Sajnos az a baj, hogy az nem old meg semmit, ha letiltod a számodra nemkívánatos fórumtagot, mivel csak annyi történik, hogy Te nem fogod látni a letiltott kommentjeit, viszont ha valaki idézi a számodra nemkívánatos kommentet, akkor már az is látható. Illetve a letiltott ugyanugy látja a Te kommentjeidet, és gond nélkül válaszolni tud rá, Te pedig kapod miatta az értesítést, hogy válaszolt a kommentedre. Tehát hiába tekintesz rá "haragosként", nem akarod olvasni a kommentjeit, kerülni vele a kontaktot, sajnos nem lehet megúszni. Ez a "haragos funkció" nem más, mint struccpolitika. Ezt már Aszpirinnel kitárgyaltuk privátban, hogy sajnos csak ennyire van lehetőség, mert a fórummotor/szabályzat ezt teszi lehetővé. Pedig az volna a hasznos, ha a letiltott sem látná az én kommentjeimet, így nyugtom lehetne tőle.ANDS írta: ↑2025.08.06., szer. 23:06Nagyjából látható, mit sikerült elérni. Az utóbbi egy évben 9 ember kérte a regisztrációja törlését. Többen átmentek “read- only” módba.
Nagyjából ugyanazt lehet olvasni ebben a topicban szinte mindig, folyik a kötelhúzás, egy végtelenített ciklus pörög egy ideje.
A probléma megoldását nem igazán látom. Talán, amit pärt javasolt, augusztus 4- én, 00:06- kor, még az a legjobb...
“mindenki be tudja állítani, ki az /kik azok, akikre az ember nem kíváncsi, és akkor a “mellőzött” forumtársak hozzászólásai nem fognak látszódni.” …. ettől én is viszolygok, de két kattintással lehet semlegesíteni egy egész hozzászólás- sereget. Minden kezdet nehéz…
Elnézést kérek az Off-ért!