Köszi.
Egyelőre egy előfokom van, a dac része nem müxik.

Köszi.
A konverter még nincs nálad?

Van rajta analóg bemenet is. wittao belinkelte a konkrét eszközt.juliush írta: ↑2018.12.27., csüt. 09:29Most olyan kombóról van szó, amelyik praktikusan egy készülékházba építve tartalmazza a DAC-ot és egy komplett analóg előerősítőt, vagy olyanról, amely (horribile dictu) digitális tartományban végez hangerőszabályozást, választható különböző formátumú digitális bemenetekkel, esetleg ne adj'Isten emellé még nagyfelbontásban digitalizált analóg bemenettel is rendelkezik?

Ez itt egy kicsit off, de válaszolok rá.ThorSteinar írta: ↑2018.12.26., szer. 20:29Az agyamban körvonalazódik a továbblépés egy előfok beiktatásával.
A költségvetésbe bele kell kalkulálni egy újabb minőségi tápkábelt és egy szintén minőségi XLR összekötőt is.
Ha ez előfok Mark Levinson vagy ATC SCA2, akkor a kábelekkel együtt már akkora összegről beszélünk, amitől elvárható lenne a lélegzetelállító hangbeli különbség, amire kíváncsi vagyok hogy meglesz-e.
Majd kiderül, ha sikerül összehoznod egy tesztet, a Ref 10.32 mellé téve egy "külső" előfokot.
Na ez tényleg tanulságos lenne.ThorSteinar írta: ↑2018.12.26., szer. 20:29Az agyamban körvonalazódik a továbblépés egy előfok beiktatásával.
A költségvetésbe bele kell kalkulálni egy újabb minőségi tápkábelt és egy szintén minőségi XLR összekötőt is.
Ha ez előfok Mark Levinson vagy ATC SCA2, akkor a kábelekkel együtt már akkora összegről beszélünk, amitől elvárható lenne a lélegzetelállító hangbeli különbség, amire kíváncsi vagyok hogy meglesz-e.
Majd kiderül, ha sikerül összehoznod egy tesztet, a Ref 10.32 mellé téve egy "külső" előfokot.

Az agyamban körvonalazódik a továbblépés egy előfok beiktatásával.Vinkler írta: ↑2018.12.26., szer. 18:49A master 1 alatta van a ref 10.32-nek, árban is kevesebb, mint a fele. Remélem jobb lesz.supravox írta: ↑2018.12.26., szer. 18:00NemVinkler írta: ↑2018.12.26., szer. 10:34
Tudod, hogy nem vagyok nagy “kábelfetisiszta”.
Usb kábelt, amikor válogattam, végül egy 10k-s példány maradt itt. Valahol kallódik egy diy koax kábel itt a házban, kezdetnek megteszi, de ez itt off.
Kérdés, ami jobban foglalkoztat, hogy megúszom-e előfok nélkül a történetet.![]()
Nekem volt GD Master 1 előfokom
Hát az egy eléggé steril cucc.Nem lopta be magát a szívembe.Nem nagyon ajánlottam senkinek.
Csodálkoznék ha a melléküzemági előfok jobban működne..
Azért szurkolok ámVinkler írta: ↑2018.12.26., szer. 18:49A master 1 alatta van a ref 10.32-nek, árban is kevesebb, mint a fele. Remélem jobb lesz.supravox írta: ↑2018.12.26., szer. 18:00NemVinkler írta: ↑2018.12.26., szer. 10:34
Tudod, hogy nem vagyok nagy “kábelfetisiszta”.
Usb kábelt, amikor válogattam, végül egy 10k-s példány maradt itt. Valahol kallódik egy diy koax kábel itt a házban, kezdetnek megteszi, de ez itt off.
Kérdés, ami jobban foglalkoztat, hogy megúszom-e előfok nélkül a történetet.![]()
Hát az egy eléggé steril cucc.Nem lopta be magát a szívembe.Nem nagyon ajánlottam senkinek.

A master 1 alatta van a ref 10.32-nek, árban is kevesebb, mint a fele. Remélem jobb lesz.supravox írta: ↑2018.12.26., szer. 18:00NemVinkler írta: ↑2018.12.26., szer. 10:34Tudod, hogy nem vagyok nagy “kábelfetisiszta”.
NemVinkler írta: ↑2018.12.26., szer. 10:34Tudod, hogy nem vagyok nagy “kábelfetisiszta”.

A hangerőszabályzás tekintetében nálam a Master-11 esetén a 0 itt sem teljesen 0Vinkler írta: ↑2018.12.26., szer. 11:26Én eddig azt vettem észre, h ezeknél a dac/előfok kombóknál valamelyik részegység előtérbe kerül. Ritka, amikor egyformán jól teljesít mindkét egység. Tényleg csak jókat hallottam róla, főleg ár-érték arányát tekintve, ezért is vágtam bele. Amire kíváncsi leszek, az a hangerőszabályzás valóban, arra én is háklis vagyok. A kinézete mondjuk kifejezetten nem az én ízlésem, de ez van.wittao írta: ↑2018.12.26., szer. 10:52Annak az elofoknak mar szerintem nagyon jonak kellene lennie. Belenezve, a Master szeriakat idezi, nekem meg a kisebbel sem volt gondom.
Amit meg kellett szoknom, hogy a “0” hangero itt nem volt nulla (Ethosz elofoknal is ezt tapasztaltam), kis is keszultem tole![]()

Én eddig azt vettem észre, h ezeknél a dac/előfok kombóknál valamelyik részegység előtérbe kerül. Ritka, amikor egyformán jól teljesít mindkét egység. Tényleg csak jókat hallottam róla, főleg ár-érték arányát tekintve, ezért is vágtam bele. Amire kíváncsi leszek, az a hangerőszabályzás valóban, arra én is háklis vagyok. A kinézete mondjuk kifejezetten nem az én ízlésem, de ez van.wittao írta: ↑2018.12.26., szer. 10:52Annak az elofoknak mar szerintem nagyon jonak kellene lennie. Belenezve, a Master szeriakat idezi, nekem meg a kisebbel sem volt gondom.
Amit meg kellett szoknom, hogy a “0” hangero itt nem volt nulla (Ethosz elofoknal is ezt tapasztaltam), kis is keszultem tole![]()

Tudod, hogy nem vagyok nagy “kábelfetisiszta”.supravox írta: ↑2018.12.25., kedd 22:59Mondjuk az a jó egy ilyen usb/spdif konverterben,hogy hát nem uszod meg gatya digit kábelekkelVinkler írta: ↑2018.12.25., kedd 22:15Megnézem. A di2014 interface-nek is van I2S kimenete, de nem vagok meggyőződve, hogy az az irány.ThorSteinar írta: ↑2018.12.25., kedd 22:00
A táp mondhatni ugyanolyan, mivel a Master-11 egyik R-magos trafójára van kötve és nem kell hozzá plusz tápkábel, meg egy extra digitális kábel (mint a di 2014-hez). A Singxer F1 egy beépíthető usb/spdif átalakító, pontosabban usb/I2S (van I2S kimenete is), mivel nálam így van bekötve a készülékházon belül egy egészen rövid kábellel, kihasználva az I2S bemenet meglétét. Jobb eredményt hoz, mintha RCA vagy AES/EBU megoldásokat használnék.
Azaz lesznek lehetőségek nagy lóvékat elkölteni![]()
Az a fránya ATC már csak ilyen
Mindent megmutat..
Vettél egy pörgetőt?supravox írta: ↑2018.12.26., szer. 00:34Az valóban öröm.![]()
Az kevésbé,hogy az új technics egy mm.hangszedővel úgy játsza le a porondról a digitalis fellépőket,hogy nem tudom sírjak e vagy nevessek![]()
Az valóban öröm.nadtom írta: ↑2018.12.25., kedd 23:31Engem Bordor fórumtárs ezüst kábelei mentettek meg attól, hogy nagy összegeket locsoljak digitális kábelekre.![]()
Engem Bordor fórumtárs ezüst kábelei mentettek meg attól, hogy nagy összegeket locsoljak digitális kábelekre.supravox írta: ↑2018.12.25., kedd 22:59Mondjuk az a jó egy ilyen usb/spdif konverterben,hogy hát nem uszod meg gatya digit kábelekkelVinkler írta: ↑2018.12.25., kedd 22:15Megnézem. A di2014 interface-nek is van I2S kimenete, de nem vagok meggyőződve, hogy az az irány.ThorSteinar írta: ↑2018.12.25., kedd 22:00
A táp mondhatni ugyanolyan, mivel a Master-11 egyik R-magos trafójára van kötve és nem kell hozzá plusz tápkábel, meg egy extra digitális kábel (mint a di 2014-hez). A Singxer F1 egy beépíthető usb/spdif átalakító, pontosabban usb/I2S (van I2S kimenete is), mivel nálam így van bekötve a készülékházon belül egy egészen rövid kábellel, kihasználva az I2S bemenet meglétét. Jobb eredményt hoz, mintha RCA vagy AES/EBU megoldásokat használnék.
Azaz lesznek lehetőségek nagy lóvékat elkölteni![]()
Az a fránya ATC már csak ilyen
Mindent megmutat..
Mondjuk az a jó egy ilyen usb/spdif konverterben,hogy hát nem uszod meg gatya digit kábelekkelVinkler írta: ↑2018.12.25., kedd 22:15Megnézem. A di2014 interface-nek is van I2S kimenete, de nem vagok meggyőződve, hogy az az irány.ThorSteinar írta: ↑2018.12.25., kedd 22:00A táp mondhatni ugyanolyan, mivel a Master-11 egyik R-magos trafójára van kötve és nem kell hozzá plusz tápkábel, meg egy extra digitális kábel (mint a di 2014-hez). A Singxer F1 egy beépíthető usb/spdif átalakító, pontosabban usb/I2S (van I2S kimenete is), mivel nálam így van bekötve a készülékházon belül egy egészen rövid kábellel, kihasználva az I2S bemenet meglétét. Jobb eredményt hoz, mintha RCA vagy AES/EBU megoldásokat használnék.Vinkler írta: ↑2018.12.25., kedd 21:00
Igen, tudom, hogy van újabb. A kérdés, hogy egy ilyen Singxer F1 jobb választás-e, mint a di 2014 interface, amiben van mondjuk egy rendes táp is? Itt nem az a kérdés szerintem, hogy az USB bejáratot érdemes-e upgradelni, hanem, hogy milyen usb/spdif átalakítót érdemes beszerezni.![]()