Sziasztok!SoundMania írta: ↑2023.02.22., szer. 12:15Hallgasd örömmel! Majd írd meg a tapasztalatokat . Azt is ha jobb lesz mint az Auralic :)elkann írta: ↑2023.02.22., szer. 10:16Sziasztok!SoundMania írta: ↑2023.02.22., szer. 09:03
A 2M sorozat egy elcseszett dolog lett. A mai napig nem tudták megoldani a tűtartó rögzítését normálisan. Sokszor oda kell ragasztani, hogy ki ne essen az egész eleje. Senkinek nem tudnám ajánlani egyiket sem.
Köszönöm mindenkinek a vélemény/tapasztalatmegosztást![]()
A következő lépcsőfokot én is kihagytam volna szívem szerint, illetve sikerült eladnom 1-2 nem használt kiegészítőt, így tudtam rendelni egy AT VM740ML-t. Köszönöm ez ügyben az ajánlást, sok rosszat nem sikerült olvasnom róla, remélem beválik. Talán ez a plafon amit ez a futómű ki tud szolgálni, de ha futómű ügyben is előrelépés történik majd, akkor már hangszedőre talán nem kell áldozni.
Ígértem visszajelzést.. kb. 2 hét tapasztalata alapján szeretném jelezni, hogy továbbra sem bántam meg, hogy belevágtam a "témába"..
Az AT VM740ML is egy nagyon jó döntésnek bizonyul, valóban más világ mint a 2m Red (ezt mertem remélni).
A futómű gyári acéltányérját lecseréltem acryl tányérra, ez is pozitív tapasztalás, bár az új árát ezen a futóművön szerintem ár/érték arányban nem éri meg.. (én használtan vettem). A táp gyári, talán ez ügyben még fogok majd "intézkedni", de ezen kívül nem szeretnék további upgrade-et, bőven "hozza" így a szett azt amit vártam/szerettem volna ezen a vonalon hallani.. szóval öröm és boldogság van alapvetően..
Azonban lenne néhány kérdésem:
- megjelent (csak) a jobb csatornában a "brumm"
- a jelenlegi lemezeimet használtan vásároltam.. jellemzően nagyon régi lemezek, de mosás után "szemre" legtöbbjük nagyon szép állapotban van.. semmi komoly karc vagy sérülés.. nagy gondossággal mostam desztillált víz-izopropil alkohol és néhány csepp színezék és illatmentes mosogatószer elegyével, majd öblítés után további gondos törlés és szárítás következett.. mégis több darab úgy pattog mintha tábortűz mellett ülnék..
- az új hangszedő szerelése elég macerás volt, próbáltam mindent a leírás alapján óvatosan végezni, de azért ha van valaki akit tudnátok ajánlani (Diósd közelében) PROFI beállításra az szuper lenne.. természetesen NEM INGYEN kérném, de szeretném, ha tényleg úgy lenne felszerelve/beállítva ahogy kell. Több helyen olvastam, hogy ez a hangszedő elég háklis a pontos beállításra, illetve életem első találkozása volt hangszedő cserével
- tűtisztításra van bevált módszeretek? A kis Pro-Ject "fogkefe" gyalázatos véleményem szerint..
Előre is köszönöm!!