.
.
.

Az autó önmagában jó, ezek az asszisztens rendszerek és a szoftverek azok, amikkel meggyűlik a bajunk. Nem mondom, hogy lehetetlen, most talán látunk némi fényt az alagút végén, de nem kis út…Aszpirin írta: ↑2022.09.01., csüt. 21:19Hát ez nem hangzik jól. Ismerős a probléma? Utánanéztem kicsit a neten, és úgy tűnik, az emergency assist és egyéb assist problémáktól zengenek a Skoda (és Audi) fórumok… A vészfékasszisztenssel pedig brutális gondok is lehetnek (ami még nem jött elő nálam). Remélem azért tudnak segíteni valamit a szervizben, kedd hajnalra van időpontom a Porsche Tatabányánál.Vinkler írta: ↑2022.09.01., csüt. 18:07Nem tudok bíztatót mondani sajnos.Aszpirin írta: ↑2022.08.31., szer. 21:34Khm... van egy Octavia 4-em. Tele asszisztens rendszerekkel. 1 év 4 hónapos, és 37ezer kilométer van benne. Az asszisztens rendszerek elkezdtek megbolondulni: állandóan bingbangol, hogy emergency assist nem elérhető meg hogy trave assist nem áll rendelkezésre. Akkor is, ha ezeket kikapcsolom. Nap 20-szor legalább jönnek ezek az üzenetek, mindig párban, van amikor sorozatban, és mindegyiket idegesítő hanghatás kíséri, amit nem lehet megszüntetni.
A lízingcég webszerviz szolgáltatásán kértem segítséget, majd ők keresnek nekem egy szervizt...
Korán kezdi... hogy fognak ezek a rendszerek évekig/évtizedekig működni? Na ez jó kérdés. Hajrá.
Az autót amúgy egyelőre még kedvelem, mert tágas, szép, jól megy, és meglepően keveset fogyaszt.

Hát ez nem hangzik jól. Ismerős a probléma? Utánanéztem kicsit a neten, és úgy tűnik, az emergency assist és egyéb assist problémáktól zengenek a Skoda (és Audi) fórumok… A vészfékasszisztenssel pedig brutális gondok is lehetnek (ami még nem jött elő nálam). Remélem azért tudnak segíteni valamit a szervizben, kedd hajnalra van időpontom a Porsche Tatabányánál.Vinkler írta: ↑2022.09.01., csüt. 18:07Nem tudok bíztatót mondani sajnos.Aszpirin írta: ↑2022.08.31., szer. 21:34Khm... van egy Octavia 4-em. Tele asszisztens rendszerekkel. 1 év 4 hónapos, és 37ezer kilométer van benne. Az asszisztens rendszerek elkezdtek megbolondulni: állandóan bingbangol, hogy emergency assist nem elérhető meg hogy trave assist nem áll rendelkezésre. Akkor is, ha ezeket kikapcsolom. Nap 20-szor legalább jönnek ezek az üzenetek, mindig párban, van amikor sorozatban, és mindegyiket idegesítő hanghatás kíséri, amit nem lehet megszüntetni.
A lízingcég webszerviz szolgáltatásán kértem segítséget, majd ők keresnek nekem egy szervizt...
Korán kezdi... hogy fognak ezek a rendszerek évekig/évtizedekig működni? Na ez jó kérdés. Hajrá.

