A Merging Hapi egy abszolúte filléres, inkább ipari, mint audiofil alkatrészekből megépített professzionális ADC/DAC és mégis valami olyat hozott ki belőle a tervező gárda, amivel az ezt a fórumot olvasgatók többsége biztosan nagyon boldog lenne.marconi írta: ↑2019.01.22., kedd 20:39De logikusan mi következik ebből? Nagy esélyel a kapcsolás lehetett az erősítő gyenge pontja. Meg persze sok minden más... senki nem állította hogy ez egyszerű, de azt se állítsuk hogy nem kellenek minőségi alkatrészek.kaef2 írta: ↑2019.01.22., kedd 20:31Anno vagy 20-25 éve, építettem egy 45 triódás 4 dobozos, 4 tápos dual mono erősítő párt. Egy módosított Loftin White kapcsolásút. Mindenből a legdrágább alkatrészt kapta, amorf magos Tamura trafókkal és fojtókkal, Elna és Black Gate kondikkal, RCA monoplate 45 triódákkal, nem sorolom fel az összes alkatrészt, megadtam a módját közel egy használt Ongaku árát érte az összalkatrész költsége és vagy 3 éveb a beszerzés, meghallgatás, módosítás és az újabb beszerzések. Aztán amikor összeveszett Kondo és Qvourtrup megvehettem a valaha készült 3 db Kageki erősítőjéből az egyiket. Kevesebbért mint az én erősítőm alkatrészköltsége volt. Nagyon sokkal jobb volt az AN. Egy regényt lehetne irni róla, hogy milyen módon.
Azóta nem igazán hiszek abban, hogy az alkatrészek önmagukban garanciát jelentenek bármire.
Sajnos nem ilyen egyszerű az élet.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DAC-olás
Re: DAC-olás
Ezt a döntést csak mindenki magának tudja meghozni.
Ha valakinek van annyi pénze, amibe a Holo kerül, nem kell neki beépített előfok és fejhallgató erősítő, akkor jó az esély, hogy a Holo nagyon hosszú távra minden igényt kielégít majd (főképpen ha van egy HQplayere is egy erős audio PC-n).
Azt a kérdést, hogy jobb-e nem lehet kivülállóként más helyett megválaszolni sajnos.marconi írta: ↑2019.01.22., kedd 20:37Azért kérdeztem az RME hez képest mert olyan volt már nálam, ismerem a hangját.kaef2 írta: ↑2019.01.22., kedd 20:15Azt nem tudom, hogy jobb-e, mint az RME, az RME-nek is annyiféle üzemmódja van, hogy nehéz az ilyen kérdésre válaszolni.
Azt viszont egyértelműen tudom mondani, hogy már a járatás alatt is elég jól szól, nagyon levegős és egyszerűen eltűnnek a hangfalak a hangból az én közeltéri körülményeim között, gyakorlatilag minden típusú zenén és a felvételek jó részén. A kis kétutas monitorok esetében ugye lemondtam a mélybasszusról, de annyira kiegyenlített így is, hogy ennek a hiánya csak a zenék egy részén feltűnő. Kb úgy szól most, mint ahogy a Merging Hapi D/A konverterem a Premium D/A kártyájával és egy extra külső lineáris táppal, csak az úgy 2 és félszer drágább konfig, és ez a hang az egykori full ezüst kábelezett és trafós, csöves Audio Note DAC5 Signature D/A-ra emlékeztetően sima és erőlködésmentes és még állítólag sokat fog javulni a járatás alatt. Mindez úgy hogy a HQPlayerrel mindent DSD256-ra konvertálok, az 512 és az 1024 még nem meg rendesen (és az iMacről nem is lehet DSD256-ról nagyobbat sajnos az operációs rendszer korlátai miatt), de egy SoTM SMS200 Ethernet - USB gép firmware frissítése után talán az is menni fog, legalábbis DoP csomagolású DSD-vel. A natív 1024x DSD-hez kell egy Windows gép is majd, ami elég erős a felkonvertáláshoz, mondjuk valami legalább 8 magos i9 meg egy nVidia 970 vagy jobb a CUDA miatt, de majd hazahozok egy HP z8-at vagy ilyesmit a cégtől. Csak a próba, kisérletezés miatt.
