Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
-
Vendég
Az első és a harmadik még nem jelent meg sehol másut. A második szám már igen, még pedig a Kinowelt gondozásában. Lehet a BuFi minden film jogát átvette a Kinowelttől, ez esetben csak egy tényleg elismert DTS hangú filmre tudok gondolni és ez az U-571
Nekem nagyon tetszene. Esküszöm ez az első DVD-s újság aminek az előfizetését fontolgatom.
Szerintem arra célzott, hogy vagy terítsd ki a lapjaid, vagy inkább maradj csendben, és ne hergeld itt a fórumlakókat.
majd azt en eldontom, jo?
o v e r p o w e r e d
T-boy! Ez már a második rákérdezésed, ami igen sűrű tetszésvisszhangot váltott ki, mégse lett belőle semmi! Antireklámnak nem rossz, de más értelmét tényleg nem látom...
ize
mivan?
Szerintem arra célzott, hogy vagy terítsd ki a lapjaid, vagy inkább maradj csendben, és ne hergeld itt a fórumlakókat.
mivel egyelore a wonder boys megjelenesenel tartunk (es ez is 1 jo film) a vegleges kiadas parameterei:
Cim: Wonder Boys - Pokoli hétvége
Szélesvásznú változat 2.35:1 (16:9) anamorf, digitális forrásból, a maximalis bitrátával, ami kifért a lemezen
Extrák:
exkluzív interjú a stáb tagjaival
Pittsburgh interaktív térképe
"Things have changed"-Bob Dylan video - DD 2.0
Trailer
fejezetválasztás
dinamikus interaktív menü
Hangok:
Magyar Dolby Digital 5.1 (nem szól olyan jól, mint az angol)
Angol Dolby Digital 5.1 (jól szól nagyon)
Feliratok:
Magyar + Angol
Főszereplők:
Michael Douglas
Tobey Maguire
Frances Mcdormand
Robert Downey Jr.
Katie Holmes
Rendezte: Curtis Hanson
Gyártás éve: 2000
Oscar jelölések: 3 (betétdal, vágás, legjobb adaptált forgatókönyv)
Nyert Oscar: 2001 Legjobb betétdal : "Things have changed"-Bob Dylan
A cover, hogy szokja a szemetek:
o v e r p o w e r e d
T-boy! Ez már a második rákérdezésed, ami igen sűrű tetszésvisszhangot váltott ki, mégse lett belőle semmi! Antireklámnak nem rossz, de más értelmét tényleg nem látom...
ize
mivan?
o v e r p o w e r e d
A magazin eddig gyakorlatát? Mégpedig?
Én semmi összefüggést nem véltem felfedezni. Az első már megjelent máshogy, majd a mellékletes kiadás után újra ki lett adva, a második már megjelent és ugyanazon kiadás egyik lemeze volt (ha jól értettem), a harmadik pedig meg se jelent még és még stílusukban sem hasonlóak
Ha a BuFi-t nézzük akkor tényleg csak a New York bandáira illik a séma, esetleg egy olyanra ami még nem jelent meg így, de azt meg honnan következtessük ki?
Ne azt nézd, hogy miben különböznek hanem azt, hogy miben azonosak. És még mindig segítségnek ajánlom a második szám mellékletét. Boy meg a végén lefejez.
Nekem megvan a második szám mellékletestől, de valahogy nem ugrik be a sugallatod.
Hat gondoltam megnezem a masodik melleklet DVD ajanlo nevu reszet, hatha az rejti a megoldast.Persze a dvd ajanlot sehol nem talalom a lemezen
A kiadvany az eredeti extra kiadas elso lemeze, tehat a masodik lemezen talalhato extrak nincsenek rajta az elso lemezen
ha nem ezt az ajanlot keresed, akkor vegkepp nincsenek rajta a lemezen
o v e r p o w e r e d
-
Vendég
Hat gondoltam megnezem a masodik melleklet DVD ajanlo nevu reszet, hatha az rejti a megoldast.
Persze a dvd ajanlot sehol nem talalom a lemezen
Én semmi összefüggést nem véltem felfedezni. Az első már megjelent máshogy, majd a mellékletes kiadás után újra ki lett adva, a második már megjelent és ugyanazon kiadás egyik lemeze volt (ha jól értettem), a harmadik pedig meg se jelent még és még stílusukban sem hasonlóak
Ha a BuFi-t nézzük akkor tényleg csak a New York bandáira illik a séma, esetleg egy olyanra ami még nem jelent meg így, de azt meg honnan következtessük ki?
