busman20 írta: ↑2024.10.26., szomb. 09:53
Erősítő vásárlás előtt állok, és nézegetem ezeket a D -osztályú csodákat, Topping, SMSL meg társai...ezek mennyire állják meg a helyüket egy hifi láncban? A youtobe-on van fenn egy csomó videó ezekről...el vannak alélva tőlük. Eddig A/B osztályú erősítőim voltak...Denon,Yamaha,Pioneer etc. de most kipróbálnék valami mást is. A hangfal egy AE300 (6 ohm/86db).
Az általad felsort D osztályú erősítőket nem hallottam, de a NuForce IA-7 V3-at igen. Ezt ajánlom neked.
Igaz, erre azt mondják nem is az, hanem valami egész más, ami viszont leírva pont olyan, mint egy D osztályú, de ez mindegy is. Amennyiben használt is szóbajön nálad, láttam hirdetésben ilyet. Én nem azt a példányt hallottam, nem ismerem az eladót.
Kompakt méret, nagy teljesítmény, van felbontás, dinamika minden, ami kell. Egy Gustard dac, audio pc volt a forrás, és omnidirekcionális hangsugárzó a végén. Nagy élmény volt.
Amúgy már el kellene felejteni ezt, hogy milyen osztályú. Rossz erősítőt lehet gyártani tisztán A, meg AB osztályút is, és nyilván D-t is. És persze jót is mindből. De ezt nehezebb, meg megtalálni is.