Ár/Érték arányban, az RME ADI - 2 DAC abszolúte jó vétel, kevesebb mint feleannyiba kerül mint a Holo ami nekem van.
De nem derült ki jobb e. :)
Ezt a döntést csak mindenki magának tudja meghozni.
Ha valakinek van annyi pénze, amibe a Holo kerül, nem kell neki beépített előfok és fejhallgató erősítő, akkor jó az esély, hogy a Holo nagyon hosszú távra minden igényt kielégít majd (főképpen ha van egy HQplayere is egy erős audio PC-n).
De logikusan mi következik ebből? Nagy esélyel a kapcsolás lehetett az erősítő gyenge pontja. Meg persze sok minden más... senki nem állította hogy ez egyszerű, de azt se állítsuk hogy nem kellenek minőségi alkatrészek.kaef2 írta: ↑2019.01.22., kedd 20:31Anno vagy 20-25 éve, építettem egy 45 triódás 4 dobozos, 4 tápos dual mono erősítő párt. Egy módosított Loftin White kapcsolásút. Mindenből a legdrágább alkatrészt kapta, amorf magos Tamura trafókkal és fojtókkal, Elna és Black Gate kondikkal, RCA monoplate 45 triódákkal, nem sorolom fel az összes alkatrészt, megadtam a módját közel egy használt Ongaku árát érte az összalkatrész költsége és vagy 3 éveb a beszerzés, meghallgatás, módosítás és az újabb beszerzések. Aztán amikor összeveszett Kondo és Qvourtrup megvehettem a valaha készült 3 db Kageki erősítőjéből az egyiket. Kevesebbért mint az én erősítőm alkatrészköltsége volt. Nagyon sokkal jobb volt az AN. Egy regényt lehetne irni róla, hogy milyen módon.
Azóta nem igazán hiszek abban, hogy az alkatrészek önmagukban garanciát jelentenek bármire.
LP/CD/Stream/Tuner - erősítő - hangfalak.
Azért kérdeztem az RME hez képest mert olyan volt már nálam, ismerem a hangját.kaef2 írta: ↑2019.01.22., kedd 20:15Azt nem tudom, hogy jobb-e, mint az RMEmarconi írta: ↑2019.01.22., kedd 13:05A sok smd és a fehér mundorf.kaef2 írta: ↑2019.01.22., kedd 12:27
Ebből az új verzióból biztosan nekem van először idehaza, az első szállítmány a napokban jött be először Európába. Legfeljebb nálam lehetne meghallgatni, de nálam meglehetősen sajátosak a körülmények. Közeltéri hallgatás.
IMG_7826 (2).jpg
Mi a vegyes érzelem oka?
Jobb az Adi 2 pro nál?, az RME-nek is annyiféle üzemmódja van, hogy nehéz az ilyen kérdésre válaszolni.
Azt viszont egyértelműen tudom mondani, hogy már a járatás alatt is elég jól szól, nagyon levegős és egyszerűen eltűnnek a hangfalak a hangból az én közeltéri körülményeim között, gyakorlatilag minden típusú zenén és a felvételek jó részén. A kis kétutas monitorok esetében ugye lemondtam a mélybasszusról, de annyira kiegyenlített így is, hogy ennek a hiánya csak a zenék egy részén feltűnő. Kb úgy szól most, mint ahogy a Merging Hapi D/A konverterem a Premium D/A kártyájával és egy extra külső lineáris táppal, csak az úgy 2 és félszer drágább konfig, és ez a hang az egykori full ezüst kábelezett és trafós, csöves Audio Note DAC5 Signature D/A-ra emlékeztetően sima és erőlködésmentes és még állítólag sokat fog javulni a járatás alatt. Mindez úgy hogy a HQPlayerrel mindent DSD256-ra konvertálok, az 512 és az 1024 még nem meg rendesen (és az iMacről nem is lehet DSD256-ról nagyobbat sajnos az operációs rendszer korlátai miatt), de egy SoTM SMS200 Ethernet - USB gép firmware frissítése után talán az is menni fog, legalábbis DoP csomagolású DSD-vel. A natív 1024x DSD-hez kell egy Windows gép is majd, ami elég erős a felkonvertáláshoz, mondjuk valami legalább 8 magos i9 meg egy nVidia 970 vagy jobb a CUDA miatt, de majd hazahozok egy HP z8-at vagy ilyesmit a cégtől. Csak a próba, kisérletezés miatt.
