Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 757
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Big »

Sziasztok!
Music Timbre honlapot vagy valami elérhetőséget, árlistát, tesztet vagy bármi a kábellel kapcsolatos linket tudna nekem írni valalki? Hol gyártják ezeket? Én nem találtam róla semmit.

Kérdezd AAHG-t a Limár a hivatalos forgalmazó.

DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

ruczak
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 39

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: ruczak »

Sziasztok!
Music Timbre honlapot vagy valami elérhetőséget, árlistát, tesztet vagy bármi a kábellel kapcsolatos linket tudna nekem írni valalki? Hol gyártják ezeket? Én nem találtam róla semmit.

domper73
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 9

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: domper73 »

Van valakinek tapasztalata a Supra LoRad 2.5 tápkábel és a Supra Ply 3.4 /3.4S hangfalkábelről?

Vendég

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Árakat írnál?
Lehet privát is!

Nekem egy sincs belőlük.
Csak ezeket érdemes figyelni a használt cuccok között.

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: merida »

Nirvana szerelőkábel.

Cardas???

Árakat írnál?
Lehet privát is!
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE

Vendég

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Litze szerkezetű hangfalkábelt keresek, a megfizethető ársávban. : )
Ki, mit javasol?

Nirvana szerelőkábel.

Cardas???

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: merida »

Litze szerkezetű hangfalkábelt keresek, a megfizethető ársávban. : )
Ki, mit javasol?
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE

switch
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 28

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: switch »

Jah, meg van az 1 Ft-os licitek között SPK2×1.5-ös kábelből jópár méter....nézd meg azt is!
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.

switch
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Köszi! Már megtaláltam. Sajnos nekem az elhelyezés miatt kellene kb. vagy 20 méter és így már ennek is elég húzós az ára. Azért gondoltam az általam említett olcsóbb kábelekre.

Sejtettem, hogy ez lesz az olcsóbb kábel igényének az oka. Akkor viszont meg pláne a Gotham kellene, mert olvasd csak el a leírását a honlapon: nagy hosszon sem változik a jel minősége, erőssége...míg ez nem biztos, hogy elmondható az olcsóbb kábelekről, bár annyira nem értek hozzá.
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.

Moli
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Moli »

Én is a Gothem-et ajánlom!
Van saját topicja itt!

Köszi! Már megtaláltam. Sajnos nekem az elhelyezés miatt kellene kb. vagy 20 méter és így már ennek is elég húzós az ára. Azért gondoltam az általam említett olcsóbb kábelekre.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Doky »

Hol lehet ikyen kábelt kapni és mennyibe kerül?

Én is a Gothem-et ajánlom!
Van saját topicja itt!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Moli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kábelezzünk

Gyűjts Gothamre. Megéri. SPK 2×2,5. Nem sokkal több, mint a megcélzott összeged.

Hol lehet ikyen kábelt kapni és mennyibe kerül?

switch
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Gyűjts Gothamre. Megéri. SPK 2×2,5. Nem sokkal több, mint a megcélzott összeged.

Moli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kábelezzünk

Sziasztok! Olcsóbb hangfalkábelt keresek. Tudnátok ajánlani max 700Ft/m körül? Eddig ezeket nézegettem QED 79 Strand ill Transparent ET-6584. Vélemény?

orionr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 41

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: orionr »

Érdemes volna azt a kábelt használni, amit egyébbként is használsz, mert nem hangolja el a rendszered, mint ahogy a másik kábel tenné.

Van benne ráció, csak amit használok VDH-352, nagyon vastag és nem tudom a reléaljzathoz normálisan forrasztani.

toti71
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 9

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: toti71 »

HFK-hoz keresek kábelt. Olyan 1.5mm2-es kellene, vékonyabb szigeteléssel. Hol és milyet érdemes venni?

