Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic DVD-S75
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
Először nem akartam hinni a szememnek, az S75-t meg lehet vásárolni a Sulinet Express keretében, vagyis 10 ezerért lehet hozzájutni. Nem tudom ez mennyire számítógép periféria, igaz miniDV kamerát is lehet így venni.
A forrás:
mikland.hu -> sulinet -> HRP árlista (xls)
Panasonic DVD-S75
Ha az erősítőm tudja a Pro/Logic II., akkor tulajdonképpen felesleges S75-re beruházni, az S35 is tökéletes.Jól mondom? Egyébként mind a kettő ugyanazokat a formátumokat játsza le? DVD-Audiót is?
És még egy kérdés.....DVD-RW-t ha jól tudom egyik sem játszik.......
Johnny
Vendég: ne haragudj, de nem értelek. Mi köze egy letünt analóg hangzásképnek a DVD-hez korunkba???? Remélem nem DPLII-vel akarod hallgatni a lemezeidet
Különben mindkét lejátszó (tudtommal) uazokat a formátumú lemezeket fogadja el. Az RW-ről, a leirásaik kiemeleik a NEM LEJÁTSZHATÓSÁGOT A + RW-vel. a minap pedig egy -RW-s lemezt nem fogadott el (amit egy vevő hozott be).
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
Ha az erősítőm tudja a Pro/Logic II., akkor tulajdonképpen felesleges S75-re beruházni, az S35 is tökéletes.
Jól mondom? Egyébként mind a kettő ugyanazokat a formátumokat játsza le? DVD-Audiót is?
És még egy kérdés.....DVD-RW-t ha jól tudom egyik sem játszik.......
Johnny
Panasonic DVD-S75
HKacsa: Igen, a 75-ös a 82-es utóda.
Vendég: Lényegi különbségek a dekóderek megléte a 75-ösnél , az NTSC progi kimenet Colour Stream kimeneten,a különböző megjelenítő (plazma, tv, projektor...) kiválaszási lehetőség a homogénebb képminőség érdekébe és néhány jelentéktelenebb (digitális) kép/hangbeállítási lehetőség.
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
Sziasztok!
Mi a lényegi különbség az S35 és az S75 között? Melyiket érdemesebb venni?
Jhonny
Panasonic DVD-S75
Sziasztok!
Mostanában szeretnék DVD-lejátszót venni. Én az S75-öt néztem ki, mert olyan kell amiben benne van a DolbyDigital és DTS dekóder. Mit ajánlanátok esetleg még amiben van dekóder? Az S75 tulajdonképpen az RA82 utódja??
Előre is köszi
Hápi
Cucc: TV = PANASONIC TX-32PM11P; ERŐSÍTŐ = TECHNICS SA-AX540; PLAYER = PANASONIC DVD S75; ASZTALI ÍRÓ = PANASONIC DMR-EH50; VIDEÓ = SAMSUNG SV-651GX; FRONT = SONY SS-E471; SURROUND = SONY SS-H51; CENTER = TECHNICS SB-CA11; SUBWOOFER= PANASONIC SB-WA110
Panasonic DVD-S75
Az írott lemezeket kezeli olyan jól mint az S35?
Panasonic DVD-S75
az otlott fel bennem az ejjel, hogy talan a belteri kavar be, mert az a lejatszon keresztul van a tv-re kotve (scart ott is)
ki kene probalnom, hogy mi van ha lehuzom a belterit
de annyira nem erzek magamban eleg erot ehhez, hogy a teszt valoszinuleg elmarad
T-Boy, akkor egyezzünk meg egy döntetlenben!
Panasonic DVD-S75
az otlott fel bennem az ejjel, hogy talan a belteri kavar be, mert az a lejatszon keresztul van a tv-re kotve (scart ott is)
ki kene probalnom, hogy mi van ha lehuzom a belterit
de annyira nem erzek magamban eleg erot ehhez, hogy a teszt valoszinuleg elmarad
o v e r p o w e r e d
Panasonic DVD-S75
OK T-Boy,gondolván hogy hülyeséget mégsem szoktál itt mondani...
hmm...
ez eleg 2 elu szoveg volt
hol szoktam ha itt nem?
