Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
saca: amúgy elfelejtettem az erősítőt én is. Nem hallottam, de sok-sok embert láttam már Klipsch-Pioneer kombival. Ha már hallottad eddig a Pio-t hallgatsd meg a Klipsch-en hátha más lesz és a többi nem is kell majd :taps: Láttam a galériába anno régen egy szettet András rakatott össze egy gyereknek RB-35 asszem frontoknak szóval nem kis hangfalak voltak. AX5-el párosítva (talán a 3-as). Nah mindeg, lehet erre is gyűjteni
Én inkább denon párti lennék, de ezekhez a klipsch cuccokhoz valami "keményebbet" kerestem. Íme az eddigi tuti befutó:
Yamaha RX-V4600
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
András: van nálatok Promedia 2.0? És ha igen mennyibe kerül? Olyan hangfalat akarok venni a géphez, ahol nincs mélynyomó. De az a 2.0 jó legyen és újra Klipsch-ben látom a reményt
Szted milyen, hallotad már?
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Ehh en voltam az elobb, csak masik geprol.
Hellóó! Jaaj, de rég láttalak itt fórum közelben!! :taps: Sok a munka?
saca: amúgy elfelejtettem az erősítőt én is. Nem hallottam, de sok-sok embert láttam már Klipsch-Pioneer kombival. Ha már hallottad eddig a Pio-t hallgatsd meg a Klipsch-en hátha más lesz és a többi nem is kell majd Láttam a galériába anno régen egy szettet András rakatott össze egy gyereknek RB-35 asszem frontoknak szóval nem kis hangfalak voltak. AX5-el párosítva (talán a 3-as). Nah mindeg, lehet erre is gyűjteni
Klipsch hangsugárzók
Ehh en voltam az elobb, csak masik geprol.
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Ha a 2000 euro 500e FtXMS-be: 540e (a NAGY AKCIÓVAL) 693e Ft helyett.
Akkor miről beszélünk?
Tényleg basszus akcióban nyomják a cuccokat... nem jártam mostanában a honlapjukon... :taps: holnap felhívom az Andrást
Hozzal 2000 eurot, es viheted Kint is akcio van egyebkent...
Klipsch hangsugárzók
Viszont szinte biztos, hogy ehhez a szethez, "karcsú" lesz a receiverem... (AVR-1905) :taps: keresgélhetek valami újjat...
NAD T 763-assal szemezgetek...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Akkor miről beszélünk?
Tényleg basszus akcióban nyomják a cuccokat... nem jártam mostanában a honlapjukon... holnap felhívom az Andrást
Az általad kinézett szettből pedig mind akciós Nem kis akció ez főleg így egyben :taps:
Klipsch hangsugárzók
Akkor miről beszélünk?
Tényleg basszus akcióban nyomják a cuccokat... nem jártam mostanában a honlapjukon... :taps: holnap felhívom az Andrást
Cuccaim
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Most irigy lettem
Tulajdonképpen mi is ebbe a kérdés? :taps: Nekem tetszene
Ha a 2000 euro 500e Ft
XMS-be: 540e (a NAGY AKCIÓVAL) 693e Ft helyett.
Akkor miről beszélünk?
Klipsch hangsugárzók
Találtam egy elég jó kis konfigurációt a klipsch honlapján:
RF-35 Home Theater System
Floorstand RF-35
Center RC-35
Subwoofer RW-12
Surround Speaker RS-35
Igaz, hogy nem az amit elképzeltem, de 2000 euro körüli áron már tudnék venni a sógoroknál.
Cuccaim
Klipsch hangsugárzók
Inkabb RF szeriat vegyel ha zenezi is akarsz, ha csak mozira kell jo a valasztas.
Az RVX-54-et halgattad már?