Érdemes volna azt a kábelt használni, amit egyébbként is használsz, mert nem hangolja el a rendszered, mint ahogy a másik kábel tenné.

zene:
cd(k): micromega stage 1; PHILIPS CD450; PHILIPS CD670
LP: Thorens TD166 mkII, Goldring Eroica LX + CA Azur 640P;
erősítő(k): Primare A10 és Pointe Sima MkII;
hangsugárzó: Chario Hiper 2000 mkII;
kábelek:IC: SATA, IXOS, Gotham GAC-3; Hf: Straigth Wire; táp: DIY Eupen 3G2.5, DIY LAPP, Hirakawa (műszermadzag)
film 2.0: Philips DVD 763SA

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 749

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: arzachel »

ILYET használ valaki? Vélemény?

A közdarabok sohasem javítanak a hangminőségen.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

orionr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 41

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: orionr »

HFK-hoz keresek kábelt. Olyan 1.5mm2-es kellene, vékonyabb szigeteléssel. Hol és milyet érdemes venni?

Elnagno
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Elnagno »

Azok nem mágnesek, hanem ferritgyűrűk. A nagyfrekvenciás zavarokat szűri ki. Jobb nem lesz tőle a jel de az önindukció miatt az összeszedett nagyfrekvenciás zavarok maguk ellen dolgoznak és nem viszi be ezeket a kábel a készülékbe. Legtöbbször tápkábelra teszik. IC vagy hangszórókábel esetén inkább az árnyékolás a jellemző, mert azokon hangfrekvenciás jelek mennek és azon a hasznos jel ellen dolgozna (ha jól gondolom) Ha szétbontasz pl. egy CD játékost amin fix hálózati kábel van akkor a belsejében biztosan áthurkolják a kábelt egy ferritgyűrűn mielőtt bekötnék a sorkapocsba.
Üdv,
NL

Köszönöm

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3758

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

Azok nem mágnesek, hanem ferritgyűrűk. A nagyfrekvenciás zavarokat szűri ki. Jobb nem lesz tőle a jel de az önindukció miatt az összeszedett nagyfrekvenciás zavarok maguk ellen dolgoznak és nem viszi be ezeket a kábel a készülékbe. Legtöbbször tápkábelra teszik. IC vagy hangszórókábel esetén inkább az árnyékolás a jellemző, mert azokon hangfrekvenciás jelek mennek és azon a hasznos jel ellen dolgozna (ha jól gondolom) Ha szétbontasz pl. egy CD játékost amin fix hálózati kábel van akkor a belsejében biztosan áthurkolják a kábelt egy ferritgyűrűn mielőtt bekötnék a sorkapocsba.
Üdv,
NL

Van ahol bizonyos amerikai fórumok szerint szokás az USB és Firewire kábelekre gyárilag szerelt ferritgyűrűket leszerelni a hangminőség javítása érdekében.

opel123
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 421

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: opel123 »

Üdv,
NL

Sziasztok

Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valami előnye/hátránya a kábeleken elhelyezett zavarszűrő mágnesgyűrűknek?
Tényleg ér valamit? Van aki hallott már különbséget vele/nélküle?
IC-re, hangszórókábelre, vagy mindkettőre lehet tenni?

Nem arról van szó, hogy 20%-os javulást várnék tőle, csak érdeklődöm.

Köszi

rudulf
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 46

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: rudulf »

Elem nélkül jobb...

Szia!
Láttam a hirdetést,és megkérdezném:a 9 voltos elemek milyen célt szolgálnak az egyik végen?

RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp

Elnagno
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Elnagno »

Sziasztok

Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valami előnye/hátránya a kábeleken elhelyezett zavarszűrő mágnesgyűrűknek?
Tényleg ér valamit? Van aki hallott már különbséget vele/nélküle?
IC-re, hangszórókábelre, vagy mindkettőre lehet tenni?

Nem arról van szó, hogy 20%-os javulást várnék tőle, csak érdeklődöm.

Köszi

Eqx
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Eqx »

ILYET használ valaki? Vélemény?

Rediscover music

hannigz
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: hannigz »

Uraim! Mennyi lehet most egy 60 cm-es pár Van Den Hul First használtpiaci ára?
Legelső variáció. Nem Ultimate, nem Metal Screen, meg ilyenek.
Köszi!
Egreat R2A mod, Audio Alchemy DAC in the Box mod, Achtung Audio 5 wire Ag litze, Musical Fidelity E10 mod, Alisca Orange Black Line, Sonus Faber Electa

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”