Nem kétlem, hogy van rálátásod a készülékekre, de a mondandód úgy hatott, mintha mindenkiére lenne.béres-jános írta: ↑2024.10.26., szomb. 12:04Szerintem nem minősítettem senkit! Amit írtam nagy általánosságban írtam .Egy szóval sem írtam hogy kinél milyen állapotok vannak! A készülékekkel kapcsolatban pedig van némi rálátásom!zoli73 írta: ↑2024.10.26., szomb. 11:40Úgy általánosságban igazad van, de azt nem tudhatod, hogy kinél, milyen "állapotok" uralkodnak. Így nem értem mi alapján minősíted más készülékeit, akusztikáját, ösvényét, biztosíték foglalatát, szaktudását, stb?béres-jános írta: ↑2024.10.26., szomb. 11:27
Ha kicsit vissza olvasol akkor egyértelmű! Nem kellene a villamos hálózatot mindenféle szaktudás nélkül piszkálgatni. Főleg nem a kismegszakítókba mindenféle rézrudakat beiktatni.Sokkal nagyobb problémák vannak a készülékekben illetve a lehallgató helyiségekben. Ne várjunk csodát bármiféle biztosítéktól.Sokan ész nélkül cserélgetik a biztosítékokat a készülékekben,de az még véletlenül sem jut eszükben hogy az agyon oxidálódott foglalatot kellene kicserélni,megtisztítani. Nem szeretnék senkit sem megbántani,de mielőtt igen sok pénzt költ biztosítékokra nem ártana kicsit gondolkodni.
Sokak által ész nélkül cserélgetett biztosítékokról, és agyon oxidált foglalatokról írsz. Elhiszem, hogy találkoztál már ilyen esetekkel, de miből gondold, hogy ez általános? Ha már általánosságban írsz.
Biztos, hogy vannak kontár, barkácsoló emberek, de szerintem sokkal több a gondos, hozzáértő ember ebben a hobbiban.