NA , kiprobáltam. nekem nem jött össze (pedig az egyik legújabb TV-vel kisérleteztem mindhárom bemeneten) , ezek szerint valami hiba van a gépezetbe (mmint a Panáknál). Na mindegy egy újabb X-aktát nyitottunk.))
Panasonic DVD-S75
OK T-Boy,gondolván hogy hülyeséget mégsem szoktál itt mondani...
hmm...
ez eleg 2 elu szoveg volt
hol szoktam ha itt nem?
o v e r p o w e r e d
Panasonic DVD-S75
T-Boy: már ne haragudj hogy kötekszem, de elővéve a magyar kezelési útmutatót (már csak azért is, mert ennek a kisöccse van nekem otthon) sem találtam semmit a TV "hideginditására". Lehet hogy mindketten mást akarunk mondani. Én a te szavadból azt vettem ki, hogy a készülék SCARTon összekötve (természetesen full Scartra gondolok) -a kapcs.feszültség által- képes a STANDBY üzemmódba lévő TV-t bekapcsolni. Ez már csak azért is furcsa , mert nekem otthon a 35-ösöm a Pana TV-vel nem csinál ilyet (és miért tudna egy Pana készülék többet egy idegen márkájú TV-vel, mint a sajátjával). Az elöbb probáltam ki itt egy 75-öst egy tv-vel és itt nem csinált ilyet.
nem haraxom, de ez akkor is csinalja
gyere at es nezd meg, ha nem hiszed (gondolod, hogy kitalalok ilyen okorsegeket?)
egyebkent a muholdvevo is bekapcsolja a tv-t, de az ott dokumentalt ficsor
a dmr50 is ugyan ezt csinalta nalam, ugy emlekszem
OK T-Boy,gondolván hogy hülyeséget mégsem szoktál itt mondani, ezért holnap nekiállok mégegyszer és kiprobálom a dolgot több TV-n is addig dugóba maradok.
A DMR50- es már Q-LINKes , mivel ott már van felvételi lehetőség és (talán) ezért tették rá.
Panasonic DVD-S75
T-Boy: már ne haragudj hogy kötekszem, de elővéve a magyar kezelési útmutatót (már csak azért is, mert ennek a kisöccse van nekem otthon) sem találtam semmit a TV "hideginditására". Lehet hogy mindketten mást akarunk mondani. Én a te szavadból azt vettem ki, hogy a készülék SCARTon összekötve (természetesen full Scartra gondolok) -a kapcs.feszültség által- képes a STANDBY üzemmódba lévő TV-t bekapcsolni. Ez már csak azért is furcsa , mert nekem otthon a 35-ösöm a Pana TV-vel nem csinál ilyet (és miért tudna egy Pana készülék többet egy idegen márkájú TV-vel, mint a sajátjával). Az elöbb probáltam ki itt egy 75-öst egy tv-vel és itt nem csinált ilyet.
nem haraxom, de ez akkor is csinalja
gyere at es nezd meg, ha nem hiszed (gondolod, hogy kitalalok ilyen okorsegeket?)
egyebkent a muholdvevo is bekapcsolja a tv-t, de az ott dokumentalt ficsor
a dmr50 is ugyan ezt csinalta nalam, ugy emlekszem
o v e r p o w e r e d
Panasonic DVD-S75
Hello!
Kéne a segítségetek, mert most vettem egy ilyen s75-s lejátszót, de kattog vagy inkább éles hangot ad ki ...
Kéne a segítségetek, mert most vettem egy ilyen s75-s lejátszót, de kattog vagy inkább éles hangot ad ki ...
Panasonic DVD-S75
Ez lehet, hogy belekotyogás, de az én régi 51cm-es Thomson tv-m is mindig bekapcsolt, ha a videot bekapcsoltam. A mostani JVC-m viszont nem csinál ilyet. Lehet, hogy ez a tv "hibája".