Az hiszem, nagy “naugyemegmondtam” igyekezetedben kevered a szezont a fazonnal. A szoftvereknek ugyanis - ami az önvezetés képességének a lelke - és nekem ezt elhiheted - van egy olyan tulajdonságuk, hogy nem kopnak el a hagyományos értelemben nem “romlanak” el. Itt nálam is egyértelműen nem szoftvergond van, hanem valamelyik szenzor vagy kamera forrasztása vagy csatlakozása adta be az unalmast. Vagyis a hardverrel van minőségi probléma. Hidd el nekem lesz 15 éven belül olyan jármű, ami alkalmas mindenhol az önvezetésre, a kérdés csak az, hogy meddig bírja.Alex_Aston írta: ↑2022.09.01., csüt. 16:09Pedig milyen elégedett voltál a sok kütyüvel anno, hiába mondtuk páran, hogy nem túl kiforrottak lehetnek...Aszpirin írta: ↑2022.08.31., szer. 21:34Khm... van egy Octavia 4-em. Tele asszisztens rendszerekkel. 1 év 4 hónapos, és 37ezer kilométer van benne. Az asszisztens rendszerek elkezdtek megbolondulni: állandóan bingbangol, hogy emergency assist nem elérhető meg hogy trave assist nem áll rendelkezésre. Akkor is, ha ezeket kikapcsolom. Nap 20-szor legalább jönnek ezek az üzenetek, mindig párban, van amikor sorozatban, és mindegyiket idegesítő hanghatás kíséri, amit nem lehet megszüntetni.
Korán kezdi... hogy fognak ezek a rendszerek évekig/évtizedekig működni? Na ez jó kérdés. Hajrá.![]()
Aztán ez a teszt sem arról szól, hogy milyen hasznosak.
https://totalcar.hu/magazin/hirek/2022/ ... paign=link
Hogy akarnak így pár éven belül teljes önvezetést?
Szerintem 15 éven belül sem lesz olyan, ami MINDENHOL alkalmas a vezetésre.

Mi bent a gyárban már látjuk, hogy avval a forrasztással 3 nyár és tél -10 +50 és baj lesznemtomm írta: ↑2022.09.01., csüt. 19:07Hmm elég korán kezdi a meghibásodást pedig, hogy vártad, hogy átvehesd….szerencsére engem elkerültek az ilyen és hasonló hibák….Aszpirin írta: ↑2022.08.31., szer. 21:34Khm... van egy Octavia 4-em. Tele asszisztens rendszerekkel. 1 év 4 hónapos, és 37ezer kilométer van benne. Az asszisztens rendszerek elkezdtek megbolondulni: állandóan bingbangol, hogy emergency assist nem elérhető meg hogy trave assist nem áll rendelkezésre. Akkor is, ha ezeket kikapcsolom. Nap 20-szor legalább jönnek ezek az üzenetek, mindig párban, van amikor sorozatban, és mindegyiket idegesítő hanghatás kíséri, amit nem lehet megszüntetni.
Korán kezdi... hogy fognak ezek a rendszerek évekig/évtizedekig működni? Na ez jó kérdés. Hajrá.Sajnállak elég idegesítő lehet..
Hmm elég korán kezdi a meghibásodást pedig, hogy vártad, hogy átvehesd….szerencsére engem elkerültek az ilyen és hasonló hibák….Aszpirin írta: ↑2022.08.31., szer. 21:34Khm... van egy Octavia 4-em. Tele asszisztens rendszerekkel. 1 év 4 hónapos, és 37ezer kilométer van benne. Az asszisztens rendszerek elkezdtek megbolondulni: állandóan bingbangol, hogy emergency assist nem elérhető meg hogy trave assist nem áll rendelkezésre. Akkor is, ha ezeket kikapcsolom. Nap 20-szor legalább jönnek ezek az üzenetek, mindig párban, van amikor sorozatban, és mindegyiket idegesítő hanghatás kíséri, amit nem lehet megszüntetni.

Nekem jobban tetszik, mint a régi.thxfan írta: ↑2022.09.01., csüt. 17:48A mai autógyártás lényege, hogy legyen benne egy digitális deszka és benzines + elektromos fűnyírómotorAlex_Aston írta: ↑2022.09.01., csüt. 16:09Pedig milyen elégedett voltál a sok kütyüvel anno, hiába mondtuk páran, hogy nem túl kiforrottak lehetnek...Aszpirin írta: ↑2022.08.31., szer. 21:34Khm... van egy Octavia 4-em. Tele asszisztens rendszerekkel. 1 év 4 hónapos, és 37ezer kilométer van benne. Az asszisztens rendszerek elkezdtek megbolondulni: állandóan bingbangol, hogy emergency assist nem elérhető meg hogy trave assist nem áll rendelkezésre. Akkor is, ha ezeket kikapcsolom. Nap 20-szor legalább jönnek ezek az üzenetek, mindig párban, van amikor sorozatban, és mindegyiket idegesítő hanghatás kíséri, amit nem lehet megszüntetni.
Korán kezdi... hogy fognak ezek a rendszerek évekig/évtizedekig működni? Na ez jó kérdés. Hajrá.![]()
Szerintem 15 éven belül sem lesz olyan, ami MINDENHOL alkalmas a vezetésre.![]()
Az Alfa eddig olyan gyönyörűen megoldotta ezt, erre itt az új modell deszkával.

Nem tudok bíztatót mondani sajnos.Aszpirin írta: ↑2022.08.31., szer. 21:34Khm... van egy Octavia 4-em. Tele asszisztens rendszerekkel. 1 év 4 hónapos, és 37ezer kilométer van benne. Az asszisztens rendszerek elkezdtek megbolondulni: állandóan bingbangol, hogy emergency assist nem elérhető meg hogy trave assist nem áll rendelkezésre. Akkor is, ha ezeket kikapcsolom. Nap 20-szor legalább jönnek ezek az üzenetek, mindig párban, van amikor sorozatban, és mindegyiket idegesítő hanghatás kíséri, amit nem lehet megszüntetni.

A mai autógyártás lényege, hogy legyen benne egy digitális deszka és benzines + elektromos fűnyírómotorAlex_Aston írta: ↑2022.09.01., csüt. 16:09Pedig milyen elégedett voltál a sok kütyüvel anno, hiába mondtuk páran, hogy nem túl kiforrottak lehetnek...Aszpirin írta: ↑2022.08.31., szer. 21:34Khm... van egy Octavia 4-em. Tele asszisztens rendszerekkel. 1 év 4 hónapos, és 37ezer kilométer van benne. Az asszisztens rendszerek elkezdtek megbolondulni: állandóan bingbangol, hogy emergency assist nem elérhető meg hogy trave assist nem áll rendelkezésre. Akkor is, ha ezeket kikapcsolom. Nap 20-szor legalább jönnek ezek az üzenetek, mindig párban, van amikor sorozatban, és mindegyiket idegesítő hanghatás kíséri, amit nem lehet megszüntetni.
Szerintem 15 éven belül sem lesz olyan, ami MINDENHOL alkalmas a vezetésre.

Pedig milyen elégedett voltál a sok kütyüvel anno, hiába mondtuk páran, hogy nem túl kiforrottak lehetnek...Aszpirin írta: ↑2022.08.31., szer. 21:34Khm... van egy Octavia 4-em. Tele asszisztens rendszerekkel. 1 év 4 hónapos, és 37ezer kilométer van benne. Az asszisztens rendszerek elkezdtek megbolondulni: állandóan bingbangol, hogy emergency assist nem elérhető meg hogy trave assist nem áll rendelkezésre. Akkor is, ha ezeket kikapcsolom. Nap 20-szor legalább jönnek ezek az üzenetek, mindig párban, van amikor sorozatban, és mindegyiket idegesítő hanghatás kíséri, amit nem lehet megszüntetni.

Nőci csajszi Citromel és lemezjátszó - tök jó

Mert a szerviz nem biztos, hogy ért ehhez

Miért nem viszed el olyanhoz, aki ért is hozzá? Mondjuk egy szervizbe?

Lehet, hogy tényleg

Ha jól emlékszem csak a középkonzolt kell kibontani hozzá.