Ár/Érték arányban, az RME ADI - 2 DAC abszolúte jó vétel, kevesebb mint feleannyiba kerül mint a Holo ami nekem van.
De nem derült ki jobb e. :)
Anno vagy 20-25 éve, építettem egy 45 triódás 4 dobozos, 4 tápos dual mono erősítő párt. Egy módosított Loftin White kapcsolásút. Mindenből a legdrágább alkatrészt kapta, amorf magos Tamura trafókkal és fojtókkal, Elna és Black Gate kondikkal, RCA monoplate 45 triódákkal, nem sorolom fel az összes alkatrészt, megadtam a módját közel egy használt Ongaku árát érte az összalkatrész költsége és vagy 3 éveb a beszerzés, meghallgatás, módosítás és az újabb beszerzések. Aztán amikor összeveszett Kondo és Qvourtrup megvehettem a valaha készült 3 db Kageki erősítőjéből az egyiket. Kevesebbért mint az én erősítőm alkatrészköltsége volt. Nagyon sokkal jobb volt az AN. Egy regényt lehetne irni róla, hogy milyen módon.marconi írta: ↑2019.01.22., kedd 15:01Nem tudom nem hallottam.
Ellenben azt sokszor hogy ha egy eleve nagyon jó kapcsolásba jobb minőségű alkatrészeket teszel akkor az a hangban is megmutatkozik. Ennyi.
Az R2R őrület viszont biztosan nem az.juliush írta: ↑2019.01.22., kedd 14:52Akkor ha jól értem abból, hogy egyre többen találják a NOS (vagy legalábbis arra képes) DAC-jaik hangját (lásd b_t: Aqua La Scala, most kaef2: Holo Spring) előzetesen felkonvertált anyaggal etetve élvezetesebbnek, levonható a következtetés, mely szerint a NOS-őrület finoman fogalmazva is ...khmm... megalapozatlan!
, az RME-nek is annyiféle üzemmódja van, hogy nehéz az ilyen kérdésre válaszolni.
Azt nem tudom, hogy jobb-e, mint az RMEmarconi írta: ↑2019.01.22., kedd 13:05A sok smd és a fehér mundorf.kaef2 írta: ↑2019.01.22., kedd 12:27Ebből az új verzióból biztosan nekem van először idehaza, az első szállítmány a napokban jött be először Európába. Legfeljebb nálam lehetne meghallgatni, de nálam meglehetősen sajátosak a körülmények. Közeltéri hallgatás.
IMG_7826 (2).jpg
Mi a vegyes érzelem oka?
Jobb az Adi 2 pro nál?
Nem tudom, milyen lehet az az eleve nagyon jó kapcsolás, de nyilván a fenti példában is egyértelműen érzékelhető lenne a különbség a cserével. Csak éppen az gyárilag összelőtt hangi egyensúly, "hangzás" - amelyért 170000 CHF-t lehet kérni - borulna.marconi írta: ↑2019.01.22., kedd 15:01Nem tudom nem hallottam.
Ellenben azt sokszor hogy ha egy eleve nagyon jó kapcsolásba jobb minőségű alkatrészeket teszel akkor az a hangban is megmutatkozik. Ennyi.
Tehát nem lenne összességében jobb a készülék, sőt, inkább rosszabb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shany 2019.01.22., kedd 15:25-kor.
Mondjuk, én csak egy DIY NOS dacot használok, de nem konvertálok, pedig szinte csak normál 44,1kHz-es felvételeket hallgatok, még HQplayer-em is lenne.juliush írta: ↑2019.01.22., kedd 14:52Akkor ha jól értem abból, hogy egyre többen találják a NOS (vagy legalábbis arra képes) DAC-jaik hangját (lásd b_t: Aqua La Scala, most kaef2: Holo Spring) előzetesen felkonvertált anyaggal etetve élvezetesebbnek, levonható a következtetés, mely szerint a NOS-őrület finoman fogalmazva is ...khmm... megalapozatlan!
Azt gondolnám, hogy a NOS dac utáni rendszer lehet inkább a kulcs, nem mindegyik képes jól/megfelelően kezelni a kimeneti jelspektrumot. Másképp fogalmazva, nagyon rendszerfüggő, a szokásos dolgokon túl is.
Nem tudom nem hallottam.shany írta: ↑2019.01.22., kedd 14:50Pl. végerősítők bemenetén 1-1db 100Ft-os kondenzátor van. Ha ehelyett a legdrágább Duelund kondenzátort használnák, és 170- helyett 175000CHF-ért adnák az erősítőt, akkor pontosan ugyanannyi vevőjük, és ugyanakkora hasznuk lenne.marconi írta: ↑2019.01.22., kedd 14:36Jó nagy haszon!shany írta: ↑2019.01.22., kedd 14:09Kicsit off, de pl. ebben a szerény zeneszobában a végerősítőkben ( dartzeel NHB-458 ,Price: 170000 CHF ) valamint az előerősítőben ( dartzeel NHB-18 NS, Price: 41000 CHF ) is, a Mundorfnál is sokkal-sokkal-sokkal olcsóbb, bruttó 100Ft-os kondenzátorok vannak ( sorosan, jelútban ), ráadásul még smd alkatrészek is. Mint, ahogy egyéb highend gyártóknál is. Mi van ilyenkor?
left_front_view.jpg![]()
Miért nem teszik ezt?
Akkor ha jól értem abból, hogy egyre többen találják a NOS (vagy legalábbis arra képes) DAC-jaik hangját (lásd b_t: Aqua La Scala, most kaef2: Holo Spring) előzetesen felkonvertált anyaggal etetve élvezetesebbnek, levonható a következtetés, mely szerint a NOS-őrület finoman fogalmazva is ...khmm... megalapozatlan!
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Pl. végerősítők bemenetén 1-1db 100Ft-os kondenzátor van. Ha ehelyett a legdrágább Duelund kondenzátort használnák, és 170- helyett 175000CHF-ért adnák az erősítőt, akkor pontosan ugyanannyi vevőjük, és ugyanakkora hasznuk lenne.marconi írta: ↑2019.01.22., kedd 14:36Jó nagy haszon!shany írta: ↑2019.01.22., kedd 14:09Kicsit off, de pl. ebben a szerény zeneszobában a végerősítőkben ( dartzeel NHB-458 ,Price: 170000 CHF ) valamint az előerősítőben ( dartzeel NHB-18 NS, Price: 41000 CHF ) is, a Mundorfnál is sokkal-sokkal-sokkal olcsóbb, bruttó 100Ft-os kondenzátorok vannak ( sorosan, jelútban ), ráadásul még smd alkatrészek is. Mint, ahogy egyéb highend gyártóknál is. Mi van ilyenkor?
left_front_view.jpg![]()
Miért nem teszik ezt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shany 2019.01.22., kedd 14:53-kor.
Jó nagy haszon!shany írta: ↑2019.01.22., kedd 14:09Kicsit off, de pl. ebben a szerény zeneszobában a végerősítőkben ( dartzeel NHB-458 ,Price: 170000 CHF ) valamint az előerősítőben ( dartzeel NHB-18 NS, Price: 41000 CHF ) is, a Mundorfnál is sokkal-sokkal-sokkal olcsóbb, bruttó 100Ft-os kondenzátorok vannak ( sorosan, jelútban ), ráadásul még smd alkatrészek is. Mint, ahogy egyéb highend gyártóknál is. Mi van ilyenkor?