Cuccaim
Klipsch hangsugárzók
Vacilálgatok új hangfalak beszerzésén. Nem akarok hatalmas dobozokat, de kompakt rendszert sem... nem halgatok rajta semmilyen zenét és csak házimozira kell. Kinéztem a következő cuccokat:
Front - RVX-54
Center és hátsó - RVX-42
Sub - RW-10
Nagyon szép a design és ha elfogadható lenne a hangminőség (nem vagyok nagyon igényes erre, inkább csak a mélyhangok dinamikájára) azt gondolom, hogy jó választás lehet. Egyenlőre receiver-nek csak egy denon AVR-1905-es van, de azt gondolom, hogy ezekhez a hangfalakhoz nem biztos, hogy sokkal "ütősebb" végfok kellene.
Persze ha ebben az árkategóriában van jobb ötlet, szívesen veszem...
Inkabb RF szeriat vegyel ha zenezi is akarsz, ha csak mozira kell jo a valasztas.
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
Klipsch hangsugárzók
Nah. Itt az idő, hogy írjak ide valamit. Tegnap Léva kartárs átjött hozzám kábelezni, zenét hallgatni, és mondat neki, hogy nem jártunk el fair módon a Klipsch hangfalakkal kapcsolatban, mivel -úgy gondolom- nagyon negatív vélemény jöhetett le általunk a dobozokkal kapcsolatban.A kép, mely kialakult bennem a Klipsch-ekkel kapcsolatban (leginkább RF-35): egyáltalán nem rossz hangfal, sőt vannak pozitív oldalai is. Kezdjük ezekkel: nagyon jól terhelhetők, egyáltalán nem küszködik még nagyobb hangerőn sem. Pop/disco/rock fekszik neki. Viszonylag könnyen hajthatók. A terük nagyon impozáns (valakinek talán túl szélesnek/tágasnak is tűnhet, de ez ízlés kérdése) még HM erősítővel is (45kilós Denon hatalmaska). Ami nem tetszett: nagyon fárasztó a hangja, egy picit meg is fájdult tőle a fejem (de lehet, hoyg ez a változékony idő számlájára is írható, és a hangfal csak rátett egy lapáttal). Hangszeres ill jazz zenénél teljesen elvérzett. Viszont házimozira jó választás lehet a fenntebb felsoroltak miatt.
Továbbá szeretném megköszönni Ninja (XMS) pozitív (rendkívül segítőkész és szimpatikus) hozzáállását a hallgatózáshoz.
PS: az Infocus Scrrenplay 7210 képe überfaxa volt
Koszonom az ertekelest , anyit fuznek hozza amit ott is elmondtam nem a jazz ennek a hangfalnak az igazi vilaga arra van mas szeria ,viszont ar/ertek aranyba szerintem momentan talan az egyik legjobb hagfal az orszagban :-)
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Front - RVX-54Center és hátsó - RVX-42
Sub - RW-10
Nagyon szép a design és ha elfogadható lenne a hangminőség (nem vagyok nagyon igényes erre, inkább csak a mélyhangok dinamikájára) azt gondolom, hogy jó választás lehet.
Azt hiszem balagee váltott át a Quintet Micro-ról ezekre a Referencia szériás "szatellitekre" (már ha szabad így hívnom őket). Kérdezd meg őt sztem. Ha sub/szat (nem kompakt) rendszerről újra sub/sat rendszert vett, biztosan van benne vmi. S amint láttam a moziszobáját, ahol böszme vászon van nem hiszem, h a helyhiány miatt vette volna ezeket.
RW-10 most frankón akciós is , bár ezt biztosan tudod Te is.
Jó választást. :taps:
Klipsch hangsugárzók
Vacilálgatok új hangfalak beszerzésén. Nem akarok hatalmas dobozokat, de kompakt rendszert sem... nem halgatok rajta semmilyen zenét és csak házimozira kell. Kinéztem a következő cuccokat:
Front - RVX-54
Center és hátsó - RVX-42
Sub - RW-10
Nagyon szép a design és ha elfogadható lenne a hangminőség (nem vagyok nagyon igényes erre, inkább csak a mélyhangok dinamikájára) azt gondolom, hogy jó választás lehet. Egyenlőre receiver-nek csak egy denon AVR-1905-es van, de azt gondolom, hogy ezekhez a hangfalakhoz nem biztos, hogy sokkal "ütősebb" végfok kellene.
