd 10:53
csak erős pulzussal próbáld ki!!! :D )

youtu.be/x0WcUGIv-Mo
Szinte előttem van,ahogy Nagy Zoli mondja a spin edzésen: Figyelj,mindjárt indul...3..2..1 :fekverohog: és a srácok kiállva pörgetnek :fekverohog:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
2024.02.06., kedd 13:38
Hatalmas forma a srác, nagyon csípem.
.

youtu.be/inrQs1-0hmA
azon a fapályán axxem felsülnénk páran :D
halfnote.hu

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

Hatalmas forma a srác, nagyon csípem.
.

youtu.be/inrQs1-0hmA

Rotox
Beköltözött
Beköltözött

pärt írta:
2024.02.06., kedd 09:55
...
Rágugliztam: folyamatosan fújolták, mígnem elgurult a gyógyszer, és odaköpött az utálók közé. ...
A hírek szerint nem csak fújolták, hanem köpködték, sőt, állítólag vizelettel is leöntötték a "sportszerű nézők". Tragikus. sad.gif :angry:

Ettől függetlenül nekem is elég ambivalens érzelmeim vannak vele szemben; többször feltételek nélkül lenyűgöz, viszont olykor saját magam számára is megmagyarázhatatlan módon némi ellenszenvet érzek iránta (talán az az összeszorított szájú angolja... :D ;)).

Pedig nem kevés versenyzőt tudnék mondani, akiket oly könnyű mindig szeretnem... :rolleyes: ;peace;

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
2024.02.06., kedd 11:19
Erős átkötések: köpködő biciklista - tömegbukás - tanyateknó - Lolita show. :D Akkor folytatom a az asszociációs láncot ezzel a gyönyörű banántartóval :D:
Screenshot_2024-02-05-12-24-26-03_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg
de innen lehet tudni,aki használja, fent bontja a banánt, nem a száránál... vagyishát,izé... ha úgy húzod ki, mint a kardot, akkor a nyele marad a kezedben és ugye a biciglis,ahol tud, spórol a fölös mozdulatokkal :)

off: ez örök probléma,hol kell bontani. megoldandó, bevittek stúdióba egy majmot meg egy rakat banánt... a majom, random bontotta, így-is, úgy is :D titok maradt, hogy kell bontani....
halfnote.hu

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5221

Hozzászólás Szerző: pärt »

Erős átkötések: köpködő biciklista - tömegbukás - tanyateknó - Lolita show. :D Akkor folytatom a az asszociációs láncot ezzel a gyönyörű banántartóval :D:
Screenshot_2024-02-05-12-24-26-03_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
2024.02.06., kedd 09:55
revox írta:
2024.02.06., kedd 09:32

én nem értem... :smile53: leköpött valakit? vagy mi a kapcsolat?
Rágugliztam: folyamatosan fújolták, mígnem elgurult a gyógyszer, és odaköpött az utálók közé.
így már OK, köszi :rolleyes:
nekem nem volt meg a sztori

egyébként, elismerve, hogy baromi erős és jó bringás, én bevallom, nekem se szimpatikus valamiért, de nem tudom megmondani, mi váltja ezt ki bennem. Bár nekem sanszos, hogy egyszer valamit táncikáltak, bugyuta zenére, mutatta a közvetítés és "teknózott", mint a vidéki diszkóban az értelmiség,... szerintem benenm ez hagyott mély nyomot :smile46:

nem így :) (némi friss pipihús vín csontoknak :D vigyázat, csak erős pulzussal próbáld ki!!! :D )

youtu.be/x0WcUGIv-Mo
halfnote.hu

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5221

Hozzászólás Szerző: pärt »

revox írta:
2024.02.06., kedd 09:32

Rágugliztam: folyamatosan fújolták, mígnem elgurult a gyógyszer, és odaköpött az utálók közé. A kapcsolat a "sportrajongók" időnkénti elborultsága; emitt pár barom fújolással próbál demotiválni egy lelkét kihajtó, tüdejét kiköpő versenyzőt, amott egy hülye tyúk nullázza le a fél mezőnyt, mert nyagymamiéknak akar tévékamerákon át üzenni, de nem szólt neki senki, hogy bicikliversenyen biciklisták is felbukkanhatnak.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Vinkler írta:
2024.02.05., hétf. 20:04
Rotox írta:
2024.02.05., hétf. 19:50
Vinkler írta:
2024.02.04., vas. 22:38
Sokmindent el lehet mondani, de ez a srác már most egy legenda. :smile53:
És micsoda rajongótábora van... :kapdelm:
(Bár a jól ismert előzmény nyilván nem ennyire vicces. sad.gif gondolkodik.gif)
Egyáltalán nem vicces.
Kedvencem, hogy ez a szerencsétlen píszi "szurkoló" kb semmiféle büntetést nem kapott azért, hogy sok €10 000-et vágott tönkre és sok 100 000€-t érő emberek életét kockáztatta. :smile51:

youtu.be/lR2E30eb4Ow
halfnote.hu

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9575

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Rotox írta:
2024.02.05., hétf. 19:50
Vinkler írta:
Egyáltalán nem vicces.
Kedvencem, hogy ez a szerencsétlen píszi "szurkoló" kb semmiféle büntetést nem kapott azért, hogy sok €10 000-et vágott tönkre és sok 100 000€-t érő emberek életét kockáztatta. :smile51:

youtu.be/lR2E30eb4Ow
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Rotox
Beköltözött
Beköltözött

Vinkler írta:
Csatolmányok
Spit.jpg

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

lacee írta:
2024.02.05., hétf. 05:29
Az tuti,nem tudom,hogy többnapos versenyeket mikor kezdenek vele nyeretni,habár hegyen vannak jobbak nála,de ott is tudna jobb lenni…
ááá, allRoundere versenyző, akinek a gyors ritmusváltással járó egynaposok fekszenek (amit egyéként én igazi kerékpárversenynenk tekintek). a 3hetseken olyan hegyek vannak,ami kizárólag a hegyimenőknek kedvez, esetleg olyan csodabogaraknak, mint Roglic. MVP hiába szed össze 10 szakaszgyőzelmet, az előnye összetetettben ezzel nem lesz több,mint 1 perc környéke, de legyen 2 perc. azt egy középszerű hegyizerge is lekapja róla az első komoly hegyen.
ezért emlegettem régebben, szakaszgyőzelem legyen 5-10perc jóváírás, mindjárt érdekesebb lenne a buli :rolleyes:
halfnote.hu

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”