left_front_view.jpg
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 964
Ilyenkor kompromisszum van, ha van jo zeneszobad es jo draga felszerelesed akkor a draga kondi elhanyagolhato. :)shany írta: ↑2019.01.22., kedd 14:09Kicsit off, de pl. ebben a szerény zeneszobában a végerősítőkben ( dartzeel NHB-458 ,Price: 170000 CHF ) valamint az előerősítőben ( dartzeel NHB-18 NS, Price: 41000 CHF ) is, a Mundorfnál is sokkal-sokkal-sokkal olcsóbb, bruttó 100Ft-os kondenzátorok vannak ( sorosan, jelútban ), ráadásul még smd alkatrészek is. Mint, ahogy egyéb highend gyártóknál is. Mi van ilyenkor?
left_front_view.jpg
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Kicsit off, de pl. ebben a szerény zeneszobában a végerősítőkben ( dartzeel NHB-458 ,Price: 170000 CHF ) valamint az előerősítőben ( dartzeel NHB-18 NS, Price: 41000 CHF ) is, a Mundorfnál is sokkal-sokkal-sokkal olcsóbb, bruttó 100Ft-os kondenzátorok vannak ( sorosan, jelútban ), ráadásul még smd alkatrészek is. Mint, ahogy egyéb highend gyártóknál is. Mi van ilyenkor?
A sok smd és a fehér mundorf.kaef2 írta: ↑2019.01.22., kedd 12:27Ebből az új verzióból biztosan nekem van először idehaza, az első szállítmány a napokban jött be először Európába. Legfeljebb nálam lehetne meghallgatni, de nálam meglehetősen sajátosak a körülmények. Közeltéri hallgatás.marconi írta: ↑2019.01.22., kedd 11:34Megnézegettem az oldalon, vegyes érzelmekkel bár de szimpatikusnak tűnő készülék. Meg lehet ezt hallgatni valahol, akár egy odavitt készülék mellett?kaef2 írta: ↑2019.01.22., kedd 08:47
Ez egy Holo Audio Spring 2 Kitsune Edition Level 3 DAC![]()
https://kitsunehifi.com/product/holo-au ... d-edition/
Aminek az a különlegessége, hogy tud 1500 kHZ feletti PCM vagy DSD1024 mintavételezést is kezelni. Ilyen felvételek persze nem léteznek, de szoftveresen megoldható, hogy a számítógépben legyen az ettől kisebb mintavételezésű anyag felkonvertálva ide. Ennek az az előnye, hogy nem a DAC-ban lévő, általában valamilyen csipben (FPGA vagy a DAC csip maga) meglévő algoritmuskat kell használni, hanem lehet egy akár sokkal fejlettebb számítógépes algoritmust is használni.
Ez a DAC még annyiban üt el az átlagtól, hogy a kimenetén nem DAC csip dolgozik hanem egy un R2R (létra)ellenállásháló és ezen keresztül használható az un NOS (non oversampling) módja is. Az ellenállásháló is gyakorlatilag két párhuzamos háló, de ezt már nem részletezem, akit érdekel az majd utána olvas, hogy ez miért is szokatlan és jó. A közvélekedés szerint igy általában zeneibb lehet egy D/A konverter hangja (persze azért van nagyszámú kivétel is). Ráadásul ez DSD-ben is tudja ennek az R2R üzemmódnak egy a DSD jellegéből fakadóan más módon történő csip nélküli lejátszását is.
Sok további szempontból is érdekesnek és úttörőnek mondható eszköz.
IMG_7826 (2).jpg
Mi a vegyes érzelem oka?
Jobb az Adi 2 pro nál?
Mi a vegyes érzelem oka?