Persze ha ebben az árkategóriában van jobb ötlet, szívesen veszem...
Cuccaim
Klipsch hangsugárzók
- ez a Klipsch topic
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
hat ez egy kicsit "elkeserit" Olcsobb nincs?
(a jelenlegi AVC-m - ha jol emlekszem - ugy 150e korul volt. Igaz akkor ez a penz meg tobbet ert, de azert nem ennyivel...)
Ezert meg - az aratol fuggetlenul - erdekelne, hogy hol lehet ilyen AVC-ket kapni.
Egyreszt lesz ez egyszer olcsobb is.
Masreszt az A11 mellett lattam egy kifutott modelt, az AVC-A1SRA-t.
Hatha ez olcsobb.
Szerintem elengedhetnéd a Denon "kezét", és nem fájna a fejed az árak miatt!
Te már így is sokkal könnyebb helyzetben vagy, mint más aki internet hiánya miatt szűkebb látókörrel rendelkezve elmegy vásárolni.
Klipsch hangsugárzók
Másrészről van benne egy elég komoly video processzor rész, ami jó minőségű scalert és deinterlacert tartalmaz, amit projektorral tudnál jól kihasználni.
azt most nem kerdezem, hogy ezek mire jok.
Van eleg "problemam" az erositovel meg a hangfalakkkal is.
De azt azert megkerdezem, hogy ezk esetleg nem jok plazmahoz is?
Klipsch hangsugárzók
Az AVC-A11XV-es úgy 850e körül mozog, a AVC-A1XV a másfél misi.
hat ez egy kicsit "elkeserit" :taps:
Olcsobb nincs?
(a jelenlegi AVC-m - ha jol emlekszem - ugy 150e korul volt. Igaz akkor ez a penz meg tobbet ert, de azert nem ennyivel...)
Ezert meg - az aratol fuggetlenul - erdekelne, hogy hol lehet ilyen AVC-ket kapni.
Egyreszt lesz ez egyszer olcsobb is.
Masreszt az A11 mellett lattam egy kifutott modelt, az AVC-A1SRA-t.
Hatha ez olcsobb.
Klipsch hangsugárzók
Nekem nagyon jo lenne az AVC-A11XV - de hol a fenebe lehet ezt kapni?
Hát malvin az-az erősítő másfél milka ha jól tudom. Másrészről van benne egy elég komoly video processzor rész, ami jó minőségű scalert és deinterlacert tartalmaz, amit projektorral tudnál jól kihasználni.
Másfél misiért veszek egy Rotel RSP-1098-as processzort meg 3 db Soner végfokot, és csúnyán elkenem a száját a Denonnak :taps:
Amúgy vicces, hogy a 1,5 millás, 82 csatornás erősítő hátulján ez áll: Power consumption: 850 watt. És ahogyan "kozmetikázzák" ezt az adatot a Hi-Fi piacban műszaki táblázatában: ÁTLAGOS (!!!) teljesítmény felvétel 850 watt bekap6od.gif
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Klipsch hangsugárzók
Hát malvin az-az erősítő másfél milka ha jól tudom. Másrészről van benne egy elég komoly video processzor rész, ami jó minőségű scalert és deinterlacert tartalmaz, amit projektorral tudnál jól kihasználni.
Klipsch hangsugárzók
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Klipsch hangsugárzók
- lehet, hogy a meghallgatas utan megis valtozott a velemenye valamelyest
Nem. Akkor alakult ki a negatív véleményem.
Azért írtam le azt a "vicces" dolgot, hogy ne csak a hangfal negatív oldaláról írjak.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Klipsch hangsugárzók
Álltalában csak a csúcsmodellekből szokták kivenni a rádiót, hogy ne zavarjon bele a többi alkatrészbe és így tisztább legyen. Kisebb modellekben álltalában van.
Klipsch hangsugárzók
Álltalában csak a csúcsmodellekből szokták kivenni a rádiót, hogy ne zavarjon bele a többi alkatrészbe és így tisztább legyen. Kisebb modellekben álltalában van.