Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Htpc (Home Theatre PC)
Htpc (Home Theatre PC)
Lehet, hogy nem a legalkalmasabb helyen kérdezem meg, de segítsetek már. A DDR és DDR2 RAM között ugye van különbség. Ebbe az alaplapba használható két ilyen memória? És nem kövezzetek már meg! Nem értek hozzá.
Tehát alaplap:
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?M ... 5D&s=Intel
Memória:
2x 1GB DDR2/667MHz.
Htpc (Home Theatre PC)
tipusra melyik samsung?semmi hangja nincs?
A T166 soroztaból az 500GB-os: HD501LJ.
Seekelő hangja nincs, de van egy állandó halk zugása.
Egy jól szigetelt házban, ha nem melletted van a gép, akkor nem nagyon fogod hallani.
Ha lehet, akkor gumibakokra kell tenni(az sosem árt)
Projector: Mitsubishi HC-3000; Forrás: HTPC
Htpc (Home Theatre PC)
milyen vinyot erdemes most venni ami nagy, olcso, megbizhato es nincsen hangja?
nekem samsung van és elég jól megy, no hűtés és no hang
Nekem egy 400-as Samum van (HD401LJ), elég megbízható eddig és gyors, de azért nem nagyon halk + nyáron hűtést igényelt. Ennél kisebbet nem érdemes venni.
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Htpc (Home Theatre PC)
vigyázz, mert az olcsó házat berezonálja
Htpc (Home Theatre PC)
tipusra melyik samsung?
semmi hangja nincs?
o v e r p o w e r e d
Htpc (Home Theatre PC)
Htpc (Home Theatre PC)
o v e r p o w e r e d
Htpc (Home Theatre PC)
OFFTOPIC:
erről lemaradtam. milyen új fórum? most akkor mindenki elmegy, és nem lesz válasz a kérdésemre?
Htpc (Home Theatre PC)
Ilyen komponens kábelt én is kaptam a Gigabyte 7600GS-emhez, de még nem használtam.. Majd a hazimozi-show után, ha már meglesz a TV-m
Addigis: mire számíthatok? Jelenleg DVI-on csücsül a TFT moncsi, amin dolgozok. D-SUB-on a CRT moncsi, ami kell a sztereó 3D miatt. Ez a komponens kimenet hogy fog müködni? Remélem állítható lesz, hogy a tft natívban menjen, benne kisablakban egy HD film, LCD tv-n pedig kihúzza 1366x768-ra?
(mint a régi tvout-os időkben: a monitoron összehúzhattam a filmet akár 2x2 pixelesre is, a TV-n akkor is szép, fullscreen volt
1:1 PM-ot tudó tv-t szeretnék, ebben az esetben elfelejthetem, hogy mind a tft, mind a tv éles képet nyújtson ugye? (netezés, stb) Majd valami bill.kombinációval váltok az 1360x768 és az 1280x1024 között.
HDMI és komponens között látni a képminőségbeli különbséget? Nyilván ez kábeltől is függ, mintha rémlene hogy írta valaki, hogy X tv képe szép hdmi-n, de komponensen már fakó. Létezhet?
egyelőre ennyi, köszi
Htpc (Home Theatre PC)
Megnéztem az Apocalypto-t 720p BD rip-ben.
Lehidalok, olyan jó a kép
Htpc (Home Theatre PC)
Elvileg az olvasási sebességet be lehet állítani a Nero DriveSpeed-el.Én még nem használtam,de máshol olvastam,hogy egész jól működik.
Ez bejött
Htpc (Home Theatre PC)
van valami koze az uj forumhoz?
Úgy gondolom van.
Én is megköszönöm, hogy itt lehettem, egyúttal mindenkinek szuper és jól működő HTPC-t kívánok én is. Nomeg sok filmet amit nézni lehet vele.
- gottfriedg
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Htpc (Home Theatre PC)
Elvileg az olvasási sebességet be lehet állítani a Nero DriveSpeed-el.
