És milyen távolságra van a falaktól?
Én is nappaliba raknám, ha raknám. (Kb 45m2), de egyelőre csak elméleti vészhelyzeti terv.
És milyen távolságra van a falaktól?
asebestyen írta: ↑2018.09.05., szer. 13:57Sziasztok!
Enigma 5 mekkora helyiségben érzi jól magát milyen elhelyezéssel?
Köszönöm,
ákos
Az Obelisk az első erősítőm, amivel szívesen hallgatok komolyzenét.jott/ment írta: ↑2018.07.29., vas. 23:03Valaki nagyon boldog, hogy Heedre valtott.
https://pinkfishmedia.net/forum/threads ... io.217714/
Van tanulsága a dolognak. A CD játszó nem "hájend" masina, egy Micromega Logic CD játszóról van szó, nekem az analóg kimenetéről is kimondottan tetszik a hangja. A Heed DAC kártyával csak nüansznyi a különbség, a CD egy hangyányit "keményebben" szól, de mindkét DAC nagyon jó ritmikával, kiegyenlítetten muzsikál. Ha jól tudom, ebben a lejátszóban ugyanolyan DAC chip van, mint a nagyobb testvérében, a Leaderben és a Duo és Trio is ezt a chipet kapta anno. Jelenleg a külön DAC-om szól szebben egy Denon DVD 1920-al párosítva, de a Micromega sincs nagyon lemaradva egyik DAC-kal sem.Doky írta: ↑2018.07.24., kedd 22:13Használd egészséggel sokáig!Audio-Phil írta: ↑2018.07.24., kedd 19:30Még egyszer köszönet a segítségért, ma belekerült az erősítőbe egy 1.3-as DAC modul. Tanulságos szimultán hallgatni a CD játszó analóg és digitális kimenetét az erősítőn kapcsolgatva, ilyet még soha nem tudtam csinálni.
Tanúlság számodra?
Használd egészséggel sokáig!Audio-Phil írta: ↑2018.07.24., kedd 19:30Még egyszer köszönet a segítségért, ma belekerült az erősítőbe egy 1.3-as DAC modul. Tanulságos szimultán hallgatni a CD játszó analóg és digitális kimenetét az erősítőn kapcsolgatva, ilyet még soha nem tudtam csinálni.
Még egyszer köszönet a segítségért, ma belekerült az erősítőbe egy 1.3-as DAC modul. Tanulságos szimultán hallgatni a CD játszó analóg és digitális kimenetét az erősítőn kapcsolgatva, ilyet még soha nem tudtam csinálni.Doky írta: ↑2018.07.06., pén. 20:16Én itt kerestem, hátha találsz hasznos infót!?Audio-Phil írta: ↑2018.07.06., pén. 18:35Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek egy elfekvő (eladó) 1.2-es vagy 1.3-as (jobb lenne) Obelisk Si II-be passzoló DAC kártyája, szeretném fejleszteni az erősítőt, mert megérdemli és mert most van rá anyagi háttér (ésszerű keretek között).
http://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f ... 4#p2202744
Nah,alakul ez.asebestyen írta: ↑2018.07.12., csüt. 19:08A mai napon Zsoltnak köszönhetően végleg beHeedaltam. Kívánom másnak is, aki szeretné! :)
Heed sajat vk.jpg
Köszi a segítséget, a jelek szerint lesz elmozdulás! :-)Doky írta: ↑2018.07.06., pén. 20:16Én itt kerestem, hátha találsz hasznos infót!?Audio-Phil írta: ↑2018.07.06., pén. 18:35Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek egy elfekvő (eladó) 1.2-es vagy 1.3-as (jobb lenne) Obelisk Si II-be passzoló DAC kártyája, szeretném fejleszteni az erősítőt, mert megérdemli és mert most van rá anyagi háttér (ésszerű keretek között).
http://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f ... 4#p2202744
Én itt kerestem, hátha találsz hasznos infót!?Audio-Phil írta: ↑2018.07.06., pén. 18:35Sziasztok!
Némely telefonok kamerájára "világítva" látszik a kijelzőn, ha bocsát ki infra fényt (Iphonon pl. nem látszik). Gondolom, némely digit fényképezőgép is ilyen. Érdemes megpróbálni.
Milyen táv van hozzá?Ha a régebbi kártya alakú,akkor cserélj elemet benne,vagy az is lehet hogy érintkezési gond van az elemnél.Vedd ki,csúsztasd vissza,nézd meg hogy egyáltalán jól van e benne az elem.