fapaci írta: ↑2024.02.26., hétf. 19:43
kammerer írta: ↑2024.02.26., hétf. 19:01
...és ezért is kicsit nehéz magyarázni a köztük, például a Tidal és a Spotify azonos streamtermékei között levő jelentős általános hangminőségkülönbségről szóló általános tapasztalásokat vagy tapasztalni véléseket.
Fennen hangoztatott szakmai előmeneteledre némi árnyékot vet a tény, hogy a két említett szolgáltató erősen más tömörítési eljárást és adatformátumot alkalmaz, tehát pont ezeknél logikátlan vitatni a hallható különbségeket. No de az én lelkesedésem eddig tartott.
Beszéljünk az én lelkesedésem kitartásáról is.
A kommunikációs módszer megint tipikus - tudnék néhány internetközhely "érvelési" hibát idevonatkoztatni. Például a más szövegét kiragadni nem csak a kontextusból, de egyáltalán a szöveg egészéből a részletet, így ellentétes értelműnek mutatni azt.
Az általad "részidézett" szövegem elején ugyebár hangsúlyosan azzal indítottam, hogy ÉN NEM VAGYOK ILLETÉKES, DE ILLETÉKESTŐL EZT HALLOTTAM. Két perccel utána rajtam kéred számon, amire mások mondásaként hivatkoztam, hangsúlyozva, hogy én nem tudom, hogy úgy van-e. Miután jeleztem, hogy nem én mondtam, nem is vagyok illetékes mondani, illetékesek mondták, te rajtam cáfolod, mintha én mondtam volna. Ennyit lelkesedésről...
Továbbá, amit a hifi fórumok élő lelkiismerete fererencz is jelez, hangsúlyosan azonos, értsd AZONOS, azaz AZONOS, másképp fogalmazva AZONOS termékeikről volt szó annak fényében, hogy ILLETÉKESEK MONDÁSA(!) szerint azok mindenben azonos termékek, mert azonosan vannak az Amazon azonos szerverparkjában, és azonos hálózati módszerekkel érkeznek ki a világba. ILLETÉKESEK MONDÁSA SZERINT, MIVEL ÉN NEM VAGYOK ILLETÉKES MONDANI - értsd, ÉN NEM TUDOM, de hozzáértő illetékes szerint úgy van, ahogy hivatkoztam rá.
És ha (HA!!!) igaza van az általam hivatkozott illetékeseknek, akkor persze neked (se) abban sincs igazad, hogy az AZONOS TERMÉKEIKBEN más tömörítési eljárást alkalmaznak, mert akkor ők nem alkalmaznak semmilyen tömörítési eljárást, csak az informatikai háttérről gondoskodnak avégett, hogy az Amazon szerverről A KIADÓ ÁLTAL odadobott fájl elmenjen az azt kérő fogyasztó készüléke felé -
én nem tudom, hogy így van-e, velem szemben ebben nem tudsz ellentmondani, mert nem én mondtam, hanem illetékes hozzáértőket idéztem, akik például éppen az általad most is közölteket is mint általános tévhitet cáfolták a mondásukkal, ha (HA!!!) igazuk van. Nem mellesleg engem is cáfoltak (ha igazuk van!!!), mert én is úgy "tudtam" addig, ahogyan a közvélekedés.
Szerk.: Ráadásul még a kiragadott idézetben is hangsúlyosan aszerint fogalmaztam, hogy "hangminőségkülönbségről szóló általános tapasztalásokat vagy tapasztalni véléseket.". VAGY TAPASZTALNI
VÉLÉSEKET. Hiszen hiszen.