Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Egyelőre csak annyi a módosítás,de jobb lett így,ahogy ajánlottad is.
Megpróbálhatod még azt is, hogy a felső mély tölcsérébe vágsz nyílt cellás szivacsból egy darabot, pont akkorát, amekkora a tölcsér. A próbához nem szükséges beragasztani, mert mi van ha nem jön be ugye, ha kiesne, egy kis cellux segíthet ideiglenesen. Nyílt cellás szivacsot "bárhol" lehet kapni, de legegyszerűbb ha Huszti Zsolttól kérsz egy darabkát , ilyen van az Enigmákban is. Egyébként lehet vásárolni is de nem hiszem, hogy akarsz két négyzetmétert otthonra.
-
Vendég
Értem, köszi. Az muv.imi ajánlása volt alapvetően még Krisznek anno. Lényeg, hogy nem adtad fel ezt a vonalat még.
Látom az alsókról már eltávolítottad a tölcséreket. Más mod is volt rajtuk?
Nekem is nagyon hiányoznak. Mélyük nem volt elég, de azon kívül mindenben jobbak voltak számomra a dobozoknál. Hiányoznak nah.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven
Nem gondolnám hogy kicsik a monitorok!
Pont ideális monitor méret!
Próba képen tedd be a sarokba őket, figyeld meg miben változik a hangkép!?
Beállítottam úgy ahogy mondtad jobb lett kösz az ötletet.
Ez meg a mai szerzeményem:)
Az asszony már csak legyintett.Két évembe telt hogy eljussak vele erre a szintre.De megérte.Sőt még azt is mondta hogy az összes "szarom" közül még ez a legszebb amiből hang jön ki.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Ez csak egy átmenetinek tekinthető megoldás,lassan lassan készülget a diy állványom,csak időhiánnyal küszködöm.Az biztos hogy most nem az igazi meg nem is úgy szól ahogy már hallottam máskor szólni.A döntéses ötletet majd megpróbálom,az állvánnyal még nagyon kisérleteznem kell,mert enyhén mélyhiányos és nagyon számít az elhelyezése ennek a pici hangfalnak.köszönöm a tanácsodat.
Nem gondolnám hogy kicsik a monitorok!
Pont ideális monitor méret!
Próba képen tedd be a sarokba őket, figyeld meg miben változik a hangkép!?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
-
Vendég
Köszönöm srácok!
Az OB-k hangjától egyszerűen nem tudok szabadulni a dinamika,és a nyílt középhangok lenyűgöznek.
Látom az alsókról már eltávolítottad a tölcséreket. Más mod is volt rajtuk?
Nekem is nagyon hiányoznak. Mélyük nem volt elég, de azon kívül mindenben jobbak voltak számomra a dobozoknál. Hiányoznak nah.
Köszönöm srácok!
Az OB-k hangjától egyszerűen nem tudok szabadulni a dinamika,és a nyílt középhangok lenyűgöznek.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven
- irishcream
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 1202
Pár képpel beszállnék én is a közösbe igaz,hogy nem végleges a rendszer 1-2 eleme,de majd alakulgat.
Hifi.jpg
Hifi.jpg 1 (2).jpg
Ide szoktam félrevonulni,ha már sok az agyf@sz.
DSC_0168.jpg 2.jpg
DSC_0170.jpg 2.jpg
Elég ramatyra sikeredtek a fotók,sajna a gép most házon kívül ténykedik.
Szuper a horizont, még a látvány is gyógyhatású......
Pár képpel beszállnék én is a közösbe igaz,hogy nem végleges a rendszer 1-2 eleme,de majd alakulgat.
Hifi.jpg
Hifi.jpg 1 (2).jpg
DSC_0168.jpg 2.jpg
DSC_0170.jpg 2.jpg
Klassz,jók ezek a nyitott hangfalak:-)
CD futómű: Jadis JD2
DAC: Pro-ject Dac Box rs2
Digitális futómű: Auralic Aries Femto (tuningolt ház,táp)
Deck: Nakamichi LX5
Erősítő: HoriTon AN SE 300B
Hangfal: Audio Note E/LX Hemp kit
Kábelek: HiDiamond D8; AQ Thunder; Nordost H2; ValhallA Aura, Aurora
Elosztó: Fisch Audiotechnik reference line
DAC: Pro-ject Dac Box rs2
Digitális futómű: Auralic Aries Femto (tuningolt ház,táp)
Deck: Nakamichi LX5
Erősítő: HoriTon AN SE 300B
Hangfal: Audio Note E/LX Hemp kit
Kábelek: HiDiamond D8; AQ Thunder; Nordost H2; ValhallA Aura, Aurora
Elosztó: Fisch Audiotechnik reference line
Nem gondolom hogy bármiért is kilógnál!
