Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Média PC - szoftver és hardver
Moderátor: Luxor Audio
Ez még dísznek is szép De gondolom az egyéb tulajdonságai is szuperek
Végre elindult a Luxor PC v2 gyártása, az első példányok szállítása hétfőn történik meg. Van olyan megrendelő, aki szeptember óta vár a saját példányára, de reményeim szerint mostantól zavartalan lesz az ügymenet és normális határidővel tudom teljesíteni a kéréseket. Köszönöm mindent érintett türelmét!
Az új verzióról hamarosan megjelennek az információk, de szerintem ez a friss fotó is beszédes.
Az Fc10 a kedvenc házam nekem is, ha majd cserélek ,én is ezt néztem ki vagy az f12.. szereltem is már párat ,nagyon jó felépítésű kecók ezek!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11181
- Kapcsolat:
Ez gyönyörű!
Az a kék csík az led, vagy valami hardver tartozék??
Szerintem is szép. A kék csík az optikai meghajtó nyílása, ami esetenként világítani is tud.
Ez gyönyörű!
Az a kék csík az led, vagy valami hardver tartozék??
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Nagy hajrával, de végül sikerült összehozni, hogy néhányakhoz ilyen ajándék kerülhessen a karácsonyfa alá:
Végre elindult a Luxor PC v2 gyártása, az első példányok szállítása hétfőn történik meg. Van olyan megrendelő, aki szeptember óta vár a saját példányára, de reményeim szerint mostantól zavartalan lesz az ügymenet és normális határidővel tudom teljesíteni a kéréseket. Köszönöm mindent érintett türelmét!
Az új verzióról hamarosan megjelennek az információk, de szerintem ez a friss fotó is beszédes.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Ès a vègeredmèny szempontjábòl? Elmèletem szerint a dsd adatfolyamot frekvencia moduláciòhoz hasonlò eljárással ki lehetne bontani, a kis DoP csomagokat ki kell bontania a Dacnak. Erre lennèk kiváncsi, hogy hogy működik.
Töröld ki ha valami orbitális baromságot ìrtam.
Természetesen lehetséges a PCM és DSD formátumok közötti valódi adatkonverzió, de ahogy írtam, DoP esetében ilyesmi nem történik, inkább csak becsapjuk a készülékeket, amik amúgy csak PCM jelet hajlandóak kezelni. A téma mély kitárgyalásába itt nem mennék bele, rengeteg szakirodalom lelhető fel a kérdésben, pl. ez elég szemléletes és érthető.
- gyurmaember
- Fórumlakó

- Értékelés: 101
Ès a vègeredmèny szempontjábòl? Elmèletem szerint a dsd adatfolyamot frekvencia moduláciòhoz hasonlò eljárással ki lehetne bontani, a kis DoP csomagokat ki kell bontania a Dacnak. Erre lennèk kiváncsi, hogy hogy működik.
Töröld ki ha valami orbitális baromságot ìrtam.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Szia fapaci! Tudnál írni pár sort, hogy mi,a különbség ha DoP jelet küldök a Dac felé, és ha natív DSD jellel táplálom? A Dop szavánnyal tisztában vagyok, inkább a dac oldali jelfeldolgozás része érdekelne.
Különbség a jelátvitelben van. A DoP esetében a DSD adatfolyamot a PCM formátum szabályai szerint csomagoljuk olyan módon, hogy a D/A konverter DSD-ként tudja azonosítani, de a kizárólag PCM továbbításra alkalmas láncon is át tudjuk vinni. Számítástechnikai szempontból nincs különbség a végeredményben, mivel veszteséges adatkonvertálás nem történik. Natív esetben nincs ez az átalakítás sem.
- gyurmaember
- Fórumlakó

- Értékelés: 101
Szia fapaci! Tudnál írni pár sort, hogy mi,a különbség ha DoP jelet küldök a Dac felé, és ha natív DSD jellel táplálom? A Dop szavánnyal tisztában vagyok, inkább a dac oldali jelfeldolgozás része érdekelne.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Hello fapaci, arrol tudnal irni par sort, hogy egy komolyabb PC-ben melyik hozott nagyobb valtozast a PP USB V2 vagy inkabb a linearis tap amit arulsz, vagy igy kulon meg nem tesztelted?
A legnagyobb változást ez a két egység hozta nálam és sokunknál. Az irányuk és a mértékük is hasonló.
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 905
Hello fapaci, arrol tudnal irni par sort, hogy egy komolyabb PC-ben melyik hozott nagyobb valtozast a PP USB V2 vagy inkabb a linearis tap amit arulsz, vagy igy kulon meg nem tesztelted?
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Mar nagyon varjuk.
Én is az új gépházakat, amik sajnos hetek óta késnek. Amint megérkeznek, rögtön 3 példány el is készül a Luxor PC v2-ből és a cikk is akkor jelenik meg majd belőlük.
November hónapban készül el a Luxor PC2 első néhány példánya. A megjelenéskor részletes leírást fogok majd adni a szoftveres és hardveres újításokról, árakról.
Mar nagyon varjuk.
- tottyi
- Hazajáró lélek

November hónapban készül el a Luxor PC2 első néhány példánya. A megjelenéskor részletes leírást fogok majd adni a szoftveres és hardveres újításokról, árakról.
Mar nagyon varjuk.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Ajánlom figyelmetekbe új írásomat:
Windows 10 - Mindig van feljebb
Belefér, de feleslegesnek tartom ekkora lapok beépítését, mert a sok slotot úgysem használjuk egy passzív hűtésű audio PC-nél.
Ez igaz csak hat egy ilyenem van es ezt hasznalom HTPC-re amig nem veszek egy kevesebbet fogyaszto procit + alaplapot addig is ezt az osszeget meguszom.
- tottyi
- Hazajáró lélek

