mondjuk ki,a Meishu 300b-vel,van vagy kemény 8-9W csatornánként...cimbimnél volt egy példány szervizelésen,akkor AN E doboza volt...nincsenek kellemes emlékeim vele kapcsolatban,mintahogyan egy Meishu+Avantgarde Duo párositásrol sem,még vlmelyik régi HES-en volt (L'art hotel?) ott pöffeszkedtek,hogy azt rakunk fel amit kérsz,aztán ott volt Miles Davis "Big Fun" Lp-je...nu,mondom akkor kérem szépen onnét a "Great Expectations" féle számot...Rotox írta: ↑2022.01.12., szer. 13:41Személy szerint én csak két lehetőséget tudok elképzelni:Snipi írta: ↑2022.01.12., szer. 08:37Ez érdekes hozzászólás. Már hogy a rock zenéhez nem kell kifinomult rendszer.
Akkor Peter Qvortrup-nak tuti nem volt igaza, amikor az Audio Note Meisu - AN E rendszerére amint bejött a kiállító szobába kiszedette az addig szóló "egy lány nyivákol egy szál gitárral" zenét, és gyorsan berakatott egy Pantera lemezt. K..va jól szólt. (Pedig az "egy lány nyivákol" zene piszok tréül szólt előtte ... )
Ja és a jelzett úr más zúzásokat is előszeretettel rakatott be kiállításokon. A fene érti akkor ezt.
1. Az AN Meishu nem kifinomult és teljesítménye több, mint 30-50 W.
2. Ha ez nem helytálló, akkor viszont a lenti "bölcsességek" egészen egyszerűen nem igazak.
Amúgy pedig ízlésről vitatkozni szerintem elég felesleges. Hitről meg méginkább.
Ui.: Bevallom, kicsit provokáltam, és tévedés nélkül sikerült "bevonzanom" a Heed-del kapcsolatos eszmecsere résztvevőit - bár eddig sajnos még nem teljeskörűen...![]()
https://www.youtube.com/watch?v=-UT3qeqzejI
csapni való volt az egész....
de szwsz 3x,izlések és pofonok....

Hallgattál már pl. Zappát, vagy Yest? Nemcsak a lánygitáros zene létezik.