Jó kos lánc ez!
Nem gondolkoztál azon hogy kicsit feljebb emeld Cantonokat?
Próbáld meg!
De ha az elejét emelnéd csak (kicsit döntenéd) akkor is változhat (változik is) a hang!
Ez csak egy átmenetinek tekinthető megoldás,lassan lassan készülget a diy állványom,csak időhiánnyal küszködöm.Az biztos hogy most nem az igazi meg nem is úgy szól ahogy már hallottam máskor szólni.A döntéses ötletet majd megpróbálom,az állvánnyal még nagyon kisérleteznem kell,mert enyhén mélyhiányos és nagyon számít az elhelyezése ennek a pici hangfalnak.köszönöm a tanácsodat.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
szépen csendben én is megmutatom a cuccaimat,remélem nem lógok ki annyira azért a sorból Nem gondolom hogy bármiért is kilógnál! Jó kos lánc ez!
Nem gondolkoztál azon hogy kicsit feljebb emeld Cantonokat?
Próbáld meg!
De ha az elejét emelnéd csak (kicsit döntenéd) akkor is változhat (változik is) a hang!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
szépen csendben én is megmutatom a cuccaimat,remélem nem lógok ki annyira azért a sorból
Teli van konzervvel?
Valami olyasmi, túlélő csomag zenét hallgatni szerető emberek számára!
"történhet akármi, én felkészültem a nehezebb időkre"
Teli van konzervvel?
Van, hogy úgy érzed:
Mekkora egy hülye vagy. És tényleg.
Mekkora egy hülye vagy. És tényleg.
"történhet akármi, én felkészültem a nehezebb időkre"
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Ezen a képen 5 db végfok van eldugva, a 9080-ast nem kötöttem ki.
Koncerthangosítást vállalok
IMG_8265.JPG
IMG_8264.JPG
Nem semmi vashegy. Ebben a nagy készülék kavalkádban nem igazán érvényesül a nagy Pio LX-90.
- irishcream
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 1202
Villanyórabarát összeállítás!
Ezen a képen 5 db végfok van eldugva, a 9080-ast nem kötöttem ki.
Koncerthangosítást vállalok
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Ki el nem issza...
No meg aki a göngyöleget vissza viszi!
Jaj de tele vannak egyes kollégák.
Ki el nem issza...
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY
-
Vendég
A két rendszer is megoldás - már aki megteheti -, nálam a HiFi szobában nincs TV, a 'mozis' nappaliban TV és proji is van!
Jaj de tele vannak egyes kollégák.
Nagyon helyes! Ezzel még az akusztika is javulni fog.
Ez sajnos igaz! Ezért használnak néhányan "takarót", ha épp nincs szükség kijelzőre, vagy egyszerűen együttélnek ezzel a kompromisszummal. A két rendszer is megoldás - már aki megteheti -, nálam a HiFi szobában nincs TV, a 'mozis' nappaliban TV és proji is van!
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY
- gyurmaember
- Fórumlakó

- Értékelés: 101
Nagyon helyes! Ezzel még az akusztika is javulni fog. (sosem értem, amikor igen komoly hifi rendszerek között is ott figyel egy tv)
Van aki sztereòban szereti nèzni a tvt, èn pl a tv böngèszőjèből irányìtom a zenelejátszást.
sosem értem, amikor igen komoly hifi rendszerek között is ott figyel egy tv
Sokféle magyarázata lehet, és nem mindig szerencsés ezt firtatni Ráadásul ez itt off
Auralic Aries LE streamer - Musical Fidelity A1008 CD Pro - Musical Fidelity A1008 - IQ 4180 AT
Zidoo z9s lejátszó - Primare SPA25 erősítő - IQ 4180 AT, B&W HTM61, IQ 2240 AT hangfalszett
Zidoo z9s lejátszó - Primare SPA25 erősítő - IQ 4180 AT, B&W HTM61, IQ 2240 AT hangfalszett