Ebből az új verzióból biztosan nekem van először idehaza, az első szállítmány a napokban jött be először Európába. Legfeljebb nálam lehetne meghallgatni, de nálam meglehetősen sajátosak a körülmények. Közeltéri hallgatás.marconi írta: ↑2019.01.22., kedd 11:34Megnézegettem az oldalon, vegyes érzelmekkel bár de szimpatikusnak tűnő készülék. Meg lehet ezt hallgatni valahol, akár egy odavitt készülék mellett?kaef2 írta: ↑2019.01.22., kedd 08:47Ez egy Holo Audio Spring 2 Kitsune Edition Level 3 DAC![]()
Aminek az a különlegessége, hogy tud 1500 kHZ feletti PCM vagy DSD1024 mintavételezést is kezelni. Ilyen felvételek persze nem léteznek, de szoftveresen megoldható, hogy a számítógépben legyen az ettől kisebb mintavételezésű anyag felkonvertálva ide. Ennek az az előnye, hogy nem a DAC-ban lévő, általában valamilyen csipben (FPGA vagy a DAC csip maga) meglévő algoritmuskat kell használni, hanem lehet egy akár sokkal fejlettebb számítógépes algoritmust is használni.
Ez a DAC még annyiban üt el az átlagtól, hogy a kimenetén nem DAC csip dolgozik hanem egy un R2R (létra)ellenállásháló és ezen keresztül használható az un NOS (non oversampling) módja is. Az ellenállásháló is gyakorlatilag két párhuzamos háló, de ezt már nem részletezem, akit érdekel az majd utána olvas, hogy ez miért is szokatlan és jó. A közvélekedés szerint igy általában zeneibb lehet egy D/A konverter hangja (persze azért van nagyszámú kivétel is). Ráadásul ez DSD-ben is tudja ennek az R2R üzemmódnak egy a DSD jellegéből fakadóan más módon történő csip nélküli lejátszását is.
Mi a vegyes érzelem oka?
Megnézegettem az oldalon, vegyes érzelmekkel bár de szimpatikusnak tűnő készülék. Meg lehet ezt hallgatni valahol, akár egy odavitt készülék mellett?kaef2 írta: ↑2019.01.22., kedd 08:47Ez egy Holo Audio Spring 2 Kitsune Edition Level 3 DAC![]()
Ez egy Holo Audio Spring 2 Kitsune Edition Level 3 DAC
Bocs, de mi ez?
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
- zozoweb
- V.I.P.

- Értékelés: 115
Beszámítás útján vendégeskedett nálam egy rövid időre tavaly év elején egy Metrum Octave nos mini dac.
Azt kell mondjam nagy különbség. A Chord egész más dimenzióba játszik!
Amit Rob Watts is több helyen leírt, hogy nagyon jól hozzá lőtték a gyári tápot.
Sok féle különböző lineáris táp verziót raktam össze a legkülönbözőbb alkatrészekből és próbáltam ki a 2qute gyári kapcsi üzemű dugasztáp ellenében. Gyakorlatilag ízlés függő, talán nem jobb, inkább másabb lett a hangja.
Forrás: Saját építésű Audio PC+ Roon server PC I5-I7 8 és 12 körös full lineáris táp+ clockok
DAC: Chord Qutest+módosított powerbank
Előfok+füles: Saját építésű módosított Zana Deux
Végfok: Saját építésű Csöves 6C33C SE
Hangfal: Kölcsi hangfal, Focal Clear Pro
Kábelek: Freebá, Nordost, VH Audio
DAC: Chord Qutest+módosított powerbank
Előfok+füles: Saját építésű módosított Zana Deux
Végfok: Saját építésű Csöves 6C33C SE
Hangfal: Kölcsi hangfal, Focal Clear Pro
Kábelek: Freebá, Nordost, VH Audio
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 964
Ezeket a Chord DAC-okat a gyari tappal hasznaljak vagy ezt is tuningoljatok?seadog írta: ↑2019.01.14., hétf. 19:34Valamit nagyon eltalált a CHORD DAC vonalon. Eleinte én is bizalmatlan voltam a falatnyi dobozkákkal szemben, aztán hosszabb hallgatás után meggyőztek (nem az a reprezentatív, "etetős" hangjuk van). A baráti körben is többfajta Chord szolgál (Moyo, 2Qute, Qutest, Hugo TT). Végül én is vettem egy 2Qute-t.![]()
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
A Chord dac-okat volt lehetőségetek összevetni Metrum konverterekkel? Mit hallottatok?
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY