asebestyen írta: ↑2026.05.27., szer. 21:30
Rock60 írta: ↑2026.05.27., szer. 20:49
Mondja az, aki útálja az AN-t, nem ismeri és nem is hallgatja a márkát és brossúrából felolvasva állítja, hogy az AN-E - t rá kell tolni a falra...
Persze, az is egy vélemény. Pontosabban kettő.
Nah, ehhez pont azért szóltam hozzá, mert történetesen AN-L hangsugárzó kábelem is volt, meg abból készített tápkábeleim is voltak (egyszerre is) és hát ebben a kérdésben a Mániákus úrral értek egyet. Hogy az én véleményem nem számít, az teljesen OK. Egyébként volt QSSC interconnectem is, az pl nem volt rossz. Nem akartalak tényekkel megzavarni, de ha sikerült, elnézést!
- [OFF - katt ide ha látni akarod]
- AN alsó kategóriás dacom is volt 2, felejthetőek könnyedén, de nem voltak rosszak, csak jók se. És volt AZ2-m ami a világtörténelem legrosszabb hangsugárzóinak egyike véleményem szerint, illetve az egész AZ sorozat. Hallottam más rendszerekben is, ahol a tulajok oda voltak érte, számomra mindenhol pusztító volt, de ez nem ide tartozik. AZ E doboz iszonyat hifi és mint hifi tud jó lenni, legalábbis bizonyos elvárásokat elég jól ki tud elégíteni.
bárkire rábökhettem volna, de lehet itt szemléletes...
ilyenkor érdemes kicsit pontosabban megadni az inputokat. milyen rendszerben és mi volt vele a gond.
mi valamikor, kb 2004 magasságában a BMC-nek eladtunk egy szett TRIO-t 2 Basshornnal. Gyors bekábelezni grátiszba ment hangfaldrótnak a kék AN-B (mint az L,csak nem litze) és tápoknak az La-ból készített tápmadzag. Avantgarde Model 5 erőstő és Quad CDP99. Az IC-re nem emlékszem,de nem volt nagy durranás az se.
az a szett úgy szólt, körbefosta az Audio Note rendszert. halálratömve ezüstökkel, de bármit. Erről épp tegnap nosztalgiáztunk, még mindig azokkal a drótokkal fut a setup.
van egy szint,ahol a drótokkal már kevésbé hangolgatunk, csak hagyjuk élni a rendszert. ilyenkor egész más szempontok kerülnek fókuszba. Konkrétan,amit írtam: mi hagyja élni a rendszert.
Egy ilyen L drót, hagyja. felbontása nem példás, érzek némi "keménységet" benne (hangfal és tápdrótnak is, de hangfaldrótként pl biwire üzemmódban ez teljesen eltűnik), de, ha ez a cél, hogy repüljön a múzik, ott lehet esélyes. Persze, nem lesz felbontásbajnok, de ennyiért?
ui: nem feltétlenül Neked céloztam, csak itt lehetett jól betenni. és mivel az aláírásban is csak egyféle tápdrót szerepel, vélhetően azért a kábel-rendszerszingergiát legalább gyakorlod és nem készülékenként hangolgatsz. Érdekes az,amikor egy elosztóban vagy ötféle tápdrót van bedugva. ott még baj van, ami madzagokkal nem javítható, legfeljebb afféle helyi érzéstelenítés, de a probléma marad

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu