Lehet, hogy tényleg
youtu.be/hQ6kJbRSNxE

Lehet, hogy tényleg

Ha jól emlékszem csak a középkonzolt kell kibontani hozzá.

Szerintem egy Seat-os fórumon kérdezd

Dehogy törik. Én megtettem, azért mondom.tamagaba írta: ↑2022.08.27., szomb. 14:07Vinkler írta: ↑2022.08.27., szomb. 13:52Menj fel és le Dobogókőre mindkettővel és érteni fogod a különbséget.tamagaba írta: ↑2022.08.27., szomb. 13:37
Tudjuk ezt a globális zöld kultúrát kicsit szélesebb látószögben nézni? Pl szemét termelés. Napi háztömb 4-5 kukányi szemét NAPI - HÁZTÖMB
Meg fogom nézni, hogy a 911 menyi co-t köhög ki százon, mega Lambo urus
Aztán azt összevetni a használati előfordulással, egy szórás diagram az éves szartrmelési kultúránkkal
Nézhetjük, hogy mindkét esetben darabonként 100 millió forintnyi más célra hasznositható érték vonódott ki a gazdaság nagy rozsdás kübliéből
Ugyan úgy törik szarrá a villanyoszlopon mindkettő - onnantól kezdve a forintosítható érték közel nulla lett
Úgyhogy a 911 turbónak kb. annyi értelme van, mint a Lambo SUV-nak
Csak divat mostanság zöld ruhában mászkálni![]()
Az egyik egy 6 évtizedes sportautó (nem verseny) evolúció eredménye, a másik egy aktuális divathullámra épülő pöcsméregetősdi. Olyan, mintha egy bikaviadalra szétszteroidozott bikát indítanál egy lóversenyen. Nonszensz az egész koncepció.
Ettől még lehet, h valakinek a méregetés a fontosabb. Mondjuk (isten nyugosztalja) Ilyen Berkiket kitermelő társadalomban kezd fontosabbá válni a herevasalás, mint egy kiadós menet, ezt is kezdem elfogadni, de ettől még nem tetszik.![]()
![]()
Dobogókőre egy 911-el
Ezt nem mondod komolyan, ott törne ki a kereke
Nekem már nincs mit méregetnem a pöcsömön, a feladatomat elvégeztem
mégis tetszenek a suv-ok

Vinkler írta: ↑2022.08.27., szomb. 13:52Menj fel és le Dobogókőre mindkettővel és érteni fogod a különbséget.tamagaba írta: ↑2022.08.27., szomb. 13:37Tudjuk ezt a globális zöld kultúrát kicsit szélesebb látószögben nézni? Pl szemét termelés. Napi háztömb 4-5 kukányi szemét NAPI - HÁZTÖMBAlex_Aston írta: ↑2022.08.27., szomb. 12:15
Aztán mégis a 2,5 tonnás dögök kapnak zöld rendszámot, a Yaris kategória meg szép lassan kb. kihal, mert azok teszik tönkre a Földet...
Aztán azt összevetni a használati előfordulással, egy szórás diagram az éves szartrmelési kultúránkkal
Nézhetjük, hogy mindkét esetben darabonként 100 millió forintnyi más célra hasznositható érték vonódott ki a gazdaság nagy rozsdás kübliéből
Ugyan úgy törik szarrá a villanyoszlopon mindkettő - onnantól kezdve a forintosítható érték közel nulla lett
Az egyik egy 6 évtizedes sportautó (nem verseny) evolúció eredménye, a másik egy aktuális divathullámra épülő pöcsméregetősdi. Olyan, mintha egy bikaviadalra szétszteroidozott bikát indítanál egy lóversenyen. Nonszensz az egész koncepció.
Ettől még lehet, h valakinek a méregetés a fontosabb. Mondjuk (isten nyugosztalja) Ilyen Berkiket kitermelő társadalomban kezd fontosabbá válni a herevasalás, mint egy kiadós menet, ezt is kezdem elfogadni, de ettől még nem tetszik.

Nincs más választásuk. A Porsche a Cayennel több pénzt keres, mint az összes többi autójával összesen. Ez van, jelenleg ilyen világban élünk. Nekem sem tetszik, de ettől még ez van sajnos.thxfan írta: ↑2022.08.27., szomb. 13:48+ alapból szánalmas, hogy neves sportautó gyártók a még több profitért beszállnak ilyen szegmensekbe. De kb. ide tartozik az E Mustangra ráaggatni egy legenda nevét![]()

Porsche esetében a Cayenne kellett hozzá, hogy a 911 kvázi megmaradhasson, és mindig jobb legyen, mint valaha. Ha ez kellett, legyen. Bár én is örülnék, ha MINDEN SUV, és Crossover, meg egyéb hülyeségek elntűnnének az utakról.

Menj fel és le Dobogókőre mindkettővel és érteni fogod a különbséget.tamagaba írta: ↑2022.08.27., szomb. 13:37Tudjuk ezt a globális zöld kultúrát kicsit szélesebb látószögben nézni? Pl szemét termelés. Napi háztömb 4-5 kukányi szemét NAPI - HÁZTÖMBAlex_Aston írta: ↑2022.08.27., szomb. 12:15Aztán mégis a 2,5 tonnás dögök kapnak zöld rendszámot, a Yaris kategória meg szép lassan kb. kihal, mert azok teszik tönkre a Földet...

+ alapból szánalmas, hogy neves sportautó gyártók a még több profitért beszállnak ilyen szegmensekbe. De kb. ide tartozik az E Mustangra ráaggatni egy legenda nevét

Tudjuk ezt a globális zöld kultúrát kicsit szélesebb látószögben nézni? Pl szemét termelés. Napi háztömb 4-5 kukányi szemét NAPI - HÁZTÖMBAlex_Aston írta: ↑2022.08.27., szomb. 12:15Aztán mégis a 2,5 tonnás dögök kapnak zöld rendszámot, a Yaris kategória meg szép lassan kb. kihal, mert azok teszik tönkre a Földet...

150 MFt egy ilyen szalonból

Aztán mégis a 2,5 tonnás dögök kapnak zöld rendszámot, a Yaris kategória meg szép lassan kb. kihal, mert azok teszik tönkre a Földet...

E nélkül egy adott kanyart pl. 128lm/h helyett 126-al tudnád bevenni. Pályán mérhető különbség, közúton kb. értékelhetetlen.

Hát ennek a hátsó szárnynak nem sok…

Azt elárulhatnád, hogy ennek pl. mi értelme van közúton?

SUV-pálya?!

Én is felháborodva nyomnám ki a szemét pályán

Igen, azt csinálják, hogy a vizsgára visszaszrelelik

feltéve, hogy az még megvan.Acme írta: ↑2022.08.26., pén. 21:05Mondjuk nem nagy kaland visszatenni a gyárit a vizsga idejére...