Ne azt nézd, hogy miben különböznek hanem azt, hogy miben azonosak. És még mindig segítségnek ajánlom a második szám mellékletét. Boy meg a végén lefejez.
Miben azonosak?Két ember egymásba szeret és máris itt a Bazi nagy görög lagzi???? nem BuFi kiadvány,viszont független film
Valami romantikus?
TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD
Inkább nem találgatom, hanem majd jóóól meglepődök
-
Vendég
Egy kicsit azért elszomorodtam. Boy nagyon sokat segített és mégsem tudtátok kitalálni, hogy milyen filmről van szó. Hány olyan DTS hangú film jelent meg amelyről azt szoktuk mondani, hogy etalon hangja van? Na, ha megvan az a pár akkor a magazin eddigi gyakorlatát kell csak figyelembe venni és meg is van a melléklet.
-
Vendég
Bár nem vagyok felhatalmazva de annyit még elmondok, hogy a második szám melléklete segíthet.
Kár, hogy az az eredeti DTS nem német, akkor tudnám....
De nem valószínű, hogy két lemezes lenne a melléklet.
Így fogalmam sincs.....
Adjatok még fogódzót....
z
- Francescoli
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Egy kicsit azért elszomorodtam. Boy nagyon sokat segített és mégsem tudtátok kitalálni, hogy milyen filmről van szó. Hány olyan DTS hangú film jelent meg amelyről azt szoktuk mondani, hogy etalon hangja van? Na, ha megvan az a pár akkor a magazin eddigi gyakorlatát kell csak figyelembe venni és meg is van a melléklet.
Nem vagy te (is) bennfentes? Mert úgy könnyű...
Üdv,
Enzo
ps: egyébként szvsz ez lehet/lesz (majdnem) minden szempontból a legjobb melléklet - eddig!!!
Vamos celeste!
Részemről mindegy mi lesz a következő melléklet, szerkesztőség dönti el úgyis.Eddigi mellékletek nagyon jók voltak,szerintem nem fogunk csalódni ezután sem.Egyenlőre a Wonder Boys-t várom.Szerintem a DTS hangú etalon dvd-k palettája elég nagy,viszont melléklethez eleve kiesnek a nagy kiadók filmjei.marad BuFi
-
Vendég
Oooo ize Sarkanysziv?! ))
asszem arra még mindig várnunk kell
najó, legyen a New York bandái
Oooo ize Sarkanysziv?! ))
mostmar szinte biztos, hogy nem lesz lola
de azt hiszem, hogy a 4. szam melleklete nem fog csalodast okozni...
5.1 angol dd, 5.1 magyar dd, 5.1 angol dts...
raadasul elismerten egy brutaljol sikerult dts
Ezekkel a paraméterekkel a BuFi dvd-i között csak egy filmet találtam.De az se biztos,hogy BuFi-tól lesz a követekző melleklet? Angol 5.1,Magyar DTS,Magyar 5.1,ezek jellemzőek a BuFi dvd-kre,de most ideírom az egyeteln kivételet,ami persze csak találgatás,viszont,ha bejön akkor igazai nagy durranás lesz.Amire gondolok,az nem más,mint........... New York bandái
Nehogymá! én meg megvettem 7000-ért karácsonyra!
Ha ennek van esélye, akkor csak úgy, hogy a duplalemezes kiadvány kizárólag extrákat tartalmazó korongját csapják a laphoz...
Ezekkel a paraméterekkel a BuFi dvd-i között csak egy filmet találtam.De az se biztos,hogy BuFi-tól lesz a követekző melleklet? Angol 5.1,Magyar DTS,Magyar 5.1,ezek jellemzőek a BuFi dvd-kre,de most ideírom az egyeteln kivételet,ami persze csak találgatás,viszont,ha bejön akkor igazai nagy durranás lesz.Amire gondolok,az nem más,mint........... New York bandái
Nehogymá! én meg megvettem 7000-ért karácsonyra!
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
hmm brutál jól sikerült dts? Csak nem a Ryan közlegény megmentése? Esetleg a Moulin Rouge ? (egyiket se tartom túl valószínűnek, de a MR-nak nagyon örülnék )
Szerintem ezeket nem a BUFI adta ki.
tudoméééén csak vicc volt
hmm brutál jól sikerült dts? Csak nem a Ryan közlegény megmentése? Esetleg a Moulin Rouge ? (egyiket se tartom túl valószínűnek, de a MR-nak nagyon örülnék )
Szerintem ezeket nem a BUFI adta ki.