Szerintem egy Seat-os fórumon kérdezd

Dehogy törik. Én megtettem, azért mondom.tamagaba írta: ↑2022.08.27., szomb. 14:07Vinkler írta: ↑2022.08.27., szomb. 13:52Menj fel és le Dobogókőre mindkettővel és érteni fogod a különbséget.tamagaba írta: ↑2022.08.27., szomb. 13:37
Tudjuk ezt a globális zöld kultúrát kicsit szélesebb látószögben nézni? Pl szemét termelés. Napi háztömb 4-5 kukányi szemét NAPI - HÁZTÖMB
Meg fogom nézni, hogy a 911 menyi co-t köhög ki százon, mega Lambo urus
Aztán azt összevetni a használati előfordulással, egy szórás diagram az éves szartrmelési kultúránkkal
Nézhetjük, hogy mindkét esetben darabonként 100 millió forintnyi más célra hasznositható érték vonódott ki a gazdaság nagy rozsdás kübliéből
Ugyan úgy törik szarrá a villanyoszlopon mindkettő - onnantól kezdve a forintosítható érték közel nulla lett
Úgyhogy a 911 turbónak kb. annyi értelme van, mint a Lambo SUV-nak
Csak divat mostanság zöld ruhában mászkálni![]()
Az egyik egy 6 évtizedes sportautó (nem verseny) evolúció eredménye, a másik egy aktuális divathullámra épülő pöcsméregetősdi. Olyan, mintha egy bikaviadalra szétszteroidozott bikát indítanál egy lóversenyen. Nonszensz az egész koncepció.
Ettől még lehet, h valakinek a méregetés a fontosabb. Mondjuk (isten nyugosztalja) Ilyen Berkiket kitermelő társadalomban kezd fontosabbá válni a herevasalás, mint egy kiadós menet, ezt is kezdem elfogadni, de ettől még nem tetszik.![]()
![]()
Dobogókőre egy 911-el
Ezt nem mondod komolyan, ott törne ki a kereke
Nekem már nincs mit méregetnem a pöcsömön, a feladatomat elvégeztem
mégis tetszenek a suv-ok

Vinkler írta: ↑2022.08.27., szomb. 13:52Menj fel és le Dobogókőre mindkettővel és érteni fogod a különbséget.tamagaba írta: ↑2022.08.27., szomb. 13:37Tudjuk ezt a globális zöld kultúrát kicsit szélesebb látószögben nézni? Pl szemét termelés. Napi háztömb 4-5 kukányi szemét NAPI - HÁZTÖMBAlex_Aston írta: ↑2022.08.27., szomb. 12:15
Aztán mégis a 2,5 tonnás dögök kapnak zöld rendszámot, a Yaris kategória meg szép lassan kb. kihal, mert azok teszik tönkre a Földet...
Meg fogom nézni, hogy a 911 menyi co-t köhög ki százon, mega Lambo urus
Aztán azt összevetni a használati előfordulással, egy szórás diagram az éves szartrmelési kultúránkkal
Nézhetjük, hogy mindkét esetben darabonként 100 millió forintnyi más célra hasznositható érték vonódott ki a gazdaság nagy rozsdás kübliéből
Ugyan úgy törik szarrá a villanyoszlopon mindkettő - onnantól kezdve a forintosítható érték közel nulla lett
Úgyhogy a 911 turbónak kb. annyi értelme van, mint a Lambo SUV-nak
Csak divat mostanság zöld ruhában mászkálni![]()
Az egyik egy 6 évtizedes sportautó (nem verseny) evolúció eredménye, a másik egy aktuális divathullámra épülő pöcsméregetősdi. Olyan, mintha egy bikaviadalra szétszteroidozott bikát indítanál egy lóversenyen. Nonszensz az egész koncepció.
Ettől még lehet, h valakinek a méregetés a fontosabb. Mondjuk (isten nyugosztalja) Ilyen Berkiket kitermelő társadalomban kezd fontosabbá válni a herevasalás, mint egy kiadós menet, ezt is kezdem elfogadni, de ettől még nem tetszik.