Én még nem használtam,de máshol olvastam,hogy egész jól működik.
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub
Htpc (Home Theatre PC)
Mivel itt topikoltam az utobbi években a legtöbbet, igy itt bucsuzom azoktól, akik maradnak. Szuper volt ez a pár év, rengeteg hasznos infot, segitséget kaptam!
T-boynak (alias mobbo) köszönöm a forum létét, h eddig kitartott.
Mindenkinek kevés szivást, sok filmet, sziaztok!
van valami koze az uj forumhoz?
Htpc (Home Theatre PC)
Milyen programmal lehet a dvd meghajtók fordulatszámát szabályozni?
Egy új H62-es LG-m van, de hangos lepipálja a gépben lévő ventiket is
Htpc (Home Theatre PC)
Köszönöm! A felbontásprobléma megoldódott
Viszont van egy filmem, ami 20%-os procihasználatnál is megakadozik.
Mindkét gépemen rossz, pedig teljesen eltérő konfigok.
Lehet, hogy ez a kódolási hiba jelenség
Htpc (Home Theatre PC)
Egy kis segítség kellene
Egy integrált Radeon 1250X-es kártyát szeretnék 1280x720-ban működtetni, de a beállításai közt 1280x800 vagy 1280x965 választható
Van erre valami megoldás?
Próbáld meg ezt:
ATI CCC -> Monitor Properties 0 -> HDTV Support az összes HDTV mód pipa, aztán
Display Manager -> alul FORCE -> Desktop area és kiválaszt.
Nekem nem integrált VGA-m van, de csak itt jelenik a 720-as felbontás.
Tudja valaki, hogy mi történt arty-val? Hiányoznak a hozzászólásai.
Htpc (Home Theatre PC)
Milyen codec kell, h MPC-ben le tudjam játszani a FLAC hangú filmeket. Tudom egyszer már kérdeztem, de akkor még AVR-m volt és digitálisan ment a jel és úgy értelmetlen volt. Most, h USB-vel megy, játszanék vele. Mindjárt le is jön a Matrix.
Lossless hanngal van hd filmed?
Under Construction
Htpc (Home Theatre PC)
Egy kis segítség kellene
Egy integrált Radeon 1250X-es kártyát szeretnék 1280x720-ban működtetni, de a beállításai közt 1280x800 vagy 1280x965 választható
Van erre valami megoldás?
Htpc (Home Theatre PC)
Mivel itt topikoltam az utobbi években a legtöbbet, igy itt bucsuzom azoktól, akik maradnak. Szuper volt ez a pár év, rengeteg hasznos infot, segitséget kaptam!
Ne már arty!
Miért búcsúzol????
Tesó, ne csináld ne menj!
Htpc (Home Theatre PC)
Ne már arty!
Miért búcsúzol????
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Htpc (Home Theatre PC)
Hmmm... Nem rossz ez a vidókártya:
http://prohardver.hu/hir/leadtek_kartya ... taban.html
http://www.leadtek.com/eng/company/pres ... newsid=605
Ugyan mi lesz az ára?
Elég jónak látszik, de vajon 1. hanyas az a hádéemi?
Htpc (Home Theatre PC)
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
- supercharley
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Htpc (Home Theatre PC)
Hmmm... Nem rossz ez a vidókártya:
http://prohardver.hu/hir/leadtek_kartya ... taban.html
http://www.leadtek.com/eng/company/pres ... newsid=605
Ugyan mi lesz az ára?
-
Vendég
Htpc (Home Theatre PC)
Milyen codec kell, h MPC-ben le tudjam játszani a FLAC hangú filmeket. Tudom egyszer már kérdeztem, de akkor még AVR-m volt és digitálisan ment a jel és úgy értelmetlen volt. Most, h USB-vel megy, játszanék vele. Mindjárt le is jön a Matrix.