Belefér, de feleslegesnek tartom ekkora lapok beépítését, mert a sok slotot úgysem használjuk egy passzív hűtésű audio PC-nél.
Ez igaz csak hat egy ilyenem van es ezt hasznalom HTPC-re amig nem veszek egy kevesebbet fogyaszto procit + alaplapot addig is ezt az osszeget meguszom.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Hello, ebbe az uj dobozba (hazba) belefer az ATX meretu alaplap ha kulon szeretnem rendelni a tapot is es az USB kartyat is?
- tottyi
- Hazajáró lélek

Hello, ebbe az uj dobozba (hazba) belefer az ATX meretu alaplap ha kulon szeretnem rendelni a tapot is es az USB kartyat is?
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2147
A tápegységgel összeszerelt házra gondoltam.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
... lesz-e lehetőség lineáris táppal szerelt ház vásárlására?
Mármint milyen ház?
Ha különálló házba szerelt tápegységre gondolsz... sokáig dédelgettem ilyen terveket, de nagyon nehéz lenne áthidalni azt a problémát, hogy a tápegység és az alaplapok, egyéb részegységek között 40-50 kábelérnek kell futnia, ami elég bután nézne ki két készülék között. Sok értelme nem is lenne.
Ha tápegységgel összeszerelt számítógépházra házra gondolsz, arra természetesen van lehetőség.
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2147
Ez nagyon jó hír, köszönjük a munkádat! Azt szeretném kérdezni, hogy lesz-e lehetőség lineáris táppal szerelt ház vásárlására?
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Mostanában rendszeresen visszatérő kérdésre válaszolva:
November hónapban készül el a Luxor PC2 első néhány példánya. A megjelenéskor részletes leírást fogok majd adni a szoftveres és hardveres újításokról, árakról, addig kis türelmet kérek az érdeklődőktől. Jelenleg annyit tudok elárulni, hogy teljesen megváltozott a masina külseje, magasabb és szebb lett, fekete és ezüst színben is rendelhető majd. A műszaki belvilág is kapott egy kis ráncfelvarrást. Ami nem változott, az a kis fogyasztású processzor, mozgó alkatrészek és ventilátorok nélküli passzív hűtés, dedikált Paul Pang Luxor USB kártya, többszörösen árnyékolt toroid transzformátoros lineáris tápegység, választható Windows Server 2012, Windows 10, vagy OS X El Capitan operációs rendszer.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Akciós Paul Pang audio USB kártyák:
Közös jellemzőjük a nagy pontosságú saját órajel generátor, dedikált tápellátási lehetőség, dupla USB kimenet. A Luxor PC egyik központi egységét képezik. Jó néhány ügyfelem használja valamelyiket, eddig 100 %-os a megelégedettségi mutatójuk, mindenki azonnal hallható, hangsúlyos előrelépésről számolt be.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Szia Paci!
Esetleg tervezel mostanában egy blogot a Win10-ről is, olyat mint az eddigi Op.rendszerekről írtál?
Lehet hogy megérne ismét egy kis áttekintést ez a téma, főleg annak a tükrében, hogy nagyon sokat fejlődött
az utóbbi időben ez a terület is, mint a számítógépes lejátszás egyik pillére.
Biztos vagyok benne, hogy sokakat érdekelne a téma...
Előre is köszi!
A mondandóm már megvan 1 hónapos Windows 10 használat után, már csak időt kell szereznem az íráshoz.
Szia Paci!
Esetleg tervezel mostanában egy blogot a Win10-ről is, olyat mint az eddigi Op.rendszerekről írtál?
Lehet hogy megérne ismét egy kis áttekintést ez a téma, főleg annak a tükrében, hogy nagyon sokat fejlődött
Előre is köszi!
- kakaox
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 387
Szia Paci!
Előre is köszi!
Eleje: Passzív hűtésű HTPC (Sotm LAN, USB, központi Clock, Switch)+külső 400w HDPLEX PSU+Audiobyte Hydra Z, Bricasti M1 DAC
Közepe: Krell KSA 100 poweramp, Krell KRC-3 preamp Vége:Sonus Faber Guarneri Memento Kábelek:Stealth Táp: Lab12 Gordian Szoba:Panel
Közepe: Krell KSA 100 poweramp, Krell KRC-3 preamp Vége:Sonus Faber Guarneri Memento Kábelek:Stealth Táp: Lab12 Gordian Szoba:Panel
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Egyenlore nem akarok NAS-t mert az sok kabelezessel jar stb. es epp ezert dontottem a Luxor PC mellett nameg hogy kesobbiekben lehet akar fejleszteni is vagy az elavult alkatreszeket cserelni, sehol sem talaltam arakat csak ha kulon kiszamolom valami szakuzletbol, hogy mennyibe jonne bele de nyilvan te mas arat kersz hiszen a beallitas is idobe kerul csak az USB-nek es a tapegysegnek talaltam meg az arat az oldaladon. Lehet privatban is. (a HTPC hazara lennek kivancsi mert hat a tobbit barhol megkapni kiveve az USB es Tap...)
A felhasznált számítástechnikai alkatrészek bárki által beszerezhetőek. A Luxor PC egyediségét a passzív ház, a lineáris tápegység, a kábelezés és a speciális audio USB kártya adja.