Mert azok VIDEOMAGNÓK voltak. Az utobbi 4-5 évbe van lehetőség a TV és a videomagnó összekötésénél erre az un. intelligens csatlakozásra/szolgáltatásra. Feltétele hogy mind a két egységed (tudtommal csak TV és asztali VHS video között van ilyen lehetőség) tudja ezt a szolgáltatást. Ahány cég annyi elnevezés , Q-Link (Panasonic) Megalogic (Grundig?), SmartLink (Sony),stb.... Általába kompatibilisek egymással a különböző rendszerek (legalábbis a Pana mindhárom formátumot kezeli). De ahogy leirtam, ez csak a VHS videomagnónál van, hogy miért nem tették még ezeket az értelmes dolgokat a DVD lejátszóra (kiváltva ezzel az értelmetlen hülye szolgáltatásokat) NEM TUDOM
Panasonic DVD-S75
Hello!
Kéne a segítségetek, mert most vettem egy ilyen s75-s lejátszót, de kattog vagy inkább éles hangot ad ki néha dts irott cd-nél. A lemez 2x esen lett irva és a boltban lévőnél is csinálta kb 5 - 10 másodpercenként, de ezt amikor kipróbáltuk nem csinálta így megvettem de most itthon ismét csinálja csak nem olyan sűrűn. Mi lehet a hiba mert elmélketileg 72 órán belül visszaadják a pénzt. És én a dts cd miatt vettem meg mert a régi lejátszóm nem vitte az irt lemezeket. Volt már hasonló tapasztalat?????????????????????????? Nagyon fontos lenne KÖSZI!
Ha nálatok nem csinálta akkor miért lehet hogy ez enyémben és a boltiban is kiadta néha az éles hangot, ja és a cd más lejátszókban hibátlanul müködik!!! És nem uagyanzon a helyen jelentkezik a hiba!!!!
Előre is köszi!
Panasonic DVD-S75
Ez lehet, hogy belekotyogás, de az én régi 51cm-es Thomson tv-m is mindig bekapcsolt, ha a videot bekapcsoltam. A mostani JVC-m viszont nem csinál ilyet. Lehet, hogy ez a tv "hibája".
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
Panasonic DVD-S75
nem vagyok tevedhetetlen ugye, de ezt speciel biztosra tudom, mert itt tortenik az orrom elott
minden bekapcsolasnal inditja a tv-t
a taviranyiton az audio only gomb pedig leveszi a kepet a tv-rol de nem kapcsolja ki azt
euro scart kabel + thomson 16:9 tv
Panasonic DVD-S75
nem vagyok tevedhetetlen ugye, de ezt speciel biztosra tudom, mert itt tortenik az orrom elott
minden bekapcsolasnal inditja a tv-t
a taviranyiton az audio only gomb pedig leveszi a kepet a tv-rol de nem kapcsolja ki azt
euro scart kabel + thomson 16:9 tv
o v e r p o w e r e d
Panasonic DVD-S75
Az alábbiak elkövetője én voltam (bejelentkezés nélkül) , de lammer vagyok:)
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
sima audio cd-nel is bekapcsolja a tv-tez egy kicsit engem idegesit...
T-Boy: biztos hogy nem tévedsz? A Pana DVD-lejátszók nem rendelkeznek Q-Link csatlakozóval (tehát nem tudják úgy "bekapcsolni" a TV-t , mint a Pana videók)
Panasonic DVD-S75
sima audio cd-nel is bekapcsolja a tv-tez egy kicsit engem idegesit...
Biztos vagy benne T-BoY? Úgy emlékszem mintha az S75 képes lenne a videó áramkör kikapcsolására.
Panasonic DVD-S75
sima audio cd-nel is bekapcsolja a tv-t
ez egy kicsit engem idegesit...
o v e r p o w e r e d
-
Vendég
Panasonic DVD-S75
Az irott lemezekkel hogy viselkedik? Gondolok itt a gagyibbakra (Princo).
Panasonic DVD-S75
Akinek van ilyen lejátszója, vagy ismeri, az legyen szives megosztani velem minden jó és rossz tulajdonságát.Köszönöm
Hibát még nem sikerült felfedezni rajta, azonkivül korrekt ára van. Egyre jobban kezd eltörpülni a beépített processzorok által feltuningolt csúcs- és az alapmodell közötti árkülönbség:))) Ajánlott modell